|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčice 2009-II.del
8.12.2008 13:53:48   
krfjolca
Tako kaže user posted image . Sicer se pri punčkah menda večkrat zmotijo kot pri fantih, tako da bomo ziher šele aprila. user posted image

Anžetko Bosopetko in Sarica Košarica :D

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 676
8.12.2008 14:00:03   
detelja
user posted image user posted image user posted image čestitke vsem za uspešno opraljen pregleduser posted image user posted image user posted image

jaz mislim, da se lahko pri vsakem spolu zmotijo, zato se rajši pustimo presenetim, aprila bo ziher 100% kaj bouser posted image user posted image moja prijateljica je na vseh uz slišala, da bo fantek pa je vse pripravila za fankta potem pa rodi pa je ta fantek nekaj med nogami zgubil tako, da se je rodila pupa...pa je bila ziher, da bo fant...najprej sta bila oba ful šokirana, ampak itak otrok ni kriv, da je user posted image  ali user posted image ...dostim pa pa povejo na vsakem uz drugi spol...

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 677
8.12.2008 14:04:59   
sonček85
sej ni važno kaj bo samo da bo pob zdravuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

meni je vseeno ,samo da bo moje dete zdravo in da bo veselo kot mami in atiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 678
8.12.2008 14:13:26   
detelja
sonček85 to si pa zelo lepo povedala, res je, samo naj bo otrok zdrav in vesel itak ni on kriv, če se rodi user posted image  pa starši pričakujejo user posted image  ali pa obratno...tudi jaz sem bila mojemu očetu razočaranje, ker sem user posted image  in ne user posted image , ampak se je nekako vedno bolj z mano ukvarjal kot pa sestro...

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 679
8.12.2008 14:20:51   
sonček85
no vidiš ,vsak slab začetek se konča dobrouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image in tako je z nami vse slabo prinese nekaj dobrega

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 680
8.12.2008 14:31:04   
april09
detelja - brez probleme mi je dala osebna zdravnica. G je itak napisala priporocilo in rekla, da za ostalo naj se zmenim z osebno. Po priporocili bi mi pripadala 8 urna bolniska, moja osebna dr pa je kul in sem ji lepo po pravici povedala, kaksna je situacija. In je rekla, da mi ona komot da skrajsan del. cas za obdobje dobrih 3 tednov - da ze zaradi respiratornega infekta in AB ne bi bilo problema s tem. da ko bom sla pa po dopustu na polno bolnisko, da naj ji samo javim in od G dobim se eno priporocilo in da naj me ne skrbi odobritev komisije, da bomo to bp zrihtal.

bravo punce za dobro opravljene preglede user posted image

soncek - ja mal sem se mogla preoblect user posted image  hvala user posted image

junona, jaz spim tko kot mi pase. vecinoma mi pase na levem boku, ampak spim pa tudi na hrbtu in desnem bokju. Ocitno ti nekaj ni pasalo.

krfjolca bo imela pa parcek user posted image  pri nas vsi mislijo, da sva razocarana, ker ta drug ne bo sin user posted image  Pa pravijo kao, ja saj morda bo pa tretji user posted image user posted image user posted image  Mi2 sva si pa zelela se eno pupo, pa tud ce bi bile 3. hehe al pa 4 ... No verjetno bi bilo cist lustno kaksnega sinkota met.. enkrat morda...

Meni so zdaj ze 3x potrdili, da je puncka, sama se videla "zemljico" 2x tko da sem kar ziher, da je punca. Moja G mi je 2x cist sigurno to potrdila user posted image   tko da tokrat ne dvomim... hehe ampak vse je mogoce user posted image

evo tko... sem kupila zmrznjene lazanje ... se mi je zalustal, pa se mi ne da delat... drugace naredim ful dobro, mojemu je to najboljsa zadeva, kar naredim user posted image  Sam trajaaaa... dam v pecico, sibam peso sprehodit, .. akcija skratka user posted image

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 681
8.12.2008 14:47:36   
detelja
april09  mogoče to pri meni ni šlo zaradi tega, ker sem imela že ss pa tudi v tej nosečnosti težave, pa op. pa okužba s streptoko itd...ker mi vedno osebna zdravnica pravi, ta tako kot napiše spec. v mojem preimeru je to gin. tako more ostat in da ona ne sme spreminjat staleža...

pupe sedaj pa nekaj, da se boste lahko režale...najin bebi danes cel dan neki skače pa sem ugotovila, da bolj imam živahno glasbo bolj plešemo...pa sem šla pa sem narihtala atomik harmonik in ne boste verjele čist je ponoreluser posted image user posted image  mamica pa tudi...poje pa mal miga pa imamo pravo fešto, ko pride ati po 3 h uri domov bo mislil, da se mi je odpeljalo...pa zadjič sem bila pri prijateljici, katera ima 1,1 let staro hčerko pa sve tudi imele prižgan radio in ko so bili atomik harmonik je mala samo začela plesat e smejat, ploskat...pa od mojega dragega nečakinja je tudi vedno plesala ko je slišala atomik harmonik...nekje sem prebrala, da je to bolj "lahka" glasba in, da jo zaradi tega otroci tako obožujejo...

(odgovor članu april09)
Neposredna povezava do sporočila: 682
8.12.2008 14:49:56   
krfjolca
Pri nas so vsi navdušeni, da bo parček.  Sploh pa tašča user posted image  Njej ni bilo usojeno imeti punčke, čeprav si jo je ful želela, bo pa vsaj pri vnukinjah nadoknadila user posted image . Sicer sem si jaz malenkost bolj želela še enega fantka, vendar nikakor nisem raqzočarana user posted image

Anžetko Bosopetko in Sarica Košarica :D

(odgovor članu april09)
Neposredna povezava do sporočila: 683
8.12.2008 15:15:34   
nmag
Bravo za pregledeuser posted image  in za vse user posted image ,teruser posted image ,no mi smo šele sedaj v peto ugotovili,kako se naredi fantek in kako punčka,tako,da bo dovoljuser posted image .lp

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 684
8.12.2008 15:18:36   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: detelja

pupe sedaj pa nekaj, da se boste lahko režale...najin bebi danes cel dan neki skače pa sem ugotovila, da bolj imam živahno glasbo bolj plešemo...pa sem šla pa sem narihtala atomik harmonik in ne boste verjele čist je ponoreluser posted image user posted image  mamica pa tudi...poje pa mal miga pa imamo pravo fešto, ko pride ati po 3 h uri domov bo mislil, da se mi je odpeljalo...pa zadjič sem bila pri prijateljici, katera ima 1,1 let staro hčerko pa sve tudi imele prižgan radio in ko so bili atomik harmonik je mala samo začela plesat e smejat, ploskat...pa od mojega dragega nečakinja je tudi vedno plesala ko je slišala atomik harmonik...nekje sem prebrala, da je to bolj "lahka" glasba in, da jo zaradi tega otroci tako obožujejo...
user posted image user posted image user posted image user posted image ta je pa dobra,moj bebi pa na ropotanje odreagira ,user posted image user posted image user posted image user posted image
IZVIRNO SPOROČILO: nmag

Bravo za preglede  in za vse ,ter ,no mi smo šele sedaj v peto ugotovili,kako se naredi fantek in kako punčka,tako,da bo dovolj .lp
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 685
8.12.2008 15:23:13   
detelja
sonček85 verjetno jaz toliko ropotam, da je že otrok imun na touser posted image user posted image  zdaj pa rabi kaj novega...ja, pa ful se pritožuje, če kako nerodno sedim ali če kje kaj na njega pritiskauser posted image user posted image  tak bo kot mamica vedno se bo nekaj pritoževaluser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 686
8.12.2008 15:34:49   
april09

april09  mogoče to pri meni ni šlo zaradi tega, ker sem imela že ss pa tudi v tej nosečnosti težave, pa op. pa okužba s streptoko itd...ker mi vedno osebna zdravnica pravi, ta tako kot napiše spec. v mojem preimeru je to gin. tako more ostat in da ona ne sme spreminjat staleža...

vse se da, ampak mora bit pa res tvoj os. dr za to. moja je kolegica od moje mami, ampak mislim, da ni samo to razlog, da "mi gre na roke". Mislim, da pac steka situacijo... In zaupa moji presoji. razumljivo je, da os. dr mora gledat mnenje G oz se tko zavaruje... Drugace pa - tud sama imam ss za sabo, 2x krvavitve v tej nosecnosti,... tko da... ves kaj ti povem - jaz sem neumna, da sem sla na 4 urni delvnik, ker tko se samo sekiram te 3 tedne. ampak mi vest ne bi dopustila, da bi kar sla, ker vem v kaksnem dreku bi jih pustila oz ne vem, kako bi bilo, ko bi se vracala nazaj v sluzbo ali pa bi morala itak delat kljub bolniski..  No tko bom jaz mirna, pac 3 tedne dlje se malo sekiram, konec koncev pa upam, da bo volk sit in koza cela...
srecka, k ti skoz brca, moja ima spet spalni dan al je pa tko obrnjena, da smo vsake tok zactim, da se kaj premakne..

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 687
8.12.2008 17:13:55   
zupancdam
Punce, čestitke vsem za preglede, moja pikica je pa, zbolela. Ko sem danes šla po njo v vrtec je že imela vročino, sedajle spi, kar ni značilno zanjo, že 2 uri, vročine je imela 37.5, ko je zaspala, ampak jo je tako zeblo. Upam, samo da se nismo prehladili kašnih ledvičk ali pa mehurja, ker enkrat je že to imela. Bo treba jutri vodo dat, UBOŠČEK, SE MI TAKO SMILI. PRIDNE BODITE, LEPO ČVEKAJTE!

Prva pikica je na svet prijokala 22.1.2007, težka 3900 in velika 54
Naša prva pikica je dobila sestrico Tio,18.4.2009 težko 3700 in veliko 52, sedaj smo popolna družina

(odgovor članu april09)
Neposredna povezava do sporočila: 688
8.12.2008 17:24:27   
Blueeyes
tudi z moje strani čestitke za vse preglede... za vse ki ste zvedele za spole; za user posted image , user posted image  ter dvojčke... zdaj pa spet novim izzivom naproti

zupancdam upam da se tvoja mala pikica kmalu pozdravi, hkrati pa pazi nase, da kaj ne preskoči

(odgovor članu zupancdam)
Neposredna povezava do sporočila: 689
8.12.2008 19:07:12   
BrinaBA
IZVIRNO SPOROČILO: nmag

Dobro jutro čvekice,hvala za sončka tu je še kar malce megleno,mogoče popoldne pokuka sonček.
Jutri imam MF in komaj čakam,da vidim mojo punčko,BrinaBA,kje si,kaj je z najino user posted image  jutri,kdaj imaš ti MF,jaz jo imam 10.30.Javi se mi,da bom vedela,jaz si moram namreč zrihtat varstvo za mojega Gregija,sicer ni problem,ker ga bo imela mami samo,da vem uro povedat.Pozdravček tudi vsem ostalim in srečno na pregledih.lp

jaz imam ob 8.15. Verjetno ti je ob 9h prezgodaj...? Jaz imam čas do 9.30, ker moram potem naprej v službo. Če si za, pa mi napiši..

LP!

(odgovor članu nmag)
Neposredna povezava do sporočila: 690
8.12.2008 19:39:51   
nmag
BrinaBa,ni mi prezgodaj,samo potem imam preveč za čakat do 10.30,ti pa imaš čas samo do 9.30,če mi zaupaš kako se pišeš,lahko na ZS,se bom na naslednji pregled naročila takrat ko ti in tudi uro,pa greva v januarju na user posted image .Kako je bilo na pregledu,pa itak poročava po njem,tu gor.Lepo opravi,pridem za tabo.lp

(odgovor članu BrinaBA)
Neposredna povezava do sporočila: 691
8.12.2008 19:58:53   
mišk
Nmag: Pa ti moraš imet še šestega, da bo 3:3!!user posted image  Sam ti pa zihr veš, recept za user posted image  in user posted image !user posted image

Kak je po moje v vsaki nosečnosti že to razburljivo, ko se sprašuješ, ali bo user posted image  podoben svojim bratcem in sestricam, pa karakterno kakšen bo,...user posted image

Spol user posted image : user posted image  si želim, ker je lepo imet parček in ker spoznaš še malo drugačen način vzgoje kot pri user posted image . Želim si ga tudi zato, da bi mu lahko pustila dolge laske, da bi ga oblačla v mini rockerja,...user posted image

user posted image  si želim vsakič, ko pogledam Dono!user posted image  Želim si jo tudi zato, ker se mi zdi, da sem bolj tip za punčke! Pa tudi zato, ker se še dandanes v trgovini ne morem odtrgat od polic z barbikami, Baby borni, Lego de ville,...user posted image

Če potegnem na koncu črto - mi je vseeno!!user posted image user posted image ...sam da bo punca zdravega telesa in pameti!user posted image  Mal heca!user posted image

(odgovor članu nmag)
Neposredna povezava do sporočila: 692
8.12.2008 22:09:47   
nmag

Ja sedaj zase ga vem,ampak bom kar ostala pri petem,pa naj fantje vodijo,saj ponavadi so radi zmagovalci,imam pa tudi oštro punco in če bo še ta taka,ne vem kako bo,bodo fantje v manjšini,pa čeprav bo en večuser posted image
Lepo pančkajte.

(odgovor članu mišk)
Neposredna povezava do sporočila: 693
8.12.2008 22:29:27   
*Junona*
Lahko noč aprilčiceuser posted image user posted image user posted image Sladko spite in božajte bušijeuser posted image user posted image user posted image

Tudi jaz sem mami.:))

(odgovor članu nmag)
Neposredna povezava do sporočila: 694
9.12.2008 8:18:11   
Cveta28
Jutro punce!
Samo toliko, da se javim, da sem še živa user posted image
Čez vikend ste bile ful čveke tako, da bom morala še veliko prebrati. Drugače pa je v petek zvečer moja sestrična povila malo Saro user posted image Ful sem vesela zanjo kljub temu, da smo o rojstvu izvedeli čisto po naključju. Se bom pač morala sprijaznit, da razen ožje familije nismo ravno na njenem seznamu priljubljenih oseb. Je že več krat takole ušpičila in sedaj se pač jaz ne bom več posebaj trudila.
Šibam delat, ker smo ful zasuti z delom.

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 695
9.12.2008 8:22:37   
malcekvita
user posted image dobro jutro drage moje. Bravo vsem za preglede in za user posted image in user posted image  user posted image .
Junona končno doma, kaj?user posted image Še dobro, da se ti bolečina umirja user posted image

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 696
9.12.2008 8:34:10   
sonček85

sonček85 verjetno jaz toliko ropotam, da je že otrok imun na touser posted image user posted image  zdaj pa rabi kaj novega...ja, pa ful se pritožuje, če kako nerodno sedim ali če kje kaj na njega pritiskauser posted image user posted image  tak bo kot mamica vedno se bo nekaj pritoževaluser posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image hja verjamem ,no naše dete bo pa tako zaspano k ati k vedno na UZ spi nč se ne kobacauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
zupancdam
:upam ,da je danes s pikico kaj bolje in da nima več vročine.Boga revica ,klima ji sedaj ta ne paše k ste se kopale na svežem zraku
IZVIRNO SPOROČILO: Cveta28

Drugače pa je v petek zvečer moja sestrična povila malo Saro Ful sem vesela zanjo kljub temu, da smo o rojstvu izvedeli čisto po naključju.
jupijej za sestričnooouser posted image user posted image user posted image user posted image

No danes pa le poročajte kako bo šlo na pregledih ,komaj čakamo vesele novičkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 697
9.12.2008 8:56:16   
sonček85

user posted image user posted image user posted image

user posted image

PDP    IME(starost)        (št user posted image . ,št. user posted image )        PREGLEDI            SPOL

01.04.
1.metuljčica27             (št. 3 ,št. 1)                       
2.srečka82(26)            (št. 1, št . 0)            10.12 MF          user posted image   CE 
3.miška2006                
(št.2, št 1)               12.12                user posted image GO
02.04.
4.supermiška(28)         (št. 3, št. 1)            18.12UZ,23.12   user posted image    LJ
5.malcekvita                  (št. 1,št. 0)             12.12                  LJ/PO
6.ladybird01(30)         (št.  2 ,št. 0)                                        user posted image
7._malina_  (30)           ( št. 1,št. 0 )                          
03.04.
8.mojamalapikica(28)    (št. ?, št. ?)                          
9.PIruri(30)                    (št. 3 ,št. 1)                                      user posted image   PO
10.bibona   (29)                (št. 2, št. 1)                                   user posted image
11.SuzyB                            (št. ?, št. ?)
12.balbina                       
  (št. ?, št. ?)                                          SG                      
04.04.   
13.mojcaprvič                    (št. ?, št. ?)                          
14.janja*                           (št. 5 ,št. 3)           09.12 MF         user posted image PO  
15.kataka21 (23)             (št. ?, št. ?)  
105.lili82  (26)                  (št. 1, št. 0)           09.12 3d              PT            
05.04. 
16.april09                         (št. 3, št. 1)            29.12              user posted image LJ
17.mala čebelica(27)      (št. 1, št. 0)                
18.Mici7(28let)               (št.  1,št. 0 )                             

19.Adelina                         (št. 3,št. 2)        
20.orhidejka                     (št.  1,št. 0)                                       MB     

06.04. /7.4
21.simonaa (29)              
(št.  1,št. 0)                              user posted image     LJ
22.bambocha (25
)           
(št.  1,št. 0)          
07.04.
23.Anonimna.                   (št.   2, št. 1)                           
24.jernejav                      (št. 1, št.   0)        16.12.   user posted image / user posted image SG-JU       
25.urnebes(36)               (št. 2, št. 1)                                      Trst
26.Artičoka                       (št. 2 ,št. 1)          07.01.                KR  
27.jakanejc                       (št.  3,št. 2 ) 
28.tia12

(št.  ?,št. ?  )    
 08.04.
29.katkica007                  (št. ?, št. ?)                             
30.bineti                            (št. ?, št. ?)   
31.ninca19                    
   (št. ?, št. ?)                   
09.04.
32.Nalini                           (št. 1, št. 0)                                    MS
10.04.
33.Cveta28 (28)             (št.  1,št. 0)            09.01.,10.2      LJ
34.detelja                         (št. 2, št. 0)           06.01.             
35.linči 312                      (št. ?, št. ?)

11.04.              
36.angelito (28)              (št. 1,št. 0 )                                    user posted image LJ
37.aljab                            (št. 2 ,št. 1)                                       user posted image
38.matt                             (št. 1, št. 0)         
  09.12MF 
39.kimmii (31)                 (št. 1, št. 0)                                     user posted image                                  
40.aprilcica09                   (št. 1, št. 0)           16.12               user posted image LJ
41.matcar                         
(št. 3, št. 2)                                   user posted image                         
12.04.
42.poka1                          (št. 2 ,št. 1 )                                  
43.baltazarka                   (št. ? , št. ?)                                  
44.Bojana 29                    (št. 4 ,št. 1)            11.12MF          MB
45.diti(27)                       (št. 1 ,št. 0)             12.01           user posted image CE  
13.04.
46.tink@                            (št. 1 ,št. 0 )                                  NM         
14.04.
47. vud                              (št. 2, št. 1)             19.12             SG
48.zanchy                          (št. 3, št. 2)                                user posted image                                 
49.KaTkA24                       (št. ?, št. ?)                              user posted image  
15.04.
50.mavika                         (št. 1 ,št. 0 )                                 
51.pat                                (št. 2,št. 1 )                                 
52.sobra(27)                   (št. 2, št. 0)           23.12         user posted image   LJ 
53.ninaMM  (22)
             (št. 1,št. 0)                                user posted image   LJ      
54.krfjolca (25)               (št. 2, št. 2)                                    KR   
16.04. 
55.lily32                            (št. 1 ,št. 0)                                 
17.04.

56.L & L(29)                     (št. 3,št. 2)           09.12 MF    user posted image KR
57.MAJLANA                      (št. ?, št. ?)                      
58.nmag  (39)                  (št. 5, št. 4)          09.12MF      user posted image LJ
59.*nana*                          (št. 3 ,št.1 )                                  SG
60.klavdyk                          (št.  2,št.1)                                  SG
61.Tabletka dOr                
(št. 1 ,št. 0)      
62.pikatara                        
(št. ?, št. ?)  user posted image user posted image 23.12        user posted image user posted image LJ
63.aprilko (25)                 
(št. 1 ,št. 0)          
18.04. 
64.neučakana                    (št. 1, št. 0)                                 
65.blancica (34)               (št. 1, št. 0 )         09.12.MF,29.12  PO  
66.malapikica(36)            (št.  3 ,št. 1)         23.12             user posted image MS

67.čokoladica1                  (št. ? ,št. ?)                     
19.04.
68.uka7 (29)                     (št. 1, št. 0)                                        LJ                          
69.zupancdam (26)           (št. 5,št. 1)           17.12 MF        user posted image TRB
20.04.
70.lilica  (31)                    (št. 2, št. 1)           05.01                  LJ              
71.BrinaBA(32)                 (št. 3, št. 2)          09.12MF         user posted image LJ
72.Akina (25)                    (št. 1,št. 0)                                   user posted image MB        
73.tani22                           ( št. ?, št. ?)                                        

74.frutolina                        (št. 1, št. 0)          30.12.MF             

21.04. 
75.tojeto1(30)                     (št. 3, št. 2)                                   
22.04.
76.m.. tina (24)                 (št. 2, št. 0)          23.12 MF          SG
77.PikaV                              (št.3,št.1 )                          user posted image                

23.04.
78.mlavla (25)                  (št. 2, št. 1)                                    
79.NenaLena                     (št. 1 , št. 0 )         11.12.      user posted image LJ             
80.RDEČA VRTNICA           (št. 2 , št. 0)     
24.04.
81.Sonček 85 user posted image (23)        (št. 1 ,št. 0)           16.12.       CE
82.kunda  (29)                  (št. 1, št. ?)         
83.duda1                     
     (št.  3,št. 2 )            15.01        MB                     
25.04. 
84.pikaro                          (
št. 1 , št. 0)                              MS
85.Pat74  (34)                 (št. 3,št. 2)              19.01    user posted image PO
86.Patrica                          (št. ?,št. ?)
87.rmmaja                        
(št. 3,št. 2)  user posted image user posted image             Dolenjska
26.04.
88.anca(27)                       (št.  
1,št. 0)              18.12    user posted image LJ         
89.zoja B                            ( št. 4 , št. 1)             16.12MF LJ
90.olea                                (št. 1,št. 0)               09.12    LJ
27.04.
91.štorkljica                      (št.   2,št.  1)              09.12MF                     
92.barboom                       (št.  ?,št.   ? )                                  
93.zaspanka84(24)           (št. 2, št. 1)                                                                           
94.anchika                           (št. 2 ,št. 1)             31.12
95.rea27 (27)                     (št. 2,št. 0)             22.12MFNM/LJ                            

28.04.
96.narcisa (26)                   (št. 2,št. 1)              17.12  ZASAVJE
97.ella. (33)                        (št.1 ,št.0 )              17.12 MF      user posted image
29.04..
98.mišk (26)                       (št. 2, št. 1)            15.12MF.BREŽ
30.04.
99.*junona* (24)               (št. 3,št. 0 )            15.12.MF  CE
 1.5.                     
100.copka(28)                      (št. 2,št. ?)             18.12.MF 
xx.04
101.ančula                           (št. ?, št.  ?) 
102.vesa13                         
(št. ?, št.  ?)
103.taškica   
                       (št. 3, št. 2) user posted image user posted image                    LJ
104.Blueeyes(25)               
(št. 1, št.  0)           07.01 MF  LJ

user posted image ZANIMIVOSTI V TEM TEDNUuser posted image

9.12
janja*MF
LILI82 3d
matt MF
L&L MF
nmag MF
blančica MF
BrinaBa MF
olea
štorkljicaMF
10.12
Srečka82MF
11.12
Bojana29 MF
NenaLena
12.12
 Miška 2006
malcekvita
Trenutno imamo:

user posted image :17+1
user posted image :14+1
user posted image :74+2                    

TRENUTNO NAS JE: 105 nosečk 
OBJEMČKOMETER:
   8  user posted image
* avelina ,* Lupinca
,* malaMravljica
* joob ,*MALINČICA ,* Nogavica
* Nea_Teja * Tassika
**Mišika* sedaj marčevska user posted image

• Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:
user posted image PRVO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

user posted image DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

user posted image TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

• Pa če še katero zanima kako je s pregledi in dokumenti v nosečnosti:
PREGLEDI                     DOKUMENTI, NOSEČNOST, PORODNIŠNICA

• Še nekaj strani:
  NUHALNA SVETLINA      SEZNAMI ZA BODOČE MAMICE
 NOSEČNOST                  ŠOLA ZA STARŠE
NOSEČNIŠKI KALK.        VSE O NOSEČNOSTI
 MAMA.SI                       NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA

• Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila
 LINK                                 VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC

• nosečnost in delo

TUKAJ                              TUKAJ

Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
vloga S-1/1     priloga S-1
Urejanje očetovskega dopusta
vloga S-1/2        Potrebno je izpolniti še isto prilogo S-1 kot je zgoraj.
Kako do pomoči ob rojstvu otroka?
Priznanje očetovstva
Kako do otroškega dodatka?
Zdravstveno zavarovanje novorojenčka

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 698
9.12.2008 8:56:45   
sonček85
DANES NAVIJAMO ZA
9.12
janja*MF
LILI82 3d
matt MF
L&L MF
nmag MF
blančica MF
BrinaBa MF
olea
štorkljicaMF

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 699
9.12.2008 8:57:11   
detelja
sonček85 mi smo imeli uz prejšnji torek zjutraj ob 7...naš mali nagajivček je brcal že doma ob 6 tam pa je teti gin. pokazal kako zna migat z nogicami in rokicami...vedno, ko je dala sondo na trebuh je začel brcat v njouser posted image user posted image  midva z atijem oba rada spiva pa lenariva..mogoče bo pa otrok čisto nasprotje nama...user posted image

danes pa je pri nas ful mrzlo...glavno je, da je sonček...user posted image user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.