Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Aprilčice 2009-II.del 1.3.2009 21:16:34
|
|
|
|
*Junona*
|
Zdej se grem pa stuširat, potem pa na masažo. Me bo moj namazal s kremico po celem telesu, ker mam tak suho kožo. Vas pred spanjem pridem še prebrat. Adijo babike.
|
|
RE: Aprilčice 2009-II.del 1.3.2009 21:19:15
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* Pa zakaj pa ne dela? Tale tud ne...ga bo treba kr skopirat v iskalnik zgleda. pa res ne dela ,no punce sej samo kopy dajte pa enter in ste not saj znate brigita:ja zellllllllllooooooooooooo čvekate,sta se z Junono vžgale junona.a zdaj k si pa prišla do 200 strani pa kr greš je treba do konbca jo napolnat
|
|
RE: Aprilčice 2009-II.del 3.3.2009 11:06:21
|
|
|
|
kunda
|
Živjo punce, kok ene uživate . A veste kje sem pa jaz? V porodnišnici Kranj. So me v nedeljo zvečer sprejeli. Po navodilu svojega ginekologa, da naj ne čakam, če se kaj začne (kratek maternični vrat 2 cm in nizka lega ploda) sem v nedeljo zvečer začutila močan pritisk navzdol in sva šla na kontrolo ... in sedaj dobivam injekcije za hiter razvoj pljučk mojega sončka in neke zoprne obliže, da zaustavijo te pritiske. Sicer je pri meni vse bolj preventivno, ker sem še zaprta in nisem imela popadkov, vendar je ziher ziher in lepo razvita pljučka bo imel čez par dni, tako da skrbi odpadejo. Res se bom pa mogla malo umiriti in dojeti, da sem res visoko noseča (32t 4/7) in da ne smem pretiravati (prejšni četrtek sem še skakala na aerobiki, potem pa ...). Uživajte še naprej in pobožajte svoje trebuščke.
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009-II.del 3.3.2009 15:30:30
|
|
|
|
*Junona*
|
IZVIRNO SPOROČILO: kunda Živjo punce, kok ene uživate . A veste kje sem pa jaz? V porodnišnici Kranj. So me v nedeljo zvečer sprejeli. Po navodilu svojega ginekologa, da naj ne čakam, če se kaj začne (kratek maternični vrat 2 cm in nizka lega ploda) sem v nedeljo zvečer začutila močan pritisk navzdol in sva šla na kontrolo ... in sedaj dobivam injekcije za hiter razvoj pljučk mojega sončka in neke zoprne obliže, da zaustavijo te pritiske. Sicer je pri meni vse bolj preventivno, ker sem še zaprta in nisem imela popadkov, vendar je ziher ziher in lepo razvita pljučka bo imel čez par dni, tako da skrbi odpadejo. Res se bom pa mogla malo umiriti in dojeti, da sem res visoko noseča (32t 4/7) in da ne smem pretiravati (prejšni četrtek sem še skakala na aerobiki, potem pa ...). Uživajte še naprej in pobožajte svoje trebuščke. Ojoj, boga. Kunda, pridruži se nam na novi temi - Aprilčice 2009 - III. del Pa bomo počvekale, ti pa nam sproti poročaj, kaj je novega.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?