|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   dojenje v javnosti
31.3.2005 8:30:04   
Anonimen
Povsod, v avtu, v trgovini, na parkirišču, pri arhitektu... Zdaj uvajam malo strožji režim, da čist zmeraj pa res ne more dobit. Ampak ona se itak samo še crklja in ni več lakota.

(odgovor članu daisy)
  Neposredna povezava do sporočila: 26
   dojenje v javnosti
31.3.2005 8:39:21   
puncica
Jaz sem dojila na klopci v Interšparu pa v Tušu, so ljudje mal gledal čudn a kaj me briga, tamala je bla lačna, previjalnica pa zasedena in smo se lepo najdle:bravo::bravo::bravo:

(odgovor članu daisy)
Neposredna povezava do sporočila: 27
   dojenje v javnosti
31.3.2005 8:41:13   
puncica
A ja pa v merkurju sred polic kjer so bilezložene plastične posode, sem sam čakala kdaj bo kdo prletel in me nazjal. Pa seveda sem se usedla na en stolček, ki se je prodajal:)- Pol mi je pa še po tleh tolk polila da smo mogl kr brisat:)-

(odgovor članu daisy)
Neposredna povezava do sporočila: 28
   dojenje v javnosti
31.3.2005 8:52:13   
Anonimen
Dojenje v javnosti? Čisto normalna stvar. S tistim, ki je nerodno ob pogledu na doječo mater, je nekaj narobe, ne z mamo, ki svojega otroka hrani, če je lačen.

Dojila povsod, kjer je bila potreba. Saj se malo zamakneš, in zadevo opraviš diskretno, ni treba, da vesoljni svet bulji v tvoje dojke.

(odgovor članu daisy)
  Neposredna povezava do sporočila: 29
   dojenje v javnosti
31.3.2005 8:57:56   
mehurčica
Do 6.meseca se je dojil na 2 uri. Dojila sem kjerkoli je pač bil lačen. Tudi na kakšnih nenavadnih mestih.

(odgovor članu daisy)
Neposredna povezava do sporočila: 30
   dojenje v javnosti
31.3.2005 10:21:00   
daisy
me veseli, da večina jemlje dojenje v javnost kot nekaj samoumevnega in naravnega. zdej mi bo kar lažje.

maja_
pogovor o dojenju ni nikakršno "tekmovanje" to je le izmenjava izkušenj in verjamem, da bo marsikateri lažje podojiti otroka tudi v javnosti. vsaj meni bo, ker vem, da nisem edina, ki mi je nerodno!!! tebi (tudi meni) se to ne zdi nič nenavadnega - mimoidočim pa se zdi, ker res ni nekaj kar vidiš vsak dan.
Vidim, da te moti besedica "trofeja"- ravno zato v narekovajih!!!! ne misli, da bi se pred kom hvalila! To je le debata!

LP:modri::duda:

(odgovor članu daisy)
Neposredna povezava do sporočila: 31
   dojenje v javnosti
31.3.2005 11:46:17   
nejcko
Tudi jaz nimam predsodkov proti dojenju v javnosti in sem oba svoja otroka pogosto podojila tudi na javnih mestih, seveda sem pri tem poskrbela za malček diskretnosti. Dojila pa sem v avtu, v gostilnah, kafičih, v parku, na otroškem igrišču, pri zdravniku, na plaži...
Najbolj mi je bilo nerodno na plaži: mali je bil star 8, 9 mes in je že plazil ter se postavljal na noge. Ker sem se sončila zgoraj brez, je hitro priplazil do mene, se dvignil in si postregel... so se ljudje okoli mene tako smejali jaz pa :ups: Pa mi ni bilo nerodno zaradi samega dojenja, ampak zaradi načina, kako je mali to izpeljal....

(odgovor članu daisy)
Neposredna povezava do sporočila: 32
   dojenje v javnosti
1.4.2005 7:23:32   
jagoda
Jaz sem tud vsepovsod dojila, če je bil Adam lačen. Edino kje sem bila razočarana - je bilo v Astoriji v MB. Sedla sem za eno mizo v kot, še proti steni sem se obrnila. Pa pride natakarica in mi reče, če lahko grem v previjalnico dojit, ker njihove goste to moti. Saj imajo res lepo previjalnico, ampak jaz zanjo nisem vedela. Sem bla pa tak šokirana, da nekoga to moti:zmeden::zmeden::zmeden: Mali je kričal, ker sem ga odklopila in mislim, da je bilo ti pol bolj moteče.

(odgovor članu daisy)
Neposredna povezava do sporočila: 33
   dojenje v javnosti
1.4.2005 7:31:30   
Seven*
V Astoriji so tudi do psov zelo grdo nastrojeni. Na zivce mi gredo gostilne, kjer se gredo neko elito. Bljek. V Cantante-ju so mi pa vedno tud za kuzeka posodico z vodo prinesli. Zdaj ko to slisim imam se manj veselja do Astorije.. Bljek.

(odgovor članu daisy)
Neposredna povezava do sporočila: 34
   dojenje v javnosti
1.4.2005 9:30:35   
Seven*
:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:

(odgovor članu daisy)
Neposredna povezava do sporočila: 35
   dojenje v javnosti
2.4.2005 17:47:15   
kaja11
Jagoda, jaz kar ne morem verjeti, da so doječo mamico "ven vrgli". Too much. Jaz sploh ne vem kaj bi naredila. Sem tok jezna ratala:hudicek:

(odgovor članu daisy)
Neposredna povezava do sporočila: 36
   dojenje v javnosti
6.4.2005 19:51:24   
jagoda
maja_ in kaja11! Sem bla tud sama jezna ko:hudicek: Ampak v tistem trenutku, ko se je :duda: drl na ves glas, ker je bil lačen, sem šla v previjalnico. Pa ni bil wc, ker tja tudi mene ne bi pregnali.

Ampak, ko pridem v MB ziher nikoli več ne grem tja na kofe ali pijačo. Kr naj majo svoje petične goste!!!

(odgovor članu daisy)
Neposredna povezava do sporočila: 37
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:





To je razlog, zakaj se dojenčki zbujajo po...
Strokovnjaki so prišli do razloga, zakaj se dojenčki ponoči zbujajo. Raziskave so pokazale, da gre za evolucijo oziroma ...
Zakaj so mame neprestano jezne?
Občutiš, da se ti jeza širi od stopal navzgor. Nekdo je pustil čevlje sredi hodnika in si se skoraj spotaknila, ko si no...




Ime za fantka
cukr07

Katero ime se najbolj poda k imenu Lenart?

Voranc (25%)

Erazem (23%)

Matija (51%)


Število vseh glasov: 317

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!