|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  136 137 [138] 139 140   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Gorenjske nosečke
31.8.2011 23:56:40   
Nina33
Čer!
Majcis, dobrodošla, lepo in mirno user posted image ti želim! Na seznam sem dala, de si z Jesenic - če se motim, kar popravi user posted image Pa "uspešno" nuhalno ti želim. Bosta vprašala za spol?
Janchek, minilo bo še prehitro, verjamem, de bo to pot dete dobilo zdravo telo user posted image Pogumno na pregledu user posted image user posted image user posted image
Korinca, sej roza ji je mogoče še všeč, pleničke pa zih ne, a ne user posted image ? Upam, de se kmalu aklimatiziraš na naš "ta šparovn" zrak, Gorenjke/ci smo pa itak zakon user posted image
Daška, še enkrat čestitke, upam, de prideš tu sem gor kaj pogledat. Bom pa Nejčeve mere (3570g in 51 cm) dodala potem, ko se še Katjuška javi (upam, de že cartaš! user posted image ).
Lp ob bivše (a upam, de še kdaj user posted image ) Gorenjske nosečke!
Lepe sanje!

There's nowhere you can be that isn't where you're meant to be. ~~John Lennon

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 3426
1.9.2011 6:52:13   
Janchek81
Nina33 iz tvojih ust v božja ušesa user posted image  res si želim, da bi bilo zdaj tako kot treba in da resnično k sebi stisnemo januarja našo štručko user posted image  je pa res, da po prvi preizkušnji potegne za sabo strah in vse stvari, ki jih pa prvič seveda ni bilo, ker sem bila dost nevedna, da se lahko po NS še kaj lahko ugotovi user posted image  zdaj pa preveč stvari vem user posted image

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 3427
1.9.2011 7:10:49   
majcis
nina hvala, da si me dodala, drugače sem pa z Bleda :)  ja bova že mau povprašala kaj bomo pestval čeprov nava čist verjela user posted image so nama za Dejana rekl da bo punčkauser posted image  sam da je zdrav in pridenuser posted image

(odgovor članu Janchek81)
Neposredna povezava do sporočila: 3428
1.9.2011 8:28:00   
Jada82
Evo, še jaz se malo javljam po dolgem času user posted image user posted image user posted image  NS je že za mano ..... smo povprašali za spol, naj bi bila spet user posted image , ampak kot pravi majcis, ni še preveč za verjet ... bomo na morfologiji spet mal povprašali ... user posted image
Sicer pa vse ok, upam, da bo še naprej tako. Počutim se kar dobro, razen kar sem utrujena popoldne ... zgleda me že v službi čist izmozgajo user posted image  No ja, upam, da tudi to kmalu mine ... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu majcis)
Neposredna povezava do sporočila: 3429
1.9.2011 19:29:29   
jenny700
uff..pri nas se je že zečelo...oktobrke že rojevajo! :) upam da še ne bom tako kmalu med njimi...vsaj še kakšen mesec ne ;) predolgo pa tudi upam da ne bo...:) Vidim da se bom srečavala s par mamicam v mojem koncu (Bled), upam na kakšno skupno vozičkanje ;)

(odgovor članu Jada82)
Neposredna povezava do sporočila: 3430
2.9.2011 7:50:31   
majcis
se bomo zmenile pa bomo šleuser posted image   a je mogoče še kera z Bleda?

(odgovor članu jenny700)
Neposredna povezava do sporočila: 3431
2.9.2011 9:29:22   
Jada82
Super, jaz sem takoj za srečanje .. v porodniški je sploh fajn, zdej pa tud kdaj ... namreč jaz imam skoz dopoldne šiht, mož pa izmenično, pa nama je pol včasih popoldne, če ga ni doma s tamalo dolgčas user posted image  No ja, bolj meni user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu majcis)
Neposredna povezava do sporočila: 3432
2.9.2011 9:46:38   
spominčica
Evo me....še ena Blejčanka. A bomo danes kej navijali za Luko in Iztoka?

(odgovor članu Jada82)
Neposredna povezava do sporočila: 3433
2.9.2011 9:59:54   
Jada82
A nista jutri na vrsti spet? A danes že? Uf, kdaj pa? Jaz sem jih včer gledala ... mal v živo, finiš pa po tv user posted image

Super, kolk Blejk, to bo družbe user posted image
Kdaj se dobimo? user posted image

(odgovor članu spominčica)
Neposredna povezava do sporočila: 3434
2.9.2011 10:01:54   
Jada82
Uf sem vidla, 12:57 - bomo šli navijat ... jz kar na teraso .. pa finiš po tv!!! Dejmo naši!!!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Jada82)
Neposredna povezava do sporočila: 3435
2.9.2011 10:06:43   
majcis
no sj ns kr neki je blejk user posted image   bomo navijal itk ampak bl v glav k nam mogla gledat bom lih na potiuser posted image

(odgovor članu Jada82)
Neposredna povezava do sporočila: 3436
4.9.2011 9:16:14   
majcis
na NS je blo vse ureduuser posted image  in je rekla da bo user posted image . hehe bomo vidl. Blejke a ste za to da se dobimo? lahko pa tud še kšna, k se ji da prpelat v nš koncuser posted image

(odgovor članu majcis)
Neposredna povezava do sporočila: 3437
4.9.2011 20:27:21   
Jada82
Jaz sem za, itak, saj veš user posted image user posted image user posted image user posted image Če se še katera javi, zorganiziraj user posted image

(odgovor članu majcis)
Neposredna povezava do sporočila: 3438
4.9.2011 20:27:36   
Jada82
Aja, pa zadnjič smo premal navijale user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Jada82)
Neposredna povezava do sporočila: 3439
4.9.2011 20:53:58   
majcis
nevem a bi se zmenile za drug tedn, da se dobimo? tko da vse zainteresirane se prosim javite :)
ja žal se ni izšlo z navijanjem user posted image .... je bil pa Bled kr zlo prazn glede na "dogajanje"..

(odgovor članu Jada82)
Neposredna povezava do sporočila: 3440
6.9.2011 12:42:20   
jenny700
js sm kuj za da se dobimo :) sam bolj v popoldanskem času...ta teden ne morem, ker greva v šolo :)
smo na vezi?

(odgovor članu majcis)
Neposredna povezava do sporočila: 3441
6.9.2011 12:51:49   
majcis
jz pa jada82 sva koj za da se dobimouser posted image  midve sva se lih učeri popoldan doble sva šle z tamalimdvema na igrišče pa je blo prov fletn. drug tedn en dan k bo lep vreme se zmenmo pa ja bl popoldna pride v poštevuser posted image

(odgovor članu jenny700)
Neposredna povezava do sporočila: 3442
6.9.2011 12:55:53   
martythezebra
Živjo, no js nism lih iz Bleda sm pa iz Kranja. Sam bi se pa vseen rada dobila z vami če se loh k mam ful preveč cajta :)

(odgovor članu majcis)
Neposredna povezava do sporočila: 3443
6.9.2011 17:37:58   
majcis
kamot, dobrodošla je vsaka user posted image  k ma cajt pa voljo v nš konc pridt. bomo ornk račke nafutrale user posted image . bomo na vezi za ker dan se bomo zmenileuser posted image

(odgovor članu martythezebra)
Neposredna povezava do sporočila: 3444
7.9.2011 7:40:19   
Jassika
Evo jst tut ne z Bleda, ampak se vseeno pofočkam k vam user posted image Sem bila že marčevka 2010 in pofočkana tuki gor - mam čudovitega  user posted image , rojenega sicer že februarja, sedaj pa predvidoma spet marca (mam 3 dni rok za sinekovim) čakamo novega člana. Doma od tam, kjer še veter ni dober user posted image , štejem pa 35 pomladi, no konec leta jih bom 36. Je pa to moja 4 user posted image , 2 sta se nažalost končali z user posted image
Če bo prilika, se vam kdaj pridružim na kakem futranju račk - čeprav bo bolj mišn imposibl, ker je mali navit ko ura in samo letam za njim ko kam gremo user posted image Ne vem zakaj ga tako zabava ko mamica vsa upehana laufa za njim user posted image

(odgovor članu majcis)
Neposredna povezava do sporočila: 3445
7.9.2011 8:34:52   
Jada82
Uh Jassika, sej so vsi živci, teli naši otroc  ... drugač se pa na kakem igrišču dobimo, da se zjagajo ... pa bo user posted image user posted image  Pa še ograja je okol, tako da nima kam it ....

Ja, kamot se dobimo, jz mam načeloma vsako popoldne čas, edino tist dan mi ne bi pasalo, ko sem do 5h v službi ... drug teden bo to sreda ... ostale dni pa kamot!user posted image user posted image

(odgovor članu Jassika)
Neposredna povezava do sporočila: 3446
7.9.2011 9:06:41   
majcis
hehe ma moj tut duracell long life in je neustavljiv. za tamale so še tanajbol kšna igrišča, sam če gremo na Bled na igrišče je fajn kšn drat sabo vzet user posted image  tm se vrata na igrišču ne zaprejo in so še kšni starši tok da jih pustijo nastežaj odprta. tko, da sva že prjšn dan z  jado82 mogle do parkinga letat za njmauser posted image  sva pa ugotovle da je tanajabol igrišče u begunjah k je zravn igrišča kafičuser posted image

(odgovor članu Jada82)
Neposredna povezava do sporočila: 3447
7.9.2011 11:47:31   
martythezebra
Živjo,
no meni je itak vseeno kje se dobimo. Za vas z malimi otroki je verjetno res bolje na kakšnem igrišču, jaz pa zaenkrat še nimam otrok. Bom šla pa vsaj malo na izlet :)
No zdj pa grem me čaka danes morfologija :D lp

(odgovor članu majcis)
Neposredna povezava do sporočila: 3448
7.9.2011 17:21:07   
martythezebra
Hej...
Evo sem imela morfologijo in je z malim vse uredu. Spet sem mogla dat kri pa vodo, pa je G rekla da mam ful dobro kri da naslednjič mi ni treba dat. Tko da naslednjič sam vodo :) Aja pa ko je začela G gledat UZ me je najprej vprašala če me zanima spol tko da ni nč povedala pa se tut ni nč zagovorila :) Sem danes spet imela tudi test za toksoplazmo. Pa končno sem po dolgem času dobla eno slikco od mojga . Sicer gleda stran tko da se ga bl od strani vidi, ampak važno da se ga vidi :) Druzga pa ni nič takega povedala. Naslednji pregled pa imam 5.10.
Sem se pa danes tudi prijavila na materisko šolo pa zdj čakam da mi povejo datum.
Danes grem pa pogledat na vadbo na nosečke :)

Neposredna povezava do sporočila: 3449
9.9.2011 13:52:14   
jenny700
martythezebra..tud jaz še nimam otročka, sem pa itak za druženje ;) Odštevam še azdnje dneve do porodniške...in seveda do poroda..še dobrih 5 tednov! juheej...:)) sem že pošteno neučakana...

Neposredna povezava do sporočila: 3450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  136 137 [138] 139 140   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  136 137 [138] 139 140   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?