|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  137 138 [139] 140 141   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Gorenjske nosečke
9.9.2011 14:11:18   
martythezebra
Hej...evo jaz sem že dobila datum za materinsko šolo. Začne se mi 9.11. v ZD Kranj. A bo mogoče še katera hodila takrat?
O jenny ti boš pa potem kmal pestvala svojo štručko, js morm pa še 4 mesce počakat :) Iz kje pa si drugače?

(odgovor članu jenny700)
Neposredna povezava do sporočila: 3451
9.9.2011 14:48:28   
jenny700
Mi2 sedaj hodiva v šolo za starše v Kranj, (2.del-priprava na porod), pa nama je ful luštno, super mi je to, k si v enem tednu fertik. Na Bledu se pa vleče cel mesec.
aja..drugače sem z Bleda, še trenutno, potem pa vesela selitev v Zapuže drugo leto :) 

(odgovor članu martythezebra)
Neposredna povezava do sporočila: 3452
9.9.2011 15:18:20   
martythezebra
O super, da traja samo en teden :)
A pol ste pa večinoma same Blejke tuki med gorenjskimi nosečkami :) Jaz pa sem iz Kranja oz. okolice :)

(odgovor članu jenny700)
Neposredna povezava do sporočila: 3453
9.9.2011 16:19:17   
jenny700
a sta se vidva prijavila na tečaj zgodnje nosečnosti? eh..pa saj Kranj ni tako daleč, za en kratek izletk na Bled user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3454
9.9.2011 19:53:05   
martythezebra
ne na tečaj zgodnje nosečnosti pa nisem šla, nisem takrat še toliko o tem premišljevala mogoče pol pri tadrugem :))))...Ja Bled res ni daleč, pa mi bo prav pasalo it na izlet, ker nimam službe pa zna bit včasih kr dolgčas doma :) Kdaj se pol kej vidmo ;)

(odgovor članu jenny700)
Neposredna povezava do sporočila: 3455
9.9.2011 21:18:41   
korinca
Zebrica, tudi jaz nisem Blejčanka, sem iz Cerklej, tako, da , če hodiš kaj na ta  konec me lahko pocukaš

Neposredna povezava do sporočila: 3456
9.9.2011 22:00:13   
martythezebra
O korinca sj js sm pa čist bliz Cerkelj doma v bistvu :) sm iz Visokega :) tako da se lahko kej zmeniva ;)

(odgovor članu korinca)
Neposredna povezava do sporočila: 3457
10.9.2011 7:04:01   
majcis
hojla jz dons zvem kuko delam user posted image  a mate kšn dan  v mislh, da bi se dobile?? da mau vem šefici rečt za želje user posted image
bi mi pa pasal bl popoldne....

Neposredna povezava do sporočila: 3458
10.9.2011 11:57:54   
martythezebra
Ja men bi odgovarjal torek, četrtek pa petek :)) ob ponedeljkih pa sredah telovadim :D Če ne si bom pa tud pon. al pa sredo vzela frej.

(odgovor članu majcis)
Neposredna povezava do sporočila: 3459
10.9.2011 13:12:34   
majcis
a se poj kr zmenmo za torek popoldne??? kera je še za ?user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3460
10.9.2011 13:48:32   
martythezebra
Men je prov ;)

(odgovor članu majcis)
Neposredna povezava do sporočila: 3461
10.9.2011 19:28:29   
jenny700
joj punce, drug teden ne utegnem...šola za starše ;) se vam pa z veseljem pridružim po 20-mu (takrat nastopim porodniško) pa bo več časa...

Neposredna povezava do sporočila: 3462
11.9.2011 9:11:48   
Jada82
Jaz načeloma sem za ... ampak je tamala zbolela, tako da ne vem, če bo že dobra, se pridružim, sicer pa kdaj drugič ... takle mamo, revež majhen bolan  user posted image Ampak danes že dolgo časa spi, mogoče bo potem bolje, ko se zbudi ...
Se javim. Kje bi se sicer dobile? Begunje? user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jenny700)
Neposredna povezava do sporočila: 3463
11.9.2011 9:55:21   
majcis
hojla zvedla kuko delam...user posted image
pon nočna, tor - čet popoldan... tko da če ste za da prestavmo k vidm da vs velik ne more pridt?

(odgovor članu Jada82)
Neposredna povezava do sporočila: 3464
11.9.2011 13:54:26   
jenny700
no sej men bi blo bolš potem po 20emu ;)
ej marty..a si ti na enemu forumu spraševala za Bebe Confort high trek?? jaz ga mam, sicer ga še nisem koristla, slišm pa same pozitivne lasnosti...tudi ko sem ga v BCju probavala (gor in dol) mi je bil res lahko vodljiv, lahek,...hotela sem sicer Peg peregota, pa me je malo zmotilo k je toook ogromn...mislm mal je težji...

(odgovor članu majcis)
Neposredna povezava do sporočila: 3465
11.9.2011 17:01:09   
martythezebra
No pol je pa res bolš, da se za drugič zmenmo da nas bo čimveč.
Jenny ja ja js sm sprašvala za bebe confort :) ne vem zdj sm se zapičla v ta voziček in me noben drug več ne prepriča...Sm si ga že tut ogledala v babycentru in mi je res super. Sam tle v BCju so kr mal dragi. Kje si ga pa ti kupila? Baje naj bi bili v Italiji cenejši sam ne vem kdaj se kej splača tja it kupovat. Če ga ne bi tam dobila dost ceneje sem pa pol že začela gledat lux4kids, sam mi noben ni lih všeč :(

(odgovor članu jenny700)
Neposredna povezava do sporočila: 3466
12.9.2011 9:48:08   
jenny700
Ja jaz sem ga ravno v BC-ju kupla...športni del+košaro..je prišlo malo čez 600 eur..za vsakih 50eur sva dobila 10Eur bonusa..tako da sva na koncu lahko kupila s temi boni maxi cosi lupinico...
Je pa res kar precej drag ja...gledala sem na www.newbabyland.com ...sem ga že hotela tam naročit, če ne bi imeli te akcije, pa sem izračunala, da pride ceneje s poštnino...dobiš pa komplet športni del+košaro+lupinco zelo ugodno..preveri...

Neposredna povezava do sporočila: 3467
12.9.2011 15:34:49   
martythezebra
O super hvala za to stran. Sem si jo že mal pogledala pa majo res ful bolj ugodno :)

(odgovor članu jenny700)
Neposredna povezava do sporočila: 3468
12.9.2011 23:05:03   
Anonimen
Pozdravljena dekleta!
Iščem eno punco,ki jo kličemo seka in se je preselila iz CE v KR.Sedaj sem pa izvedela da je noseča in pričakuje prvega otroka Februarja oz. so ji prestavili porod na Januar.Prosim,da se mi javiš,če vidiš to sporočilo.Ali pa katera ki jo pozna naj mi javi njen nick.Me zelo dobro pozna-š,saj smo se skupi družili,ko si-je bila še v Celju.
Upam,da se najdemo in ponovno poklepetamo user posted image .

Lep pozdrav, Andreja user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3469
13.9.2011 9:01:31   
jenny700
Andreja upam, da bo videla tvoje sporočilo...

Marty ja res se splača, mogoče dobiš še kje cenejšega..če maš srečo tudi dobrega rabljenega...ko sem jaz raziskovala, jih je bilo zelo malo (rabljenih), mislim da so sedaj v roku 2let zelo ratali popularni...in nekateri jih prodajo šele po 3 letih ali pa celo šparajo za drugega otroka...
meni so vsi doma govoril, pa kaj ti bo nov vozek, dobiš zelo lepe rabljene,...pa sem rekla, tako ali drugače če bom imela še kakšnega otroka ga bom uporabljala dalj časa...če bi pa kupila rabljeni voziček pa nikoli ne veš kakšnega "mačka v žaklju" si kupil...lahko maš res ful srečo..najbolje je če kupiš od takega ki ga poznaš in veš da je dobro ravnal z njim...ne pa da ti po pol leta že vsa koleščka dol popadajo...tako da punca daj si duška user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3470
13.9.2011 10:17:24   
martythezebra
Ja sj zaenkrat mam še dovolj časa za raziskovanje :) Tudi za dojenčka še nič nismo kupovali. Zaenkrat imam ležalnik, košek in posteljico, kolegica bo posodila tudi cunjice. Treba bo kupit previjalno, kar bomo šli najbrž do ikee, pa pač ostale malenkosti. In seveda voziček :D Za voziček pa bi raje imela novega, saj to najbrž ne bo moj zadnji dojenček. Pa če se že enkrat kupuje raje malo boljše kupimo :) Ja drugač pa te vozički res niso tok popularni, saj jih tud ne videvam tle okol. Največ imajo lux4kids,baby boom, quinnyje pa kšne pegperegote.

(odgovor članu jenny700)
Neposredna povezava do sporočila: 3471
13.9.2011 10:37:40   
rea24
Pozdravljene!
Vidm, da mate februar 2012 še prazen, tko da se pa še jst pofočkam.
PDP 10.2.2012, doma z jesenic, stara 24 čakamo pa našga prvega otročka. Spola še ne veva, ker se bova pustila presenetit.
Aja pa za vse k gledate za vozičke, midva sva ga naročila prek spletne strani: www.kinderwagen.com

Prijetne nosečniške dneve vam želim.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3472
13.9.2011 11:11:14   
jenny700
Hehe..same lepe stvari te še čakajo...men je tko fajn kupvt stvari za user posted image  No če boš šla že v Ikeo, pa se ustavi še v Toys'r'us...kkšne flaške, dude se splača kupit..no drgač majo pa kr enake cene kot pri nas...
aja..pa ne čakat do zadnjega...jaz mam še 5 tednov do konca, pa sem tolk utrujena če grem v šoping...recimo 2 tedna nazaj ko sva šla po previjalno, pa nekaj malenkosti...pa sva res šla zgodej..sem bila po 2 urah kot ožeta cunjica...user posted image
hvala bogu so vsi ti taveliki šopingi za mano, pa pranje in likanje...zdej pa veselo čakamo kdaj grem v Rim user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3473
13.9.2011 11:14:23   
jenny700
Dobrodošla Rea user posted image  si pa skoraj moja soseda, pa še istih let..no ja..jaz bom kmalu postarana za eno leto ;)

(odgovor članu jenny700)
Neposredna povezava do sporočila: 3474
13.9.2011 20:02:42   
Katjuska986
Hej ...
samo da vam javim... 31.8. sva postala ponosna starša mali Neji, težki 3720 g in veliki 52 cm.
Pri in po porodu sem imela sicer nemalo težav ampak pogled na malo odtehta vse user posted image user posted image

(odgovor članu jenny700)
Neposredna povezava do sporočila: 3475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  137 138 [139] 140 141   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  137 138 [139] 140 141   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zaprtje med nosečnostjo in uporaba odvajal
Zaprtje med nosečnostjo je pogost pojav, ki lahko spremlja bodoče mamice skozi celotno obdobje nosečnosti. Pomembno je, ...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?