Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: NOVEMBER IVF/ICSI II.del 30.11.2008 19:48:33
|
|
|
|
lučka 25
|
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25 Punce, pa kaj ve meni delate. Toliko fotostimulacije, da se meni kar sline cedijo iz ust. Bo moj pobegnil, če ga še enkrat napadem. sem te le dobila...kaj pa otroc? Otrok je pa v redu. Je ves čas mamine pohote mižal.
|
|
|
|
RE: NOVEMBER IVF/ICSI II.del 30.11.2008 19:49:30
|
|
|
|
lučka 25
|
Evo, za jutri eno decembersko navijanje. Ponedeljek, 01.12. Serendipity - ET Ponedeljek, 01.12. mojsonček - NS mlinčka - UZ x2
|
|
|
|
RE: NOVEMBER IVF/ICSI II.del 30.11.2008 19:56:10
|
|
|
|
zarja1
|
|
|
RE: NOVEMBER IVF/ICSI II.del 30.11.2008 19:57:10
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25 Evo, za jutri eno decembersko navijanje. Ponedeljek, 01.12. Serendipity - ET Ponedeljek, 01.12. mojsonček - NS mlinčka - UZ x2 to si luštno naredla...navijam jaz tudi FEJST!!!!!!!
|
|
RE: NOVEMBER IVF/ICSI II.del 30.11.2008 19:58:29
|
|
|
|
zarja1
|
no zdaj grem pa še mal pred tv.... pogledat.....
|
|
RE: NOVEMBER IVF/ICSI II.del 30.11.2008 20:02:17
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Uuuuu Se* tole bo pa z Mišmiško zanj Ma, saj po moje se da na pol prežagat, ali? ne, ne in 100x ne, odrečem se vsem Sakisom, Mattom, ta zmahanim, in ne vem komu še, ampak Colina pa jaz NE DELIM. On je moj in samo moj in to že ves čas tega foruma. Tako pobarvano, odebeljeno pa še podčrtano, da bo za zihr. bemti, grem samo jesti, pa cela štala tukaj gor... Se*, žal si boš morala najti novo žrtev
< Sporočilo je popravil mismis -- 30.11.2008 20:03:34 >
|
|
RE: NOVEMBER IVF/ICSI II.del 30.11.2008 20:04:07
|
|
|
|
gigi1
|
Opa, sem rekla da bo fajt . Kruce hitro blatno kopel naštimaj
|
|
RE: NOVEMBER IVF/ICSI II.del 30.11.2008 20:05:11
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25 Evo, za jutri eno decembersko navijanje. Ponedeljek, 01.12. Serendipity - ET Ponedeljek, 01.12. mojsonček - NS mlinčka - UZ x2 temu navijanju se tudi jaz pridružujem, jutri se pa itak srečamo na novi temi...
|
|
RE: NOVEMBER IVF/ICSI II.del 30.11.2008 20:06:35
|
|
|
|
gigi1
|
IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25 Evo, za jutri eno decembersko navijanje. Ponedeljek, 01.12. Serendipity - ET Ponedeljek, 01.12. mojsonček - NS mlinčka - UZ x2 Še jst, še jst
|
|
RE: NOVEMBER IVF/ICSI II.del 30.11.2008 20:11:29
|
|
|
|
gigi1
|
Mišmiš si hud?
|
|
RE: NOVEMBER IVF/ICSI II.del 30.11.2008 20:13:06
|
|
|
|
Kruce Fiks
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Opa, sem rekla da bo fajt . Kruce hitro blatno kopel naštimaj foto Tarzan
|
|
|
|
RE: NOVEMBER IVF/ICSI II.del 30.11.2008 20:13:23
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Mišmiš si hud? valda sem hud, če mi pa neke ženske stegujejo prste po mojem Colinu, kaj ne bom hud
|
|
RE: NOVEMBER IVF/ICSI II.del 30.11.2008 20:15:04
|
|
|
|
miska73
|
Kruce ne takšno (čeprav je zlo fajn)... rabimo takšno, ko se dve bejbe fajtata...
|
|
|
|
RE: NOVEMBER IVF/ICSI II.del 30.11.2008 20:16:38
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: miska73 Kruce ne takšno (čeprav je zlo fajn)... rabimo takšno, ko se dve bejbe fajtata... sej ne bo nobenega pretepa, to ne bi bilo pošteno do Se*, ona ipak jutri dobi svoje pikice, pa še jaz sem starejša kot ona, saj veš kako to gre....STAREJŠI IMAMO PREDNOST
|
|
RE: NOVEMBER IVF/ICSI II.del 30.11.2008 20:22:41
|
|
|
|
Serendipity
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis sej ne bo nobenega pretepa, to ne bi bilo pošteno do Se*, ona ipak jutri dobi svoje pikice, pa še jaz sem starejša kot ona, saj veš kako to gre....STAREJŠI IMAMO PREDNOST Miškolinka - če pa tak postaviš stvari ... Se bom raje (na tej temi ) pocajtala s Tilom Schweigerjem ... Sicer mu ne seže niti do kolen ... ampak ker vedno vse tok luštno napišeš ... You Can Have Collin ...
< Sporočilo je popravil Serendipity -- 30.11.2008 20:24:32 >
|
|
|
|
RE: NOVEMBER IVF/ICSI II.del 30.11.2008 20:26:00
|
|
|
|
mismis
|
Hvala Se* za takšno požrtvovalnost, pa za tiste linke od neckermanna pa sedaj še za te fotke
|
|
RE: NOVEMBER IVF/ICSI II.del 30.11.2008 20:28:13
|
|
|
|
bambi75
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25 Evo, za jutri eno decembersko navijanje. Ponedeljek, 01.12. Serendipity - ET Ponedeljek, 01.12. mojsonček - NS mlinčka - UZ x2 Še jst, še jst Jst tud Se* tebi pa še pošiljam eno pikapoko nazaj za jutri
|
|
|
|
RE: NOVEMBER IVF/ICSI II.del 30.11.2008 20:29:47
|
|
|
|
Serendipity
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis Hvala Se* za takšno požrtvovalnost, pa za tiste linke od neckermanna pa sedaj še za te fotke Grrrr... pa sem bila ja hitra. Vse vidiš! Me nekaj miška na laptopu j* pa ne kopira tak in to kar si jaz želim. Hvala za pikopoko!
|
|
|
|
RE: NOVEMBER IVF/ICSI II.del 30.11.2008 20:29:53
|
|
|
|
Kruce Fiks
|
IZVIRNO SPOROČILO: miska73 Kruce ne takšno (čeprav je zlo fajn)... rabimo takšno, ko se dve bejbe fajtata... Kakorkoli že evo slikce pa za Mlinčka če pride mim... vir;moje fotke.si
< Sporočilo je popravil Kruce Fiks -- 30.11.2008 20:31:11 >
|
|
|
|
RE: NOVEMBER IVF/ICSI II.del 30.11.2008 20:31:06
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity IZVIRNO SPOROČILO: mismis Hvala Se* za takšno požrtvovalnost, pa za tiste linke od neckermanna pa sedaj še za te fotke Grrrr... pa sem bila ja hitra. Vse vidiš! Me nekaj miška na laptopu j* pa ne kopira tak in to kar si jaz želim. Hvala za pikopoko! Ja mismis vidi vse...
|
|
RE: NOVEMBER IVF/ICSI II.del 30.11.2008 20:32:29
|
|
|
|
bbpikica
|
Čer vsem. IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25 Evo, za jutri eno decembersko navijanje. Ponedeljek, 01.12. Serendipity - ET Ponedeljek, 01.12. mojsonček - NS mlinčka - UZ x2 Jas se bom tud kar pod tole podpisala mi je tko šik.
|
|
|
|
RE: NOVEMBER IVF/ICSI II.del 30.11.2008 20:33:42
|
|
|
|
Serendipity
|
Eto .. zdaj si grem pa še stvari spakirat za jutri, pogledat še kak filmček in ninanana Jap, jutri bo storjen majhen korak za človeštvo a velik korak za naju!
|
|
|
|
RE: NOVEMBER IVF/ICSI II.del 30.11.2008 20:35:28
|
|
|
|
mismis
|
Se* drži se jutri, evo jest grem pa tudi pod tuš in glavo si umiti, da bom čista počakala na začetek domače naloge. Se tipkamo kasneje
|
|
RE: NOVEMBER IVF/ICSI II.del 30.11.2008 20:36:45
|
|
|
|
Serendipity
|
IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25 Evo, za jutri eno decembersko navijanje. Ponedeljek, 01.12. Serendipity - ET Ponedeljek, 01.12. mojsonček - NS mlinčka - UZ x2 Naj bo s srečo! (Je pa malo čudno navijat zase - torej to je za naši nosečki!!! )
|
|
|
|
RE: NOVEMBER IVF/ICSI II.del 30.11.2008 20:37:07
|
|
|
|
gigi1
|
Se*kica dobro opravi jutri. Vzemi najlepšo/i pikico/i s sabo domov in jo še dolgo čuvaj A nič ne gledate >>?!<<
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 5 vzrokov za bolečino pri ovulacijiNe glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?