|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčice 2009-II.del
19.1.2009 13:35:25   
U_SURDI
*junona* - poskušam ti pisati na zs pa nikakor ne gre.
Videla sem da si kupila voziček Mutsy. Tudi midva se odločava za nakup- vnedar Slider. Kje si ga kupila in koliko te je vse skupaj prišlo?
havala ti.
Lahko mi pošlješ na zs

(odgovor članu ella.)
Neposredna povezava do sporočila: 2401
19.1.2009 13:38:32   
sonček85
ella:z veseljem sam prej bi morala še malo pri nas urediti to deževno vreme,kajti pri nas je tudi tako turobno da bi najraje šla spatuser posted image
ja stave.res je vse stavijo obratnouser posted image ,počakajte do četrtka pa vam mogoče že povemuser posted image
samo da si sedaj zdrava in da ne boš več zbolela.
Ja tudi mi čutimo brcike  včasih v maternici in zelo močne ,še posebaj ko se prestavlja sem ter tjauser posted image ,imamo prave žurke mi po bušiju .še posebaj ponoči ko bi mami rada spala veelo plešemo ,skačemo ,brcamo v rebra da mami ornk zaboli,no pa kr naj vsaj vem da je naše dete živahno in polno energije kot mami.Se mi pa tudi zdi da smo zamenjali noč za dan ,ker smo bolj aktivni ponoči kot čez dan.Čez dan brcamo samo k se mami uleže na kavč in malo leži pri miru ,no potem vidmo premikeuser posted image user posted image user posted image user posted image

Jjo zdaj sem se pa razpisalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu ella.)
Neposredna povezava do sporočila: 2402
19.1.2009 13:40:25   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: U_SURDI

Videla sem da si kupila voziček Mutsy. Tudi midva se odločava za nakup- vnedar Slider. Kje si ga kupila in koliko te je vse skupaj prišlo?
havala ti.
Lahko mi pošlješ na zs
lahko si pogledaš koliko je dala tukaj ,ker naša Junonca se bolj poredko oglasi tle user posted image user posted image user posted image nas kr malo zanemarja.Kupila se mi pa zdi da ga je v Lj BC ali pa PIKAPOLONICA

ogrodje...290 EUR
košara...150 EUR
športni del... 130 EUR
jajčka...160 EUR
vsi dodatki zraven pa približno še slabih 200 EUR: Pod dodatke  mislim: torbo za previjanje (link sem pripopala malo višje, je pa Peg Peregova, se mi je ta najbolj dopadla), mrežo proti komarjem, dežno prevleko, dežniček, zimsko vrečo, adapterje za MC lupinico.

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu U_SURDI)
Neposredna povezava do sporočila: 2403
19.1.2009 13:43:51   
štorkljica
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

štorkljica:a potem za nas ,ki bomo prvič rodile in naravno priporočaš žogo

Super, če si se že naprej odločila, da hočeš roditi naravnouser posted image  
Definitivno priporočam žogo za "preživljanje" popadkov, ker res očitno lajša bolečine pri popadkih, pa tudi babice jo priporočajo. Če bo pri meni vse podobno kot prvič grem definitivno še enkrat na žogo. S tem, da lahko tudi rodiš na žogi(jaz sem namreč hotela), ampak me je potem babica opozorila (ni mi preprečevala), da te potem lahko manj nadzorujejo glede tega če se ti pretrga presredek, pač pustijo, da gre svojo pot, se pretrgaš al pa ne. Potem sem se jaz odločila za porod na postelji in tam so mi tudi potem prerezali presredek.

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2404
19.1.2009 13:49:24   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: štorkljica

Super, če si se že naprej odločila, da hočeš roditi naravnouser posted image  
Definitivno priporočam žogo za "preživljanje" popadkov, ker res očitno lajša bolečine pri popadkih, pa tudi babice jo priporočajo. Če bo pri meni vse podobno kot prvič grem definitivno še enkrat na žogo. S tem, da lahko tudi rodiš na žogi(jaz sem namreč hotela), ampak me je potem babica opozorila (ni mi preprečevala), da te potem lahko manj nadzorujejo glede tega če se ti pretrga presredek, pač pustijo, da gre svojo pot, se pretrgaš al pa ne. Potem sem se jaz odločila za porod na postelji in tam so mi tudi potem prerezali presredek.

Mislim ,da je tako kot si ti res najbolje,da na postelji,ja odločili smo se pa za naravni porod
,saj niti ne vem kako zgleda vse in naj bo prvič vse po naravni poti,da sploh vem kaj je poroduser posted image

Za vse z naše okolice pa prilimam tole (za MŠ Žalec)
sem se pozanimala in so tečaji vsak torek,prične se 3.3.2009(6 srečanj) in do sedaj so bili vedno ob 14.30

lp

tukaj je pa še št. za prijave :
03/7134-310
  in info:
03/7134-367
03/7134-331

lp

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu štorkljica)
Neposredna povezava do sporočila: 2405
19.1.2009 14:00:07   
ella.
sončeeeeeek, meni pa brca pospešeno dopoldne in ob 10h zvečer. K urca :)) Je pa res, da ga čutim skozi cel dan, vendar ne s tako intenzivnostjo. Leži pa z glavo dol, pa lep je ful user posted image sej veste, mamice, kako to gre...najlepši je moj user posted image

Srečna sem s svojima fantoma!

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2406
19.1.2009 14:02:23   
sonček85
ja moj je najlepši otrok to pravi vsaka mamiuser posted image
In res je vsaka mama je najbolj ponosna na svojega otroka in je za njo najlepšiuser posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu ella.)
Neposredna povezava do sporočila: 2407
19.1.2009 14:26:39   
*Junona*
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

IZVIRNO SPOROČILO: U_SURDI

havala ti.
Lahko mi pošlješ na zs
lahko si pogledaš koliko je dala tukaj ,ker naša Junonca se bolj poredko oglasi tle user posted image user posted image user posted image nas kr malo zanemarja.Kupila se mi pa zdi da ga je v Lj BC ali pa PIKAPOLONICA

ogrodje...290 EUR
košara...150 EUR
športni del... 130 EUR
jajčka...160 EUR
vsi dodatki zraven pa približno še slabih 200 EUR: Pod dodatke  mislim: torbo za previjanje (link sem pripopala malo višje, je pa Peg Peregova, se mi je ta najbolj dopadla), mrežo proti komarjem, dežno prevleko, dežniček, zimsko vrečo, adapterje za MC lupinico.

Tebe bom pa po tazadnji ko te vidim.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tudi jaz sem mami.:))

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2408
19.1.2009 14:28:23   
*Junona*
IZVIRNO SPOROČILO: ella.

Aprilčice hello,

jest bi pa vprašala vse, kis te preštudirale vozičke, kaj menite o McLaren-u? Se mi zdi najbolj simpl za sestavljati in tlačiti v avto...in pa, ali se v vseh SLO trgovinah čaka na vozičke po več tednov? Joj...jaz sem brez vsega, imam le en body in dvoje nogavičke za malega ;)

Jaz sem bila tudi na 3D UZ in se mojega malčka ni najbolje videlo. Baje je bil tisti dan bolj "slab" glede vidljivosti bejbija, saj naj bi imel dr. pri vseh težave z lego, vidnostjo, prepustnostjo ipd...no, moj si je še popkovino ravno mimo obraza napeljal, tako da se takoj vidi, da bo bolj gavnarske sorte :) No, nekaj mi je le posnel ;)

Junona, si bila pri Pušenjaku? Morda sva se pa videli user posted image

Vsem (bodočim) mamicam želim lep dan!

Hei... Ja, sem bila pri Pušenjaku. Kdaj si bila ti? Jaz sem imela uro ob 10.30, na vrsto sem prišla ob 11.10. .Koliko ti je pa računal?

Hočemo slikiceuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ella.)
Neposredna povezava do sporočila: 2409
19.1.2009 14:29:19   
*Junona*

Junona, porod oz. datum poroda lahko malo pohitriš s seksom, baje sperma pomaga, pravi Pušenjak user posted image

L&l;
imena, imena, imena...pri naju se vsake toliko časa malo spremeni, ampak zdaj sva obstala na enem, ki je obema absolutno všeč, pa zdej, ko sem videla malega na 3d, bi mu kar pasalo user posted image ...ga pa ne povem še, ker še ni fiksno. Bo pa sicer čisto slovensko, ampak ne tako zelo pogosto.

Ok, bomo poskusl, zdej abstiniramo, bomo pa pol na polno.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ella.)
Neposredna povezava do sporočila: 2410
19.1.2009 14:32:57   
*Junona*
Grrrrrrrr... meni tudi noče objavit seznama... pa sem že vse popravla...grrr....

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 2411
19.1.2009 14:59:38   
sonček85
junona:hhhhhhhuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ja no morem pa res te pohvalit ,no sedaj si pa 2 dni že res pridna se nam javišuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ja ka jje pa s tem seznamom pa res ne vem,že 17.1 sem ga komaj premaknila naprejuser posted image user posted image user posted image upam ,da bodo kmalu uredili da bo delalo normalnouser posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 2412
19.1.2009 15:07:58   
Cveta28
seznamček user posted image user posted image user posted image tudi jaz probala pa ni šlo...

otroška imena - so že izbrana za oba spola + rezervni imeni, povem pa kdaj drugič, a prav.

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2413
19.1.2009 15:22:51   
Pat74
Sonček85 res je, pregled z UZ imam 23. 2.

Junona ti jest odstopim 25. 4., ker še ne smem takrat rodit, ampak vsaj en dan kasneje, da me bo lahko možek spremljal v P. Sicer pa tako vem, da ta datum ni pravi, ker po moji M, ki je točna kot urca, moram rodit šele 30. 4., čeprav tud takrat ne bi rada, ker pol bi imela 2 otroka z istim rojstnim datumom (če spregledamo letnico).

McLarne pa vsi ful pohvalijo - bi ga imela, če bi potrebovala voziček izključno za asfalt, pogrešam pa tudi, da nima koška.

Kar se tiče pa kg, pa vam rajši sploh ne povem, koliko se jih je nabralo v zadnjih 6 tednih user posted image , ker zdaj vem, da bo treba rečt nasvidenje griottke in čokoladice in kokta...user posted image

(odgovor članu Cveta28)
Neposredna povezava do sporočila: 2414
19.1.2009 15:35:32   
sonček85
ojojojojoojj kaj je s tem seznamomuser posted image

pat:hvala se mi je zdelo da bo tu nekje.

A meni katera odstopi datum 2.4.2009 da bi se naš bebi rodil isti čas k mam mami rduser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Pat74)
Neposredna povezava do sporočila: 2415
19.1.2009 15:44:22   
sonček85

user posted image    user posted image user posted image

user posted image

PDP    IME(starost)        (štuser posted image . ,št. user posted image )    PREGLEDI       SPOL   KRAJ

01.04.
1.metuljčica27                (št. 3, št. 1)                       
2.srečka82(26)              (št. 1, št. 0)             05.02            user posted image     CE 
3.miška2006                
   (št. 2, št. 1)                                   user posted image    GO
02.04.
4.supermiška(28)          (št. 3, št. 1)                                    user posted image     LJ
5.malcekvita                   (št. 1, št. 0)                                          LJ/PO
6.ladybird01(30)           (št. 2, št. 0)                                    user posted image
7._malina_  (30)            (št. 1, št. 0)                          
03.04.
8.mojamalapikica(28)    (št. ?, št. ?)                          
9.PIruri(30)                    (št. 3, št. 1)            20.01             user posted image   PO
10.bibona   (29)              (št. 2, št. 1)                                   user posted image
11.SuzyB                          (št. ?, št. ?)
12.balbina                        
(št. ?, št. ?)                                          SG                      
04.04.   
13.mojcaprvič                  (št. ?, št. ?)                          
14.janja*                          (št. 5, št. 3)             13.01           user posted image  PO  
15.kataka21 (23)            (št. ?, št. ?)  
16.lili82  (26)                  (št. 1, št. 0)             22.01           user posted image   PT            
05.04. 
17.april09                         (št. 3, št. 1)       20.01.,6.02       user posted image   LJ
18.mala čebelica(27)      (št. 1, št. 0)                
19.Mici7(28let)                (št. 1, št. 0 )           29.01                  

20.Adelina                         (št. 3, št. 2)        
21.orhidejka                     (št. 1, št. 0)                                          MB     

06.04.
22.simonaa (29)              
(št.  1,št. 0)                                  user posted image    LJ
23.bambocha (25

(št.  1,št. 0)          
07.04.
24.Anonimna.                   (št. 2, št. 1)                           
25.jernejav                      (št. 1, št.  0)        20.01.               user posted image SG-JU       
26.urnebes(36)               (št. 2, št. 1)                                        Trst
27.Artičoka                      (št. 2, št. 1)         12.02                    KR  
28.jakanejc                      (št. 3, št. 2 ) 
29.tia12

(št. ?, št. ?  )    
 08.04.
30.katkica007                 (št. ?, št. ?)                             
31.bineti                           (št. ?, št. ?)   
32.ninca19                    
   (št. ?, št. ?)                   
09.04.
33.Nalini                           (št. 1, št. 0)           20.01                  MS
10.04.
34.Cveta28 (28)             (št. 1, št. 0)            09.01.,10.2          LJ
35.detelja                         (št. 2, št. 0)           03.02            
36.linči 312                     
(št. ?, št. ?)

11.04.              
37.angelito (28)              (št. 1, št. 0 )           04.02              user posted image   LJ
38.aljab                            (št. 2, št. 1)                                    user posted image
39.matt                             (št. 1, št. 0)             12.01

40.kimmii (31)                (št. 1, št. 0)                                    user posted image                                  
41.aprilcica09                  (št. 1, št. 0)             20.01            user posted image   LJ
42.matcar                         
(št. 3, št. 2)                                    user posted image                         
12.04.
43.poka1                          (št. 2, št. 1)                                  
44.baltazarka                   (št. ?, št. ?)                                  
45.Bojana 29                   (št. 4, št. 1)                                   user posted image MB
46.diti(27)                       (št. 1, št. 0)             18.02            user posted image CE  
13.04.
47.tink@                           (št. 1, št. 0)                                       NM         
14.04.
48. vud                             (št. 2, št. 1)           12.02                  SG
49.zanchy                         (št. 3, št. 2)                                   user posted image                               
50.KaTkA24                      (št. ?, št. ?)                                user posted image MB/CE  
51.Ntaša                            (št.3 ,št 2 )
15.04. 
52.mavika                        (št. 1, št. 0)                                 
53.pat                               (št. 2, št. 1)                                
54.sobra(27)                   (št. 2, št. 0)                                 user posted image LJ 
55.ninaMM  (22)
             (št. 1, št. 0)                                 user posted image LJ      
56.krfjolca (25)               (št. 2, št. 2)                                      KR   
16.04. 
57.lily32                           (št. 1, št. 0)
58.suzy25
                         (št. 2, št. 1)                                user posted image   SG      

17.04.

59.L & L(29)                    (št. 3, št. 2)          24.02            user posted image   KR
60.MAJLANA                     (št. ?, št. ?)                      
61.nmag  (39)                  (št. 5, št. 4)          13.02           user posted image   LJ
62.*nana*                         (št. 3, št.1)                                     SG
63.klavdyk                        (št.  2, št.1)          10.02                SG
64.Tabletka dOr                
(št. 1 ,št. 0)      
65.pikatara                        
(št. ?, št. ?) user posted image user posted image                    user posted image user posted image LJ
66.aprilko (25)                 
(št. 1 ,št. 0) 
67.oktoberka(23)             (št. 3,šr.1 )           13.01                LJ        
18.04. 
68.neučakana                    (št. 1, št. 0)                                 
69.blancica (34)               (št. 1, št. 0)         09.02            user posted image   PO  
70.malapikica(36)            (št. 3, št. )           23.01            user posted image   MS

71.čokoladica1                  (št. ?, št. ?)                     
19.04.
72.uka7 (29)                     (št. 1, št. 0)                                    LJ                          
73.zupancdam (26)           (št. 5,št. 1)           16.01         user posted image TRB
20.04.
74.lilica  (31)                    (št. 2, št. 1)                                    LJ              
75.BrinaBA(32)                 (št. 3, št. 2)          13.02          user posted image LJ
76.Akina (25)                    (št. 1, št. 0)           26.01         user posted image   MB        
77.tani22                          
( št. ?, št. ?)                                        

78.frutolina                        (št. 1, št. 0)          27.01             

21.04. 
79.tojeto1(30)                  (št. 3, št. 2)                                   
22.04.
80.m.. tina (24)                 (št. 2, št. 0)                                     SG
81.PikaV                             (št.3, št.1)                                 user posted image            

23.04.
82.mlavla (25)                  (št. 2, št. 1)                                    TRB                         
83.NenaLena                     (št. 1 , št. 0)           05.02           user posted image LJ             
84.RDEČA VRTNICA           (št. 2 , št. 0)         
24.04.
85.Sonček 85user posted image (23)       (št. 1 ,št. 0)           22.01               CE
86.kunda  (29)                  (št. 1, št. ?)                                 user posted image
87.duda1                     
      (št. 3, št. 2)            15.01              MB
88.ninica23                        (št. 1, št. 0)                                    CE  

25.04. 
89.pikaro                         
  (
št. 1, št. 0)             19.01              MS
90.Pat74  (34)                 (št. 3, št. 2)              23.02         user posted image PO
91.Patrica                          (št. ?, št. ?)
92.rmmaja                        
(št. 3, št. 2) user posted image user posted image                 Dolenjska
26.04.  
93.anca(27)                      (št.
1, št. 0)              15.01        user posted image   LJ         
94.zoja B                            (št. 4, št. 1)             19.01            LJ
95.olea                               (št. 1, št. 0)                                   LJ
27.04.
96.štorkljica                       (št. 2, št. 1)              02.02 +3D                   
97.barboom                        (št. ?, št.  ?)                                  
98.zaspanka84(24)           (št. 2, št. 1)                                                                           
99.anchika                          (št. 2, št. 1)             28.01
100.rea27 (27)                    (št. 2, št. 0)          19.01 MF    NM/LJ                            

28.04.
101.narcisa (26)                  (št. 2, št. 1)                                ZASAVJE
102.ella. (33)                     (št.1, št. 0)                                user posted image
29.04..
103.mišk (26)                    (št. 2, št. 1)           27.01             BREŽ
30.04.
104.*junona* (24)            (št. 3, št. 0)           19.02              CE
 1.5.                     
105.copka(28)                   (št. 2, št. ?)            
xx.04
106.ančula                          (št. ?, št.  ?) 
107.vesa13                         
(št. ?, št.  ?)
108.taškica    
                     (št. 3, št. 2)  user posted image user posted image                 user posted image user posted image   LJ
109.Blueeyes(25)              
(št. 1, št. 0)                               user posted image LJ

user posted image ZANIMIVOSTI V TEM TEDNUuser posted image

20.01
Piruri
April 09
jernejav
aprilčica 09
22.01
lili82
Sonček 85
23.01

malapikica

Tren
utno imamo:
:17+1
:20+1+2
:72+1                

TRENUTNO NAS JE: 109
nosečk 
OBJEMČKOMETER:
   8 
* avelina ,* Lupinca
,* malaMravljica
* joob ,*MALINČICA ,* Nogavica
* Nea_Teja * Tassika
**Mišika* sedaj marčevska

• Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:
user posted image PRVO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

user posted image DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

user posted image TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

• Pa če še katero zanima kako je s pregledi in dokumenti v nosečnosti:
PREGLEDI                     DOKUMENTI, NOSEČNOST, PORODNIŠNICA

• Še nekaj strani:
  NUHALNA SVETLINA      SEZNAMI ZA BODOČE MAMICE
 NOSEČNOST                  ŠOLA ZA STARŠE
NOSEČNIŠKI KALK.        VSE O NOSEČNOSTI
 MAMA.SI                        NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA

• Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila
 LINK                                 VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC

• nosečnost in delo

TUKAJ                              TUKAJ

Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
vloga S-1/1     priloga S-1
Urejanje očetovskega dopusta
vloga S-1/2        Potrebno je izpolniti še isto prilogo S-1 kot je zgoraj.
Kako do pomoči ob rojstvu otroka?
Priznanje očetovstva
Kako do otroškega dodatka?
Zdravstveno zavarovanje novorojenčka

< Sporočilo je popravil sonček85 -- 19.1.2009 15:53:47 >

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu nmag)
Neposredna povezava do sporočila: 2416
19.1.2009 15:46:25   
Pat74
Sem pozabla napisat, da smo punce ta teden spet same - ker je možek na Dunaju in pridno študira - bo kar kriza, sploh z Mašo, ki je vsa tečna in razdražljiva, če ga ni - pa še doma jo imam, ker ima virozo. In veš kaj April09 sem te poslušala in kupila babyvac, ker naša sploh noče pihat iz nosa tega smrklja, zato pa potem kakšlj, ko TBC bolnik.

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2417
19.1.2009 15:52:54   
Blancica

Aprilčice hello,

jest bi pa vprašala vse, kis te preštudirale vozičke, kaj menite o McLaren-u? Se mi zdi najbolj simpl za sestavljati in tlačiti v avto...in pa, ali se v vseh SLO trgovinah čaka na vozičke po več tednov? Joj...jaz sem brez vsega, imam le en body in dvoje nogavičke za malega ;)

Jaz sem bila tudi na 3D UZ in se mojega malčka ni najbolje videlo. Baje je bil tisti dan bolj "slab" glede vidljivosti bejbija, saj naj bi imel dr. pri vseh težave z lego, vidnostjo, prepustnostjo ipd...no, moj si je še popkovino ravno mimo obraza napeljal, tako da se takoj vidi, da bo bolj gavnarske sorte :) No, nekaj mi je le posnel ;)

Junona, si bila pri Pušenjaku? Morda sva se pa videli user posted image

Vsem (bodočim) mamicam želim lep dan!

Ella, midva sva kupila Maclarna, in sva čisto zadovoljna...sicer ga nisva kupila pri nas, ampak preko e-baya. za vse skupaj sva dala 209 eur, pri nas pa je 397 eur...imava pa model MX3
user posted image
in ja, zelo lahko je vodljiv in zlaga se čisto enostavno user posted image

No, kar se tiče pa brcanja našega otroka, je pa takole...Lan brca svojo mamico skozi cel dan, ker pa je zelo srečen v sedečem položaju, me z glavo nonstop tišči pod rebra in me včasih tako boli, da tudi stat ne morem, niti sedet in lahko samo ležim na desnem boku...boli kot sam user posted image ..upam, da si bo kmalu premislil in se tudi kaj obrnil user posted image
Drugače pa grem jutri po inekcijo ker sem RH negativna. Dans sem šla dat kri za indirektni kombusov test, jutri pa so že izvidi tako da šibam še po pikico.
Počutje je razen bolečin izpod reber fenomenalno ;) user posted image  zaenkrat...
Drugače pa tudi jaz komaj čakam da naš Lan končno pride ...
Katera gre še v februarju v materinsko v Ljubljani?

"11.4.2009 - 14.49 - Lan Tristan"

(odgovor članu ella.)
Neposredna povezava do sporočila: 2418
19.1.2009 15:55:19   
sonček85
neki dela ,user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil sonček85 -- 19.1.2009 15:58:53 >

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2419
19.1.2009 15:56:18   
sonček85
evo nekako mi je uspelo a sedaj je 2x ,saj je prvi popravljen drugi pa ni,če kak datum ne štima mi sporočite in bom popravilauser posted image

lep dan še naprej user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2420
19.1.2009 15:57:59   
ella.
pat in blančica, hvala za info o McLarnu. Blančica, kaj pa pomislek od punc, da nima košare za dojenčka?

Jaz planiram iti februarja v LJ v materinsko. Valda se na kavi dobimo prej al slej, ok? user posted image user posted image

Srečna sem s svojima fantoma!

(odgovor članu Blancica)
Neposredna povezava do sporočila: 2421
19.1.2009 15:58:35   
Blancica
No, pa še to, ne bova dokupovala košare, ker ima voziček trdo podlago, in se čisto spusti ležišče, pa še glede na to da je to april in bo že topleje, nima smisla kupovati take stvari.
Lupinico si bova sposodila za nujne primere, drugače pa bova kupila avtosedež Aprica, ki je od 0-4 leta.
uživajte drage aprilčice ;)

(odgovor članu Blancica)
Neposredna povezava do sporočila: 2422
19.1.2009 15:58:40   
sonček85

user posted image    user posted image user posted image

user posted image

PDP    IME(starost)        (štuser posted image . ,št. user posted image )    PREGLEDI       SPOL   KRAJ

01.04.
1.metuljčica27                (št. 3, št. 1)                       
2.srečka82(26)              (št. 1, št. 0)             05.02            user posted image     CE 
3.miška2006                
   (št. 2, št. 1)                                   user posted image    GO
02.04.
4.supermiška(28)          (št. 3, št. 1)                                    user posted image     LJ
5.malcekvita                   (št. 1, št. 0)                                          LJ/PO
6.ladybird01(30)           (št. 2, št. 0)                                    user posted image
7._malina_  (30)            (št. 1, št. 0)                          
03.04.
8.mojamalapikica(28)    (št. ?, št. ?)                          
9.PIruri(30)                    (št. 3, št. 1)            20.01             user posted image   PO
10.bibona   (29)              (št. 2, št. 1)                                   user posted image
11.SuzyB                          (št. ?, št. ?)
12.balbina                        
(št. ?, št. ?)                                          SG                      
04.04.   
13.mojcaprvič                  (št. ?, št. ?)                          
14.janja*                          (št. 5, št. 3)             13.01           user posted image  PO  
15.kataka21 (23)            (št. ?, št. ?)  
16.lili82  (26)                  (št. 1, št. 0)             22.01           user posted image   PT            
05.04. 
17.april09                         (št. 3, št. 1)       20.01.,6.02       user posted image   LJ
18.mala čebelica(27)      (št. 1, št. 0)                
19.Mici7(28let)                (št. 1, št. 0 )           29.01                  

20.Adelina                         (št. 3, št. 2)        
21.orhidejka                     (št. 1, št. 0)                                          MB     

06.04.
22.simonaa (29)              
(št.  1,št. 0)                                  user posted image    LJ
23.bambocha (25

(št.  1,št. 0)          
07.04.
24.Anonimna.                   (št. 2, št. 1)                           
25.jernejav                      (št. 1, št.  0)        20.01.               user posted image SG-JU       
26.urnebes(36)               (št. 2, št. 1)                                        Trst
27.Artičoka                      (št. 2, št. 1)         12.02                    KR  
28.jakanejc                      (št. 3, št. 2 ) 
29.tia12

(št. ?, št. ?  )    
 08.04.
30.katkica007                 (št. ?, št. ?)                             
31.bineti                           (št. ?, št. ?)   
32.ninca19                    
   (št. ?, št. ?)                   
09.04.
33.Nalini                           (št. 1, št. 0)           20.01                  MS
10.04.
34.Cveta28 (28)             (št. 1, št. 0)            09.01.,10.2          LJ
35.detelja                         (št. 2, št. 0)           03.02            
36.linči 312                     
(št. ?, št. ?)

11.04.              
37.angelito (28)              (št. 1, št. 0 )           04.02              user posted image   LJ
38.aljab                            (št. 2, št. 1)                                    user posted image
39.matt                             (št. 1, št. 0)             12.01

40.kimmii (31)                (št. 1, št. 0)                                    user posted image                                  
41.aprilcica09                  (št. 1, št. 0)             20.01            user posted image   LJ
42.matcar                         
(št. 3, št. 2)                                    user posted image                         
12.04.
43.poka1                          (št. 2, št. 1)                                  
44.baltazarka                   (št. ?, št. ?)                                  
45.Bojana 29                   (št. 4, št. 1)                                   user posted image MB
46.diti(27)                       (št. 1, št. 0)             18.02            user posted image CE  
13.04.
47.tink@                           (št. 1, št. 0)                                       NM         
14.04.
48. vud                             (št. 2, št. 1)           12.02                  SG
49.zanchy                         (št. 3, št. 2)                                   user posted image                               
50.KaTkA24                      (št. ?, št. ?)                                user posted image MB/CE  
51.Ntaša                            (št.3 ,št 2 )
15.04. 
52.mavika                        (št. 1, št. 0)                                 
53.pat                               (št. 2, št. 1)                                
54.sobra(27)                   (št. 2, št. 0)                                 user posted image LJ 
55.ninaMM  (22)
             (št. 1, št. 0)                                 user posted image LJ      
56.krfjolca (25)               (št. 2, št. 2)                                      KR   
16.04. 
57.lily32                           (št. 1, št. 0)
58.suzy25
                         (št. 2, št. 1)                                user posted image   SG      

17.04.

59.L & L(29)                    (št. 3, št. 2)          24.02            user posted image   KR
60.MAJLANA                     (št. ?, št. ?)                      
61.nmag  (39)                  (št. 5, št. 4)          13.02           user posted image   LJ
62.*nana*                         (št. 3, št.1)                                     SG
63.klavdyk                        (št.  2, št.1)          10.02                SG
64.Tabletka dOr                
(št. 1 ,št. 0)      
65.pikatara                        
(št. ?, št. ?) user posted image user posted image                    user posted image user posted image LJ
66.aprilko (25)                 
(št. 1 ,št. 0) 
67.oktoberka(23)             (št. 3,šr.1 )           13.01                LJ        
18.04. 
68.neučakana                    (št. 1, št. 0)                                 
69.blancica (34)               (št. 1, št. 0)         09.02            user posted image   PO  
70.malapikica(36)            (št. 3, št. )           23.01            user posted image   MS

71.čokoladica1                  (št. ?, št. ?)                     
19.04.
72.uka7 (29)                     (št. 1, št. 0)                                    LJ                          
73.zupancdam (26)           (št. 5,št. 1)           16.01         user posted image TRB
20.04.
74.lilica  (31)                    (št. 2, št. 1)                                    LJ              
75.BrinaBA(32)                 (št. 3, št. 2)          13.02          user posted image LJ
76.Akina (25)                    (št. 1, št. 0)           26.01         user posted image   MB        
77.tani22                          
( št. ?, št. ?)                                        

78.frutolina                        (št. 1, št. 0)          27.01             

21.04. 
79.tojeto1(30)                  (št. 3, št. 2)                                   
22.04.
80.m.. tina (24)                 (št. 2, št. 0)                                     SG
81.PikaV                             (št.3, št.1)                                 user posted image            

23.04.
82.mlavla (25)                  (št. 2, št. 1)                                    TRB                         
83.NenaLena                     (št. 1 , št. 0)           05.02           user posted image LJ             
84.RDEČA VRTNICA           (št. 2 , št. 0)         
24.04.
85.Sonček 85user posted image (23)       (št. 1 ,št. 0)           22.01               CE
86.kunda  (29)                  (št. 1, št. ?)                                 user posted image
87.duda1                     
      (št. 3, št. 2)            15.01              MB
88.ninica23                        (št. 1, št. 0)                                    CE  

25.04. 
89.pikaro                         
  (
št. 1, št. 0)             19.01              MS
90.Pat74  (34)                 (št. 3, št. 2)              23.02         user posted image PO
91.Patrica                          (št. ?, št. ?)
92.rmmaja                        
(št. 3, št. 2) user posted image user posted image                 Dolenjska
26.04.  
93.anca(27)                      (št.
1, št. 0)              15.01        user posted image   LJ         
94.zoja B                            (št. 4, št. 1)             19.01            LJ
95.olea                               (št. 1, št. 0)                                   LJ
27.04.
96.štorkljica                       (št. 2, št. 1)              02.02 +3D                   
97.barboom                        (št. ?, št.  ?)                                  
98.zaspanka84(24)           (št. 2, št. 1)                                                                           
99.anchika                          (št. 2, št. 1)             28.01
100.rea27 (27)                    (št. 2, št. 0)          19.01 MF    NM/LJ                            

28.04.
101.narcisa (26)                  (št. 2, št. 1)                                ZASAVJE
102.ella. (33)                     (št.1, št. 0)                                user posted image
29.04..
103.mišk (26)                    (št. 2, št. 1)           27.01             BREŽ
30.04.
104.*junona* (24)            (št. 3, št. 0)           19.02              CE
 1.5.                     
105.copka(28)                   (št. 2, št. ?)            
xx.04
106.ančula                          (št. ?, št.  ?) 
107.vesa13                         
(št. ?, št.  ?)
108.taškica    
                     (št. 3, št. 2)  user posted image user posted image                 user posted image user posted image   LJ
109.Blueeyes(25)              
(št. 1, št. 0)                               user posted image LJ

user posted image ZANIMIVOSTI V TEM TEDNUuser posted image

20.01
Piruri
April 09
jernejav
aprilčica 09
22.01
lili82
Sonček 85
23.01

malapikica

Tren
utno imamo:
user posted image :17+1
user posted image :20+1+2
user posted image :72+1                

TRENUTNO NAS JE: 109
nosečk 
OBJEMČKOMETER:
   8  user posted image
* avelina ,* Lupinca
,* malaMravljica
* joob ,*MALINČICA ,* Nogavica
* Nea_Teja * Tassika
**Mišika* sedaj marčevska user posted image

• Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:
user posted image PRVO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

user posted image DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

user posted image TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

• Pa če še katero zanima kako je s pregledi in dokumenti v nosečnosti:
PREGLEDI                     DOKUMENTI, NOSEČNOST, PORODNIŠNICA

• Še nekaj strani:
user posted image   NUHALNA SVETLINA     user posted image SEZNAMI ZA BODOČE MAMICE
user posted image  NOSEČNOST                user posted image   ŠOLA ZA STARŠE
user posted image NOSEČNIŠKI KALK.        user posted image VSE O NOSEČNOSTI
user posted image  MAMA.SI                       user posted image   NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA

• Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila
user posted image  LINK                                user posted image VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC

• nosečnost in delo

user posted image  TUKAJ                            user posted image   TUKAJ

Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
vloga S-1/1     priloga S-1
Urejanje očetovskega dopusta
vloga S-1/2        Potrebno je izpolniti še isto prilogo S-1 kot je zgoraj.
Kako do pomoči ob rojstvu otroka?
Priznanje očetovstva
Kako do otroškega dodatka?
Zdravstveno zavarovanje novorojenčka

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2423
19.1.2009 16:01:25   
Blancica

pat in blančica, hvala za info o McLarnu. Blančica, kaj pa pomislek od punc, da nima košare za dojenčka?

Jaz planiram iti februarja v LJ v materinsko. Valda se na kavi dobimo prej al slej, ok? user posted image user posted image

Tako je, moja prijateljica ima svojo punčko tudi kar tako v vozičku, v vreči, in je sedaj zima in mrzlo, samo je tako ali tako otrok dobro oblečen in še vreča je izjemno topla.

Ja seveda lahko prej na kaki kavi user posted image  jaz sem vedno za user posted image
A si iz Ljubljane ?

(odgovor članu ella.)
Neposredna povezava do sporočila: 2424
19.1.2009 16:05:29   
Blancica
Pa še to, no v kolikor pa bi želela še košaro, se jo da dokupit in sicer stane 150 eur.

(odgovor članu Blancica)
Neposredna povezava do sporočila: 2425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?