Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Aprilčice 2009-II.del 1.3.2009 20:43:38
|
|
|
|
Cveta28
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nea_teja_ Jest sem kr ok dons mi je blo mal slabo sam bruhala pa še nism Pojedla bi pa vse kar vidim in to vse mešano Temi jaz pravim zdrava nosečnost
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009-II.del 1.3.2009 20:46:10
|
|
|
|
Nea_teja_
|
ne še nihče neve samo kolegica tudi prejšnič ni nihče vedel samo tavelika je zvedla tisti dan ko sem imela ss bomo še malo počakali oz naj kr sami pogruntajo sem hudobna ne
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009-II.del 1.3.2009 20:49:36
|
|
|
|
*Junona*
|
Ne vem, kam je Sonček zgasnala. Mogoče je res "gor"...al pa "dol"....
|
|
RE: Aprilčice 2009-II.del 1.3.2009 20:52:46
|
|
|
|
Cveta28
|
junonca, brigitka vi2 sta se pa nocoj zopet razpisali Moj koder me je pa za ta teden zapustil ...jaz bom ostala čez teden v KR (gnezdenje), on pa se je vrnil v LJ. Načeloma se bova videla v sredo ali četrtek, ker potem gre za 3 dni smučkat s frendi na Kanin (naj kar gre, itak bo skupaj s še 4 na stand-by, ker imajo doma ali ali ). Bom pa ta čas izkoristila za milijon drobnih prednosečniških opravkov. Joj, še na depilacijo in k frizerju se moram naročit. Vsaj par mejlov v službo sem se spomnila poslati. V petek nameravam imeti poslovilca pa sem kar kolegico prosila, da obvesti še ostale. Upam samo, da jaz ne bom pozabila priti , ker zadnje čase me resnično daje 'nosečniška pozabljivost'
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009-II.del 1.3.2009 20:54:36
|
|
|
|
brigita23
|
KAJ POMAGA PROTI NAPENJANJU???? KAK ČAJ??
|
|
RE: Aprilčice 2009-II.del 1.3.2009 20:54:52
|
|
|
|
Cveta28
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nea_teja_ ne še nihče neve samo kolegica tudi prejšnič ni nihče vedel samo tavelika je zvedla tisti dan ko sem imela ss bomo še malo počakali oz naj kr sami pogruntajo sem hudobna ne To pa ne! Ti si in ti draga moja odločaš kako in kaj. Jaz sem tudi svojemu kodru zabrusila, da ne nameravam vsem okoli razlagat kako in kaj. Na koncu pa je itak izpadlo tako, da če me je kdo naravnost vprašal sem povedala, drugače pa ne.
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009-II.del 1.3.2009 20:55:03
|
|
|
|
*Junona*
|
APRILSKE NOSEČKE IN NJIHOVI BUŠIJI Detelja/32t6d Cveta28/32t6d malapikica/31t5d Brigita23/ 31t2d nmag/34t L&L/ 32t Nalini /34t1d janja*/ 35t Sonček85 /31t3d Junona/31t1d Blančica /32t3d
|
|
RE: Aprilčice 2009-II.del 1.3.2009 20:55:41
|
|
|
|
*Junona*
|
IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 KAJ POMAGA PROTI NAPENJANJU???? KAK ČAJ?? Prdenje.
|
|
RE: Aprilčice 2009-II.del 1.3.2009 20:56:26
|
|
|
|
*Junona*
|
Punce, js sem nam že pripravila novo temo: http://www.ringaraja.net/forum/m_3874621/mpage_1/key_/tm.htm#3874648
|
|
RE: Aprilčice 2009-II.del 1.3.2009 20:57:39
|
|
|
|
brigita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: Cveta28 junonca, brigitka vi2 sta se pa nocoj zopet razpisali Moj koder me je pa za ta teden zapustil ...jaz bom ostala čez teden v KR (gnezdenje), on pa se je vrnil v LJ. Načeloma se bova videla v sredo ali četrtek, ker potem gre za 3 dni smučkat s frendi na Kanin (naj kar gre, itak bo skupaj s še 4 na stand-by, ker imajo doma ali ali ). Bom pa ta čas izkoristila za milijon drobnih prednosečniških opravkov. Joj, še na depilacijo in k frizerju se moram naročit. Vsaj par mejlov v službo sem se spomnila poslati. V petek nameravam imeti poslovilca pa sem kar kolegico prosila, da obvesti še ostale. Upam samo, da jaz ne bom pozabila priti , ker zadnje čase me resnično daje 'nosečniška pozabljivost' boga naša Cveta, ti bomo pa me nosečke družbo na forumu delale , za tvojga pa itak ni panike če si mu pa še take fajn majčke zraven dala ...ja pozabljivost pa nerodnost sta pa v nosečnosti moji zvesti spremljevalki
|
|
RE: Aprilčice 2009-II.del 1.3.2009 20:58:30
|
|
|
|
brigita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 KAJ POMAGA PROTI NAPENJANJU???? KAK ČAJ?? Prdenje.
|
|
RE: Aprilčice 2009-II.del 1.3.2009 20:58:40
|
|
|
|
*Junona*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Cveta28 junonca, brigitka vi2 sta se pa nocoj zopet razpisali Moj koder me je pa za ta teden zapustil ...jaz bom ostala čez teden v KR (gnezdenje), on pa se je vrnil v LJ. Načeloma se bova videla v sredo ali četrtek, ker potem gre za 3 dni smučkat s frendi na Kanin (naj kar gre, itak bo skupaj s še 4 na stand-by, ker imajo doma ali ali ). Bom pa ta čas izkoristila za milijon drobnih prednosečniških opravkov. Joj, še na depilacijo in k frizerju se moram naročit. Vsaj par mejlov v službo sem se spomnila poslati. V petek nameravam imeti poslovilca pa sem kar kolegico prosila, da obvesti še ostale. Upam samo, da jaz ne bom pozabila priti , ker zadnje čase me resnično daje 'nosečniška pozabljivost' Včasih mama take napade čvekanja. Joj, js sem tut morem na brazilsko naročit... že nisem bla 5 tednov al pa še več , ker zadnjič sem pozabla, da mam datum. Vidiš, js sem tut pozabljiva. K frizerju grem pa aprila, sem bila drugače kake 3 tedne nazaj.
|
|
RE: Aprilčice 2009-II.del 1.3.2009 20:59:11
|
|
|
|
brigita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* Punce, js sem nam že pripravila novo temo: http://www.ringaraja.net/forum/m_3874621/mpage_1/key_/tm.htm#3874648 bravo punca, si pa aktivna danes....kaj se ne učiš?
|
|
RE: Aprilčice 2009-II.del 1.3.2009 20:59:34
|
|
|
|
*Junona*
|
IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 IZVIRNO SPOROČILO: Cveta28 junonca, brigitka vi2 sta se pa nocoj zopet razpisali Moj koder me je pa za ta teden zapustil ...jaz bom ostala čez teden v KR (gnezdenje), on pa se je vrnil v LJ. Načeloma se bova videla v sredo ali četrtek, ker potem gre za 3 dni smučkat s frendi na Kanin (naj kar gre, itak bo skupaj s še 4 na stand-by, ker imajo doma ali ali ). Bom pa ta čas izkoristila za milijon drobnih prednosečniških opravkov. Joj, še na depilacijo in k frizerju se moram naročit. Vsaj par mejlov v službo sem se spomnila poslati. V petek nameravam imeti poslovilca pa sem kar kolegico prosila, da obvesti še ostale. Upam samo, da jaz ne bom pozabila priti , ker zadnje čase me resnično daje 'nosečniška pozabljivost' boga naša Cveta, ti bomo pa me nosečke družbo na forumu delale , za tvojga pa itak ni panike če si mu pa še take fajn majčke zraven dala ...ja pozabljivost pa nerodnost sta pa v nosečnosti moji zvesti spremljevalki A ni bla tist nmag? Al sem zamešala?
|
|
RE: Aprilčice 2009-II.del 1.3.2009 21:00:04
|
|
|
|
*Junona*
|
IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* Punce, js sem nam že pripravila novo temo: http://www.ringaraja.net/forum/m_3874621/mpage_1/key_/tm.htm#3874648 bravo punca, si pa aktivna danes....kaj se ne učiš? namen se imam, ampak nekak mi ne gre. .. jutri začnem.
|
|
RE: Aprilčice 2009-II.del 1.3.2009 21:01:16
|
|
|
|
*Junona*
|
IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 KAJ POMAGA PROTI NAPENJANJU???? KAK ČAJ?? Prdenje. Res, sam zadržvat ne. Tist je najslabš. Razen v skrajnem primeru, če si res med samimi poznanimi v majhnem prostoru. Drugače pa brez zadržkov.
|
|
RE: Aprilčice 2009-II.del 1.3.2009 21:01:49
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* Meni so štruklji tudi zelo dobri. Ampak najraje jih sama naredim, kupljeni mi niso dobri. Sem zadnjič pri teti jedla Hokusove in se ne morejo primerjati z domačimi. ja res je domače je le domače-njamsiiiiiiiiiiiii a ti pa že kr na senviče misliš k bo MŠ mENI SE ZAČNE V torek brigitka:ne ne sexam ,sedaj sem igrala eno noro dobro igrco ,prej je bil pa ves dan dragi na rač . kj je imel enga kolega tle pol sta pa cel da na rač. pa igrce dol devata Tko da sem že vmes k sta una dva bla na rač odspala 2h cveta.saj paše malo brez decov junona:a kr novo temo si že dala ,pridna jaz sem pa zato prišla da bom to uredila.Hvala ti res k si mi trud pršparala sam link pa ne dela če klikneš nanj evo tukaj je:http://www.ringaraja.net/forum/m_3874621/mpage_1/key_/tm.htm#3874648
|
|
RE: Aprilčice 2009-II.del 1.3.2009 21:03:19
|
|
|
|
*Junona*
|
Pa zakaj pa ne dela? Tale tud ne...ga bo treba kr skopirat v iskalnik zgleda.
|
|
RE: Aprilčice 2009-II.del 1.3.2009 21:07:02
|
|
|
|
brigita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* IZVIRNO SPOROČILO: Cveta28 junonca, brigitka vi2 sta se pa nocoj zopet razpisali Moj koder me je pa za ta teden zapustil ...jaz bom ostala čez teden v KR (gnezdenje), on pa se je vrnil v LJ. Načeloma se bova videla v sredo ali četrtek, ker potem gre za 3 dni smučkat s frendi na Kanin (naj kar gre, itak bo skupaj s še 4 na stand-by, ker imajo doma ali ali ). Bom pa ta čas izkoristila za milijon drobnih prednosečniških opravkov. Joj, še na depilacijo in k frizerju se moram naročit. Vsaj par mejlov v službo sem se spomnila poslati. V petek nameravam imeti poslovilca pa sem kar kolegico prosila, da obvesti še ostale. Upam samo, da jaz ne bom pozabila priti , ker zadnje čase me resnično daje 'nosečniška pozabljivost' Včasih mama take napade čvekanja. Joj, js sem tut morem na brazilsko naročit... že nisem bla 5 tednov al pa še več , ker zadnjič sem pozabla, da mam datum. Vidiš, js sem tut pozabljiva. K frizerju grem pa aprila, sem bila drugače kake 3 tedne nazaj. brazilsko uuuuu dobra si, jst bi tudi šla sam se mi zdi da bi me preveč bolel. Kam pa hodiš če ni skrivnost? Po tvojem bušiju sodeč, pa mislim da boš ti mela fantka junonca
|
|
RE: Aprilčice 2009-II.del 1.3.2009 21:09:00
|
|
|
|
brigita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 KAJ POMAGA PROTI NAPENJANJU???? KAK ČAJ?? Prdenje. Res, sam zadržvat ne. Tist je najslabš. Razen v skrajnem primeru, če si res med samimi poznanimi v majhnem prostoru. Drugače pa brez zadržkov. pa udri mujo na veselje , jst prej nisem nikol punkala pred mojim, pa mu je zdej tok smešen ko ga kdaj spustim .
|
|
RE: Aprilčice 2009-II.del 1.3.2009 21:11:18
|
|
|
|
brigita23
|
ČER SONČEK Kok smo ? Mi pridno čvekamo a ne....
|
|
RE: Aprilčice 2009-II.del 1.3.2009 21:12:04
|
|
|
|
*Junona*
|
IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 KAJ POMAGA PROTI NAPENJANJU???? KAK ČAJ?? Prdenje. Res, sam zadržvat ne. Tist je najslabš. Razen v skrajnem primeru, če si res med samimi poznanimi v majhnem prostoru. Drugače pa brez zadržkov. pa udri mujo na veselje , jst prej nisem nikol punkala pred mojim, pa mu je zdej tok smešen ko ga kdaj spustim . Js mam včasih bolj glasne in smrdeče kot moj. Ampak meni moji dišijo. (hecam se)
|
|
RE: Aprilčice 2009-II.del 1.3.2009 21:13:28
|
|
|
|
*Junona*
|
IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* IZVIRNO SPOROČILO: Cveta28 junonca, brigitka vi2 sta se pa nocoj zopet razpisali Moj koder me je pa za ta teden zapustil ...jaz bom ostala čez teden v KR (gnezdenje), on pa se je vrnil v LJ. Načeloma se bova videla v sredo ali četrtek, ker potem gre za 3 dni smučkat s frendi na Kanin (naj kar gre, itak bo skupaj s še 4 na stand-by, ker imajo doma ali ali ). Bom pa ta čas izkoristila za milijon drobnih prednosečniških opravkov. Joj, še na depilacijo in k frizerju se moram naročit. Vsaj par mejlov v službo sem se spomnila poslati. V petek nameravam imeti poslovilca pa sem kar kolegico prosila, da obvesti še ostale. Upam samo, da jaz ne bom pozabila priti , ker zadnje čase me resnično daje 'nosečniška pozabljivost' Včasih mama take napade čvekanja. Joj, js sem tut morem na brazilsko naročit... že nisem bla 5 tednov al pa še več , ker zadnjič sem pozabla, da mam datum. Vidiš, js sem tut pozabljiva. K frizerju grem pa aprila, sem bila drugače kake 3 tedne nazaj. brazilsko uuuuu dobra si, jst bi tudi šla sam se mi zdi da bi me preveč bolel. Kam pa hodiš če ni skrivnost? Po tvojem bušiju sodeč, pa mislim da boš ti mela fantka junonca Js že od prej hodim, drugače med nosečjostjo nikakor ne bi šla prvič. Hodim pa v Dotike na Ljubljansko. Sem pa zdej proti koncu nosečnosti kr velik bolj občutljiva tam spodaj. Se pa morem jutr naročit, me že moj zafrkava, če mam hrčka med nogim. Zdle dobiš pa ZS.
|
|
RE: Aprilčice 2009-II.del 1.3.2009 21:15:06
|
|
|
|
*Junona*
|
Poslano.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?