Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Aprilčice 2009-II.del 24.2.2009 18:31:15
|
|
|
|
*Junona*
|
Tole sem zadnjič v Leclercu kupila za , da bo poleti ležal lepo v senčki.
|
|
RE: Aprilčice 2009-II.del 24.2.2009 18:32:13
|
|
|
|
*Junona*
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlavla evo..jst sem pa spekla krofe..pa še ratali so mi..sam se mi zdi,da ne bodo imeli dolg rok trajanja... pa opazla sem,da me ni na seznamu za RD...rojena pa sem 15.9.1983 pa zabeležena sem pod napačen PDP..če se bo slučajno aketri dalo to popravit...rok imam 22.4. Bravo za krofke, sigurno so dobri.
|
|
RE: Aprilčice 2009-II.del 24.2.2009 18:35:30
|
|
|
|
*Junona*
|
Še moji slikici iz srečanja(naju s Sončkom nimam).
|
|
RE: Aprilčice 2009-II.del 24.2.2009 18:37:45
|
|
|
|
*Junona*
|
In moj bušek. Stari smo 31t1d.
|
|
RE: Aprilčice 2009-II.del 24.2.2009 19:11:37
|
|
|
|
april09
|
Tole brosuro priporcam, da jo najmanj natancno preberete, ce ne natisnete... Handling otroka.
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009-II.del 24.2.2009 19:17:05
|
|
|
|
jernejav
|
Evo tudi mene iz pregleda.... v redu, ima 21000g in prav živahen. Nama je med UZ pokazal jeziček, tako da sva se z G tako smejala, da je prišla sestra v ordinacijo pogledat kaj se dogaja....že zdaj pravi lump . Potem mi je pa še lepo slikico za očka naredil. Jaz pa sem od danes naprej v bolniški in moram več počivati, ker mi krvni tlak močno niha. Naslednji pregled pa imam še vedno 3.3.2009, mi bo delal CTG in test toksoplazme.
|
|
RE: Aprilčice 2009-II.del 24.2.2009 19:18:36
|
|
|
|
jernejav
|
IZVIRNO SPOROČILO: april09 Tole brosuro priporcam, da jo najmanj natancno preberete, ce ne natisnete... Handling otroka. Se strinjam, zelo dobra brošura. Nam so jih dali v materinski šoli
|
|
RE: Aprilčice 2009-II.del 24.2.2009 19:23:12
|
|
|
|
nmag
|
Anchika vse najboljše
|
|
RE: Aprilčice 2009-II.del 24.2.2009 19:26:41
|
|
|
|
rea27
|
anchika tudi jaz ti želim vse naj naj!! Danes je samo tvoj dan, kar mal dirigiraj :)
|
|
RE: Aprilčice 2009-II.del 24.2.2009 19:26:48
|
|
|
|
april09
|
Anchika, vse naj naj jernejav.. tvoj otrocek je pa fenomen mal heca na napisane grame Zdaj pa le pocivat
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009-II.del 24.2.2009 19:28:37
|
|
|
|
rea27
|
eno vprašanje: e je še kateri slabo po vsem kar poje? Ne vem, počutim se dobro, ne bi rekla da se me kaj loteva..A mislite, da je to krivo zadnje trimesečje in mi je zopet slabo kot na začetku? Sem bila na prehodu, je bilo vse ok, drugače počivam na veliko, tako da ne vem kje bi staknila karkoli..hmm... Lepo bodite..in aja, prov luškane slikice ste lepo nalimale...!!! Vse ste take lepe nosečkice :)
|
|
RE: Aprilčice 2009-II.del 24.2.2009 19:31:51
|
|
|
|
*Junona*
|
Rea, po moje je to zato, ker ti maternica pritiska na želodec. Jej večkrat in po malem. A si že naročila Angelcare?
|
|
RE: Aprilčice 2009-II.del 24.2.2009 19:32:00
|
|
|
|
Cveta28
|
Junona kako lepo ležalko si kupila za . Sigurno ti bo v toplejših dnevih prav prišlo. IIIII kak lep buši. Tudi v 'živo' je izgledal fenomenalno. April09 THX ta brošuro. Sem si jo kar sprintala in jo bom prebrala za lahko noč. Krofi - neverending story. Imam občutek, da bodo naši malčki zrasli v velike krofke Že zjutraj sem omenila, da je tast prinesel domov krofe. No, da pa je bila mera za danes resnično polna nam je prinesel še blejske kremšnite. Potem se pa čudimo od kod ves ta cuker in kg Ravnokar sem se vrnila iz faksa, da sem s profesorjem uredila vse potrebno glede izpita. Upam, da bom junija resnično šla na izpit.
< Sporočilo je popravil Cveta28 -- 24.2.2009 19:35:48 >
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009-II.del 24.2.2009 19:36:09
|
|
|
|
*Junona*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Cveta28 Junona kako lepo ležalko si kupila za . Sigurno ti bo v toplejših dnevih prav prišlo. April09 THX ta brošuro. Sem si jo kar sprintala in jo bom prebrala za lahko noč. Ravnokar sem se vrnila iz faksa, da sem s profesorjem uredila vse potrebno glede izpita. Upam, da bom junija resnično šla na izpit. Hvala. Enako. Pridna. Js se pa učim ampak gre tako počasi... pa misli mi uhajajo k .
|
|
RE: Aprilčice 2009-II.del 24.2.2009 19:36:14
|
|
|
|
rea27
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* Rea, po moje je to zato, ker ti maternica pritiska na želodec. Jej večkrat in po malem. A si že naročila Angelcare? ja, Junonca..ga imam že kak mesec..:) Dober nakup!! Sem ga naročila preko prijatelja iz Anglije, tako me je prišel 100 EUR, namesto 160 EUR. Pa ti? Si ga tudi že kupila?
|
|
RE: Aprilčice 2009-II.del 24.2.2009 19:37:31
|
|
|
|
jernejav
|
IZVIRNO SPOROČILO: april09 Anchika, vse naj naj jernejav.. tvoj otrocek je pa fenomen mal heca na napisane grame Zdaj pa le pocivat hihi, ja mi ena ničla ušla....
|
|
RE: Aprilčice 2009-II.del 24.2.2009 19:37:39
|
|
|
|
*Junona*
|
Ne, mi je tako žal, da ga nisem preko tebe. Iščem sedaj najugodnejšo varianto, časa pa ni več veliko. Upam, da najdem kaj pametnega.
|
|
RE: Aprilčice 2009-II.del 24.2.2009 19:39:23
|
|
|
|
*Junona*
|
Anchika, vse naj naj za tvoj praznik!
|
|
RE: Aprilčice 2009-II.del 24.2.2009 19:39:55
|
|
|
|
jernejav
|
Anchika
|
|
RE: Aprilčice 2009-II.del 24.2.2009 19:49:58
|
|
|
|
rea27
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* Ne, mi je tako žal, da ga nisem preko tebe. Iščem sedaj najugodnejšo varianto, časa pa ni več veliko. Upam, da najdem kaj pametnega. ja, žal, saj sem takrat spraševala..zdej pa na žalost ni več mogoče, ker je kolega na dopustu...mislm, potem bo že verjetno prepozno.. Poskušaj se tako zment - sej boš kaj dobila - kake bone pa to, pa takrat kupi, že če ti kdo da dva bona po 20 eur, je to ugodno, tako še vedno nekaj prišparaš :)
|
|
RE: Aprilčice 2009-II.del 24.2.2009 19:53:58
|
|
|
|
*Junona*
|
IZVIRNO SPOROČILO: rea27 IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* Ne, mi je tako žal, da ga nisem preko tebe. Iščem sedaj najugodnejšo varianto, časa pa ni več veliko. Upam, da najdem kaj pametnega. ja, žal, saj sem takrat spraševala..zdej pa na žalost ni več mogoče, ker je kolega na dopustu...mislm, potem bo že verjetno prepozno.. Poskušaj se tako zment - sej boš kaj dobila - kake bone pa to, pa takrat kupi, že če ti kdo da dva bona po 20 eur, je to ugodno, tako še vedno nekaj prišparaš :) Saj vem, saj ni panike... takrat še nisem bila prepričana v nakup, zdaj pa sem se pozanimala in vse mamice pravijo, da je to najboljši nakup, ki so ga napravile. Vsekakor ga bom kupila.
|
|
RE: Aprilčice 2009-II.del 24.2.2009 19:59:55
|
|
|
|
*Junona*
|
Rea, kateri model imaš ti? AC 401?
|
|
RE: Aprilčice 2009-II.del 24.2.2009 20:07:30
|
|
|
|
rea27
|
ja, točno tega. Veš je moj dragi bl tehnični tip in pravi, da je ta najboljši :) Saj veš igračke pa atiji :)
|
|
RE: Aprilčice 2009-II.del 24.2.2009 20:10:50
|
|
|
|
sonček85
|
ja kr countryja,sem ga zagledala in se mi ga je zluštalo krofi jajaj ,ni panmike tud če ob 24.00 mlavla :urejeno,to so zadnji podatki ki si nam jih posredovala junona:u kako bo otroček ležal lepo poleti pa še vroče mu ne bo jernejav:super za pregled
|
|
RE: Aprilčice 2009-II.del 24.2.2009 20:14:59
|
|
|
|
brigita23
|
Ojla punce Kako ste kaj danes? Ste dobile kaj za pusta hrusta ? Jst sem.....krofe. Midva z dragim sva šla danes zopet po nakupih. Prvo sva šla v Mb v Ruterja in sva mislila, da se bova tudi kr obrnila ko je pa tako snežilo. No po urici in pol je prenehalo in midva sva se odpravila proti Avstriji. Prvo sva šla v Ikeo po omarico za našga sončka, nato pa še po cotke. Me je moj skos gnjavu, da ne bom preveč kupovala, na koncu je pa on prišel z večjim kupčkom cotk na blagajno kot jst . Jst sem bolj bodije pa trenirkice kupovala, on pa je nabral vsega po malo. Pa sej se je res težko upret ko majo pa same lepe stvari. Po težkih nakupih me je povabil še v Burger King, kjer sem brez slabe vesti zmazala en Burger King XXL mmmmmmmm, je bil dober. Tudi zase sem kupila ene hlače in srajčko, ter v garderobni omari pod tistimi svetlimi lučmi ugotovila da sem po stegnih dobla strije . Sem mojga nakregala, češ da bi mi lahko povedal, pa je bil zelo uvideven in me tolažil češ lubica sej to bo po porodu vse zginal, teb ko si taka migica drugač No vidim, da ste ble danes zlo pridne s pisanjem, tko da grem zdej mal nazaj brat.
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?