|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  103 104 [105] 106 107   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilski srčki 2008 III. del
2.2.2009 19:47:18   
bela vrtnica
IZVIRNO SPOROČILO: novopecena

pa še eno vprašanje za mamice ki imajo fantke-kako vam gre kaj kožica na lulčku dol? pri nas nikakor user posted image je zaštofano skupaj da ni šans da bi glavica ven pokukala. pa eni pediatri rečejo ah bo ko bo kar puste, drugi da mormo od rojstva to delat,... ni mi pa do tega da bi iml kakšne uroinfekte pa pol da dohtarji na silo dol potegnejo

Novopečena: zgleda se je Rene mal premal igral s smokijem.user posted image

(odgovor članu novopecena)
Neposredna povezava do sporočila: 2601
2.2.2009 19:55:59   
Krista28
Ojla,

Najprej Nataša, mi imamo po ta novem že kar 6 zobkov. Mah eden mora še pririnit, ampak bo glih zdej.....ma je dons čist boga...ful joka, pa jamra, da sem mislila da so že ušesauser posted image ....v glavnem...tud žlica dons no go, včeraj je pa cel dan jedla, kot da je zadnji dan....user posted image

Srečanje: jst sm tud za to da prestavimo...ma če ni treba, po takih cestah ne bi rinila...

Dieta: Ej punce, jst sm se dons na ločevalno dala....sam zanimivo, da sem tko lačna, da bi pojedla tud tist, kar sicer sploh ne obožujem....Sej sem se že šla, pa obupala...upam na več volje in vztrajnosti kot v prejšnjih poskusih.

Mešanica za kruh - prej sem velikokrat uporabla pri hoferju, lidlovo samo enkrat, men sicer obe ok, največkrat pa sama mešam te moke. Pa sem imela kruhomat, pa zdaj tud tko navadno pečem in je bolj mehek.

user posted image user posted image user posted image Miha za prve korake.

Pridem še naprej komentirat. Že tole pišem cel popoldne......

Otroka sta moja sreča in skrb. Ničesar ne zamenjam! Kristjan april 2006, Nadja - april 2008

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 2602
2.2.2009 20:05:19   
Jo@n
Krista, super za ločevalno. Pa nikar obupat. Me smo s tabo, v istem zosu.user posted image  Čeprav gre tole bolj počasi pri meni...

Smokiji: sem se tudi jaz spomnila na njih pri novopečeninem postuuser posted image .

Moka iz Hofra: ko je dolgo stala všpajzi, ni ratalo, pri naslednjem poskusu sem dodala malo suhega kvasa in je supelo bp. Kot kaže, je bil prešvoh...

Mali princ je v postelji, mislim da mora pred spanjem še malo prste na nogi prežvečit. Jaz grem pa pod tuš, me je tole današnje popoldne z njim kar izmučilo. Pa ne bi to, pa ne bi ono, pa bi lezel sem, pa še ne znam, pa ne bi bil nič pri miru... Sicer pa, kaj vam pravim, saj imate aprilčke domauser posted image . No, naš je od silnega zviranja še popoldansko malico na moji trenirki pustil... Pa nam ni nikol dolgcajt.

(odgovor članu Krista28)
Neposredna povezava do sporočila: 2603
2.2.2009 20:09:34   
miny

no kruhojedki Lana in Miny kje se skrivata user posted image jest sem mu dala en zeliščni namaz pa ga je en dan ful pojedel, drug dan pa kot da sem mu drekec gor namazala user posted image

Evo kruhojedka se javlja na raport, druga pa že spi user posted image .
Mi jemo zjutaj s kruhom, puter, marmelado, mlečni namaz, zdenka sir, skuto, danes je bil čokolino.
Naša vse poje, se še ni zgodilo, da nekaj ne bi marala. Bomo videli kaj bo pokazala tehtnica v sredo.
Malico ponavadi sama je kakšno narezano sadje, danes je kruhec, ker ga ni bilo za zajtrk. Za kosilo skoraj vse kar jeva midva, danes smo imeli pire krompir in govedino z zelenjavo v paradižnikovi omaki, večerja je ponavadi kakšna mlečna kašica.

Bravo mihahodec user posted image user posted image user posted image !

Kruh- mi  ga že nekaj časa nismo delal doma.

Dieta- sem pridno migala preden me je križ prjel, tako da bom še malo dala mir, me pa ma za tolr ločevalno. Kolk ste že kej zgubil kg? Da me malo motivirate.

Grem kuhno pospravit, pa pridem nazaj, sem spet sama.

Neposredna povezava do sporočila: 2604
2.2.2009 20:45:10   
novopecena
uf kje je že bil ta post s smokijem??user posted image jah zgleda da bo potrebno mal dohtarske roke ćče se ne bo nič premaknilo. sem se pa danes odločila da gre hojica v penzijo, saj se mali posledično ne zne ujet na roke in je na žalost že parkrat sprobal trdoto ploščic user posted image

hujšanje, ločevalne, miganje,.... kaj pa rejenje??? moj večni problem. sem že enkrat imela neko cifro da bi se mal prišla pomenit glede tega pa sem jo seveda izgubila tako da če katera pozna kak tak program naj mi javi.

je pa rene danes spal od 4h do 6.15 in zj bo spet veselo še najmanj kako urco ko bi mogel že spat. dobr da ma mami fajno domišlijo in ga zna animirat, ati bo pa itak pred tvjem z dalincem v roki zaspal

opa grem u akcijo

Ljudje smo kot angeli z eno perutjo,
če hočemo leteti se moramo objeti
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
No.1 fanica mojega malega Reneja

(odgovor članu miny)
Neposredna povezava do sporočila: 2605
2.2.2009 21:04:50   
trnuljčica
Čer,
pri nas novo le stanje na števcu zobkov- dobil je petega. Dvojko desno zgoraj.

Jaz sem že ok. Mali zdrav ko riba. Razen, da se praska, ker sem mu ukinila sirup proti alergiji, zaradi kontrole alergologa...Praska se od kar sem mu včeraj zopet dala pšenico. Da bi videla, če je kaj na tem... No, skratka praska se. Bomo videli kaj bodo testi pokazali...

Spimo superuser posted image user posted image user posted image . Včeraj je spal od 20 ih do 5.15, dobil mleko in dalje brez problemov do 8.30.user posted image

Čestitke vsem obmesečnikom.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Majček ja tale nizek pritisk zna biti user posted image . Moja mama je zaradi tega odvisnik od kofeina...

Scorpio glej, glej kako se stvari lahko obrnejo takrat, ko to ne pričakuješ. user posted image Sploh, ko ne pričakuješ od moškega, da bi sam kaj omenil. Sem vesela zate. Pa da bo s službo šlo vse po maslu.user posted image

Katka žal slej al prej vsak user posted image okusi trdoto tal, ... Tisti ki pravi, da njegovi otroci niso padli se laže... Če ne prej okusijo to takrat, ko je treba shoditi. Ampak realno- že veliko prej. Veš kako se reče : Človeški organizem je trpežna stvar. HB.user posted image

Roberta midva sva definitivno takšna - pustolovca. MM se zmeša na običajnem dopustu. Da bi on ležal na plaži, se pražil in potil... Jok brate odpade. Jaz sicer rabim dopust kjer "nič" ne počnem in le lenarim, pa čeprav na plaži 1x letno... Mi je pa fajn tudi iti na potovanje. Seveda vedno le v lastni režiji... Sva imela splanirano za konec marca Pompeje, da za prvič ne bo  daleč zaradi user posted image , pa sva morala spremeniti lokacijo zaradi financ... user posted image Gremo v Čatežke, smo dobili sindikalno ceno.

Miša in Miha bravo za prve korake.user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2606
2.2.2009 21:22:02   
trnuljčica
Sem vedela, da bom kaj pozabila.

Novopečena mi smo trenirali kožico že zgodaj na insistiranje MM ( nikamor ni šlo), pa je P rekla, da od 6 meseca...  Potem pa smo nekaj pred 6 mesecem zopet začeli z akcijouser posted image in seveda je dejanje uspelo MM... Ima še sveže spomine na urološko ambulanto, ko so mu ta problem rešili v otroštvu. Posledično je bil visoko motiviran, da sine ne bi tega doživel...user posted image user posted image user posted image Sedaj le med tuširanjem pogledamo, če je glavca še vedno osvobojenauser posted image   in to je to.
Hojice nimamo, ravno zaradi tvoje razlage. Ko je začel sedeti ga nisem zalagala z blazinami za hrbtom. Peti dan se je ujel na komolce. Ko je začel vstajati ob opori ga nisem posedala , in se je naučil čofniti na amortizerje (plenico) ali ujeti na roke. Kaj bi komplicirala. Sedaj ima že nekaj časa poganjalca. In gre dokler se ne ustavi v kakšen kos pohištva , pol na rit, pa plazečki dalje, pa na oporo... Skratka user posted image rabi svobodo.  To je seveda moje mnenje.user posted image

(odgovor članu bela vrtnica)
Neposredna povezava do sporočila: 2607
2.2.2009 21:34:28   
Majček28
o joj, pa je bil vi ar sori user posted image

...moj povzetek posta:
- hvala za ideje glede hrane...sej večino praktciramo tud mi, ampak še vseen mi včasih zmanjka ideje
- srečanje torej odpade...se že veselim naslednjega tedna
- novopečena, tud jaz sem imela isti problem glede minus kil...pa sem šla na redilno dieto---glavna kugarca pa moja mami user posted image

zdej se grem pa mm podturit da me mal zmasira...očitno tud strečing ni pomagal, da bi mi prišparal muskelfiber...upam, da bom jutr vsaj previla lahko Brino user posted image

jutri več tipkam...če bodo roke dovolile user posted image  
nočko

BRINA JE POSTALA SESTRICA...WIIII
DOBILA JE BRATCA JURETA
....zdaj imamo dva sončka....
You are my sunshine, my only sunshine,
you make me happy, you make me smile....

(odgovor članu trnuljčica)
Neposredna povezava do sporočila: 2608
2.2.2009 22:35:17   
scorpiogirl
se pokorno javljam ... sveže namazana user posted image pa ne na kruh user posted image user posted image user posted image mi je MM za dedka mraza kupil en fajn losjon za suho kožo in zraven obljubo, da me bo on z njim mazal user posted image sem očitno blazno zanimiva, ker je tudi že omagal user posted image

no, zadnje noči so ble user posted image sicer pa nič čudnega ... mali tolk kašlja, da skor bruha, in se seveda zbudi ... zobki so bli tud pridno nagajivi ... nosek se maši ... ni da ni. user posted image če ne bo kmalu bolje, ga bom k P peljala, da ga malo pogleda ... sicer je čez dan ponavadi super razpoložen, se je celo ploskat naučil včeraj user posted image user posted image , ampak tako kašlja, da je čist bogi user posted image pa včasih ma mal povišano temperaturo, ponavadi pa ne ...

pa še tole me matra pr teli temperaturi ... imamo termometer za ušesa in ponavadi kaže grozno nizko temp. Nal jo ima "normalno" po tem termometru dobre 35 user posted image in pol, če pokaže 36,5, kar je drugač normalno, ne vem ... al je to že povišana al kaj user posted image svašta, se mi zdi, da u nulo kompliciram, sam res mi ni jasn ... a če bo kazalo 38, je to že fulllllll ... ma klinc tile termometri, a bo treba novega kupt user posted image

tale porcelan pa očitno tud meni pušča user posted image ker tud moram imet dnevni vložek za tiste par kapljic, ki najdejo pot mimo (skozi pomoje ne) šalčke ... Joanna, a še kej naročaš tole? bi mogoč poskusla z manjšo ... mah, sej ne vem ... pa tolk sem se veselila, da se teh podlog znebim user posted image

novopečena ... sej se bo kmalu naučil past, samo cajt rabi ... mi že tko elegantno se zavalimo, da je joj user posted image no, kakšen rob je kdaj treba ujet user posted image

Mihec, čestitke za prve korake ... je pa Nal čisto za tabo ... je tudi ta vikend naredil svoj prvi (pa drugi tud user posted image ) korak user posted image uf, še malo, pa bojo hodili ... men se tole zdi prov svetlobno hitro user posted image

smokiji ... pri nas gre kožica kar lepo dol. po kopanju ponavadi gre lepše, ker je zmehčana user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: trnuljčica

Čer,
pri nas novo le stanje na števcu zobkov- dobil je petega. Dvojko desno zgoraj.

mi tud, mi tud ... no, dvojko smo že imeli, je danes končno še manjkajoča zgornja enka pogledala na plano ... leva dvojka bo pa očitno še mal počakala, se nič še ne kaže ... tako da smo tud mi petzobi user posted image (Nataša, ko boš imela čas ... 5 zobkov)

Jaz sem že ok. Mali zdrav ko riba. Razen, da se praska, ker sem mu ukinila sirup proti alergiji, zaradi kontrole alergologa...Praska se od kar sem mu včeraj zopet dala pšenico. Da bi videla, če je kaj na tem... No, skratka praska se. Bomo videli kaj bodo testi pokazali...
držim pesti, da boste ugotovili, kaj ga daje, pa da alergije čimprej preraste
Spimo superuser posted image user posted image user posted image . Včeraj je spal od 20 ih do 5.15, dobil mleko in dalje brez problemov do 8.30.user posted image

Čestitke vsem obmesečnikom.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

tudi od nas user posted image

Majček ja tale nizek pritisk zna biti user posted image . Moja mama je zaradi tega odvisnik od kofeina...

Scorpio glej, glej kako se stvari lahko obrnejo takrat, ko to ne pričakuješ. user posted image Sploh, ko ne pričakuješ od moškega, da bi sam kaj omenil. Sem vesela zate. Pa da bo s službo šlo vse po maslu.user posted image
hvala, hvala ... pa ostalim tud user posted image upam, da se bo kmalu vedelo, kaj je zdej z njegovo službo ... no, upam tud, da jo obdrži ... jeseni bi pa jst res v akcijo user posted image (če bom zdržala do takrat, haha)

Katka žal slej al prej vsak user posted image okusi trdoto tal, ... Tisti ki pravi, da njegovi otroci niso padli se laže... Če ne prej okusijo to takrat, ko je treba shoditi. Ampak realno- že veliko prej. Veš kako se reče : Človeški organizem je trpežna stvar. HB.user posted image

Roberta midva sva definitivno takšna - pustolovca. MM se zmeša na običajnem dopustu. Da bi on ležal na plaži, se pražil in potil... Jok brate odpade. Jaz sicer rabim dopust kjer "nič" ne počnem in le lenarim, pa čeprav na plaži 1x letno... Mi je pa fajn tudi iti na potovanje. Seveda vedno le v lastni režiji... Sva imela splanirano za konec marca Pompeje, da za prvič ne bo  daleč zaradi user posted image , pa sva morala spremeniti lokacijo zaradi financ... user posted image Gremo v Čatežke, smo dobili sindikalno ceno.

Miša in Miha bravo za prve korake.user posted image user posted image user posted image

tko ... tolk se spomnim za komentirat ... zdej grem pa se mojima dvema pridružit pri brundanju ... pa upam, da ne bomo tolk jokali kot zadnji dve noči user posted image

lahko noč user posted image

Ni nam dolgčas :)

(odgovor članu trnuljčica)
Neposredna povezava do sporočila: 2609
3.2.2009 6:14:03   
resnično srečna
Jutro....

ne, ne...Iza še spi...sam mama ne more..najprej me je dragi včerej že ob 21ih uspaval, danes pa cucek zbudil...je pa tako fino...romantično zunaj....padajo cele kepe snega (hvala bogu da smo prestavile)...

je naš kar avto doma pustil in šel z busom...je lažje...ker ima obe postaji skoraj pred nosom...z avtombi se pa po cesti zezal (s5 niso splužili) pa še parking bog si ga vedi kje bi našel....

Kožica...hb upam, da jo Iza še ima he he...pa ne na lulčku ampak deviško....hec hec babe...drugače pa po izkušnjah od Matevža je naša P čakala do 3tjega leta...in prej ni šlo niti za cm...potem je pa mali sam en dan spraševal zakaj bomo rabili napotnico in kaj je narobe z lulčkom...pa sem mu razložila in se je po tuširanju sam malo igral in opala...je bila glavica zunaj...tako da brez sekirancije novopečena...daj smokiju čas...sej bo boš videla...ker tisto, da mu na silo potegnejo se jim res vžge v spomin je je lahko večen strah he he...oz. vsaj zelo neprijeten spomin in izkušnja...

kaj bomo delali danes...he he...nimam pojma...Iza je bila včeraj pred spanjem tako razposajena...joj kolk smeha...in tisti njeni veliki zobi so že kar pošteno zrasli...je prav smešna grizalka...se je pa po malem tudi ona začela spuščati...tako da 1, 2, 3 bodo naši cukri hodili...joj to bo še smeha...sem na plavanju opazovala enega 1letnika...je tak ko kak pijanček, ko ga še zanese...to bomo še trpele v sebi, ko se bomo spraševale ali bodo zvozili ovinek ali ne...

bravo krista...sedaj pa kar pogumno z ločevalno...pa ne vdaj se skušnjavam (joj kolk je to lahko napisat...)

majček...a dej no muskelfiber...eh ne verjamem he he...se pa spomnim sebe ko sem navadno po kakem hudem treningu hodila kot bi mi kdo zobotrebce v rit nabilnamesto nog...auči...zato si jaz sedaj kar preventivno mišice zmasiram s kako mažo za ohlajanje oz. ogrevanje he he...ne boli tako hudo...no ja sedaj že skoraj 2 leti počivajo tako da so se spremenile v špeh...mišice ne maže he he...

JABKA
...eh nič se ne oglasi...očitno kida pa Triglav premaguje...jao jao...od vrečega obiska se sploh še pošteni ni oglasila...upam, da je vse ok he he...

ekola...en kafe bi vam lahko postregla pa ga ne bom...ker ga ne smem...je preveč skušnjav, če grem šalco risat he he

pip

G

She
May be the face I can't forget.
A trace of pleasure or regret
May be my treasure or the price I have to pay.
She may be the song that summer sings.
May be the chill that autumn brings.
May be a hundred different things
Within the measur

(odgovor članu scorpiogirl)
Neposredna povezava do sporočila: 2610
3.2.2009 6:56:28   
Tanja555
Dobro jutro:)

Srečka, se mi kr smiliš, ker ne smeš kave! Jaz jo ravnokar pijem in priznam, da se pri meni "po dobri kavi dan pozna"user posted image .

Pri nas tudi sneži in je full lepo gledar ven, sam kaj, ko imava že ob 8.15h nevrofiziot., jaz pa moram odkopat pol parkirplaca in avto! Me mika, da bi poklicala, če mi lahko dajo drug datum?!

Tamala še spi in to od včeraj od 23h in to brez "tankanja"user posted image .

Kaj bomo delali danes? Malo kuhali (segedin), za user posted image  pa kaj bolj okusnega, odšli na sprehod, pospravljali, mogoče odšli tudi na obisk k Nelini prababici:).

Neli se za trenutek tudi že spusti in kaki 2s stoji, potem pa čofne na ritko oz. pleničko:)

Dopust: Midva sva v študentskih letih preštopala pol Evrope, po diplomi pa si privoščila Indijo. Moj je bolj avanturistične sorte, jaz pa še šlepam zraven:) Zdaj ob vsakodnevnem "norenju" in odkar imava tamalo, pa obema paše tudi kake par dni izležavanja na plaži. Da pa MF ni preveč dolgčas, gre pred izležavanjem kdaj pa kdaj zjutraj tečt.

Ločevalna: Ali ima katera kake recepte al pa potek ločevalne, jaz bi tudi rada spravla dol kak kg:)

No, grem še mal za seminarsko pogledat po netu, lep dan želim vsem in čestitke vsem obmesečnikomuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu resnično srečna)
Neposredna povezava do sporočila: 2611
3.2.2009 7:20:16   
Tanja555
Srečka, poslala sem ti Z.s!

(odgovor članu Tanja555)
Neposredna povezava do sporočila: 2612
3.2.2009 8:14:06   
resnično srečna
he he Tanja...imaš že vse o ločevalni in odgovor na vprašanje v tvojem predalu...ma mi tale moj Gmail tko hitro sporoči, da imam ZS...da sem kar vesela...he he....

Izka je šla nazaj spat...standardni postopek je opravila...jaz grem pa malo pošnofat, če v našem bloku obstaja kaka lopata...k s tisto za v peskovnik ravno ne bi odmetavala...pa avto grem očistit...da ne bo kasneje preveč...he he...raje sedaj kot pa da iza čaka v avtu vsa nervozna...čeprav priznam...Romer dela čudeže...je postala prav vzorna sopotnica he he...

alo babure...a še vse spite?...

Jo@n je gotovo že cel hrib skidala he he...

majček sem sigurna da še spi...ej..CD z muziko je zapačen...a bosta okrog 14ih doma....bi ti ga prinesla mimogrede ko grem po Dašo...

ketrin upam, da ni spila litra kave in da je bila noč bp...

NiLe a...dobro tole s flašo in kašico notri...pri nas je tudi po tem Iza začela spati cele noči...

Sasy...a je žurer Nik spet dobil speed v flaški in prežural večer????...

novopečena...he he eto...je bila Iza kriva za plazenje...je zadnjič tipčka očitno tolk zafrustrirala, da je malo razmišljal, da babam se pa ne sme pustit...he he...

vse tiste, ki morate danes zgodaj na cesto se mi pa smilite...je pri nas čisto nespluženo...pa velika kolona se vali proti Centru...in spet bodo zamude...

nč...ker ste nečvekuljaste grem malo v akcijo

pip

She
Within the measur

(odgovor članu Tanja555)
Neposredna povezava do sporočila: 2613
3.2.2009 8:16:51   
scorpiogirl
dobro jutro še od mene user posted image
noč je bila boljša kot prejšnji dve user posted image smo pa od 4h pa do pol 7h kašljali in se premetavali pa jokcali ... no, prejšnji dve noči smo to počeli celo noč user posted image od pol 7h do pol 8h je pa mali celo zaspal, tako da mogoče ne bo treba modrca še za podočnjake user posted image

sem vedla, da sem včer nekaj pozabila komentirat ... Tanja, moja kolegica tamalo za uspavanje še vedno doji (no, ko sva se zadnjič pogovarjali, jo je), pa tamala v vrtcu čisto normalno zaspi brez dojenja. očitno kar ločijo, da se pri mamici da malo pocrkljat pred spanjem, drugje je pa treba kako drugače user posted image

Majček, a ti bi komu rada slabo vest zbudila s tole telovadbo user posted image ma, sej bi se spravila kej migat, pa se mi zdi, da me že tko prevečkrat ni doma in mora MM popazit na malega ... da bi poleg faksa še kakšen večer na teden manjkala ... ne vem, no ... imam telovadbo, ko malega lovim po stanovanju user posted image user posted image user posted image

tale sneg pa pri nas tud še ni nehal padat ... je zastavil kot da smo sredi zime user posted image sej tkole ga je luštno gledat, ko se bo treba kam spravit, mi bo pa hitro šel na živce ... upam, da bo v četrtek bolje ... moram dopoldne v Kranj na en sestanek, da naredim to prakso preden bo konec porodniške.

uživajte v zimskih radostih user posted image

(odgovor članu Tanja555)
Neposredna povezava do sporočila: 2614
3.2.2009 8:43:58   
Krista28
IZVIRNO SPOROČILO: Jo@n
Krista, super za ločevalno. Pa nikar obupat. Me smo s tabo, v istem zosu.user posted image  Čeprav gre tole bolj počasi pri meni...

Leta, leta Đoana.....smo kar tam tam....10 let nazaj je blo 10kg shujšat mala malca....sam obdržat mi ni nikol ratal....Mah, se mi zdi da bom imela kar krize....lačna! hahaha

Simvir, ja Kristjan me je tokrat fuul presenetu. Je hotu probat, pa sm rekla pa pejmo...sej se bo razpuser posted image ko bom drsalke gor tlačila...no pa sem se zmotla...po tepihu hodu, ko da se je rodil z njimi, se grebu za na led, potem pa skoz hotu sam drsat ob ograju. je padu, se pobral brez stoka in z nasmehom in gasa dalje. Ga sploh nisem nč smela držat, edino ko sva prečkala po celi širini, da je šlo hitreje. Ko so čistl led je bil prvi v vrsti pred vrati....jst sm se prav smejala...sem ga komi dohajala...tako da mi gremo spet....  V tivoliju je ful luštno, ker je velko drsališče zunaj, pa drsalke si lahko izposodiš za 2 €, za drsat plačaš 1€ in je to konzumacija za čaj....če ste za se lahko kak vikend zmenimo....haha...sam jst tvojga nebi učila...se lahk zložim- je smrtno nevarnouser posted image user posted image

Dobil smo pancerje, zdaj mormo pa še ene smuče kupit - rabljene, pa še to sprobat......

Naša noč je bila kar boga, sicer oba pridna, samo Nadja je pa čist boga. Sicer sem mazala Calger, pa Calpol sem dala, ker je zakuhala na 38,5. Fuul joka, stoka in se reva kar trese...ne morem verjet, da jo zobki tolk dajejo..user posted image user posted image .ima pa tud že pri trojkicah nabreklo zgoraj...Sem probala pri ušeskih, pa ne trza - se pravi da so ok, smrka ne, kašlja ne...

(odgovor članu Jo@n)
Neposredna povezava do sporočila: 2615
3.2.2009 8:45:16   
sasy20
IZVIRNO SPOROČILO: resnično srečna

Sasy...a je žurer Nik spet dobil speed v flaški in prežural večer????...

pip

Jutro.....dobro...no ja kakor za koga....user posted image
Ja točno tako Srečka....zaspal za pol urce in se zdubila za 4 urce...omagal ob pol polnoči....se spet zbudil od 2 in za jutro ob 6...
Zdej pa....ja je zaspan...sam on ne bi še spal....

Neposredna povezava do sporočila: 2616
3.2.2009 9:06:10   
Krista28

Hm dopust - mene ne spravite v kako Indijo....največja avantura bi bil krog po Evropi, sicer pa morček, če pa bomo zidali, bo pa moja največja želja in veselje, da sem v miru usedem na travnato teraso pred hišo, spijem kofico in kak bazenček za otroke, da se še jaz lahko mal špricam in da lahko skupaj norimo za hiško....všeč mi je par dni smučanja pozimi in drsanja, pa kaki izleti v hribe al pa v avtrijo na eno jezero drsat....K sreči je mož isti....

Evo Tanja, sem skopirala iz posta od Joan:

Da vas spomnim, punce, jutri smo user posted image , zato ne pozabite:
user posted image  GREMO NA DIETO.

Nekatere na 90 dnevno ločevalno (več si lahko preberete tukaj:
http://mojplanet.si/forum/ 
http://3mdobroki.moj-album.com/album/2548784/
http://www.smsdieta.si/dieta/90-dnevna-locevalna-dieta/
http://www.zdravniski-nasveti.net/?nStran=aktualno&nov=diete&nid=3

Tole sem našla pa na mamicah, ki hujšajo od 5.1.2009:

Sta na netu tudi knjigi..Evo ju.

http://rapidshare.com/files/10399519/90-dnevna.locevalna.dieta.eBook-Wampek.pdf.html

http://rapidshare.com/files/10402722/90-dnevna.locevalna.dieta-Naslednjih.90.dni.eBook-Wampek.pdf.html

Klikneš na Free user. Pa počakaš da se sekunde odštejejo. Potem klikneš download in že ju imaš

Pridružite pa sen nam lahko tudi ostale, ki se želite spravit v "stare okvire", pardon, cunje.

Uf, dobr da sem doma. Zunaj cel kaos...Dons se je še tast javu za kidat. Nadja bo danes kar lepo notri, jaz bo pa verjetno vseen šla mal kidat - mi paše...uf pa ričet moram skuhat---prvič v življenju...user posted image

Otroka sta moja sreča in skrb. Ničesar ne zamenjam! Kristjan april 2006, Nadja - april 2008

(odgovor članu Tanja555)
Neposredna povezava do sporočila: 2617
3.2.2009 9:11:47   
scorpiogirl
še mal pomladi, da vas razvedrim user posted image
takole imamo mi pomlad kar v kuhinji ...
user posted image

pa prvi korakci user posted image
user posted image

(odgovor članu sasy20)
Neposredna povezava do sporočila: 2618
3.2.2009 9:16:49   
Roberta69
Vremenu se je dobesedno utrgalo, saj smo kot v ledeni dobi user posted image user posted image user posted image . Pogled je res da idiličen, so pa razmere na cestah čist v podnu. Včeraj zvečer sva peljala user posted image ven in Liam je bil čisto fasciniran nad snežinkami... kmalu bova ponovila vajo, je pa začel malce pokašljevati, tako da bi bilo v bistvu bolje, da sva notri, samo nimava druge izbire. Ko sem že pri kužiki, sem sprobala (kolikor se je dalo) vaše rešitve za brikete in vodo, pa grejo našemu škratku izgleda res v slast, ker ima ob prvi priložnosti briket takoj v ustih in zanimivo, ostala hrana mu pa zadnje čase sploh ne diši user posted image

Montaža kuhinje se bo pa tudi zavlekla, ker ene zadeve nisto v redu poštimane. sem bila včeraj tam in je ena stenica iz knaufa tako postarni, da na enem koncu kar za cm odstopa - mi sploh ni jasno, kaj si izvajalce, ko zadevo tako slabo naredi, misli... da smo slepi!?!?!

pa še eno vprašanje za mamice ki imajo fantke-kako vam gre kaj kožica na lulčku dol? pri nas nikakor user posted image je zaštofano skupaj da ni šans da bi glavica ven pokukala. pa eni pediatri rečejo ah bo ko bo kar puste, drugi da mormo od rojstva to delat,... ni mi pa do tega da bi iml kakšne uroinfekte pa pol da dohtarji na silo dol potegnejo

Sem ravno pred dnevi hotela zastaviti isto vprašanje. Zadnje dni se mi zdi, da mu gre kožica še manj dol kot prej, res komaj ven pokuka micena rdeča pikica. Pediatrinja mi je pred časom rekla, da naj še nič ne vlečemo in naj zgolj poskrbim, da bo lulček vedno čist, da lulanje ni oteženo. Na zadnjem pregledu je bil pa itak v plenici, jaz se pa tudi nisem spomnila na to. Mi je pa prijateljica rekla, da je pri njenem sinu, pediater preden sta začela hodit na plavanje kožico orng potegnil dol...

Plavalke, če boste v petek na znani lokaciji, vaju prideva pozdravit, ker sem se končno zmenila, da pridem po soldčke za odjavljenu plavalni tečaj.

Neposredna povezava do sporočila: 2619
3.2.2009 9:21:11   
novopecena
jutro

madona dobr da smo preložili srečanje-mislim da se danes ne bi noben vsedel v avto razen če bi mogel v službo. sneguje da je kar veselje.

sva se pa z MM že menila da bova pol malega fajn napravla pa ga pred bajto mal v snegeca položila in bomo naredili snežaka-to bo še smeha in mokrote.

jah reneja je pa res Iza sprovocirala in zj gre kot sneta skira. sicer mal še jamra ko plazi saj se kolena še niso utrdila, sam trmast kot je ne popusti.

naša noč  je bila danes user posted image ne vem ka j mu fali. sredi noči se zbudi v kričečmu joku pa mu ne paše NIČ. sj po minutki nazaj zaspi sam kaj ko je čez 10 spet isto in to se ponavlja skoraj vsako uro. drugače nisem nekaj živčne narave, sam ko sem pa sredi spanja bi ga pa kar pustila pa šla v dnevno spat. jah jest temu pravim radosti materinstva-bo že minilo. ko bi vsaj lahko rekla da so zobki na pohodu, sam ni nič zatečeno, jemo normalno, dnevno spanje superca,... sam ko pa pride noč je pa kr nekaj.

nič gremo pofruštkat pa mal posesat

Ljudje smo kot angeli z eno perutjo,
če hočemo leteti se moramo objeti
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
No.1 fanica mojega malega Reneja

(odgovor članu Krista28)
Neposredna povezava do sporočila: 2620
3.2.2009 9:56:03   
Jo@n
Jutro!
Nad nočjo se ne bom pritoževala, mali princ zdajle išče svojo jutranjo kitico, jaz pa uživam v kofetu, čveku na gmailu in nekaj prostih trenutkih. Kidat se mi itak ne da, malo upam, da se bo samouser posted image . Res je dobro, da smo prestavile na drug teden, ker v takem midva zagotovo ne bi šla na pot. Je MM zjutraj komaj odrinil v službo, jaz se lahko v dolino spustim le na sankah, po ravnem pa s kakšnimi jelenčki od božička. Ne, saj se hecam, so nam prej celo cesto splužil...

Tanja, vidim da te je že Krista razveselila z vsebino diete. Zdaj pa kar, go for it.

Scorpio, tale tvoj Nal je pa res posrečen. In tako fajn že koraka. Res bodo ranokar shodili. No, eni prej, eni kasnejeuser posted image . Upam, da se kaj vidimo.

Novopečena, zihr so zobki.

Šalčka: moja nič ne pušča (pa ne da zdaj neko reklamo delam), jo pa navadno vstavim med tuširanjem, če jo pa kar tako, pa dobro prebrišem okrog. Tako da zaenkrat ni potrebe po plastiki. No, če bi katera vseeno imela željo po manjši velikosti, naj sporoči.

Tanja, zadnjič si spraševala o dojenju: dober mesec nazaj je naš podnevi zaspal le na joškomatu. Me je že skrbelo, kako bo to v varstvu. Pa se je naenkrat sam odločil, da pa ne bi... Tako da zdaj zaspi sam, včasih ima nekoliko glasnejše samouspavanje user posted image . No, tudi z dojenjem sva zaključila...

Šibam!

Neposredna povezava do sporočila: 2621
3.2.2009 10:05:17   
resnično srečna
joj pupe kolk je luštno zunej...za ponoret od veselja...mamo avto sicer čist...sam kaj k še hrbta nisem obrnila pa je bil spet bel he he...bo tud Iza potem šla mal kidat...greva kar s kengurujem...pa carica uživa v moji bundi he he

roberta...sem govorila malo z MM o tvojem briketnem problemu...in je rekel, da je vaša kužica že odrasla in da če ji 2x dnevno daš brikete bo dovolj...sej se bo takrat zagnala vanje in kolikor poje v 10ih minutah je to to...je fino, da se navadi na redne ure...pa ne bo problemov z Liamovo strastjo do njih he he

drugače pa v petek od 11ih do 12ih na bazenu potem pa v Gradu kodeljevo...bomo tam zagotovo...he he...

krista...jah otrokom je treba kar pustit, da drsajo oz. karkoli že...naša predvidevanja se navadno izkažejo za napačna...

eto...sem spet mal posvinjala tukej zdej pa odpujsam še mal odsvinjat kuhinjo...pip 

She
Within the measur

Neposredna povezava do sporočila: 2622
3.2.2009 10:22:24   
miny
Dan!

Za nami še ena krasna noč, Lana spi dopoldansko kitico.

Jaz sem se pa dokončno odločila, da prvič v življenju začnem s kakršnokoli dieto. Sem se že pridružla puncam na forumu Hujšanje.

Z MM sva pa jutri dobila vabilo za prireditev športnika leta, pa more it sam, ker nimava varstva. No sedaj sem poklicala sosedo, pa jo bom vprašala, če jo lahko ona dva mal popazita, je pa težka, ker imata 4.letnico in novorojenčka. Tako, da.....

Neposredna povezava do sporočila: 2623
3.2.2009 10:43:08   
NiLe
Jutro še od nas iz zasnežene mansarde ... se počuti glih tko kot da bi bila v igluju, k nič ven ne vidim, saj so okna zabarikadirana s snegom user posted image user posted image ...

... joj ,pa tale sneg ga pa že malo preveč sračka ... ok, sej je lepo vidit zasneženo okolico ...  samo koliko nevšečnosti povzroča na cestah ... sem prejle čez okno gledala enga tipčka, ko je na vsak način in na vso silo hotel zbezati avto iz parkinga ... pa nič prej spucat, kar direkt notr v avto ... pa ga je MM videl in mu posodil lopato, pa je mal odmetu in potem rekel, da ima letne gume ... ja, optimist, ni kaj!

IZVIRNO SPOROČILO: resnično srečna

NiLe a...dobro tole s flašo in kašico notri...pri nas je tudi po tem Iza začela spati cele noči...

jah, čudežna flaška nas je očitno odrešila in danšanja noč je bila spet krasna, sicer se je mala okol polnoči zbudila oz. jo je zbudil dražeč kašelj in sem jo malo pocartala in je zaspala do 7ih ... super fino fajn ... samo še jaz porihtam tale zoprni user posted image prehlad, pa smo na konju user posted image
user posted image

Čestitke za nove zobke, pa puzanje - se naša že dva dni matra po vseh štirih plazit in ji kar lepo uspeva, pa Mihcu za prve korake ... jeeeee user posted image user posted image user posted image , pa za stopljene kilograme ...

SI grem čaj skuhat in malo odležat, dokler je tišina v spalnici.

Spi, dete, spi!
Biba je zaspala, buba je zaspala, baja, ki nagaja, v sanjah s tabo raja.

Neposredna povezava do sporočila: 2624
3.2.2009 10:48:20   
lepa posadka
En zasnežen pozdrav še iz našega konca. Sicer pri nas ne sneži več, je pa včeraj cel dan, tako da je pogled ven kar prijeten. Je pa napoved za naprej tako neumna, da tale sneg ni za drugega, kot blato delat. Škoda... otroci so ap tako veseli vsake snežinke. Posledično so cel vikend prerili na snegu. Ja, vikend... ta je spet hitro minil. Veliko igre na snegu, spet 2 koncerta, snemanje, jaz pa sem si še vmes vzela celo čas za dnevni počitek. In je dobro delo... posledično sem lahko pela in se tudi sedaj bolje počutim. Otroci so spet vsi nahodni, hujšega pa ni slišat. So pa menda bolnice pri nas tako zasedene, da otrok sploh več ne sprejemajo in jih kar v Brežice vozijo...

Pa, da grem k lepšim temam...

Vaši malčki že kar hodijo: Miha... sem prva stavila nate... čestitke. Pa Nal... tudi ti si videti že čisto samostojen. Bravo fantje! Naš Tomaž pa ne bo še tako hitro hodil, ker telo ne dohiteva glave. Tako je energičen in povsod ga je dovolj in, ko se postavi... je glavo že z mislimi in nosom drugje, kot pa noge, tako da... bomo še počakali s samostojno hojo... pa upam, da vmesni čas preživimo brez hujših poškodb. Trenuten hobi je, da spleza na kavč... potem pa po blazinah na vrh... in sem ga že ujela, ko je visel čez. Obup... pa samo sesalec sem porinila stran v tem času. Sem danes spet stajico privlekla ven...

Hrana, zelenjava in nasploh prehranjevanje... to ej pri nas spet projekt. Kakor zna veliko pojest, ko ej razpoložen, je trenutno obupno stanje za mizo, saj dečko spleza že ven iz Tripp Trappa... nekako čudežno zvije nogice in že je na mizi. Včasih sem ga vsaj za par minut dala v stolček in je sedel ob meni, ko sem jaz kaj štimala po kuhinji. No, sedaj tudi to odpade. Tako je nujna animacija... če želim, da je z nami... in nisem res cel dan v kuhariji, pospravljanju in pacanju. Mi imamo še vedno 4 obroke. Dopoldne sadje (danes npr: eno celo banano+en ta velik frutek+4 žlice Alnatura žitaric)... to ej ta glavni obrok in tudi največ poje. Potem okoli 1h je zelenjava ali samo polenta... definitivno smo skromnejši v izboru, kot ve...  Popoldan je kosilo z nami. Zvečer pa kakšna skuta ali jogurt. Poje od veliko pa do nič. Jupiii.

Dojenje... midva se še vedno dojiva pred vsakim uspavanjem. Če me pa ni, pa zaspi še lažje :-))) Tako, da Tanja, le brez skrbi... dojenje je asociacija z mamico. Ponoči pa od 2-5x... Nocoj je bilo samo 2x JUpii.

Rene... bravo za kobacanje. Le naj mami sedaj vidi kaj jo čaka, hehe.

Smokiji, kožice... naša P tudi pravi, da ne forsirat. Med kopanjem, sicer pa ne pretiravat. Naš Tomaž ima tudi skoraj čisto zaraščeno. Trenutno med kopanjem nekaj eksperimentiramo... Bomo videli. Pri ta velik smo imeli zelo enostaven poseg pred pol leta. Je bilo super in brez travm. Njegovemu sošolcu so potegnili pri dvejh letih dol... pa čez pol leta spet, ker se je zarastlo in pred enim letom naredili operacijo... Na koncu pa obrezali, ker se je kompliciralo. Po mojem preveč na silo ni smiselno... Seveda pa je super, če bo šlo vsem, pa čim prej čez :-)))

Diete... navijamo za vse. Tudi zate bomo, Krista. Le pogumno.

Še tole pokomentiram... potem pa gremo z dekleti spet cunje štimat... ja, jih res ne zmanjka.

Potovanja... mi2 sva nekaj prepotovala pred otroki. Hude eksotike si nekako nisva nikoli mogla privoščit, ko pa sva jo planiralo... se na koncu ni izšlo... in je bilo že tako prav :-))) Sva oba bolj avanturistične sorte, tako da še sedaj ob otrocih poskušamo kam it. Sicer so te destinacije otrokom prilagojene... pa vseeno paše. Tako smo z otroki pohajali že po Madžarski, pa Toskani, pa Bosni, pa Koroški. Letos pa planiramo it spomladi do Belgije in NL za cca 10 dni. Pa vsako leto si privoščimo par dni pohajanja po Sloveniji... Posočje, Prekmurje, Gorenjska...

So pa šli eni naši prijatelji pred leti z enim otročkom... hudim alergikom na Tajsko... tudi lastna režija, pa vlaki itd... so se imeli menda fajn.

Tako... hitimo še kaj postorit, rpeden se naš Terminator zbudi :-)

(odgovor članu Jo@n)
Neposredna povezava do sporočila: 2625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  103 104 [105] 106 107   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  103 104 [105] 106 107   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Carski rez: ima oče pravico do dopusta?
Carski rez velja za zahteven način poroda, po katerem mamica potrebuje posebno nego, da ne bi prišlo do neljubih komplik...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?