MLADIČKI -> RE: Aprilski srčki 2008 III. del (28.1.2009 14:14:47)
|
Živjo! Spet se vam malo javljam. Ve ste pa tako pridne v klofanju po tipkovnici, da vas sploh ni za dohajat. Včasih si vzamen čas pa mal preberem, za kaj napisat pa zmanjka časa. Sem enkrat že začela pisat oz. sem že napisala, pa je tamala zlezla pod mizo od rač. pa se je oranžna lučka na razdelivcu tako lepo svetila in jo je blo treba ugasnt. Pa je šlo vse v franže. Zdaj sem jo dala pa spat in imam čas. Kuharija in pucarija bo pa počakala. Prejšni teden sva imele P. Naša Kaja je velika 75cm in težka 9925g. Težo in višino ima na zgornji krivulji, ampak glavo ima pa preveliko, je rahlo nad zgornjo mejo. Se mi zdi da ima obseg 47,5. Nisem čist ziher, bom preverla ko vstane.Tako da imava konec feb. še enkrat kontrolo. A ima katera kakšne izkušnje oz. pozna kakšno s takim problemom? A je to sploh problem? Saj nimamo vsi enako velikih glav. Pa tud kaj pa lahko narediš??? Sicer pa pincetni prijem ok (komej je rešila rozino da ni šla v usta), s kockam se ji pa ni dal ukvarjat. Doma pa raztur dela. Je pa kar zdrava, edino včasih malo nosek pušča. Je pa res da še vedno nima nobenega zobka, tako da bo še veliko joka in bolečin. Smo se pa zadnjih 14 dni ukvrjali z samouspavanjem. Sva z možem dognala, da tako ne gre več naprej (imamo namreč Kaja sindrom). Naše spanje je včasih zgledalo takole: ob 7-h kopanje, potem flaša in med hranjenjem zaspala. Po pol ure uzbuna, jok,.. toliko časa, da se je čist zbrihtala in žur 3-4 ure. Nikoli nismo spali pred enajsto. Zdaj pa spi od 8-h do 8-h. Če se zbudi jo najprej pustiva če bo zaspala sama nazaj, če ne jo po 10 min malo potolažim. Vsaj 1x na noč jo dotankam in položim nazaj in kar sama zaspi.Juhu. In kaj delava drugače. Prve tri večere samouspavanja je bilo malo jokanja, stokanja,vriskanja, petja...Nisva letela k njej vsakič ko se je oglasila. Mleko smo zamenjali. Imeli smo Aptamil, potem sva ji dala DM, Humano, zdaj ji dajeva Novolac. Potem sva zamenjala pižamo, list s tistimi črtami ima pod jogijem. Ne vem kaj funkcionira važno je, da spi. Čez dan mi pa spi samo eno uro in nič več. Ni problema, samo da je ponoči mir. Se pa ne smem preveč hvalt bo kmalu večer. Ena debato o stolčkih sem zasledila. Naša ima Lemijevega (v Šparu je bil enkrat znižan na cca50E). Vse fino fajn. Se je pa tamala v njem vedno tako komot naštelala, da je zdaj prav zvita v hrbtu. P sem to omenila in se ji ni zdelo kritično, meni se pa ne zdi ok da se otrok drži kot 80let stara mama. Zato smo šli v Ikejo po antilopa. V njem pa lepo sedi in nič ne leze dol. Tako da za malo denarja veliko muzike. Potem ga bom pa k moji mami dala. Evo je že odspala svojo dnevno kitico. Šibam. Drugič se vam pa prejt oglasm pa manj napišem.
|
|
|
|