|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčice 2009-II.del
18.12.2008 10:58:52   
ella.
frutolinčica: kok maš lepo zabeleženo rast trebuščka user posted image user posted image user posted image In še pod tko luštnim kotom (ne čisto s strani oz. z boka), tako da si skoraj upam trdit, da bo...PUNČKA! Mi boš javila po pregledu??? Sploh pa je punčka, če se recimo v obraz nisi kaj dosti spremenila. :) Fantje mamico bolj spremenijo, pa ne v smislu zrediti se, ampak prav poteze obraza, grimase. To so le vraže naših babic, ampak...večrat delujejo kot ne ;)

Javi mi!!!!

Trebuški: kok ste že vse okrogle in lepe user posted image user posted image Men pravijo, da imam kar majhen trebušček za 21 tednov, čeprav malček je pa "veliček"! user posted image

Srečna sem s svojima fantoma!

(odgovor članu nmag)
Neposredna povezava do sporočila: 1301
18.12.2008 11:04:16   
L & L
Lp, po dolgem času. Sem ravno kar prišla domov iz Porodnišnice, sem bila od nedelje na opazovanju zaradi dehidracije.
V petek zjutraj sem začela z bruhanjem ki se je vleklo do nedelje zjutraj in zato sva šla z mojmu v dežurno, kjer so ugotovili da sem zaradi prehudega bruhanje dehidrirana in zato se mogla it v p. na infuzijo, ker pa še naslednji dan ni bila voda vredu je bila čist temna so me obdržali not na opazovanju, tako da sem danes po dobrem izvidu vode prišla domov user posted image .
Vmes so mi v Bolnici naredili MF, in je hvala bogu z otročkom vse OK, raste in se razvija kot je potrebno.
Za na zaj vas žal nisem brala vas bom ko bom mela več časa, zdej se še sestavljam.
Skratka ljubo doma.
LP in pazite nase ampak res.

Patrik 24.6.2005
Loris 14.8.2006
Orson 15.4.2009
I & L 26.6.2004

http://patrik-loris.moj-album.com/

(odgovor članu Blancica)
Neposredna povezava do sporočila: 1302
18.12.2008 11:04:49   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: srecka82

Dobro jutro.
Sonček85:če sem prav prebrala na prejšnjih straneh si bila v torek v ZD Laško v laboratoriju? Tudi jaz sem bila tam ob 7.30 pa tja do 8.00. Verjetno sva se videli, sam se ne poznavauser posted image . Prav luštno bi bilo, da bi se poznaleuser posted image . Naslednji pregled imam 20.1, še prej pa bom morala iti v laboratorij, da me testirajo za sladkorno in, da dobim injekcijo, ker sem Rh-.

Sedaj pa razmišljam kaj bi skuhala, pa nimam nobene idejeuser posted image . Grem brskat po zmrzovalniku, da pogledam če imamo kaj pametnega notriuser posted image .

ja bila sem okoli 8.00 v zd Laško ,sem šla dat vodo ,potem pa sem šla po trgovinah.Sem pogledala pa k naši čakalnici in so bole 3 tam nosečke,lahko da si bila med njimi.Ja res bi se lahko enkrat zmenili in srečali ,sam k bom sama ker moj dragi pol sam domov hitiuser posted image .Lahko se nam pa pridružiš pri srečanju Celjank ,ki bo enkrat drug teden,junona in zupi mislim ,da ne bojo imeli nič proti.user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu srecka82)
Neposredna povezava do sporočila: 1303
18.12.2008 11:06:27   
sonček85
ojoj ,no pa samo da je sedaj vse ok in da bejbi raste in je pridenuser posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu L & L)
Neposredna povezava do sporočila: 1304
18.12.2008 11:10:34   
ella.
L&L, fino, da je vse OK s tabo in malčkom!!! Kar sestavi se počasi in lepo in počivaj.
Da bodo prazniki prijetni in srečni user posted image user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1305
18.12.2008 11:10:42   
Blancica
hehehhe...no na tele vraže je pa kar malo heca user posted image  se včasih prav nasmejim...nekateri pa pravijo, da če je fantek se mamica ne spremeni v obraz, če je pa punčka, se polepša user posted image  hehhehe...pa druge vraže so z zastajanjem vode itd...hehhehe...no ja, vse je v genih in kako se združijo kromosomi pri oploditvi ;) kako pa telo odreagira na nosečnost, je pa odvisno od človekovega metabolizma ;)
sicer pa se vse nosečnice meni zdijo prisrčne in vsaka po svoje lepe...user posted image vse žarijo user posted image
Mi imamo fantka, pa če vam povem po pravici, sem to čutila že takoj od začetka...mislim, da bo šele v tretje punčka user posted image , če bo moj zdržal user posted image  hehehe

"11.4.2009 - 14.49 - Lan Tristan"

(odgovor članu ella.)
Neposredna povezava do sporočila: 1306
18.12.2008 11:17:11   
sonček85
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Blancica)
Neposredna povezava do sporočila: 1307
18.12.2008 11:19:39   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: srecka82
Sonček85:če sem prav prebrala na prejšnjih straneh si bila v torek v ZD Laško v laboratoriju? Tudi jaz sem bila tam ob 7.30 pa tja do 8.00. Verjetno sva se videli, sam se ne poznavauser posted image . Prav luštno bi bilo, da bi se poznaleuser posted image . Naslednji pregled imam 20.1, še prej pa bom morala iti v laboratorij, da me testirajo za sladkorno in, da dobim injekcijo, ker sem Rh-.
šele sedaj sem ornk prebrala
v laboratoriju si bila

A si imela uno črtasto majico mogoče ,k je k njej pol prišel en gospod?

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu srecka82)
Neposredna povezava do sporočila: 1308
18.12.2008 11:25:24   
*Junona*
Srecka82, seveda se nam lahko pridružiš. In tudi vse, ki to želite.user posted image user posted image user posted image

L&L, samo da je vse okuser posted image user posted image user posted image
Tiste, ki ste zbolele, se čimprej pozdraviteuser posted image user posted image user posted image

Tudi jaz sem mami.:))

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1309
18.12.2008 11:43:45   
ella.
Blancica, saj vem, da so vraže le vraže. Po njih bi morala jaz biti fantek user posted image Je pa luštno tkole pregovarjati se, opazovat, ugibat, prav uživam v tem...

Vsem mamicam želim, da pozdravijo svoje otročke in sebe, da boste imeli lepe praznike...

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 1310
18.12.2008 11:48:45   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: ella.

Blancica, saj vem, da so vraže le vraže. Po njih bi morala jaz biti fantek user posted image Je pa luštno tkole pregovarjati se, opazovat, ugibat, prav uživam v tem...

Vsem mamicam želim, da pozdravijo svoje otročke in sebe, da boste imeli lepe praznike...

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image iuiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii tudi tebi

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu ella.)
Neposredna povezava do sporočila: 1311
18.12.2008 11:55:19   
*Junona*
Evo, še moj buši 21t3d.user posted image

user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1312
18.12.2008 11:57:00   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: *Junona*

Evo, še moj buši 21t3d.user posted image

user posted image

iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 1313
18.12.2008 11:58:18   
Cveta28
Hej male čarovnice user posted image user posted image user posted image
Tale ugibanja kaj bomo imele so meni tak luštna stvarca. Priznam, da mi gre včasih prav na živce, ko nekateri z gotovostjo trdijo, da bova imela fantka ali punčko, ampak v večini primerov pa se samo veselo nasmejim.
A je katera že odprla stavnico user posted image ? Pri nas vodijo user posted image ....

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1314
18.12.2008 12:00:31   
*Junona*
Cveta28, js se tud samo nasmejim, potem me pa gledajo in rečejo: "Smo ugotovili, kajne?" Pa se še bolj smejim, naj jih matra.user posted image user posted image user posted image

Sonček, hvala.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Cveta28)
Neposredna povezava do sporočila: 1315
18.12.2008 12:04:17   
*Junona*
Zdej grem pa kuhat.

Zelenjavno juhico (se mi jo tak lušta) in svinjske zrezke v temni omaki z gobicami, priloga bodo testenine, zraven pa zelena solata.

Papauser posted image

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 1316
18.12.2008 12:14:22   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: *Junona*

Zdej grem pa kuhat.

Zelenjavno juhico (se mi jo tak lušta) in svinjske zrezke v temni omaki z gobicami, priloga bodo testenine, zraven pa zelena solata.

Papauser posted image

uuu dobro kosilo,mi bomo pa jedli rebrce,solatko fižolovo in riž poleg

stavnica:moja sestra se je šla stavit z njeno kolegico da bomo imeli fantka ,ona druga pa da bomo imeli pupo in bomo videli katera ima pravuser posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 1317
18.12.2008 13:13:29   
anca
Čau čvekice!!

Evo mene, javljanje s pregleda!user posted image user posted image user posted image user posted image

Vse je bp, mere idealne, vsi notranji organi prisotni in delujoči kot treba, sem pa bila včeraj zvečer še na 3d v Dravljah, in so mi tudi tam naredili MF, delala je dr.Tulova, posnetki so pa totalno nad pričakovanji, nekateri so rekli, da se v tem tednu še ne vidi dobro, ampak naša mala ma že tak obrazek kot kakšna pupika - igračka user posted image

Že zdaj je ful podobna atiju, zdravnica je pa parkrat rekla ''jooj kako je lepa..''user posted image

In če mi kera na hitrco še enkrat razloži kako se pripopa sem slikico, vam jo takoj nalepim! (ker preden najdem tisti post, bom že morala v službouser posted image )

Aja, pa zdaj so res potrdili vsi, da je 100% punčka. Ati kar skače v zrak od veseljauser posted image

Lep pozdrav vsem, joooooj kako sem dobre volje danes!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1318
18.12.2008 13:18:47   
ella.
anca:ČUDOVITOOOO! Nujno nam pokaži lepotičko čimprej!!!! Jaz ti ne znam svetovat glede popanja slikc...sončeeeeeeeekkkkkkk!! Pomagaj!!!! user posted image user posted image

(odgovor članu anca)
Neposredna povezava do sporočila: 1319
18.12.2008 13:21:55   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: anca

Čau čvekice!!

Evo mene, javljanje s pregleda!user posted image user posted image user posted image user posted image

Vse je bp, mere idealne, vsi notranji organi prisotni in delujoči kot treba, sem pa bila včeraj zvečer še na 3d v Dravljah, in so mi tudi tam naredili MF, delala je dr.Tulova, posnetki so pa totalno nad pričakovanji, nekateri so rekli, da se v tem tednu še ne vidi dobro, ampak naša mala ma že tak obrazek kot kakšna pupika - igračka user posted image

Že zdaj je ful podobna atiju, zdravnica je pa parkrat rekla ''jooj kako je lepa..''user posted image

In če mi kera na hitrco še enkrat razloži kako se pripopa sem slikico, vam jo takoj nalepim! (ker preden najdem tisti post, bom že morala v službouser posted image )

Aja, pa zdaj so res potrdili vsi, da je 100% punčka. Ati kar skače v zrak od veseljauser posted image

Lep pozdrav vsem, joooooj kako sem dobre volje danes!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

joj hitro poročam,greš na stran shrani.si in daš tam fortko gor,brskaj,shrani, ,klikni  kopiraj druga vrstica

upam ,da sem kaj pomagala pol pa sam paste v tole okence k nam pišeš
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil sonček85 -- 18.12.2008 13:24:09 >

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu anca)
Neposredna povezava do sporočila: 1320
18.12.2008 13:22:14   
anca
sooooooončeeeeeeekkk!!!!!! HELP!!user posted image  user posted image

(odgovor članu ella.)
Neposredna povezava do sporočila: 1321
18.12.2008 13:24:44   
sonček85
http://www.shrani.si/nalozi.php

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu anca)
Neposredna povezava do sporočila: 1322
18.12.2008 13:25:44   
sonček85
sam moreš vedet kjei maš slikico hranjeno ,najbolje da si jo daš na namizje,pa pol poiščeš kr tam

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu anca)
Neposredna povezava do sporočila: 1323
18.12.2008 13:27:52   
anca
a filmček tudi lahko?

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1324
18.12.2008 13:30:12   
sonček85
joj to pa ne vem probaj

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu anca)
Neposredna povezava do sporočila: 1325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Holografski simulator rojstva
Študenti klinike si lahko prvič na medicinskem usposabljanju ogledajo holograme 3D anatomije, ko se naučijo opravljati t...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?