JABOLKO3 -> RE: Aprilski srčki 2008 III. del (28.1.2009 9:50:22)
|
Živijo! Sva že iz šole in trgovine, mali spi, jaz zajtrkujem... potem me pa čaka brisanje prahu in sesanje cele hiše, pa zlaganje cunj, pa pranje, pa kuhanje... da noter spravim naslednja dva dni, ko bom v glavnem v bolnici stacionirana... IZVIRNO SPOROČILO: Jo@n Tako da bova z Jabolkom lahko ustanovili klub vražjih babnic..., he he. Ja, k meni pride danes že en kandidat za zamenjavo na obisk, ha ha.... kak štos - se prejšnji teden najavi en moj dober prijatelj 'od prej', sicer sva se veliko družila, a je pri tem tudi ostalo, ker je on precej na toplo stran usmerjen (MM tega ne ve)... no, kakorkoli, se najavi za danes popoldne na obisk, ker še ni prišel pogledat, kje smo sedaj, pa povem MM in on seveda pozabi (tako kot vse) in reče sinoči, da bi rad šel danes po službi nekam ene oprimke za plezanje gledat in bo doma šele zvečer... jaz pa, ja lepo od tebe, da se boš umaknil... pa MM, ja kako umaknil... pa povem, kdo pride... pa reče, ojoj, pa večjima začne naročat, da ko bo jutri tisti striček na obisku, morata biti vedno še onadva poleg, ha ha... slaba stražarja, sta ful podkupljiva... pa lep dan...
|
|
|
|