Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: NOVEMBER IVF/ICSI II.del 30.11.2008 18:33:12
|
|
|
|
gigi1
|
Kruce ta pa zate, k je bolj svetla
|
|
RE: NOVEMBER IVF/ICSI II.del 30.11.2008 18:34:27
|
|
|
|
mismis
|
bemti, tukaj pa zgleda že zmahana
|
|
RE: NOVEMBER IVF/ICSI II.del 30.11.2008 18:35:43
|
|
|
|
gigi1
|
Miška tole je kar malo za vmes. Pa saj ne rabimo fotostimulacijo sam k smo v postopku No koga še nismo obdelale? Mlinčka ima pa jutri UZ.
|
|
RE: NOVEMBER IVF/ICSI II.del 30.11.2008 18:36:43
|
|
|
|
gigi1
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis bemti, tukaj pa zgleda že zmahana A ta za Kruceta? Se ti zdi? Men tko pohotno deluje, da mu bo una stvar v avatarju kr vn pogledala
|
|
RE: NOVEMBER IVF/ICSI II.del 30.11.2008 18:38:01
|
|
|
|
zarja1
|
Kruce to pa moj rad pogleda....
|
|
RE: NOVEMBER IVF/ICSI II.del 30.11.2008 18:38:24
|
|
|
|
mismis
|
Žal meni pa deluje zmahano s temi podočnjaki, sicer kaj pa jaz vem o ženskah. Nekako me tudi ne zanimajo. Kar se tiče fotostimulacije imaš čisto prav, evo jaz sedaj študiram, kateri Colinov film bom danes spet gledala, da bom orenk na stimulirana za našega.
|
|
RE: NOVEMBER IVF/ICSI II.del 30.11.2008 18:41:16
|
|
|
|
zarja1
|
evo zadnja za fante...
|
|
RE: NOVEMBER IVF/ICSI II.del 30.11.2008 18:41:58
|
|
|
|
miska73
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis Kar se tiče fotostimulacije imaš čisto prav, evo jaz sedaj študiram, kateri Colinov film bom danes spet gledala, da bom orenk na stimulirana za našega. http://www.youtube.com/watch?v=hasKmDr1yrA
|
|
|
|
RE: NOVEMBER IVF/ICSI II.del 30.11.2008 18:43:43
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: miska73 IZVIRNO SPOROČILO: mismis Kar se tiče fotostimulacije imaš čisto prav, evo jaz sedaj študiram, kateri Colinov film bom danes spet gledala, da bom orenk na stimulirana za našega. http://www.youtube.com/watch?v=hasKmDr1yrA miška, ja že, ampak cela ta nanizanka traja 6 ur, potem bo pa malo pozno za domačo nalogo.
|
|
RE: NOVEMBER IVF/ICSI II.del 30.11.2008 18:44:49
|
|
|
|
zarja1
|
pa še ena za Shuki....
|
|
RE: NOVEMBER IVF/ICSI II.del 30.11.2008 18:57:01
|
|
|
|
gigi1
|
Šuki men je tle bolj všeč
|
|
RE: NOVEMBER IVF/ICSI II.del 30.11.2008 18:59:37
|
|
|
|
Kruce Fiks
|
Meni so skoz pravli da se drevesa drugače razmnožujejo, le kam je šel ta svet??
|
|
|
|
RE: NOVEMBER IVF/ICSI II.del 30.11.2008 19:01:20
|
|
|
|
Serendipity
|
IZVIRNO SPOROČILO: miska73 IZVIRNO SPOROČILO: mismis ne to pa ne, to je za vaše O, mojo fotostimulacija je drugačna A mogoče tole Oh..pupe..meni je ta tip...popolnoma za dol past. Pa ne samo enkrat ampak dvakrat, trikrat, stokrat. MOJ! miši - tnx za mojega pupeka pa za smijleke! Oja, pa točno zaradi tega filmčka: http://www.ringaraja.net/forum/m_3417456/mpage_61/key_/tm.htm mišmiš - si ga bove delile. 3 ure ti, 3 ure jaz
< Sporočilo je popravil Serendipity -- 30.11.2008 19:04:41 >
|
|
|
|
RE: NOVEMBER IVF/ICSI II.del 30.11.2008 19:07:41
|
|
|
|
gigi1
|
Uuuuu Se* tole bo pa z Mišmiško zanj
|
|
RE: NOVEMBER IVF/ICSI II.del 30.11.2008 19:11:05
|
|
|
|
Pija76
|
Pa sej ste ponorele . Gigi un je pa fejst - vino. Čokolada je pa z pomarančo, cimetom, koriandrom, mandeljni, grozdnjem -rozinami, mrbit še kej sam rajš ne grem gledat k bo padla še ena. Men te okusi blazno pašjo, drugače nisem nek čokoladabasađžer.
|
|
|
|
RE: NOVEMBER IVF/ICSI II.del 30.11.2008 19:11:52
|
|
|
|
Serendipity
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Uuuuu Se* tole bo pa z Mišmiško zanj Ma, saj po moje se da na pol prežagat, ali?
|
|
|
|
RE: NOVEMBER IVF/ICSI II.del 30.11.2008 19:16:36
|
|
|
|
sonček33
|
Draga Se* jutri je pa poseben dan...dobila boš pikici...Jupi
|
|
RE: NOVEMBER IVF/ICSI II.del 30.11.2008 19:20:32
|
|
|
|
Serendipity
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 Draga Se* jutri je pa poseben dan...dobila boš pikici...Jupi Oooo sončece - jap! Jutri, na dan najine polletne obletnice (kaj je to z ženskami in obletnicami ) dobiva dve ali eno pikopoko. Bom pa fajn cartala, pa razvajala, pa prepevala (hm ... če dobro premislim, raje ne bom pela ) da bodo videle kak je fajn in se odločijo ostat pri nama.
|
|
|
|
RE: NOVEMBER IVF/ICSI II.del 30.11.2008 19:30:02
|
|
|
|
sonček33
|
Se* iz srca ti privoščim!
|
|
RE: NOVEMBER IVF/ICSI II.del 30.11.2008 19:37:32
|
|
|
|
gigi1
|
Se* če maš tak glas k jst, pol raj ne pet . Hecam se. Kdo pa pravi, da imajo pikice posluh . Ti kar poj. Veselje in sreča je pol poti do vgnezditve
|
|
RE: NOVEMBER IVF/ICSI II.del 30.11.2008 19:38:12
|
|
|
|
gigi1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pija76 Pa sej ste ponorele . Gigi un je pa fejst - vino. Čokolada je pa z pomarančo, cimetom, koriandrom, mandeljni, grozdnjem -rozinami, mrbit še kej sam rajš ne grem gledat k bo padla še ena. Men te okusi blazno pašjo, drugače nisem nek čokoladabasađžer. Pija danes je na TV1000 ob 8ih
|
|
RE: NOVEMBER IVF/ICSI II.del 30.11.2008 19:44:52
|
|
|
|
lučka 25
|
Blanč, nikar še ne vrži puške v koruzo Ne obupat. Kaj pa če se je le en poslovil. Vidiš koliko punc je že imelo take krvavitve, pa je bilo potem vse v redu. jutri pojdi na krvnega, pa potem čez par dni ponovno. A prav? Kruce, tvoja ženka naj kar danes lepo vzame klomifen, ne bo nič narobe. Preverjeno. Punce, pa kaj ve meni delate. Toliko fotostimulacije, da se meni kar sline cedijo iz ust. Bo moj pobegnil, če ga še enkrat napadem.
|
|
|
|
RE: NOVEMBER IVF/ICSI II.del 30.11.2008 19:45:38
|
|
|
|
Serendipity
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Se* če maš tak glas k jst, pol raj ne pet . Hecam se. Kdo pa pravi, da imajo pikice posluh . Ti kar poj. Veselje in sreča je pol poti do vgnezditve Hm ... raje NE bom pela. Ne riskiram Bom prepustila ta del mojemu ... on nam tak vsak večer drži koncert
|
|
|
|
RE: NOVEMBER IVF/ICSI II.del 30.11.2008 19:46:55
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25 Punce, pa kaj ve meni delate. Toliko fotostimulacije, da se meni kar sline cedijo iz ust. Bo moj pobegnil, če ga še enkrat napadem. sem te le dobila...kaj pa otroc?
|
|
RE: NOVEMBER IVF/ICSI II.del 30.11.2008 19:48:14
|
|
|
|
zarja1
|
ena hecna predpraznična...
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?