|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčice 2009-II.del
8.12.2008 8:53:56   
Pat74
Dobro jutro,

ste pa naklofale strani, da sem vas komaj prebrala. Men pa na srečo sladkarije tokrat ne pašejo, ampak se zaradi sigurno ne bom nič manj zredila.

Vsem, ki ste veliko same brez partnerjev pošiljam user posted image .

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 651
8.12.2008 9:11:49   
detelja
Pat74 hvala za user posted image  mogoče pa zato, ker ni partnerja ob nas se cartamo sladkarijamiuser posted image

povejte mi, če bo to dobro darilce za božička za prijateljice???? spodaj bom mogoče dala kartončka pa bom dala gor še kakšno čokoladico potem pa bom zavila v celofan pa na pentljo bom dala še kašno suho pomarančo...to pa je v bistvu taka svečka...

user posted image user posted image

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!

(odgovor članu Pat74)
Neposredna povezava do sporočila: 652
8.12.2008 9:33:08   
frutolina
Dobro jutro!

Uau detelja, vidim da si ti tudi ena izmed umetniških duš user posted image  le od kod pobirate ideje?
Drugače pa lepo darilce....

Vsem vam pošiljam lepega sončka
user posted image

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 653
8.12.2008 9:34:23   
krfjolca
Se pridružujem glede sladkosnednosti. V prvi  user posted image  niti slučajno nisem požrla toliko sladkega, kot zdaj. No ja, takrat je bilo v tem obdobju poletje, pa mi ni nič kaj dosti pasalo. Sem pa primerjala materinski knjižici, pa že kar fino prehitevam po kilogramih user posted image . Pri prvi  user posted image  sem imela v tem tednu 67 kg, zdaj jih imam pa 68,5. Torej 5,5 kg plusa user posted image . Se vidi, da imam zdaj 3x manj stresa v življenju kot takrat user posted image . Sem imela takrat še goro izpitov, pa diplomo, pa poroko itd. Tako da je zdaj prav luštno, če primerjam nosečnosti.
Danes imam morfologijo, me zanima, če je dojenčku že zrastel lulček, ker prejšnjič ga ni bilo videti user posted image .

Anžetko Bosopetko in Sarica Košarica :D

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 654
8.12.2008 9:51:50   
Pat74
Detelja ti si pa prava umetnica. Prav lepo darilo je. Drugače smo pa tudi me tri 3 dni same, ker je možek spet službeno v Berlinu. Pa sem se že kar navadila na to in mi včasih prav paše, ko ga ni user posted image , vsaj kaj naredim, za kar ponavadi nimam časa.

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 655
8.12.2008 10:00:54   
nmag
Dobro jutro čvekice,hvala za sončka tu je še kar malce megleno,mogoče popoldne pokuka sonček.
Jutri imam MF in komaj čakam,da vidim mojo punčko,BrinaBA,kje si,kaj je z najino user posted image  jutri,kdaj imaš ti MF,jaz jo imam 10.30.Javi se mi,da bom vedela,jaz si moram namreč zrihtat varstvo za mojega Gregija,sicer ni problem,ker ga bo imela mami samo,da vem uro povedat.Pozdravček tudi vsem ostalim in srečno na pregledih.lp

(odgovor članu Pat74)
Neposredna povezava do sporočila: 656
8.12.2008 10:06:17   
Blancica
Punce dobro jutro!

user posted image  samo še danes, jutri bom pa vidla našga lubija user posted image  komi čakam...
ali je potem še katera izmed vas, ki ima jutri MF v ljubljanski porodnišnici???
uživajte in lep dan user posted image

"11.4.2009 - 14.49 - Lan Tristan"

(odgovor članu nmag)
Neposredna povezava do sporočila: 657
8.12.2008 10:13:09   
april09
 Helou,
evo jaz sem se pregrizla cez en report, ki sem ga morala se narest, da cez pol urce s sefom predebatirava, kaj manjka... juhuhu se zdaj prav osvobojeno pocutim..  user posted image  Ker mi je bil res bljack..

Pat - mi2 bova pa sami cez vikend, gre oci z bojsi smucat user posted image  Je zadnje case pika tok pridna, da sploh ni panike. Pa se ziher si bom organizirala kaksen potep in obisk, tko da bo minilo kot bi mignil user posted image

krfjolca .. jaz raje ne bi o kg user posted image

v bistvu ugotavljam, da men pa trebuh ne raste, da raste samo speh user posted image user posted image user posted image  Ocitno bo tokrat moj busi spet mali, kar mi cist odgvarja, ker sem bila res ful mobilna tud na koncu user posted image upam,d a se bo mala rada vozickala, da bom se speh po porodu cim prej dol spravla user posted image

detelja - meni je to sicer fuul lepo, ampak nisem pa fan takih daril, ker so dust collectors (nabiralci prahu)

junona, si kaj boljs? uzivas doma a ne ne v primerjavi z bolnico user posted image

misek - 12. se bliza juhuhu

sibam delat ...

(odgovor članu Pat74)
Neposredna povezava do sporočila: 658
8.12.2008 10:14:21   
srecka82
Jutro.

Celi vikend me ni bilo na forumu in zato sedaj imam kaj za prebratiuser posted image .

Nekaj me zanima. kje ste si vi naštimale na tem forumu tisti trakec, ko vam pokaže koliko ste noseče ko kliknem na vaš nickname? Jaz tega nikjer ne najdem.

Šibam nekaj pojesti in imam nekaj še za narediti pa se tipkamo kasneje.

Cao

(odgovor članu Blancica)
Neposredna povezava do sporočila: 659
8.12.2008 10:18:22   
*Junona*
Jutrouser posted image user posted image user posted image

No, pa je le k nam tudi pokukal sonček.
April, bolečine se mi zdi, da so vsak dan manjše, hvalabogu. Sem vesela, da si nisem pustila katetra vstavit. HHvala, ker si se spomnila name.user posted image user posted image user posted image

A veste, kaj se mi je danes ponoči zgodilo? Vedno spim na levem boku, danes pa mi sploh ni pasalo. Prav maternica me je bolela, podobno kot pri M, ampak niso bili krči. Ko pa sem se obrnila na desni bok pa je bilo ok. Se je kateri že naredilo to? Kaj bi lahko bil vzrok? Sem se prav ustrašila.

Lep dan vam želimuser posted image user posted image user posted image

Tudi jaz sem mami.:))

(odgovor članu april09)
Neposredna povezava do sporočila: 660
8.12.2008 10:20:57   
*Junona*
Srecka82, poskusi tukaj:

http://babystrology.com/baby-tools/baby-tickers/

http://women.evenhealth.com/image/cgi-bin/pregnancy-tickers.cgi

http://www.ringaraja.net/ticker.asp

http://www.baby-gaga.com/

Tudi jaz sem mami.:))

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 661
8.12.2008 10:22:16   
Miška2006
Srečka, greš na iskalnik in daš pregnancy ticker pa imaš kaj zbire. Potem pa BBC kodo prilepiš med tvoj profil ... dodatni opis.

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 662
8.12.2008 10:51:24   
olea
Lep in meglen pozdravček iz Lj:)

Kako ste kaj moje user posted image ? Sem komaj prišla do računalnika in sem neznansko vesela da vas spet malo beremuser posted image
Jaz imam tudi jutri MF, komaj čakam...ali še katera hodi h ginekologinji na Aškerčevo?
Lep dan vsem!

(odgovor članu Miška2006)
Neposredna povezava do sporočila: 663
8.12.2008 10:55:51   
mišk
Sladkosnedost: Jst sem že itak po naravi tak požeruh na sladko, da ta velko Milko brez problema sama zmažem v eno!user posted image  Men se to ni nikol zdel noben problem.user posted image  Včeri je imela Dona Miklavža v cerkvi, pa sem ji itak že skor vse sladkarije požrla...user posted image
Zdej grem pa še eno rundo čokoladnih muffinov spečt. Seveda z ekstra veliko koščki čokolade in mandlji!user posted image  Bom imela spet požrtijo. Al že kar kipim! Pa ne samo v trebušček...user posted image ...eh, bo že...

(odgovor članu Miška2006)
Neposredna povezava do sporočila: 664
8.12.2008 11:30:23   
rea27
Pozdravček tudi od mene..

za evidenco sončku85 pa bi posredovala moj datum morfologije: 22.12.2008.

Ste si že kaj računale koliko boste dobile porodniške? Upam, da je obrazec točen in da sem si prav izračunala...
Kakšne imate kaj izračune?

lp

(odgovor članu mišk)
Neposredna povezava do sporočila: 665
8.12.2008 11:31:02   
detelja
ste me pa potolažile, da imate več ali manj iste težave sladkarijamiuser posted image

jaz nisem umetniška duša...to sem si tako na hitrco neki namislila, da bi bilo fajn...itka ne mislim vsaki prijateljici kupovat celih darilnih paketov...vsaka dobi malo pozornost in to je to...se mi pa zdi boljše to kot pa da grem v trgovino in kupim svečo, ali??? vem, da so to stvari na katere se nabira prah, ampak saj jo lahko čez čas vrže stran, to je potem njihova odločitev kaj bodo z njo naredile...

danes sem klicala, če so rezultati toxe....sem bla čist iz sebe, ko so iskale po kartoteki in potem slišim magične besede "vse je v redu, v 36. t bomo test ponovili"...

danes sem ugotovila, da najin user posted image  uživa, ko poslušamo glasbo...že cel čas poslušam neko glasbo in on kar cel čas lepo pleše po mojem trebuščku...

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

(odgovor članu mišk)
Neposredna povezava do sporočila: 666
8.12.2008 11:48:16   
supermiška
Pozdravček iz moje strani.

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 667
8.12.2008 12:24:38   
april09
detelja .. ja saj imas prav, pa se lustno je ustvarjat. jaz bom letos dajala prav neuporabna darila, ce se folk ne bo vzel casa - puzzle user posted image  

So pa v sluzbi zblaznel - sem na 4 urnem delavniku, al dajejo mi za delat kot da sem na 12 urnem.. naj gredo nekam.. in jaz bi kar delala.. sem danes ob 5:30 zacela, ker sem morala te reporte koncat, pa bi imela zdaj se ene 8 ur dela, ce se lotim vseh zahtev..
grem mal na luft... (beri stacune..)

(odgovor članu supermiška)
Neposredna povezava do sporočila: 668
8.12.2008 12:42:28   
detelja
april09 kako ti je ratalo, da so ti odobrili 4 h bolniške??? meni je gin. rekla, da to v nosečnosti ne gre in da moram bit 8 h na bolniški...to ti pa čist verjamem, da te teh 4 h želijo bolj izkoristit, kot če bi 24 h delala...zato pa meni po eni strani ful paše, da sem na bolniški, ker so moji sodelavci ful nesramni in bi mi ful nagajli in če česa ne bi zmogla bi me vedno tožil in mi nagajal itd...pa itak smo v nosečnosti bolj ranljive zato bi se samo še dodatno obremenjevala pa bi želela vse naredit, še namesto drugih...oni bi se mi pa lepo za hrbtom smejali...upam, da boš na "luftu" ful uživala in da si kaj lepega kupiš....

(odgovor članu april09)
Neposredna povezava do sporočila: 669
8.12.2008 12:45:33   
malapikica
Pozdravljene.
Tolko čvekate, da komaj prebiram. Se oglašam samo toliko, da povem, da sem nazaj z MF. Z user posted image  je vse v najlepšem redu. Dobila sem dve slikci. Čisto sem se raznežila ko sem ga videla. Namreč kolikor se je videlo na UZ bomo najverjetneje dobili še enega user posted image . Nekako sem bila prepričana v nasprotno a na koncu koncev samo, da je vse vredu.
Tudi mene je poslala na testiranje za sladkorno, pa slabokrvna sem in sem dobila tablete. Vse poteka nekako tako kot v prvi nosečnosti.
Trebušček je zrasel skoraj čez noč. V začetku se dolgo ni videlo nič. Zdaj sem pa sem se kar razširila user posted image . Zimski plašč si še komaj zapnem. Upam, da bo zdržal do konca leta. V prvi nosečnosti sem bila namreč tako široka, da so vsi mislili da nosim dva. Zato sem glede na začetek te mislila, da ne bo tako, ampak očitno sem se zmotila.
Drugače pa je pomembno samo to, da bo z našim pikecom vse dobro.

(odgovor članu april09)
Neposredna povezava do sporočila: 670
8.12.2008 13:06:45   
Tabletka dOr
Jaz se tudi oglašam, da sporočim, da sem se vrnila z MF in da je z našim user posted image  vse ok. Sem ful vesela user posted image  Za spol se bom pa pustila presenetiti user posted image

(odgovor članu malapikica)
Neposredna povezava do sporočila: 671
8.12.2008 13:32:45   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: detelja

Pat74 hvala za user posted image  mogoče pa zato, ker ni partnerja ob nas se cartamo sladkarijamiuser posted image

povejte mi, če bo to dobro darilce za božička za prijateljice???? spodaj bom mogoče dala kartončka pa bom dala gor še kakšno čokoladico potem pa bom zavila v celofan pa na pentljo bom dala še kašno suho pomarančo...to pa je v bistvu taka svečka...

user posted image user posted image

MENI JE FULLLL DOBRO TO DARILCE
april:nova oblekica -lepa je prav kjutuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
IZVIRNO SPOROČILO: *Junona*
A veste, kaj se mi je danes ponoči zgodilo? Vedno spim na levem boku, danes pa mi sploh ni pasalo. Prav maternica me je bolela, podobno kot pri M, ampak niso bili krči. Ko pa sem se obrnila na desni bok pa je bilo ok. Se je kateri že naredilo to? Kaj bi lahko bil vzrok? Sem se prav ustrašila.

Lep dan vam želim

po moje ti je bebi tam spal in ti ni pasalo user posted image
IZVIRNO SPOROČILO: rea27

Pozdravček tudi od mene..

za evidenco sončku85 pa bi posredovala moj datum morfologije: 22.12.2008.

Ste si že kaj računale koliko boste dobile porodniške? Upam, da je obrazec točen in da sem si prav izračunala...
Kakšne imate kaj izračune?

lp
jaz sem si nekaj izračunavala ,samo ne vem a se vpiše tisti znesek ,ki ga dobiš ven nakazanega pri plači ali tistega ,ki imaš pogodbo podpisano(bruto)user posted image
detelja:bravo za toksouser posted image user posted image user posted image user posted image
malapikica.bravo za user posted image   in bravo vsem za odlične preglede

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 672
8.12.2008 13:35:21   
sonček85

user posted image user posted image user posted image

user posted image

PDP    IME(starost)        (št user posted image . ,št. user posted image )        PREGLEDI            SPOL

01.04.
1.metuljčica27             (št. 3 ,št. 1)                       
2.srečka82(26)            (št. 1, št . 0)            10.12 MF          user posted image   CE 
3.miška2006                
(št.2, št 1)               12.12                user posted image GO
02.04.
4.supermiška(28)         (št. 3, št. 1)            18.12UZ,23.12   user posted image    LJ
5.malcekvita                  (št. 1,št. 0)             12.12                  LJ/PO
6.ladybird01(30)         (št.  2 ,št. 0)                                        user posted image
7._malina_  (30)           ( št. 1,št. 0 )                          
03.04.
8.mojamalapikica(28)    (št. ?, št. ?)                          
9.PIruri(30)                    (št. 3 ,št. 1)                                      user posted image   PO
10.bibona   (29)                (št. 2, št. 1)                                   user posted image
11.SuzyB                            (št. ?, št. ?)
12.balbina                       
  (št. ?, št. ?)                                          SG                      
04.04.   
13.mojcaprvič                    (št. ?, št. ?)                          
14.janja*                           (št. 5 ,št. 3)           09.12 MF         user posted image PO  
15.kataka21 (23)             (št. ?, št. ?)  
105.lili82  (26)                  (št. 1, št. 0)           09.12 3d              PT            
05.04. 
16.april09                         (št. 3, št. 1)            29.12              user posted image LJ
17.mala čebelica(27)      (št. 1, št. 0)                
18.Mici7(28let)               (št.  1,št. 0 )                             

19.Adelina                         (št. 3,št. 2)        
20.orhidejka                     (št.  1,št. 0)                                       MB     

06.04. /7.4
21.simonaa (29)              
(št.  1,št. 0)                              user posted image     LJ
22.bambocha (25
)           
(št.  1,št. 0)          
07.04.
23.Anonimna.                   (št.   2, št. 1)                           
24.jernejav                      (št. 1, št.   0)        16.12.   user posted image / user posted image SG-JU       
25.urnebes(36)               (št. 2, št. 1)                                      Trst
26.Artičoka                       (št. 2 ,št. 1)          07.01.                KR  
27.jakanejc                       (št.  3,št. 2 ) 
28.tia12

(št.  ?,št. ?  )    
 08.04.
29.katkica007                  (št. ?, št. ?)                             
30.bineti                            (št. ?, št. ?)   
31.ninca19                    
   (št. ?, št. ?)                   
09.04.
32.Nalini                           (št. 1, št. 0)                                    MS
10.04.
33.Cveta28 (28)             (št.  1,št. 0)            09.01.,10.2      LJ
34.detelja                         (št. 2, št. 0)           06.01.             
35.linči 312                      (št. ?, št. ?)

11.04.              
36.angelito (28)              (št. 1,št. 0 )                                    user posted image LJ
37.aljab                            (št. 2 ,št. 1)                                       user posted image
38.matt                             (št. 1, št. 0)         
  09.12MF 
39.kimmii (31)                 (št. 1, št. 0)                                     user posted image                                  
40.aprilcica09                   (št. 1, št. 0)           16.12               user posted image LJ
41.matcar                         
(št. 3, št. 2)                                   user posted image                         
12.04.
42.poka1                          (št. 2 ,št. 1 )                                  
43.baltazarka                   (št. ? , št. ?)                                  
44.Bojana 29                    (št. 4 ,št. 1)            11.12MF          MB
45.diti(27)                       (št. 1 ,št. 0)             12.01           user posted image CE  
13.04.
46.tink@                            (št. 1 ,št. 0 )                                  NM         
14.04.
47. vud                              (št. 2, št. 1)             19.12             SG
48.zanchy                          (št. 3, št. 2)                                user posted image                                 
49.KaTkA24                       (št. ?, št. ?)                              user posted image  
15.04.
50.mavika                         (št. 1 ,št. 0 )                                 
51.pat                                (št. 2,št. 1 )                                 
52.sobra(27)                   (št. 2, št. 0)           23.12         user posted image   LJ 
53.ninaMM  (22)
             (št. 1,št. 0)                                user posted image   LJ      
54.krfjolca (25)               (št. 2, št. 2)          08.12MF           KR   
16.04. 
55.lily32                            (št. 1 ,št. 0)                                 
17.04.

56.L & L(29)                     (št. 3,št. 2)           09.12 MF    user posted image KR
57.MAJLANA                      (št. ?, št. ?)                      
58.nmag  (39)                  (št. 5, št. 4)          09.12MF      user posted image LJ
59.*nana*                          (št. 3 ,št.1 )                                  SG
60.klavdyk                          (št.  2,št.1)                                  SG
61.Tabletka dOr                
(št. 1 ,št. 0)         08.12 MF
62.pikatara                        
(št. ?, št. ?)  user posted image user posted image 23.12        user posted image user posted image LJ
63.aprilko (25)                 
(št. 1 ,št. 0)          
18.04. 
64.neučakana                    (št. 1, št. 0)                                 
65.blancica (34)               (št. 1, št. 0 )         09.12.MF,29.12  PO  
66.malapikica(36)            (št.  3 ,št. 1)         23.12             user posted image MS

67.čokoladica1                  (št. ? ,št. ?)                     
19.04.
68.uka7 (29)                     (št. 1, št. 0)                                        LJ                          
69.zupancdam (26)           (št. 5,št. 1)           17.12 MF        user posted image TRB
20.04.
70.lilica  (31)                    (št. 2, št. 1)           05.01                  LJ              
71.BrinaBA(32)                 (št. 3, št. 2)          09.12MF         user posted image LJ
72.Akina (25)                    (št. 1,št. 0)                                   user posted image MB        
73.tani22                           ( št. ?, št. ?)                                        

74.frutolina                        (št. 1, št. 0)          30.12.MF             

21.04. 
75.tojeto1(30)                     (št. 3, št. 2)                                   
22.04.
76.m.. tina (24)                 (št. 2, št. 0)          23.12 MF          SG
77.PikaV                              (št.3,št.1 )                          user posted image                

23.04.
78.mlavla (25)                  (št. 2, št. 1)                                    
79.NenaLena                     (št. 1 , št. 0 )         11.12.      user posted image LJ             
80.RDEČA VRTNICA           (št. 2 , št. 0)     
24.04.
81.Sonček 85 user posted image (23)        (št. 1 ,št. 0)           16.12.       CE
82.kunda  (29)                  (št. 1, št. ?)         
83.duda1                     
     (št.  3,št. 2 )            15.01        MB                     
25.04. 
84.pikaro                          (
št. 1 , št. 0)                              MS
85.Pat74  (34)                 (št. 3,št. 2)              19.01    user posted image PO
86.Patrica                          (št. ?,št. ?)
87.rmmaja                        
(št. 3,št. 2)  user posted image user posted image             Dolenjska
26.04.
88.anca(27)                       (št.  
1,št. 0)              18.12    user posted image LJ         
89.zoja B                            ( št. 4 , št. 1)             16.12MF LJ
90.olea                                (št. 1,št. 0)               09.12    LJ
27.04.
91.štorkljica                      (št.   2,št.  1)              09.12MF                     
92.barboom                       (št.  ?,št.   ? )                                  
93.zaspanka84(24)           (št. 2, št. 1)                                                                           
94.anchika                           (št. 2 ,št. 1)             31.12
95.rea27 (27)                     (št. 2,št. 0)             22.12MFNM/LJ                            

28.04.
96.narcisa (26)                   (št. 2,št. 1)              17.12  ZASAVJE
97.ella. (33)                        (št.1 ,št.0 )              17.12 MF      user posted image
29.04..
98.mišk (26)                       (št. 2, št. 1)            15.12MF.BREŽ
30.04.
99.*junona* (24)               (št. 3,št. 0 )            15.12.MF  CE
 1.5.                     
100.copka(28)                      (št. 2,št. ?)             18.12.MF 
xx.04
101.ančula                           (št. ?, št.  ?) 
102.vesa13                         
(št. ?, št.  ?)
103.taškica   
                       (št. 3, št. 2) user posted image user posted image                    LJ
104.Blueeyes(25)               
(št. 1, št.  0)           07.01 MF  LJ

user posted image ZANIMIVOSTI V TEM TEDNUuser posted image

8.12
krfjolca MF
Tabletka dOr MF
9.12
janja*MF
LILI82 3d
matt MF
L&L MF
nmag MF
blančica MF
BrinaBa MF
olea
štorkljicaMF
10.12
Srečka82MF
11.12
Bojana29 MF
NenaLena
12.12
 Miška 2006
malcekvita
Trenutno imamo:

user posted image :17+1
user posted image :14+1
user posted image :74+2                    

TRENUTNO NAS JE: 105 nosečk 
OBJEMČKOMETER:
   8  user posted image
* avelina ,* Lupinca
,* malaMravljica
* joob ,*MALINČICA ,* Nogavica
* Nea_Teja * Tassika
**Mišika* sedaj marčevska user posted image

• Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:
user posted image PRVO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

user posted image DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

user posted image TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

• Pa če še katero zanima kako je s pregledi in dokumenti v nosečnosti:
PREGLEDI                     DOKUMENTI, NOSEČNOST, PORODNIŠNICA

• Še nekaj strani:
  NUHALNA SVETLINA      SEZNAMI ZA BODOČE MAMICE
 NOSEČNOST                  ŠOLA ZA STARŠE
NOSEČNIŠKI KALK.        VSE O NOSEČNOSTI
 MAMA.SI                       NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA

• Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila
 LINK                                 VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC

• nosečnost in delo

TUKAJ                              TUKAJ

Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
vloga S-1/1     priloga S-1
Urejanje očetovskega dopusta
vloga S-1/2        Potrebno je izpolniti še isto prilogo S-1 kot je zgoraj.
Kako do pomoči ob rojstvu otroka?
Priznanje očetovstva
Kako do otroškega dodatka?
Zdravstveno zavarovanje novorojenčka

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 673
8.12.2008 13:39:07   
krfjolca
Evo, jaz sem nazaj z MF. Vse je v redu, kot kaže, vendarle ne bo lulčka user posted image .

Anžetko Bosopetko in Sarica Košarica :D

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 674
8.12.2008 13:48:12   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: krfjolca

Evo, jaz sem nazaj z MF. Vse je v redu, kot kaže, vendarle ne bo lulčka user posted image .
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za pregled a pol bo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.