Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Aprilčice 2009-II.del 19.1.2009 17:58:15
|
|
|
|
*Junona*
|
IZVIRNO SPOROČILO: diti Pozdravljene ! Danes ste pa malo bolj zgovorne kot med vikendom Moja prijateljica je pa danes rodila sineka težkega 4500g in velikega 54 cm Je rekla, da je rojstvo takega velikega in težkega otroka že kar precejšen podvig. Je dejala, da je med porodom mislila name in kako bom jaz prestajala bolečine, ker ve, da sem bolj rahle sorte Se grem naprej učit, jutri imam namreč strokovni izpit upam, da se bo uspešno končalo! Lep dan še naprej. LP, Diti Držim pestke za jutri.
|
|
RE: Aprilčice 2009-II.del 19.1.2009 17:59:25
|
|
|
|
*Junona*
|
le 30. 4 IZVIRNO SPOROČILO: Pat74 Sonček85 res je, pregled z UZ imam 23. 2. Junona ti jest odstopim 25. 4., ker še ne smem takrat rodit, ampak vsaj en dan kasneje, da me bo lahko možek spremljal v P. Sicer pa tako vem, da ta datum ni pravi, ker po moji M, ki je točna kot urca, moram rodit šele 30. 4., čeprav tud takrat ne bi rada, ker pol bi imela 2 otroka z istim rojstnim datumom (če spregledamo letnico). McLarne pa vsi ful pohvalijo - bi ga imela, če bi potrebovala voziček izključno za asfalt, pogrešam pa tudi, da nima koška. Kar se tiče pa kg, pa vam rajši sploh ne povem, koliko se jih je nabralo v zadnjih 6 tednih , ker zdaj vem, da bo treba rečt nasvidenje griottke in čokoladice in kokta... Ok, zmenjeno. Čeprav imam js po ZM tudi rok 30.4.. No, želim si 25. rodit, če pa ne bom takrat pa tud vseeno, sam da bo bebi zdrav.
|
|
RE: Aprilčice 2009-II.del 19.1.2009 17:59:57
|
|
|
|
sonček85
|
junona.a veš da sem te hotela poklicati okoli 15h da bi šle malo po trg.pa malo zame voziček gledat,samo ker vem da pride dragi tvoj tedi domov te nisem
|
|
RE: Aprilčice 2009-II.del 19.1.2009 18:00:39
|
|
|
|
sonček85
|
a meni pa nbena ne odstopi 2.4
|
|
RE: Aprilčice 2009-II.del 19.1.2009 18:02:24
|
|
|
|
*Junona*
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 junona.a veš da sem te hotela poklicati okoli 15h da bi šle malo po trg.pa malo zame voziček gledat,samo ker vem da pride dragi tvoj tedi domov te nisem A veš, da je danes zamudil? Je delal dlje. Jaz se pa takrat izkoristla čas in se pripravljala za petek ko imam dva nastopa.
|
|
RE: Aprilčice 2009-II.del 19.1.2009 18:05:32
|
|
|
|
sonček85
|
a tko pridna si ,lepo ,elpo.Meni je pa tako dolg čas doma in dokler še imam avto morem mal čas izkoristit po 6.2. ga nimam več potem pa ta teden tako neboš imela časa ,da bi malo šle.? Ti se kr lepo pripravi na petek
|
|
RE: Aprilčice 2009-II.del 19.1.2009 18:06:30
|
|
|
|
sonček85
|
a tvoj dragi pa kr zamuja ,o titi ,no pa sej zdaj kr naj potem pa bo in bo z veseljem priletel domov prej
|
|
RE: Aprilčice 2009-II.del 19.1.2009 18:09:46
|
|
|
|
detelja
|
*Junona* jaz pa sem imela včeraj "čokoladno krizo"...tak dolgo sem hodla sem ter tja, da sem si šla po milko in sem fajn celo pojedla in potem sem se odlično počutila, bebi pa je tudi veselo brcal in boksal ...nekako nočem več dosti sladkarij jest, ker mi kg grejo kar gor...ko sta vidvi s sončkom napisali, da držita že nakaj časa težo meni to ne rata...pa čeprav jem samo za zajtrk sadje, včasih samo en jogurt, potem kosilo-minimalno porcijo, dosti solate, popoldan pa kak jogurt ali probiotični napitek, če je kriza pa še kakšno sadje in to je to, ampak moje kg grejo gor pa še višje in še višje ...sicer ne vem, možno je, da se nabira voda...prijateljica mi je rekla, da je imela v prvi nosečnosti +23 kg pa je čist malo jedla pa še manj je jedla imela pa čedalje več kg...po porodu pa je imela takoj -25 kg še dodatna kg je izgubila, kar pomeni, da se ji je tako nabirala voda...ko kaj jamram glede kg mi moj vedno reče "nikoli te nisem razumel glede kg sedaj pa te več sploh ne razumem"
Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!! 15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009-II.del 19.1.2009 18:16:25
|
|
|
|
sonček85
|
detelja: jaz se še sama ne razumem glede kg mene je pa včeraj zagrabila prestice manija,pol ob 21.30 se je pa še mojmu pice zluštalo in sva še pico naročila no danes sem pa malo prej spila domači shake(2banani,1 pomaranča,mleko in sladoled)mmmm je bilo dobro Ja možno je da se ti voda nabira ,in boš potem to vse hitro izgubila ,vesela bodi. Danes mi je bilo kr malo hudo za eno nosečnico k sem jo videla na cesti.Rito in trebuh je imela oboje enako veliko. je pa imela kar veliki trebuh že Sem prav vesela ,da nisem šla do sedaj veliko gor s kg ,je pa največja nevarnost pravkar sedaj v tednu od 27-32t tako da se moram pazit
< Sporočilo je popravil sonček85 -- 19.1.2009 18:19:28 >
|
|
RE: Aprilčice 2009-II.del 19.1.2009 18:23:23
|
|
|
|
*Junona*
|
IZVIRNO SPOROČILO: detelja *Junona* jaz pa sem imela včeraj "čokoladno krizo"...tak dolgo sem hodla sem ter tja, da sem si šla po milko in sem fajn celo pojedla in potem sem se odlično počutila, bebi pa je tudi veselo brcal in boksal ...nekako nočem več dosti sladkarij jest, ker mi kg grejo kar gor...ko sta vidvi s sončkom napisali, da držita že nakaj časa težo meni to ne rata...pa čeprav jem samo za zajtrk sadje, včasih samo en jogurt, potem kosilo-minimalno porcijo, dosti solate, popoldan pa kak jogurt ali probiotični napitek, če je kriza pa še kakšno sadje in to je to, ampak moje kg grejo gor pa še višje in še višje ...sicer ne vem, možno je, da se nabira voda...prijateljica mi je rekla, da je imela v prvi nosečnosti +23 kg pa je čist malo jedla pa še manj je jedla imela pa čedalje več kg...po porodu pa je imela takoj -25 kg še dodatna kg je izgubila, kar pomeni, da se ji je tako nabirala voda...ko kaj jamram glede kg mi moj vedno reče "nikoli te nisem razumel glede kg sedaj pa te več sploh ne razumem" Sej en košček se je pa res ne splača pojest. Ja, tile kg so kar zaj*****. Js se pazim in priznam, da velikokrat zaspim lačna. No, danes ne bom. Ampak fora je, da js se matram, da držim težo, Sonček je pa srečnica, ker "maže" na veliko in ji stojijo kg. Sonček, malo heca.
|
|
RE: Aprilčice 2009-II.del 19.1.2009 18:24:13
|
|
|
|
*Junona*
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 a tko pridna si ,lepo ,elpo.Meni je pa tako dolg čas doma in dokler še imam avto morem mal čas izkoristit po 6.2. ga nimam več potem pa ta teden tako neboš imela časa ,da bi malo šle.? Ti se kr lepo pripravi na petek Ta in naslednji teden bo pa res kriza. Mam res tolk dela...ufff. Bi pa prav rada šla, ampak me tole preganja.
|
|
RE: Aprilčice 2009-II.del 19.1.2009 18:26:37
|
|
|
|
sonček85
|
junona:ja malo heca ,res se bašem a kg ne grejo gor,al pa res tehnica laže. Še 3 dni pa bomo videli če bo potrebno kupit novo tehnico za doma Ja ni panike ti se samo lepo uči da boš pridna mami ,sam se morava pa res kmalu dobit da kako rečeva seveda k boš imela vseh obveznosti konec
|
|
RE: Aprilčice 2009-II.del 19.1.2009 18:27:00
|
|
|
|
april09
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* IZVIRNO SPOROČILO: april09 IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 april:ok popravim na seznamu.OJOJ TO PA NI DOBRO pa kak pa je ta izcedek? ma ze v prejsnji nosecnosti me je enako strasil ta . izcedek je bel/prozoren.. naceloma ce se "ulije",se vidi luzica na hlackah in malo belega,tko da je ziher beli tok zraven. kot pravim sem imela to ze prejsnjic in me je enako dajala panika, pa je bilo vse ok. ampak bom vseeno jutri mal povprasala, v najslabsem primeru grem v pritlicje v triazo, da mi naredijo test. al grem pa rodit April, js mam že skos tak izcedek. Sem pa od začetka prav paniko zagnala. Včasih se mi tak vlije, da mi pride čez hlačke na trenirko, ampak ko vidim, da je še belo vmes, se pomirim. Izgleda pa tako, da se prozorno mokro razširi v večji krog, bel flekec pa je manjši krogec oz. kakšna druga oblika. Sem imela v soboto in danes UZ in je vse ok, plodovnice je tudi dovolj. NAj tako tudi ostane, kajne? Kaj je pa s pritiskom? pritisk - misljeno je bilo pritisk bebice navzdol.. zelo zoprna zadeva pri hoji, obcutek kotda bo beba ven padla glihkar. pri mali sem to zacutila sele nekje v 36 tednu.. no super, da imate podobne izcedke. saj mene izkusnja iz prve nosecnosti miri, pa v tocno istih tednih se je ful povecal. ja meni vceri tud cist cez cez spodne hlace prislo na hlace se mi je v presnji nosecnosti vsakic zjutri tok vlilo, da je bil filing kot pri menstri,ce ornk ven stece. kg se lahko nabirajo na racun zastajanja vode ... in nekatere ornk zgubijo po porodu. in na veliko hodijo lulat no pol je pri men fer - velik zrem, velik gre gor
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009-II.del 19.1.2009 18:35:34
|
|
|
|
Pat74
|
April09 tole pritiskanje navzdol je pa meni tudi zelo poznano, sem morala zaradi tega, da ne bom prezgodaj rodila it v 2. nosečnosti v 7. mesecu na bolniško. Zato ti to nujno povej svojemu G, ker tako se zadeva začne, in je boljš preprečit, dokler še lahko. Tako zgodaj namreč tega ne bi smelo bit, zato boš morala nujno izpreči in se malo več dat v ležečko.
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009-II.del 19.1.2009 18:43:55
|
|
|
|
*Junona*
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 junona:ja malo heca ,res se bašem a kg ne grejo gor,al pa res tehnica laže. Še 3 dni pa bomo videli če bo potrebno kupit novo tehnico za doma Ja ni panike ti se samo lepo uči da boš pridna mami ,sam se morava pa res kmalu dobit da kako rečeva seveda k boš imela vseh obveznosti konec Sej danes sem te klicala, če grema na pijačko, ker sem šla še v lekarno. Amapk sma se zgrešile v trgovini. Bo treba kmal it na kakšen čvek. Lahko pa prideš k meni, zdaj ko še imaš avto.
|
|
RE: Aprilčice 2009-II.del 19.1.2009 18:46:25
|
|
|
|
*Junona*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pat74 April09 tole pritiskanje navzdol je pa meni tudi zelo poznano, sem morala zaradi tega, da ne bom prezgodaj rodila it v 2. nosečnosti v 7. mesecu na bolniško. Zato ti to nujno povej svojemu G, ker tako se zadeva začne, in je boljš preprečit, dokler še lahko. Tako zgodaj namreč tega ne bi smelo bit, zato boš morala nujno izpreči in se malo več dat v ležečko. PA naj ti na pregledu G izmeri MV. DRži se, vse bo ok., itak da boš aprilčica. Drugač pa tudi meni kg ne prizanašajo - ko žrem, gredo fejst gor, ko ne žrem pa počasi dol.
|
|
RE: Aprilčice 2009-II.del 19.1.2009 18:46:29
|
|
|
|
sonček85
|
ja res sva se zgrešili,no pa če sva z dragim kupovala fasngo na velikooooooooooooooo škoda res k smo se zgrešili,ja mogoče se pa res kaj oglasim,sam jst bi prišla pop k moj dela ,ker dop se pa stiskam k njemu ,pa kosilo narest pa to ,saj veš
|
|
RE: Aprilčice 2009-II.del 19.1.2009 18:46:56
|
|
|
|
*Junona*
|
Zdej pa grem, mi je lubi večrjo pripravil oz. nama je večerjo pripravil.
|
|
RE: Aprilčice 2009-II.del 19.1.2009 18:49:30
|
|
|
|
sonček85
|
uuu zdaj sem pa še jst lačna postala ,le kaj bi jedlaaaaaaaaaaaaaaaaaa
|
|
RE: Aprilčice 2009-II.del 19.1.2009 18:50:00
|
|
|
|
sonček85
|
aja pa dober tekkkkkkkkkkkkkk
|
|
RE: Aprilčice 2009-II.del 19.1.2009 18:59:22
|
|
|
|
detelja
|
*Junona* jaz grem vsak dan ful lačna spat, včasih tako, da mislim, da ne bom preživela ...moj ima itak vsak večer neke izbruhe "luštov", ampak ko rečem, da ne bom jedla pač ne jem on pa se baše s čipsom, smokoji, čokolado, haribo medvedki...izgleda, da je noseč ...sicer malo sem se zredila v stegna drugače pa me je največ v trebuh, kar je logično za ta čas ...večina ljudi mi pravi, da sem zdaj ta prava baba in ne tisto, ko se mi vsaka kost na telesu vidi, ampak jaz sem na tako postavo navajena...meni sicer zdaj v nosečnosti ne grejo kg dol pa tudi če cel dan nič ne jem mogoče ostane kak dan dva isto potem pa spet za par gramov gor pa potem mogoče spet par dni tako ostane ampak gre spet gor...to mi je najbolj čudno zato sumim, da je voda kriva...
Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!! 15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009-II.del 19.1.2009 18:59:58
|
|
|
|
april09
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pat74 April09 tole pritiskanje navzdol je pa meni tudi zelo poznano, sem morala zaradi tega, da ne bom prezgodaj rodila it v 2. nosečnosti v 7. mesecu na bolniško. Zato ti to nujno povej svojemu G, ker tako se zadeva začne, in je boljš preprečit, dokler še lahko. Tako zgodaj namreč tega ne bi smelo bit, zato boš morala nujno izpreči in se malo več dat v ležečko. ja saj, jutri bo delala UZ - kontrolo rasti in verjetno bo pol se preverila MV. Ji cist zaupam, da bo preverila, kar je treba, saj je strokovnjakinja za patoloske nosecnosti.. Jao, vec pa v lezecki skoraj ne morem bit.. edin neki bo vrejetno treba ukinit - nosenje ta male N ce bo jutri kaj pokazalo na kaksno groznjo prezgodnjega poroda, bomo tud to preziveli
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009-II.del 19.1.2009 19:03:04
|
|
|
|
detelja
|
april09 kaj pa če bi pri hoji uporabljala nosečniški pas pa bi ti sigurno vsaj malo omilil ta pritisk...jaz ga kar dam gor ko hodim... jaz pa sem že pri mleku ...vsak dan opazim, da je modrc malo moker...zadnjič mi je pa kar ponoči teklo...ampak je tako čudno, da samo iz leve joškice...mogoče to dragi bolj masira
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009-II.del 19.1.2009 19:20:56
|
|
|
|
nmag
|
Meni pas zelo pomaga,ker mi tud zelo dol pritiska in je kar fino,če ga imaš,ti ga tudi jaz priporočam,največ kar pomaga je pa počitek,tudi to preizkušeno.lp
|
|
RE: Aprilčice 2009-II.del 19.1.2009 19:21:05
|
|
|
|
sonček85
|
DETELJA:mislim ,da je tvoj dec res noseč hh njami medvedki No jaz sem si pa namazala na kruh margarino,marmelado in poleg čaja jA mi imamo pa problem z mlekom od 3 meseca ,hh je prav hecno,pa navadila sem se full hodit brez modrca,tak da včas k greva k njemu ali k nam domu kr pozabim ,pol mi pa mleko spusti in je majica mokra
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?