Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Aprilčice 2009-II.del 1.3.2009 19:50:31
|
|
|
|
*Junona*
|
Dejte no babn'ce, da pridemo na tretji del. Kje se pa Elca skriva, da se nam nič ne javi? Pa Diti se že dolgo ni oglasila.
|
|
RE: Aprilčice 2009-II.del 1.3.2009 19:53:06
|
|
|
|
*Junona*
|
Vodijo predlogi 19, 12 in 23.
|
|
RE: Aprilčice 2009-II.del 1.3.2009 19:56:53
|
|
|
|
Nea_teja_
|
meni je všeč 23 kako pa ste drugače punce vse bližje ste aprilu
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009-II.del 1.3.2009 19:58:09
|
|
|
|
brigita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: detelja IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 L&L-VSE NAJBOLJŠE , VELIKO VSEGA, NAJVEČ PA TISTEGA KAR SAMA NAJBOLOJ ŽELIŠ OBISKI V P-jst sem že nekaka vsem dala vedet, da mi bo ljubše če me pridejo kasneje domov obiskat, čeprav pa vem, da nekaj obiskov je neizbežnih (babice, prababice.. ), nam bojo štrudl prnesle ne junonca pa sonček . junonca-a voda ti zastaja....boga sej men je tudi, zdej pa je veliko bolje. Pijem v večini samo vodo pa res pazim na sol pa je boljš. detelja-ja ka je zdej...ste že gibsal al še kr slončkate sonček-nisem nabrala nič regrata, pa ti? Mi je pa moj dragi namesto tega teloh nabral . ellča-pa ki si ti? april-ja tebi se pa res ro kr bliža....kok ti vela, jst pa še cela dva meseca . brigita ne gibsamo in ne se mi zdi, da bomo gibsal preden bomo šli rodit...mislim, da bo naš ati rekel bebiju preden bo ven pokukal "mal še počakaj, da buščija gibsam, ker drugače mi bo mami do konca življenja težila" ...slončkanje-suša, suša...mal je zadnjič padlo zdaj pa suša a nisi zadnjič prebrala, da so ga drug dan rebra bolela ...bo prišel še čas ko bo on mene prosil, da bi pa bom rekla NE!!!!!!! aha tak je pol s tem gibsanjem pri vas, no sej poznam kako to gre . Ja sem brala da ga rebra bolijo, ti njemu povej da kok šele tebe ko te nekaj non stop brca vanje.....so mevžasti ratal tile naši a ne? Moj me je včeraj skos miril, men je pa tak pasal plesat , sem rekla uživi zdej ko maš šoferja, midva z bebijem bova pa plesala. No pol zvečer pa ga je glava bolela, bogi ne , je bil veter kriv (vinček po moje), tak da ni blo tud pri nas nič .
|
|
RE: Aprilčice 2009-II.del 1.3.2009 19:58:44
|
|
|
|
*Junona*
|
Nea_teja_, če ti po pravici povem, se mi vleče ko čigumi. Resno, pa še med zadnjimi aprilčicami sem in gledam punce, ki so 4 tedne pred mano, joj, kako jim velja. Kako se pa ti počutiš? Kaj slabosti?
|
|
RE: Aprilčice 2009-II.del 1.3.2009 20:00:14
|
|
|
|
*Junona*
|
Brigitka, kmalu bo materinska... mi je sestra danes rekla, da imajo fajne sendviče v kiosku Klasje pri bolnici. Tiste ciabata iz Konjic...mmm njamiii.
|
|
RE: Aprilčice 2009-II.del 1.3.2009 20:05:13
|
|
|
|
*Junona*
|
Aja, pa še nekaj... ti, ti, ti goljfivka... si rekla da nas boš za nazaj prebrala pa nas nisi... veš zakaj vem? Ker si rekla če smo te kaj pogrešale... če bi prebrala, bi videla, da js sem te, ker sem spraševala, kje si.
|
|
RE: Aprilčice 2009-II.del 1.3.2009 20:06:44
|
|
|
|
brigita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 brigita.seveda sem nabrala regrat ,čeprav mami ga je več k jst ,sam pomagala pa sem in smo ga danes jedli,mmmmmm je bil dober srečka tiiiiiiii, men se ga pa tak lušta No sej ga bom šla nabrat, sam ne tuki po Celju, moram it k nam na vikend .
|
|
RE: Aprilčice 2009-II.del 1.3.2009 20:09:46
|
|
|
|
brigita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 L&L-VSE NAJBOLJŠE , VELIKO VSEGA, NAJVEČ PA TISTEGA KAR SAMA NAJBOLOJ ŽELIŠ OBISKI V P-jst sem že nekaka vsem dala vedet, da mi bo ljubše če me pridejo kasneje domov obiskat, čeprav pa vem, da nekaj obiskov je neizbežnih (babice, prababice.. ), nam bojo štrudl prnesle ne junonca pa sonček . junonca-a voda ti zastaja....boga sej men je tudi, zdej pa je veliko bolje. Pijem v večini samo vodo pa res pazim na sol pa je boljš. detelja-ja ka je zdej...ste že gibsal al še kr slončkate sonček-nisem nabrala nič regrata, pa ti? Mi je pa moj dragi namesto tega teloh nabral . ellča-pa ki si ti? april-ja tebi se pa res ro kr bliža....kok ti vela, jst pa še cela dva meseca . Js tut pazim na sol, ampak sem pa zdle čips jedla. Nisem se mogla upret, sej ga drugače malokdaj. Se bom kr v torek vagala. ti si faca....sicer pa jst tud ne smem čokolade zaradi zgage, pa sem vseen zdle pojedla eno jogobelo mmmmmmmmm, ko mi je tok dobra čokolada, škoda da jo majo pri nas sam u Mullerju . Ti pa se kr v torek vagi, jst se sploh ne več
|
|
RE: Aprilčice 2009-II.del 1.3.2009 20:12:50
|
|
|
|
brigita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nea_teja_ meni je všeč 23 kako pa ste drugače punce vse bližje ste aprilu mene vse matra....komi čakam da gremo rodit, no seveda ne pred rokom, sam mi je pa res že vse napot. Kako pa si ti, buši že kaj raste
|
|
RE: Aprilčice 2009-II.del 1.3.2009 20:16:10
|
|
|
|
brigita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* Brigitka, kmalu bo materinska... mi je sestra danes rekla, da imajo fajne sendviče v kiosku Klasje pri bolnici. Tiste ciabata iz Konjic...mmm njamiii. mmmmmm vem kire, jih večkrat gledam ko grem tam mim k G , se bomo fajn mele a ne. Sam še vedno mi ni jasn zakaj nogavice???? Pa menla sem se s prjatlco ko je hodla pred dvema tednoma v MŠ v Celju, pa je rekla da so une slike od poroda ful n..........., pa full stare, tak da ti gor meče A ti boš vprašala za Ultivo tega dr. Jošta
|
|
RE: Aprilčice 2009-II.del 1.3.2009 20:17:53
|
|
|
|
brigita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* Aja, pa še nekaj... ti, ti, ti goljfivka... si rekla da nas boš za nazaj prebrala pa nas nisi... veš zakaj vem? Ker si rekla če smo te kaj pogrešale... če bi prebrala, bi videla, da js sem te, ker sem spraševala, kje si. ja ja ja junonaca pridna sem prebrala, pa se mi je fajn zdel tak da sem pol zanalašč tko napisala .
|
|
RE: Aprilčice 2009-II.del 1.3.2009 20:18:46
|
|
|
|
brigita23
|
no, da ne bom sama prišla do 3. dela Ja kje pa ste? Mnda še ja ne spite
|
|
RE: Aprilčice 2009-II.del 1.3.2009 20:18:49
|
|
|
|
*Junona*
|
IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* Brigitka, kmalu bo materinska... mi je sestra danes rekla, da imajo fajne sendviče v kiosku Klasje pri bolnici. Tiste ciabata iz Konjic...mmm njamiii. mmmmmm vem kire, jih večkrat gledam ko grem tam mim k G , se bomo fajn mele a ne. Sam še vedno mi ni jasn zakaj nogavice???? Pa menla sem se s prjatlco ko je hodla pred dvema tednoma v MŠ v Celju, pa je rekla da so une slike od poroda ful n..........., pa full stare, tak da ti gor meče A ti boš vprašala za Ultivo tega dr. Jošta Js se že veselim. A dr. Jošt bo tam al kako? A on je za epiduralno in ultivo? Js to nč ne vem. Zakaj nogavice pa men tut ni jasn. Namest copatov bom pa js kr crocse mela.
|
|
RE: Aprilčice 2009-II.del 1.3.2009 20:22:53
|
|
|
|
brigita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* Brigitka, kmalu bo materinska... mi je sestra danes rekla, da imajo fajne sendviče v kiosku Klasje pri bolnici. Tiste ciabata iz Konjic...mmm njamiii. mmmmmm vem kire, jih večkrat gledam ko grem tam mim k G , se bomo fajn mele a ne. Sam še vedno mi ni jasn zakaj nogavice???? Pa menla sem se s prjatlco ko je hodla pred dvema tednoma v MŠ v Celju, pa je rekla da so une slike od poroda ful n..........., pa full stare, tak da ti gor meče A ti boš vprašala za Ultivo tega dr. Jošta Js se že veselim. A dr. Jošt bo tam al kako? A on je za epiduralno in ultivo? Js to nč ne vem. Zakaj nogavice pa men tut ni jasn. Namest copatov bom pa js kr crocse mela. Ne dr. Jošt ne bo tam, on je anastezist in se moraš z njim posvetovat glede Ultive in EP v primeru če jo želiš med porodom. Jst grem načeloma čist po naravni poti, bom pa vseen tegale Jošta poklicala, da grem k njemu na sestanek in dobim potrdilo, da v primeru, če bi blo res nevzdržno lahko zaprosim za Ultivo. Za vsak slučaj, sej škoduje ne. Aha crocse....jst bi jih tudi lahko mela.
|
|
RE: Aprilčice 2009-II.del 1.3.2009 20:28:27
|
|
|
|
*Junona*
|
IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* Brigitka, kmalu bo materinska... mi je sestra danes rekla, da imajo fajne sendviče v kiosku Klasje pri bolnici. Tiste ciabata iz Konjic...mmm njamiii. mmmmmm vem kire, jih večkrat gledam ko grem tam mim k G , se bomo fajn mele a ne. Sam še vedno mi ni jasn zakaj nogavice???? Pa menla sem se s prjatlco ko je hodla pred dvema tednoma v MŠ v Celju, pa je rekla da so une slike od poroda ful n..........., pa full stare, tak da ti gor meče A ti boš vprašala za Ultivo tega dr. Jošta Js se že veselim. A dr. Jošt bo tam al kako? A on je za epiduralno in ultivo? Js to nč ne vem. Zakaj nogavice pa men tut ni jasn. Namest copatov bom pa js kr crocse mela. Ne dr. Jošt ne bo tam, on je anastezist in se moraš z njim posvetovat glede Ultive in EP v primeru če jo želiš med porodom. Jst grem načeloma čist po naravni poti, bom pa vseen tegale Jošta poklicala, da grem k njemu na sestanek in dobim potrdilo, da v primeru, če bi blo res nevzdržno lahko zaprosim za Ultivo. Za vsak slučaj, sej škoduje ne. Aha crocse....jst bi jih tudi lahko mela. Js tut grem brez Ultive in EA, ampak bom pa js tut mogoče poklicala dr. Jošta, kot si rekla, škodit ne more. Ja, bom imela crocse, me vsaj zeblo ne bo v noge, ker nikol ne veš, kaj nam bodo delali.
|
|
RE: Aprilčice 2009-II.del 1.3.2009 20:29:11
|
|
|
|
*Junona*
|
IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* Aja, pa še nekaj... ti, ti, ti goljfivka... si rekla da nas boš za nazaj prebrala pa nas nisi... veš zakaj vem? Ker si rekla če smo te kaj pogrešale... če bi prebrala, bi videla, da js sem te, ker sem spraševala, kje si. ja ja ja junonaca pridna sem prebrala, pa se mi je fajn zdel tak da sem pol zanalašč tko napisala . Ti si pa še bolj navihana ko js.
|
|
RE: Aprilčice 2009-II.del 1.3.2009 20:30:45
|
|
|
|
Nalini
|
ojla meni so vsi predlogi všeč ... če pa že moram nekaj izbrat potem sem za 25. malčki in malčice aprilčic 2009 drugače smo še kar ok .... in čakamo na prvi pomladni dan ..... potem pa lahko naša mala vijolica pokuka na plano ... lep večer
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009-II.del 1.3.2009 20:34:17
|
|
|
|
Nea_teja_
|
Jest sem kr ok dons mi je blo mal slabo sam bruhala pa še nism Pojedla bi pa vse kar vidim in to vse mešano
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009-II.del 1.3.2009 20:34:45
|
|
|
|
brigita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* Aja, pa še nekaj... ti, ti, ti goljfivka... si rekla da nas boš za nazaj prebrala pa nas nisi... veš zakaj vem? Ker si rekla če smo te kaj pogrešale... če bi prebrala, bi videla, da js sem te, ker sem spraševala, kje si. ja ja ja junonaca pridna sem prebrala, pa se mi je fajn zdel tak da sem pol zanalašč tko napisala . Ti si pa še bolj navihana ko js. ja noooooo, če je pa fajn takle prebrat da te kdo pogreša , čuj kje pa je sonček danes?......misliš da , ko ponavadi je ona zvečer gor
|
|
RE: Aprilčice 2009-II.del 1.3.2009 20:36:54
|
|
|
|
brigita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nea_teja_ Jest sem kr ok dons mi je blo mal slabo sam bruhala pa še nism Pojedla bi pa vse kar vidim in to vse mešano tak je blo pri men na začetku , jast sem bla 15min po kosilu zpet lačna , pa spomnem se da sem se smejala ker nisem vedla zakaj se jokam , moj je takrat skor živce zgubu , joj lepi spomini. Ti samo uživaj
|
|
RE: Aprilčice 2009-II.del 1.3.2009 20:41:25
|
|
|
|
Nea_teja_
|
sem se dons moji traveliki hčeri tok nasmejala ko je čistila omaro stvari ,ki neabi je dala vn za eno punčko in jih je sproti še probavala da sem ostala čisto brez glasu tako sem se smejala moj se je kr ustrašu k nisem iz sebe spravla niti zvoka a iz oči so mi tekle solze od smeha moj je sam reku dej se nehi tko smejat da nau pol se je pa ugriznu v jezik ker nihče še nič neve
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009-II.del 1.3.2009 20:42:03
|
|
|
|
brigita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nalini ojla meni so vsi predlogi všeč ... če pa že moram nekaj izbrat potem sem za 25. malčki in malčice aprilčic 2009 drugače smo še kar ok .... in čakamo na prvi pomladni dan ..... potem pa lahko naša mala vijolica pokuka na plano ... lep večer nalini a je buši zdej boljše a ne otrdeva več tok????
|
|
RE: Aprilčice 2009-II.del 1.3.2009 20:43:35
|
|
|
|
brigita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nea_teja_ sem se dons moji traveliki hčeri tok nasmejala ko je čistila omaro stvari ,ki neabi je dala vn za eno punčko in jih je sproti še probavala da sem ostala čisto brez glasu tako sem se smejala moj se je kr ustrašu k nisem iz sebe spravla niti zvoka a iz oči so mi tekle solze od smeha moj je sam reku dej se nehi tko smejat da nau pol se je pa ugriznu v jezik ker nihče še nič neve aha še niste objavili srečne novice
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?