Nina33
|
Čer! Cepljenje: se nisem, niti nisem kakšen navdušenec nad tem . Se mi zdi, de bi itak en druh sev poj fasala in je vse skup itak poj brez veze. Upam, de se pocajtate (sploh pri Iskrci, boga, no , vsi ste bogi ). Tole vreme je kar se prehladov ipd. tiče. Peli, saj to je to, a ne, nikol ne morš vedet , sam pamet ti pa vsi tako radi takrat solijo . V prvo (se mi zdi, no) si itak zelo nesiguren in te takele zadeve kr fajn iztirijo lohk (pa hormoni tut niso glih nedolžni pri tem). Jaz sem rabila par tednov, de sem zastavila zadeve po svoje, povedala vsem "ta svoje" in je bil mir poj (pa drgač ne šparam glih jezika). No, ne čist, še zmeri se je ker (kera, če sem iskrena ) najdu, ki je bil najbolj pameten , sam sem bila že imuna . To pot so pa že zdej vsi mal bol na distanci rajš, mi še ni bilo treba niti 1x zob pokazat . Mišyka, mene je tut strah, de ga ne bodo k men spustil... Kr neki, no, sej je njegov fotr v tesnem stiku z njim in prenaša iste zadeve, . Pa moj še nikoli ni bil dalj kot pol dneva/noči brez mene . Eh, jaz sam upam, de ... Ne vem, kaj nej upam... Že za rodit it bo štala, če ne bo tekom dopoldneva vse zrihtano (sej vem, kompliciram), že tko mi je mal zoprno starša v to "mešat", zdej ma pa še mami gleženj zlomljen in ne morem glih nanjo računat, ati je pa ...ne glih priročen za takele . Saj smo s prjateljco zmenjeni, sam ona ma pa tutsvoj lajf (in službo9, tko de... Sej pravim - dopoldne mam cajt, drgač pa ne . No, pa sem se spet razpisala . A se za kašno kavico zmenmo? Zbiram/o predloge . Lahko noč in lepe sanje!