|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  126 127 [128] 129 130   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Gorenjske nosečke
9.1.2011 19:47:17   
Peli
Ko tole berem, že mene matra da počasi na plano privlečem škatle in začnem pregledovat cunje za dojenčka. Mal bom poskusla še zdržat, upam pa da v sredo na pregledu izvem spol, me mal matra...bi melauser posted image user posted image , potem bi si saj z vzrokom prvošla en šoping. Prej sm pri obeh vedla da bo user posted image in imam v glavnem cunje za fante, sicer pa to niti ni tak problem, lažje punčko daš v modra oblačila kot fantka v roza in v tiste volančke... .

IZVIRNO SPOROČILO: Nina33
DeVilla, ja fantki so skoz lačni baje user posted image . pa cilat se tut "naučijo" user posted image .

No, ne vem kolk drži tole s hrano, jest mam doma enga k nikol ni lačen user posted image , za lulanje pa kr drži, fino je, ko otroka skoplješ, potem pa začne njegov vodomet špricat čez glavo user posted image .

trsica - se že kaj dogaja in čakaš porod, a te kaj druzga matra?

Mi pa dojenčka zaenkrat ne bomo imeli v svoji sobi, mi je bl pr roki v spalnici, sploh pa pred letom in pol, ga nebi upala data med unadva gavnarja. Mi smo tud imel tako lepo otroško sobico, zdej nikjer več sledu o lepi sobici, dekofunove figurice sta potrgala in prežvečila do konca, ta večji je spidermana s flumastri narisal na steno, nalepke povsod... da nebi o tem da je včasih tako z igračami, da nimaš kam stopit user posted image , v glavnem kr je lepega več ne pride do izraza.

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 3176
9.1.2011 23:28:52   
Nina33
Čer!
Peli, navijamo za punco, prav user posted image user posted image . Če bo pa še en poba, bomo pa tut skupi s tabo veseli, sam de pokaže, kaj ima user posted image .
Naš poba bi skoz na men visel, pa so mi rekli, de so fantje pač taki user posted image user posted image . Ena vraža več, pač (čeprav kar se visenja gor tiče zna kr res bit user posted image ). Je pa res zdej kr velik žrec, ja, se mu sicer ne vidi glih na deleč, ampak ko se ga dvigne, je pa solidno težak in "gost" user posted image .
Tršica se mal pripravlja, ja. Upam, de ne zameri, bom kr jaz napisala: je mela popadke, so jih ustavili, malo je odprta, ima kratek MV in povišane jetrne (žolčne?) encime in je na opazovanju v P. In čaka na ponoven štart (ki ga ne bodo več ustavljali). Drugače je pa z njo in malima user posted image baje vse OK. Ostalo pa naj sama pove, že tko sem prevelka čveka user posted image .
Pr nas bo mali spal v posteljici ob najini postelji tolk dolgo, dokler ne bo prespal vsaj ene pet ur skupi - še vstat se mi ne da glih ponoč, hodit v drugo sobo pa sploh ne. Pa še starejšega brata tako ne bo (zmeri) zbudil user posted image . Pa če bo kej podobno kot v prbo, bo prve mesece več ko pol noči itak pri meni/nama v postelji user posted image . Glede "okraskov", pr nas jih tut že kr neki manjka user posted image , so pa zvezdice in luna previsoko, de bi jih lohk sklatil "z neba", tko de to je še nedotaknjeno user posted image . Raztur bi pa tut že bil (in je velikrat) samo mora sam hitro pospravit (ko mu rečem vsaj), če ne jaz pospravim - na podstreho, za dolgo, dolgo časa user posted image . Al sem en "tiran", sam se mi res ne da pregovarjat z njim, razturja pa se mi tut ne da gledat user posted image . zaenkrat. kako bo pri dve... poročam čez neki let user posted image . Če najdem računalnik takrat user posted image .
No, roman je napisan user posted image , zdej pa počas v mižule - se silim prj spat hodit, ker sem nenormalno crknjena user posted image . Nee, sam user posted image sem user posted image .
Lahko noč in lepe sanje sem!

There's nowhere you can be that isn't where you're meant to be. ~~John Lennon

(odgovor članu Peli)
Neposredna povezava do sporočila: 3177
10.1.2011 9:12:35   
archie
Nina, v kateri P pa je tršica?

držim pesti, da bo kmalu akcija in da čimhitrejša!user posted image user posted image

16.9.2010 se nama je spremenilo življenje... :)

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 3178
10.1.2011 9:54:28   
antoninap
Joj, kakšna noč je za mano, skoraj nič nisem spala Spet mi je na veliko trebuh otrdeval, boleti me je začela tudi medenica ... verjetno se počasi širi in pripravlja na porod. Bom kr vesela, ko bo štučka končno zunaj, ker se je obračati in najti položaj v postelji že pravi podvig user posted image

Nina, drevo je našel moj lubi na netu, naročili smo pa iz Amerike. Srečni, da smo sploh dobili, ker niso želeli poslati k nam in mi je potem prijateljica, ki živi v Italiji, skočila na pomoč in so poslali tja, ona pa naprej. Cel projekt, ampak ko si jaz nekaj zapičim v glavo, potem zlepa ne gre drugač user posted image

Tudi naša user posted image bo na začetku spala pri naju v zibki ... pa ne vem, če bo glih kaj lažje, kot če bi spala v svoji sobici ... a ni tako, da moraš po vsakem podoju previjat? Previjalna pri nas je v otroški sobici, tako da bom vseeno vstajala user posted image

(odgovor članu archie)
Neposredna povezava do sporočila: 3179
10.1.2011 10:48:35   
Janci F
IZVIRNO SPOROČILO: antoninap

Joj, kakšna noč je za mano, skoraj nič nisem spala Spet mi je na veliko trebuh otrdeval, boleti me je začela tudi medenica ... verjetno se počasi širi in pripravlja na porod. Bom kr vesela, ko bo štučka končno zunaj, ker se je obračati in najti položaj v postelji že pravi podvig user posted image

Nina, drevo je našel moj lubi na netu, naročili smo pa iz Amerike. Srečni, da smo sploh dobili, ker niso želeli poslati k nam in mi je potem prijateljica, ki živi v Italiji, skočila na pomoč in so poslali tja, ona pa naprej. Cel projekt, ampak ko si jaz nekaj zapičim v glavo, potem zlepa ne gre drugač user posted image

Tudi naša user posted image bo na začetku spala pri naju v zibki ... pa ne vem, če bo glih kaj lažje, kot če bi spala v svoji sobici ... a ni tako, da moraš po vsakem podoju previjat? Previjalna pri nas je v otroški sobici, tako da bom vseeno vstajala user posted image

Jaz sem ga ponoči previjala samo, če se je pokakal drugače pa ne.
Ponoči je najbolj čim manj drezat v otroka, da ve kdaj je noč in kdaj je dan.

(odgovor članu antoninap)
Neposredna povezava do sporočila: 3180
10.1.2011 11:20:27   
archie
IZVIRNO SPOROČILO: antoninap

zato sva jo pa midva imela sprva v dnevni, kasneje v njeni sobi. In ja, jaz sem jo vedno previla, ko se je zbudila. Sprva zato, da sem jo zbudila (ker je bila zlatenična in je skoz spala), sedaj jo pa zato, ker verjamem, da ji ni fajn v mokrih plenicah.

Neposredna povezava do sporočila: 3181
10.1.2011 11:59:21   
Peli
Tud jest nism ponoči previjala, razen če je bil mali pokakan, no seveda pa takrat ko je imel vneto rito. Sm pa vstajala tud za pripravo flaške, ampak sm si vse potrebno kr v spalnico naštimala, da čimmanj naokol letaš in poskušaš čimveč spat. Se mi pa zdi da sploh pr 1.user posted image ko sm mal bol komplicirala, sm včasih okol hodila ko mesečnica, še vedla nisem a sm otroka ponoč nahranla al ne, drugiš spet, se je otrok samo okol obrnu, sm že flašo imela naštimano, pridem ponj da ga nahranim, pa on lepo spi... Takrat sm res imela občutek kot da cele dneve ne delam druzga kot otroka futram in previjam.
Da ne govorim da sm pri 1.user posted image tri mesece seveda ponoči otroka previjala, zaradi vnete rite, da sm si po vsakem obroku črpala mleko - tudi ponoči, ker sm bla trapa tolk napiflana od tega interneta, potem še od nasvetov patronažne, sm misnla da bom kr iz nič dobla tolk mleka da bom lahko otroka le dojila user posted image , da ne govorim o steriliziranju flašk...jao, jao, kaj sm počela...sm bla tolk zmatrana, da groza, dokler ni moj user posted image čist popi***, naj neham s tem, in tako sm nehala otroka dojit, mu dala lepo flašo in začel smo spat, ne morš verjet kolk se mi je vse spremenil na lepš.

Nč, zdej pa glede na to da sm skorej cel dopoldne prespala, je zadnji čas da se spravim za delom.
LP

(odgovor članu archie)
Neposredna povezava do sporočila: 3182
10.1.2011 12:00:10   
trsica

Tršica se mal pripravlja, ja. Upam, de ne zameri, bom kr jaz napisala: je mela popadke, so jih ustavili, malo je odprta, ima kratek MV in povišane jetrne (žolčne?) encime in je na opazovanju v P. In čaka na ponoven štart (ki ga ne bodo več ustavljali). Drugače je pa z njo in malima user posted image baje vse OK. Ostalo pa naj sama pove, že tko sem prevelka čveka user posted image .

Hvala, Nina, da namesto mene pokrivaš še tole temo. user posted image
Še vedno v enem kosu. Bom pa do konca v P (sem v KR), ker mi morajo kontrolirat jetrne teste. V kolikor se poslabša, mi sprožijo. Sicer pa bomo čakali še minimalno dva tedna, če se seveda ne začne samo od sebe.
Danes sem bila na amnioskopiji. Če sem prav razumela, sem odprta 3 cm, plodovnica je še čista. Imam občasno popadke (tko ene dva na uro, nič pretresljivega).
Gre pa pri meni za tole: http://med.over.net/forum5/read.php?19%2C953020 Na srečo je ena na februarkah prilepila tale link, da vsaj vem, zakaj se gre. Zdaj pa čičamo in čakamo.

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 3183
10.1.2011 12:24:25   
Mišyka
trsica naj ti dnevi v P čim prej minejo in da greš čim prej domov (2 v 1 ali pa ločeno)

Je bila katera na ogledu kranjske porodnišnice? Jst mam namen it, pa ne vem kako to prakticirajo - individualno ali skupinsko? Al je boljš da ne grem, da me ne bo še bolj skrbelo...

IAN 7.11.2007
NEŽA 27.2.2011

(odgovor članu trsica)
Neposredna povezava do sporočila: 3184
10.1.2011 13:25:48   
Nina33
Oj!
Tršica, držte se user posted image . Dej mi povej, al otrok ne sme na obisk pridt' A je to zdej kera "nova" fora al kako? Ker si ne predstavljam bit tri dni brez malega miška user posted image Sej verjetno bo on bolš prenesu kt jaz, čeprav mu zihr ne bi blo fajn user posted image .
Mišyka, pred dvema letoma so bili ogledi P individualni. Prišel si ke, vratarju/receptorju povedal, kaj bi in če se je dalo, se je dalo. user posted image Men (in mojemu)je blo fajn, čeprav vseh sob nisva videla (so rojevale vmes), maš mal manj strahu, ker le ni čist neznan prostor user posted image .
Previjanje ponoči: če je bil fest polulan, poj ja, pokakan je bil itak enkrat na svete cajte (če bi bil ponoči, bi ga seveda previla), tko de smo ponoči se +/- "samo" dojili. In previjalno smo imeli (in jo bomo spet) kar na posteljici, se nam zelo obnese, pa še placa ni drugje. Je pa pri vsaki drugače, pač naštimaš tko, de ti je fajn - mene je npr. na začetku grozno "motilo", de je (za)spal pri nama v postelji in ne v svoji, poj sem se pa mirno sprijaznila (in smo vsi bolje spali). In - ne, zdej ne hodi k nama spat, čeprav so me vsi s tem strašili user posted image .
Helou, JanciF, dobrodošla nazaj user posted image . Lepo, de se je vsaj ena januarka opogumila, de imamo še eno za navijat zanjo (Tršica z dvema pač mal prehteva in ji "dovolimo" user posted image ).
Antoninap, premiki/obračanjeipd. so že kar projekt ja, sam men je pa še vseen tko fajn, de se mi nikamor ne mudi user posted image . Sem bla že v 1.user posted image taka (glede nestrpnega čakanja), zdej sem sam še "slabi" - bi bla še kr in še kr noseča user posted image . Saj imam polno teh user posted image "čarov", ampak... mah, čudna sem, kaj čem user posted image .
En lep, čeprav mal pišmevritičen dan vsem!

(odgovor članu Mišyka)
Neposredna povezava do sporočila: 3185
10.1.2011 13:35:21   
trsica

Oj!
Tršica, držte se user posted image . Dej mi povej, al otrok ne sme na obisk pridt' A je to zdej kera "nova" fora al kako? Ker si ne predstavljam bit tri dni brez malega miška user posted image Sej verjetno bo on bolš prenesu kt jaz, čeprav mu zihr ne bi blo fajn user posted image .

Otrok ne sme gor in pika. Je mož prišel s tamalim in rekel, da bo samo tamali šel k meni in niso dovolili. Samo mož lahko in nihče drug. user posted image

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 3186
10.1.2011 14:01:30   
Mišyka
Sam to je pa kr neki - kako boš brez otroka par dni al pa še dlje oz. še hujš, kako mora bit njemu?! Mojmu bi se verjetn srce trgov, že tko komej en dan zdrži če je slučajno treba in gre k mojim staršem (to se zgodi 3x na leto).

No, pol bom pa kr na informacije v P enkrat poklicala in greva gledat to čudo!

Jst sem pa zdejle celo stanovanje presesala in pomila po tleh. Me je prej že tko v spodnjem delu trebuha stisnlo, da sem si rekla, da itak čist pretiravam, tko da sem spalnico pustila za pomit za jutr. Ne morm gledat vsega tega vsak dan in si rečt, ah bom že! Preveč mi gre na živce. Zdej sem se mal usedla, pol pa hop na noge in kuhat kosilo - nimam pojma kaj!

IAN 7.11.2007
NEŽA 27.2.2011

(odgovor članu trsica)
Neposredna povezava do sporočila: 3187
10.1.2011 21:24:29   
Peli

Previjanje ponoči: če je bil fest polulan, poj ja, pokakan je bil itak enkrat na svete cajte (če bi bil ponoči, bi ga seveda previla), tko de smo ponoči se +/- "samo" dojili. In previjalno smo imeli (in jo bomo spet) kar na posteljici, se nam zelo obnese, pa še placa ni drugje. Je pa pri vsaki drugače, pač naštimaš tko, de ti je fajn - mene je npr. na začetku grozno "motilo", de je (za)spal pri nama v postelji in ne v svoji, poj sem se pa mirno sprijaznila (in smo vsi bolje spali). In - ne, zdej ne hodi k nama spat, čeprav so me vsi s tem strašili user posted image .

Pr nama pa prej ni noben nikol spal, zdej pa bi najrajš oba sred noči pršla k nama, najprej se je to dogajal zjutrej, ko sta se zbudila, zdej pa tud že ob 2-3h dobiva obiske... ampak kaj češ, sej se pa mal stisnemo skup pa je, kdaj jih bomo pa crklal, če zdej neuser posted image .

trsica - to je pa kar zoprno, a ti pa morš samo ležat, da ne smeš dol do avle sina pogledat user posted image , je pa kr zoprn to, tud za otroka.
Upam da aprila minejo vse te viroze in ne bo tako strogo.

A se je kakšna cepila proti gripi?

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 3188
10.1.2011 22:16:22   
iskrca
ne peli jst se niiiisem cepila, ker itak prebolevam samo viroze, viroze, viroze...user posted image user posted image Ma poln kufer mam že res! Najhujš je pa to, da je dan za mano zbolel še mojuser posted image (ki ima pljučnicouser posted image ), naslednji dan je pa še mala zakuhalauser posted image In pol naj bom jst bolana in naj ležim in počivamuser posted image ? Kdaj le? Podnevi eno uro, ko mala spi, ponoči se pa itak skoz zbujam, da jo kontroliram....skratka za popi.... Sem tok besna in sita že te zime, teh viroz... Samo upam da bo aprila kaj boljš!
...sem se res mogla mal skašljatuser posted image

30.1.2009 naju je razveselila najina sončica
29.4.2011 pa nas je osrečil še en sonček

(odgovor članu Peli)
Neposredna povezava do sporočila: 3189
10.1.2011 22:47:55   
Nina33
IZVIRNO SPOROČILO: trsica

Oj!

Otrok ne sme gor in pika. Je mož prišel s tamalim in rekel, da bo samo tamali šel k meni in niso dovolili. Samo mož lahko in nihče drug. user posted image

Dej napiš vsaj, de greš ti lohk dol, ker drgač jaz doma rodim in se ne pustim nikamor peljat niti poj user posted image .
Ostalo pa mal kasnej pokomentiram, sem zmenjena s TVjem user posted image .

(odgovor članu trsica)
Neposredna povezava do sporočila: 3190
11.1.2011 1:07:17   
Nina33
Čer!
Cepljenje: se nisem, niti nisem kakšen navdušenec nad tem user posted image . Se mi zdi, de bi itak en druh sev poj fasala in je vse skup itak poj brez veze.
Upam, de se pocajtate (sploh pri Iskrci, boga, no , vsi ste bogi user posted image user posted image user posted image ). Tole vreme je user posted image kar se prehladov ipd. tiče.
Peli, saj to je to, a ne, nikol ne morš vedet user posted image , sam pamet ti pa vsi tako radi takrat solijo user posted image . V prvo (se mi zdi, no) si itak zelo nesiguren in te takele zadeve kr fajn iztirijo lohk (pa hormoni tut niso glih nedolžni pri tem). Jaz sem rabila par tednov, de sem zastavila zadeve po svoje, povedala vsem "ta svoje" in je bil mir poj (pa drgač ne šparam glih jezika). No, ne čist, še zmeri se je ker (kera, če sem iskrena user posted image ) najdu, ki je bil najbolj pameten user posted image , sam sem bila že imuna user posted image . To pot so pa že zdej vsi mal bol na distanci rajš, mi še ni bilo treba niti 1x zob pokazat user posted image .
Mišyka, mene je tut strah, de ga ne bodo k men spustil... Kr neki, no, sej je njegov fotr v tesnem stiku z njim in prenaša iste zadeve, user posted image . Pa moj še nikoli ni bil dalj kot pol dneva/noči brez mene user posted image . Eh, jaz sam upam, de ... Ne vem, kaj nej upam... Že za rodit it bo štala, če ne bo tekom dopoldneva vse zrihtano (sej vem, kompliciram), že tko mi je mal zoprno starša v to "mešat", zdej ma pa še mami gleženj zlomljen in ne morem glih nanjo računat, ati je pa ...ne glih priročen za takele user posted image . Saj smo s prjateljco zmenjeni, sam ona ma pa tutsvoj lajf (in službo9, tko de... Sej pravim - dopoldne mam cajt, drgač pa ne user posted image .
No, pa sem se spet razpisala user posted image .
A se za kašno kavico zmenmo? Zbiram/o predloge user posted image .
Lahko noč in lepe sanje!

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 3191
11.1.2011 11:36:33   
trsica

IZVIRNO SPOROČILO: trsica

Oj!
Tršica, držte se . Dej mi povej, al otrok ne sme na obisk pridt' A je to zdej kera "nova" fora al kako? Ker si ne predstavljam bit tri dni brez malega miška Sej verjetno bo on bolš prenesu kt jaz, čeprav mu zihr ne bi blo fajn .

Otrok ne sme gor in pika. Je mož prišel s tamalim in rekel, da bo samo tamali šel k meni in niso dovolili. Samo mož lahko in nihče drug.

Dej napiš vsaj, de greš ti lohk dol, ker drgač jaz doma rodim in se ne pustim nikamor peljat niti poj user posted image .

Tudi to mi niso pustili, da bi šla jaz dol. Samo se nisem pustila motit, ker sem šparala tortico od kosila posebej za tamalga. Za deset minut jih pa tudi ne bo vrag vzel. So me pa opazovali, kot da sem kriminalc. user posted image Vratarka, varnostnica in še sestra z oddelka. user posted image

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 3192
11.1.2011 19:44:19   
antoninap
Bravo trsica, da se nisi vdala user posted image user posted image

Si predstavljam, da ne more biti ravno lahko, če ne vem koliko dni ne moreš videti otroka user posted image Pa mrbit ti še ne trpiš toliko, kot verjetno otrok. Sem zadnjič videla ja na vratih vhoda, da so skenslali obiske in jih dovolili samo partnerjem.

Jaz se sicer ne bom pritoževala, ker mi bo verjetno čist pasalo, če naju bo samo moj lubi prišel pogledat, ostala familija pa potem doma, ko bom verjetno že boljše izgledala user posted image

Jutri grem pa verjetno prvič na CTG (beri: če ne bo dežja in bo mojster za alarm končal pravočasno), da vidimo, če je že kaj akcije. Me vsak večer nekaj šraufa, ampak verjetno zaradi utrujenosti user posted image

Aja, pa upam, da pravočasno dobim komplet za popkovnično kri. Sem čisto pozabila na zavod za transfuzijo poslati prošnjo in šele včeraj oddala izpolnjen vprašalnik. Kdo ve, kako hitro potem pošljejo komplet?

< Sporočilo je popravil antoninap -- 11.1.2011 19:50:21 >

(odgovor članu Peli)
Neposredna povezava do sporočila: 3193
11.1.2011 19:56:24   
Mišyka
Jst sem poslala tiste obrazce v ponedeljek, paket pa sem dobila že v četrtek, tko da so bli res brzinski.

Kako pa to, da maš CTG? Ti spada to pod reden pregled al si pač rekla, da se ti zdi, da se nekej dogaja, pa so te zarad tega naročili? Jst mam še slabih 6 tednov do roka in naslednji pregled šele čez dobre 3 tedne, pa o nobenem CTG-ju še ni blo govora...

IAN 7.11.2007
NEŽA 27.2.2011

Neposredna povezava do sporočila: 3194
11.1.2011 20:20:23   
antoninap
Dr. Reljić mi je dal prešnji teden na posvetovalnici napotnico, skupaj z napotnico za porod in amnioskopijo. Rok imam 4.2. in moram od tega tedna naprej vsak teden na CTG. 7.2. pa prvič na amnioskopijo, če še ne bo akcije. Naslednjo posvetovalnico pa imam že naslednji teden spet. Sem mislila, da je to normalno user posted image

< Sporočilo je popravil antoninap -- 11.1.2011 20:21:39 >

(odgovor članu Mišyka)
Neposredna povezava do sporočila: 3195
11.1.2011 21:06:23   
Mišyka
Rabiš  napotnico za rodit al kako? Jst sem prvič dobila napotnico za rešilca, zdej pa o tem še ne duha ne sluha. Če je panika itak pokličeš oz. prideš brez ali z napotnico. Kr neki...

Aja, jst mam pa Urha in res so teli pregledi tko bolj na bazi pogovora. Recimo velikosti maternice mi ni nikoli meru in ostalih podrobnosti tudi ne (vsaj jst nebi vedla), mi je pa 2x maternični vrat pogledal in izmeril. Verjetno ma vsak svoj sistem, vsaj upam, da pogleda tist kar je treba in če kej nebi blo ok, da bi mi povedal.

IAN 7.11.2007
NEŽA 27.2.2011

Neposredna povezava do sporočila: 3196
11.1.2011 21:09:13   
archie
IZVIRNO SPOROČILO: Mišyka

Aja, jst mam pa Urha in res so teli pregledi tko bolj na bazi pogovora. Recimo velikosti maternice mi ni nikoli meru in ostalih podrobnosti tudi ne (vsaj jst nebi vedla), mi je pa 2x maternični vrat pogledal in izmeril. Verjetno ma vsak svoj sistem, vsaj upam, da pogleda tist kar je treba in če kej nebi blo ok, da bi mi povedal.

jaz recimo v celi nosečnosti pri svojem G nisem imela niti enega vaginalnega pregleda. pa jih tudi nisem pogrešala. Edino 2 sem imela, pa še to v P, preden so mi določili datum za CR. In tudi ta 2 sta bila čisto nepotrebna user posted image

(odgovor članu Mišyka)
Neposredna povezava do sporočila: 3197
12.1.2011 0:27:14   
Nina33
Hoj!
Jaz sem tut dobila napotnice (v 1.user posted image , predvidevam de jih dobim v ponedeljek to pot) za porod, rešilca in amnioskopijo. Pregledi so pa pr men tut bl pogovorni, brez kakih vaginalnih pregledov - in tut jaz jih ne pogrešamuser posted image . Sem jih imela pa do zdej na 4 tedne, pomoje me poj čakajo tedenski CTGji (se pravi od dopolnjenega 37. tedna dalje). Se mi itak zdi, de sem skoz v P na pregledih user posted image . Prvič se mi je bol vleklo vmes user posted image . Tako hitro mi mineva vse skupi, res.

(odgovor članu archie)
Neposredna povezava do sporočila: 3198
12.1.2011 20:23:36   
antoninap
Ah, saj tudi pri dr. Reljiću posvetovalnica temelji samo na 5-minutnem pogovoru user posted image Vpraša za počutje, izcedek, zatekanje in če imam jaz kaj vprašanj, pa vsakič poudari, kako pomembno je veliko piti. Sem se tudi jaz vmes enkrat zasekirala, če se dovolj posveti, ker sem na Ringaraji gledala video, kako naj bi potekale te posvetovalnice, pa še pri februarkah so punce omenjale, kaj vse jim G merijo/pregledajo vsakič, ko pridejo.

"Dodatnega" pregleda sem bila deležna pred kratkim, pa še to zato, ker sem na posvetovalnici omenila, da mi čudno otrdeva trebuh in je potem z mano hitro skočil do sosednje ambulante in mi izmeril maternični vrat, ker ga na morfologiji ni.

Se tolažim, da vse poteka normalno, kar je tudi res, ker so bili izvidi do zdaj vedno OK ... in zakaj bi šarili, če ni potrebe user posted image

(odgovor članu Peli)
Neposredna povezava do sporočila: 3199
13.1.2011 11:33:30   
Nina33
Helou!
A je kera za kašno kavico? Čez kašno urco? V KR? Bova z mojim malim imela sprehod za lepotni spanec in bom verjetno šla do Carniole (so me včeri zdražili s kremšnitami user posted image ) pa če bo kera glih čas imela... Bom okoli enih tam nekje okoli.

Neposredna povezava do sporočila: 3200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  126 127 [128] 129 130   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  126 127 [128] 129 130   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Iskren zapis očeta po porodu: Moja žena je...
Iskreno povedano ne vem, kako ji je to uspelo. Bolečina je bila tako močna, intenzivna, silna, da sem jo čutil celo jaz....
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?