Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Aprilčice 2009-II.del 18.12.2008 8:45:46
|
|
|
|
april09
|
Pat - se pridruzujem neprespani noci Pri nas sicer nosek, ampak jaz sem komaaaa... Meni je ful pomagala ena zadeva od Avene pri herpesu, ki je prugace pri otrocih za norice - calcifate al nekaj tazga. Pomaga susiti zadevo. A tusiranje tud ne pomaga? Verjetno na kratki rok. ma kriza no.. Dopust in regres ti pripadata, ker si v delovnem razmerju.
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009-II.del 18.12.2008 8:57:10
|
|
|
|
frutolina
|
Dobro jutro punce.... jaz sem sicer dobro spala, zbudla sem se pa ker me je v desno nogo prijel tak krč da bi se mi skorajda zmešalo! Zdaj pa vidim še ta dež... Sonček85, mogoče ti kaj od tega pomaga: http://otrocarije.blogspot.com/2008/05/grem-na-porodniko-kaj-pa-moj-letni.html Elle, kaj ti po obliki trebuha ugotoviš al je pupa al fantek? Junona, prideš jutri ob 17 uri v Ilicha? Sicer pa, ti malarji in vsi ti podobni.... majo vsi take zasoljene cene. Hvalabogu da moj ati vse obvlada ( tudi polaganje ploščic ), drugače bi bilo urejanje mansarde zaj drag špas... Pikaro - kje si pa ti?? Upam da je vse vredu!
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009-II.del 18.12.2008 9:02:11
|
|
|
|
Pat74
|
April09 sem se spomnila, ko si omenila nosek, da mene pa moj "zeza" - spet imam vse zabetonirano in gnojno, da je treba pol dihat skozi usta. Bomo vidli, če bomo kaj dobili za tele k... norice, ker ji jaz več ne znam pomagat, pa se mi ful smili. Mi je prav žal, da jih je staknila, ker vidim, da je boljše, če bi jih dobila čez 2 leti, ker ji vsaj lahko dopoveš, zakaj se ne sme praskat. Zdaj se mi pa zdi, da prepoved bolj učinkuje kot dovoljenje.
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009-II.del 18.12.2008 9:04:13
|
|
|
|
ella.
|
jutro, aprilčice, ekola, jaz vstala, spila čaj in sem ready to do some damage ;) A veste, da samo še danes in jutri potrpimo, pol pa spet vikend?? In upam, da zasnežen Frutolina, kao naj bi mi nekajkrat ratalo uganit spol po obliki :) Ne pa čisto čisto vedno. Saj pravim...kr neki
|
|
RE: Aprilčice 2009-II.del 18.12.2008 9:12:06
|
|
|
|
april09
|
Pat, meni so pri sinusitisu ful pamagale tablete Sinupret. priporocam. Pa spricanje s sterimarjem... Jaz drugace kar uporabljam 1-2x na dan operil P, kadar je kriza - zvecer ziher. Pa kapljice 31 od justa za namazat pod nosom. Od robckov pa kleenex balsam, ker so edini, ki mi se dodatno ne poskoujejo koze pod nosom od konstantnega brisanja
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009-II.del 18.12.2008 9:20:53
|
|
|
|
Pat74
|
Saj Sterimar uporabljam, Sinupret so mi pa v lekarni rekel, da ni za nosečnice, bom pa poskusila še s tem Operilom za otroke. Čeprav se mi zdi, da je ta moj prehlad spet povezan z noricami, ker sem bila že ok, pol ko sta pa punci zboleli, sem pa še jaz. Očitno sem solidarna z njima. Inhalacija z mentolom pa najbrž tudi ne pride v poštev, a ne?
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009-II.del 18.12.2008 9:20:55
|
|
|
|
janja*
|
No punce moje tudi pri nas so po dolgem času vsi bolani.Eden je bruhal,drugi ima vročino in je že prejšnje dni bruhal,tretji pa tudi enkrat bruhal in konec.Te viroze so res čudne.Mož jo je tudi že imel ,jaz pa jo itak ne smem dobiti,ker kdo jih bo pa porem cartal.Upam,da bo vsaj najstarejši okej ,ki je star skoraj 13 let,in ima v soboto tekmo,namreč trenira smučanje.Pri nas imamo same športnike.Prvi smuča,drugi skače (je tretji v državi),najmlajši pa plava.Tako,da sem TAXI mami. Vreme je grozno in upam,da bo kmalu sneg.Lepo se imejte.
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009-II.del 18.12.2008 9:38:38
|
|
|
|
frutolina
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella. Frutolina, kao naj bi mi nekajkrat ratalo uganit spol po obliki :) Ne pa čisto čisto vedno. Saj pravim...kr neki Potem pa poskusi pri meni uganit...pa ti javim 30.12 če maš prav
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009-II.del 18.12.2008 9:39:22
|
|
|
|
sonček85
|
detejla in cveta in vse ostale res hvala vam za vso vašo prijaznost in trud Sedaj sem se že pozanimala na zavodu o tem in mi pripada neglede na to ali sem na B ali delam.Pripada mi samo ga moram pa 10 dni koristit v letu 2009 in potem ostalo še v letu 2010,čene mi propade 10 dni.Sedaj se moram pa še enkrat usest dol z mojim vodji in se pogovrit je pa brezplačna št.0801998 če še katero kaj zanima frutolina.v tvojem postu je tudi zelo lepo jasno napisano,res hvala joj pa kaj so res vsi bolani,jaz sem bila že 2x prehlajena vmes ,sedaj si ne želim več je pa res da mi nosek ves čas nagaja in da smrkam ,samo važno je da me grlo n boli in da nimam vročine
|
|
RE: Aprilčice 2009-II.del 18.12.2008 9:47:07
|
|
|
|
sonček85
|
dajmo današnje aprilke ,ki imate preglede javite se po pregledih da beremo vesele novičke
|
|
RE: Aprilčice 2009-II.del 18.12.2008 9:51:04
|
|
|
|
april09
|
pat,,meni s v lekarni rekli, da je OK, pa prej sem se pri pusnjaku preverila in tudi pise, da je jemanje OK v nosecnosti. http://med.over.net/forum5/read.php?19,1007665,1007665#msg-1007665 Jaz sem inhalirala kar kamilice in sol, raztoljeno v vreli vodi. Zakaj ne bi smela mentola? Mislim, da je vse to manj skodljivo kot pa mucenje z dihanjem, ki povzroca prej slabso oskrbo s kisikom. Operil P pa imam jaz na zalogi in uno razprsilo, ne kapljice. Je lazje za pikico in zame tud
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009-II.del 18.12.2008 9:56:33
|
|
|
|
Pat74
|
April09 hvala, bom nabavila - kolko sem že v teh 2 mesecih zagonila za zdravila!
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009-II.del 18.12.2008 10:04:21
|
|
|
|
detelja
|
danes pa jaz začenjam buščimanijo tak je moj bušči v 23t 6 d....in v tem lepem okroglem buščiju se skriva nagajiva žabica
Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!! 15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009-II.del 18.12.2008 10:09:18
|
|
|
|
april09
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pat74 April09 hvala, bom nabavila - kolko sem že v teh 2 mesecih zagonila za zdravila! ne govori, mislim, da je slo v zadnjih 2-3 mesecih vsaj 150€ operil kapljice imas lahko odprte 1m, uporabljala naj bi jih 1 oseba, torej za vse moje in hcerine prehlade x2, sterimar v litrih, lekadoli, coldrex za moza, ventolin za malo, sinupret, probiotiki, bepanten, bronchomunal,... mah,... vse za zdravje a ne srecno vsem danes na pregledih iiii kaksen busi
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009-II.del 18.12.2008 10:27:24
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: detelja danes pa jaz začenjam buščimanijo tak je moj bušči v 23t 6 d....in v tem lepem okroglem buščiju se skriva nagajiva žabica uuu smo lepi pa veliki
|
|
RE: Aprilčice 2009-II.del 18.12.2008 10:31:43
|
|
|
|
sonček85
|
no to je pa naš ,samo se bolj malo vidi ,ker je tema na hodniku k še luč ne pomaga da bi bilo svetlo 21t6d
< Sporočilo je popravil sonček85 -- 18.12.2008 10:32:17 >
|
|
RE: Aprilčice 2009-II.del 18.12.2008 10:32:47
|
|
|
|
Blancica
|
Dbro jutro pupe ;) Ste tolko napisale, da sem že včeraj komaj prišla čez...hehhehe...pridne ;) No, midva pa sva lepo prebarvala sobico na rumeno , sem bla tolk vesela ;) in sva bla tako pridna, da sva končala v slabih treh urah , ker se je meni takoooo mudilo, da vidim kako bo izpadlo in je super ;) Ta teden sva malo gledala za previjalnimi komodami, vendar sva se po razmisleku kar odločila, da jo dava delati nekemu najinemu kolegu ki je mizar, in jo bo on naredil, tako kot si želim ...sem že vse premerila in skicirala, tako, da bo potem še naprej uporabna kot predalnik ;) drugače pa ja...naš mali Lan pridno razgraja v trebuščku, včasih malo bolj včasih manj...kakor ima dan Sem pa včeraj razmišljala, da bi po novem letu šla še na 3/4D UZ...in verjetno bom kar šla, saj si želim še kak video našega lepotca in kako fotko ;) da imamo za spomin Se je še katera izmed vas odločila, da bi šla tudi še na 3/4D uz? Sicer je po večini ambulant cena nekje enaka, okrog 85 eur, ampak vseeno mislim da bom šla, ne glede na to, da se mi to zdi malo pretirana cena ... Imam pa še eno vprašanje in sicer, vem da je še kar daleč, ampak jaz imam s.p. in me zanima kako je potem z urejanjem porodniškega oz. ali ima še katera izmed vas in ali morda kaj veste kako je z polovičnimi porodniškami, ko si partnerja delita, vsak pol? uživajte
|
|
RE: Aprilčice 2009-II.del 18.12.2008 10:34:40
|
|
|
|
malapikica
|
Tudi naša noč je bila neprespana. Ima pa pikec vnetje ušeska. Sva šla zjutraj takoj k zdravnici in je dobi antibiotik. Zdaj se pa carta pri babi. Čestitam za lepe trebuščke. Bom probala popoldne dat še mojega gor.
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009-II.del 18.12.2008 10:44:10
|
|
|
|
sonček85
|
blančica:joj kako lepa slikica malega glede urejanja porodniškega dopusta lahko vprašaš na uni cifri k sem jo malo bolj gor navedla ,pa ti lahko povejo0801998 mislim da je šla sedaj v teh dneh ena na 3d in da smo se nekaj menle o cenah da jih imaoj nekateri tudi po 45e,če se ne motim poglej malo za nazaj
|
|
RE: Aprilčice 2009-II.del 18.12.2008 10:48:41
|
|
|
|
*Junona*
|
IZVIRNO SPOROČILO: frutolina Dobro jutro punce.... jaz sem sicer dobro spala, zbudla sem se pa ker me je v desno nogo prijel tak krč da bi se mi skorajda zmešalo! Zdaj pa vidim še ta dež... Sonček85, mogoče ti kaj od tega pomaga: http://otrocarije.blogspot.com/2008/05/grem-na-porodniko-kaj-pa-moj-letni.html Elle, kaj ti po obliki trebuha ugotoviš al je pupa al fantek? Junona, prideš jutri ob 17 uri v Ilicha? Sicer pa, ti malarji in vsi ti podobni.... majo vsi take zasoljene cene. Hvalabogu da moj ati vse obvlada ( tudi polaganje ploščic ), drugače bi bilo urejanje mansarde zaj drag špas... Pikaro - kje si pa ti?? Upam da je vse vredu! Iiii, kak lepo... hvala za povabilo. Ampak ima moj spet neko večerjo s poslovnimi partnerji in sem "dežurna" šoferka. Če bi blo kje bliže Celju, bi seveda prišla, v Mb pa ne upam, ker ne vem, kdaj mi bo zazvonil telefon, da naj pridem. Drugače pa komaj čakam, da te spoznam, deluješ zelo topla oseba in sem prepričana, da tudi si. Če ne prej, se vidima na srečanju aprilčic. Če pa boste imele v Mb še kakšno srečanje, pa sporoči in če bom imela čas, z veseljem pridem. Lep dan.
|
|
RE: Aprilčice 2009-II.del 18.12.2008 10:49:33
|
|
|
|
*Junona*
|
Vauuu, kakšni lepi bušiji
|
|
RE: Aprilčice 2009-II.del 18.12.2008 10:52:33
|
|
|
|
nmag
|
No mi smo pa to noč spali,moj mali pravi,da ga ušesek ne boli več,je prijel antibiotik,je pa še Matic omagal,tako imam vse štiri doma,še sreča,da je pred počitnicami in v šoli bolj zabušavajo te dni,so pa lih tok pri sebi,da imam že celo jutro vreščanje,Gregatu se dogaja,ker ima vse doma. Sonček,jaz sem pa vedno lahko izkoristila ves dopust pred porodniško pa čeprav sem bila na bolniški,baje je nam nosečnicam to dovoljeno,sicer je pa res tako različno in odvisno od delodajalca. Vsem,ki ste bolni želim,da okrevate čimprej,prazniki bodo kmalu tu. Pat,tvoja mala se mi pa smili,vem kako je to,jaz nisem imela noric kot mala,sem jih pa dobila pri 18 letih na praksi v vrtcu,ne znam povedat kako je bilo grozno,moj Matiček si je pa na obrazu dve spraskal in ima še danes brazgotinico,tako,da tele norice niso lih fina stvar. Srečno vsem na pregledih.lp
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009-II.del 18.12.2008 10:55:20
|
|
|
|
Blancica
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 blančica:joj kako lepa slikica malega glede urejanja porodniškega dopusta lahko vprašaš na uni cifri k sem jo malo bolj gor navedla ,pa ti lahko povejo0801998 mislim da je šla sedaj v teh dneh ena na 3d in da smo se nekaj menle o cenah da jih imaoj nekateri tudi po 45e,če se ne motim poglej malo za nazaj Hvala hvala, ja bom malo počekirala, ampak nebi se pa rada vozila kam pretirano daleč ;) sem iz Domžal, pa mi odgovarja Lj in okolica ;) samo če je po 45 eur je pa resnično poceni ;) na 3d bi pa šla tam nekje na sredi januarja, saj v 26 ali 27 t , da se bolje vidi obrazek Kako pa kaj kaže s srečanjem po NL v Ljubljani?? In kam kaj nameravate za NL??
|
|
RE: Aprilčice 2009-II.del 18.12.2008 10:55:45
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: nmag Sonček,jaz sem pa vedno lahko izkoristila ves dopust pred porodniško pa čeprav sem bila na bolniški,baje je nam nosečnicam to dovoljeno,sicer je pa res tako različno in odvisno od delodajalca. Vsem,ki ste bolni želim,da okrevate čimprej,prazniki bodo kmalu tu. ja sej meni tudi ni kaj veliko jamral za letošnji dopust ,za 2009 je pa rekel da m itak ne pripada,zato se mi je šlo.Mah jim bom povedala pol pa ima da naredijo kot je treba ,ker dopusta jim pa ne pstim me veseli da ste bolj zdravi
|
|
RE: Aprilčice 2009-II.del 18.12.2008 10:56:27
|
|
|
|
srecka82
|
Dobro jutro. Tako pridno čvekate, da ne dohajam. Te dni sem ponovno nekje staknila prehlad, iz nosa mi skoz teče, kiham ko nora in kašljam. Včeraj zvečer sem spila en Lekadol plus C in mi je znatno bolje. Sedaj je toliko ljudi bolnih, da res ne vem kaj vse to razhaja. Sonček85:če sem prav prebrala na prejšnjih straneh si bila v torek v ZD Laško v laboratoriju? Tudi jaz sem bila tam ob 7.30 pa tja do 8.00. Verjetno sva se videli, sam se ne poznava . Prav luštno bi bilo, da bi se poznale . Naslednji pregled imam 20.1, še prej pa bom morala iti v laboratorij, da me testirajo za sladkorno in, da dobim injekcijo, ker sem Rh-. Sedaj pa razmišljam kaj bi skuhala, pa nimam nobene ideje . Grem brskat po zmrzovalniku, da pogledam če imamo kaj pametnega notri .
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Oton ... iz avtomobilaHe, he ... Moj tretji porod, zelo zanimiva in pravzaprav zelo lepa izkušnja.
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.