scorpiogirl
|
se pokorno javljam ... sveže namazana pa ne na kruh mi je MM za dedka mraza kupil en fajn losjon za suho kožo in zraven obljubo, da me bo on z njim mazal sem očitno blazno zanimiva, ker je tudi že omagal no, zadnje noči so ble sicer pa nič čudnega ... mali tolk kašlja, da skor bruha, in se seveda zbudi ... zobki so bli tud pridno nagajivi ... nosek se maši ... ni da ni. če ne bo kmalu bolje, ga bom k P peljala, da ga malo pogleda ... sicer je čez dan ponavadi super razpoložen, se je celo ploskat naučil včeraj , ampak tako kašlja, da je čist bogi pa včasih ma mal povišano temperaturo, ponavadi pa ne ... pa še tole me matra pr teli temperaturi ... imamo termometer za ušesa in ponavadi kaže grozno nizko temp. Nal jo ima "normalno" po tem termometru dobre 35 in pol, če pokaže 36,5, kar je drugač normalno, ne vem ... al je to že povišana al kaj svašta, se mi zdi, da u nulo kompliciram, sam res mi ni jasn ... a če bo kazalo 38, je to že fulllllll ... ma klinc tile termometri, a bo treba novega kupt tale porcelan pa očitno tud meni pušča ker tud moram imet dnevni vložek za tiste par kapljic, ki najdejo pot mimo (skozi pomoje ne) šalčke ... Joanna, a še kej naročaš tole? bi mogoč poskusla z manjšo ... mah, sej ne vem ... pa tolk sem se veselila, da se teh podlog znebim novopečena ... sej se bo kmalu naučil past, samo cajt rabi ... mi že tko elegantno se zavalimo, da je joj no, kakšen rob je kdaj treba ujet Mihec, čestitke za prve korake ... je pa Nal čisto za tabo ... je tudi ta vikend naredil svoj prvi (pa drugi tud ) korak uf, še malo, pa bojo hodili ... men se tole zdi prov svetlobno hitro smokiji ... pri nas gre kožica kar lepo dol. po kopanju ponavadi gre lepše, ker je zmehčana IZVIRNO SPOROČILO: trnuljčica Čer, pri nas novo le stanje na števcu zobkov- dobil je petega. Dvojko desno zgoraj. mi tud, mi tud ... no, dvojko smo že imeli, je danes končno še manjkajoča zgornja enka pogledala na plano ... leva dvojka bo pa očitno še mal počakala, se nič še ne kaže ... tako da smo tud mi petzobi (Nataša, ko boš imela čas ... 5 zobkov) Jaz sem že ok. Mali zdrav ko riba. Razen, da se praska, ker sem mu ukinila sirup proti alergiji, zaradi kontrole alergologa...Praska se od kar sem mu včeraj zopet dala pšenico. Da bi videla, če je kaj na tem... No, skratka praska se. Bomo videli kaj bodo testi pokazali... držim pesti, da boste ugotovili, kaj ga daje, pa da alergije čimprej preraste Spimo super . Včeraj je spal od 20 ih do 5.15, dobil mleko in dalje brez problemov do 8.30. Čestitke vsem obmesečnikom. tudi od nas Majček ja tale nizek pritisk zna biti . Moja mama je zaradi tega odvisnik od kofeina... Scorpio glej, glej kako se stvari lahko obrnejo takrat, ko to ne pričakuješ. Sploh, ko ne pričakuješ od moškega, da bi sam kaj omenil. Sem vesela zate. Pa da bo s službo šlo vse po maslu. hvala, hvala ... pa ostalim tud upam, da se bo kmalu vedelo, kaj je zdej z njegovo službo ... no, upam tud, da jo obdrži ... jeseni bi pa jst res v akcijo (če bom zdržala do takrat, haha) Katka žal slej al prej vsak okusi trdoto tal, ... Tisti ki pravi, da njegovi otroci niso padli se laže... Če ne prej okusijo to takrat, ko je treba shoditi. Ampak realno- že veliko prej. Veš kako se reče : Človeški organizem je trpežna stvar. HB. Roberta midva sva definitivno takšna - pustolovca. MM se zmeša na običajnem dopustu. Da bi on ležal na plaži, se pražil in potil... Jok brate odpade. Jaz sicer rabim dopust kjer "nič" ne počnem in le lenarim, pa čeprav na plaži 1x letno... Mi je pa fajn tudi iti na potovanje. Seveda vedno le v lastni režiji... Sva imela splanirano za konec marca Pompeje, da za prvič ne bo daleč zaradi , pa sva morala spremeniti lokacijo zaradi financ... Gremo v Čatežke, smo dobili sindikalno ceno. Miša in Miha bravo za prve korake. tko ... tolk se spomnim za komentirat ... zdej grem pa se mojima dvema pridružit pri brundanju ... pa upam, da ne bomo tolk jokali kot zadnji dve noči lahko noč