|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke 2009
30.12.2008 12:24:46   
mamika2
Hojla avgustovke,

za mano je ena res zoprna noč user posted image , tako, da sem danes kot zombi user posted image . Naša pupa je zvečer zakuhala, pa smo ponoči merili temperaturo in dajali Calpol. Zdajle spančka, jaz bom šla pa tudi vodoravno.

Altaja, Anč in Roth - vidim, da ste se vse odločile nehat kadit ali pa zmanjšat količino cigaret - držim pesti, da vam uspe user posted image

TjašaJ - evo, sva že dve, lačni, ampak brez apetita user posted image .

Poopsie in Cowgirl - lepo, da sta se nam pridružili user posted image . Poopsie, ker si spraševala glede NS, jaz sem se prijavila v Dravlje Lj. v začetku februarja. Imajo licenco, samoplačniška NS je 60eur, če ti otročka posnamejo na dvd pa 75eur. Ampak tebe verjetno zanima Celje in okolica? Mogoče se kakšna Celjanka na forumu javi z informacijami.

Lepo se imejte user posted image , da bi vam bilo čim manj slabo user posted image .

(odgovor članu poopsie)
Neposredna povezava do sporočila: 501
30.12.2008 12:34:45   
altaja
Hvala punce, sem se bala da me boste obsojale. Resnično mam preveč rada tole pikico v meni da bi jo še naprej zastrupljala. Sem pridna, lepo zdravo jem, pijem omega3 pa kalcij in poskušam uživat!

Kje boste kej za silvestrovo? Mene moj heca da bi šli u lj k so koncerti, sam ne vem no, men ni do tega da bi zunej na mrazu stala, pa ful mi je bedno k ta družba s katero naj bi šli ne ve da pričakujeva pa se mi ne da ubadat z vprašanji zakaj nočem nič spit pa bla bla bla...

(odgovor članu mamika2)
Neposredna povezava do sporočila: 502
30.12.2008 13:14:37   
Muca83
Midva bova silvestrovala pri njegovi sestri, se nas bo ene 10 skupaj zbralo. Malo bomo pojedli in popili (jaz seveda samo sok), pa debatirali. Je bilo tako že nekaj let zapored in je vedno luštno. Meni je všeč, ker sem na toplem in lahko sedim. Tista silvestrovanja na prostem so mi zoprna, ker me vedno zebe pa še stati je treba skoz.

Ampak če pa samo ob polnoči popijem en mali požirek šampanjca, pa najbrž ne more škoditi ane? Ker še nihče ne ve in vem, da bodo užaljeni, če ne bom hotela niti opolnoči nazdravit.

(odgovor članu altaja)
Neposredna povezava do sporočila: 503
30.12.2008 13:51:42   
altaja
Ma ne, če spiješ mau za nazdravt nima bit kej, sam ne se ga nabutat user posted image

(odgovor članu Muca83)
Neposredna povezava do sporočila: 504
30.12.2008 14:03:14   
HeGa
Dober dan še zaspan - punce jst sm čist uničena! Tooolk sem se prehladila, da joj. Že druga neprespana noč zaradi kašlanja. Sem že čist brez glasu.

Kar se hrane tiče pri meni ni problemov, ker mi nič ne diši, pa se mi ni treba nazaj držat. Na vago pa rajš ne stopim, ker moram skoz neki mlet, da mi ni slabo. Mi pa itak vse smrdi. Smo pa mel kr neki nazdravljanj zadnje čase, od rojstnih dnevov, pa večerje,... pa se mi zdi da en kozarček za nazdravit nobenmu ne bo škodval. Sicer se tud z vinom silim, ampak tiste 1/2 deci pa vseeno spijem.

Ne misliva pa še nekaj časa nobenemu povedat. V prvi nosečnosti sva povedala šele po dopolnjenemu 4 mesecu. HB da ne kadim več že kar nekaj let, ker se mi zdi da te tuki najlaži pogruntajo. Tko da punce tud jst držim pesti za vse vas kadilke, da vam ne bo pretežko.

Na NS se bom tud jst v Dravlje naročila, ampak šele po prvem pregledu. Sem bila nazadnje tud tam, pa mam same pozitivne vtise.

Praznovali bomo pa kar doma, jst čist bolana, pa še z 11 mesečno pikico ne vem kam bi rinli.

(odgovor članu Muca83)
Neposredna povezava do sporočila: 505
30.12.2008 14:04:31   
MTFP
IZVIRNO SPOROČILO: Muca83

Midva bova silvestrovala pri njegovi sestri, se nas bo ene 10 skupaj zbralo. Malo bomo pojedli in popili (jaz seveda samo sok), pa debatirali. Je bilo tako že nekaj let zapored in je vedno luštno. Meni je všeč, ker sem na toplem in lahko sedim. Tista silvestrovanja na prostem so mi zoprna, ker me vedno zebe pa še stati je treba skoz.

Ampak če pa samo ob polnoči popijem en mali požirek šampanjca, pa najbrž ne more škoditi ane? Ker še nihče ne ve in vem, da bodo užaljeni, če ne bom hotela niti opolnoči nazdravit.

Seveda mislim da lahko nazdraviš, v kolikor se ti ne bo slučajno obračalo. Sicer sem kake 2 tedna nazaj na Pušenjaku brala, da ne priporoča ravno (samo tam je bilo govora o kozarčkih sedaj v decembru in ne požirkih). Tekom večera se pa zgovori, da si na antibiotikih, pri meni to sedaj vžge.. (sploh če so te drugače navajeni piti)

(odgovor članu Muca83)
Neposredna povezava do sporočila: 506
30.12.2008 14:06:36   
MTFP
IZVIRNO SPOROČILO: MTFP

IZVIRNO SPOROČILO: Muca83

Seveda mislim da lahko nazdraviš, v kolikor se ti ne bo slučajno obračalo. Sicer sem kake 2 tedna nazaj na Pušenjaku brala, da ne priporoča ravno (samo tam je bilo govora o kozarčkih sedaj v decembru in ne požirkih). Tekom večera se pa zgovori, da si na antibiotikih, pri meni to sedaj vžge.. (sploh če so te drugače navajeni piti)

Hehe punce vidim da sem forum zgrešila, meni je bilo pa čudno samo ene nove nosečke in novi nickiuser posted image user posted image . Pa toliko novih postov, pa sem bila samo par dni odsotna... ojoj, brez zamer, grem "svoje" poiskati...

(odgovor članu MTFP)
Neposredna povezava do sporočila: 507
30.12.2008 15:47:44   
Sulfinija
Punce sem šla mimo cunj obešenim uporabljam Lenor mehčalec vedno vendar mi tak smrdi sedaj,da je groza.Mi je tak dvignilo,da sme celo kosilo user posted image .Za popeniti je danes stanje pri meni,in bleda sem ko stena pa taka na večerjo kriza no.Itak ne bom aodlgo in boma šla pač izgovor,da naju čakajo drugi prijatelji nekje,ker če ne boma šla bojo zelo užaljeni.
Danes se počutim rensično kriminalno.

Jutri za silvestra bomo kar doma.Ob polnoči bom tudi jaz z mojimi nazdravila bom videla ali z radgonkso zlato penino,če ne bo šlo po grlu pa mam perajt otroški šampanjec pa bo.Jedli pa bomo za večerjo telečje zrezke v omaki z gobicami se mi je tole ful zluštalo.

Ma še katera filing,da jo nekaj zvija kot pred M.Jaz bi sedaj ravno mogla dobiti drugo in mi prav nič ni fanj upam na vse naj,naj.mI je pa danes ena avgustovka sporočila sicer ni tukaj sodelovala in noseča je bila točno dva tedna perd mano,da se je njega nosečnost končala včeraj nesrečno po pregledu pri G.Me je kar malo panika 6.1. samo vem,da bo tokrat vse kot mora biti.

LP Mojcauser posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu Tanchy)
Neposredna povezava do sporočila: 508
30.12.2008 16:47:24   
DIANE
Jaz pa že ure odštevam do jutri do pregleda da vidim kako je. Upam, da bo vse dobro da bom lepo videla biti srček in bo to najlepši silvesterski večer zame.
Sulfinija me je kr zmrazilo k si omenila, da se ji je tako končalo.user posted image
Sulfinija midve sva enako noseči če se ne motim13.8.09 PDP?

(odgovor članu mamika2)
Neposredna povezava do sporočila: 509
30.12.2008 16:47:33   
lara27

Pozdravljene punce!

Lep pozdrav vsem novimuser posted image na forumu danes sem opravila prvi pregled videla srček user posted image opravila vse laboratorijske preiskave upam ,da bo vse o.k
le Ginekologinja mi je dala novi rok po ultrazvoku 20.8.2009. ker je plod manjši 9,5 mm prejšnji rok 11.8.2009 tako ,da sedaj se moram po novem letu še naročit za NS pri Strahovi ,da odženemo še preostale skrbi. Se že veselimo!user posted image
Lep dan vsem!

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 510
30.12.2008 16:54:58   
Sulfinija
Ja Diane,še kak dober razumem tole frendico ko sta se tudi ona dva matrala potem pa takole.Tudi midva sma imela že dva ss letos maja enega takole pri tej četrti nosečnosti pa vse dober kaže zato vem,da boma tokrat z najino user posted image  zmagale.

Ja 13.08 je rok po ZM bomo videli kakega bo določila 6.1 ginekologinja,ker sme le še tam mela dva uZ nič roka,naslendjič pa dobim materinsko,kri pa vodo so mi že vzeli.

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu lara27)
Neposredna povezava do sporočila: 511
30.12.2008 16:55:56   
Sulfinija
Ja jaz se bom na nuhalno naročila po pregledu,ki bo 6.1 v bolnišnici Rakičan,ker sem iz MS pri dr.Čopi Simoni.

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 512
30.12.2008 17:01:56   
poopsie
Dan.

Jaz sem priracala iz službe in vmes skoraj zmrznilauser posted image
Takoj kako sem vstopila v stanovanje je vame vdaril vonj pečene ribe in mislim da vam ne rabim povedat,da sem bila spet na obisku WC-jauser posted image Ma izbruham pa tako samo slino saj v usta nič ne spravim.
Sulfinija oo..tudi jaz sem bleda. Me je dorektor vprašal,če bom zbolela ker sem kot stenauser posted image Sem se hitro šla na pudratuser posted image Joj mi je hudo za tvojo prijateljicouser posted image Ti pa kar optimistično.. Seveda bo vse vreduuser posted image
Lara27 bravo za srčka user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Mi trije oz. štirjeuser posted image pa bomo za novo leto pri prijateljih. Tako,da hvala bogu ne rabim skrbet za jedilnikuser posted image
Kar se pa penine tiče pa bom en požirek spila ostalo pa na skrivaj dragemu dalauser posted image user posted image

Jutri pa pridejo na kosilo moji starši. In jim bomo povedali za nosečnost.
Naredila sem to :  user posted image in : user posted image

Zdaj pa nevem kaj naj noter napišemuser posted image Nekaj izvirnega....
Najverjetneje pa bom dala Irayi in jima bo ona dala kr v roke. Ali ima katera kakšen drug predlog?

Iraya je 4 tedne prezgodaj postala sestra mali Isabelli. :)

(odgovor članu lara27)
Neposredna povezava do sporočila: 513
30.12.2008 18:22:05   
Anonimen
user posted image
Js se pa danes tako čudno počutim user posted image spet sem lačna in brez apetita, pa še na bruhanje mi gre in občasno me zvije v želodcu ali špikne kje spodaj. Nič kaj prijetno. Dopoldne sem bila pa še čisto vredu. Utrujenosti raje sploh ne omenjam...

Razmišljam, da bi šla kar v velenje na nuhalno, a ima katera kakšne informacije, kako je tam?

(odgovor članu poopsie)
  Neposredna povezava do sporočila: 514
30.12.2008 18:55:18   
roth
jaz sem komaj 6 tednov,sem klicala pred božičem ginekologinjo in ima dama dopust do 5,1,09,sem klicala dr,gašperlinovo ker ima privat da bi šla samo plačniško pa je tudi na dopustu sem pa is okolice celja,če je še katera celjanka tu gor,tko da po praznikih.počutim se fenomenalno ko da nisem noseča razen okrok 4h zjutraj rahla slabost za par minut in popoldne proti večiru postanem okrogla ko da sem v 5 mesecu noseča ima katera podobno težavo?user posted image Jaz že počasi razmišljam da sem jas več noseča ko 6 tednov pa da semuser posted image vseeno imela pa malo sem se tudi zredila saj bi skos nekaj glodalauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 515
30.12.2008 19:01:54   
eva Ana
Pozjene,
tud jaz sem danes čist out; prej me je pikalo po jajčnikih, da sem kr ležat šla. Pa ugotovila sem, da mi je danes prvič slabo po kosilu. Sem jedla polnjeno papriko in mam občutek, da bi moglo it vse venuser posted image ... Pa hladilnik sem samo odprla in....fuj smrdi user posted image ! Pa taka lenoba sem, čist nič se mi ne ljubi!

poopsie, full dobra ideja za starše (dedka in babico), jaz bi naredila tako kot si že omenila, bi dala Irayi v roke da posreduje naprej!
Poročaj o odzivu!

Nova nosečka, pa dobrodošla med nami!!!...čeprav še vedno ne vem al bom avgustovka al septemberka user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 516
30.12.2008 19:03:25   
nena1978
živjo punce

sem se komaj spravila pred računalnik, da napišem par vestic....sem namreč v službi 100% zasedena pa še kr nič ne kaže, da se bo s prazniki kaj umirilo.....slabost me že napada, tudi ponoči slabo spim, ful sm lačna, vse mi smrdi........v sluzbi pa cel dan presedim pred računalnikom, še sama ne vem, kako zdržim.....povedala jim še nisem, čakam vsaj na prvi pregled....naročila sem se pa so mi dali datum šele 20.1., sem gledala po tem koledarčku in je to že proti koncu 10.tedna.....a vi ste imela tudi tako pozno?

čestitam in veselim se z vsemi, ki ste že bile na pregledu in videle svojega user posted image ...komaj čakam, da se vam pridružim!!!

pa da ne pozabim...želim vam SREČNO NOVO LETO...to bo naše leto.....leto naših user posted image .....

lp

n.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 517
30.12.2008 19:26:54   
altaja
eva Ana: Kdaj si si zračunala rok glede na zm? Jst naj bi mela 28.08. 

(odgovor članu nena1978)
Neposredna povezava do sporočila: 518
30.12.2008 20:03:48   
*anč*
lara user posted image za uspešno opravljen pregled!

diane  tebi želim,da jutri vidiš user posted image !

poopsie  jst  mam tut ta zoprn kovinski okus ...user posted image , sploh ne zgine user posted image . sm ga mela tut v prvi user posted image pa je izzvenel  po 3 mesecih.

Razveseljujeta nas dva sončka; Tristan in Kiara.

(odgovor članu altaja)
Neposredna povezava do sporočila: 519
31.12.2008 9:31:19   
Urša T.
Ojla, nosečke!

Kako se kaj počutite?
Ali se še kateri dogaja, da jo boli želodec?
Jaz namreč, ko nekaj pojem, me čez 10, 15 minut začne boleti želodec, pa včasih precej dolgo traja, da me neha. Pa se ne nabašem s hrano, čisto normalno jem.
Ali katero muči zaprtost? jaz sem bila na začetku full zaprta, sedaj pa, kadar grem na blato, je to driska. Grem  pa enkrat na dan.
Imate še  boleče prsi?Jaz imam napete. bolečih pa niti ne.

Danes pa silvestrovo, meni se pa nič ne ljubi :).

(odgovor članu *anč*)
Neposredna povezava do sporočila: 520
31.12.2008 9:31:47   
Anonimen
nena1978, jaz imam 1.pregled še kasneje, konec 11t user posted image  - 13.1. Zdaj sem noseča 9t in postajam malo nestrpnal Zadnja nosečnost se mi je končala nekje v 11 t, prvi znaki, da ni vse v redu pa so bili ravno nekje v tem času, ko sem imela prvi pregled. Jaz tudi ne bom nič rekla, dokler ne grem čez prvi pregled. In še potem bom malo s težkim srcem .... situacija v službi user posted image  direktorica bo delala paniko, jo že zdaj, ker gre na porodniško sodelavec, maja. Jaz pa če upoštevam še dopust, star08 in nov09 (drugo leto bo zapadel) pa tudi sredi ali konec maja grem. In sodelavka gre maja na operacijo kolena, in je ne bo sprva vsaj 3m in potem ima še dolgo rehabilitacijo .... kar vas verjetno vse tule zelo zanima user posted image

Skratka nena, mene tud muči in razmišljam, da bi probala iti samoplačniško en teden prej. Bom videla, če se sploh da tako na hitro zmenit.

Jaz sem sicer tudi totalno povožena, utrujena za pop*, glavobol, slabost ... energija na nuli, moj pa tu zraven navija da bi šli smučat, sankat ... najbolje da se skup spravim in grem in se vsaj z našo pupico malo nasankam in spregodim. Običajno res drži da se tako potem bolje počutiš, sam spokat se je pa ...

Lep poraznujte danes. Vreme je že ful lepouser posted image

(odgovor članu nena1978)
  Neposredna povezava do sporočila: 521
31.12.2008 9:54:11   
Anonimen
user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Urša T.

Ojla, nosečke!

Kako se kaj počutite?
Ali se še kateri dogaja, da jo boli želodec?
Jaz namreč, ko nekaj pojem, me čez 10, 15 minut začne boleti želodec, pa včasih precej dolgo traja, da me neha. Pa se ne nabašem s hrano, čisto normalno jem.
Ali katero muči zaprtost? jaz sem bila na začetku full zaprta, sedaj pa, kadar grem na blato, je to driska.
Grem  pa enkrat na dan.
Imate še  boleče prsi?Jaz imam napete. bolečih pa niti ne.

Danes pa silvestrovo, meni se pa nič ne ljubi :).

Vse to velja tudi za mene. Prsi so me celo noč bolele. Edino želodec me začne boleti takoj, ampak ne zjutraj, samo popoldne. Potem pa traja vsaj kakšne pol ure do ene ure.

(odgovor članu Urša T.)
  Neposredna povezava do sporočila: 522
31.12.2008 10:15:02   
Arwen
Hojla punce!   Tudi jaz se ponosno pridružujem avgustovkam 2009, PDP 29.8. Sem torej šele v 6. tednu, ampak se že soočam s takimi in drugačnimi nosečniškimi tegobami. Utrujena za pop…., stalno me na vodo tišči, posebej neprijetno je ponoči → premalo spanja → še bolj utrujena). Slabosti zaenkrat še ni, ampak če gre soditi po prvi nosečnosti, me tudi to še čaka. Doma imamo že enega štiriletnika, ki je hvalabogu že dokaj samostojen in zelo priden fantek. Prvi pregled imam pa tudi jaz za moje pojme zelo pozno, v 10. tednu. Ampak bom šla že prej nekam drugam,  takoj po novem letu.   Urša T. – tudi jaz sem imela do nekaj dni nazaj ful boleče prsi, zdaj pa ne več. Mislim, da ni razloga za paniko. Poopsie, midva sva domačim na božični večer zraven darila zavila še par otroških copatkov in je bilo takoj vse jasno J.
Nič, grem še naprej delat za nekaj uric, potem pa končno spet par dni crkljanja doma...juhu!

Lepo praznujte, Arwen

(odgovor članu mamika2)
Neposredna povezava do sporočila: 523
31.12.2008 10:27:12   
Muca83
Ojla punce na zadnji dan v letu! Jaz sem vsak dan slabše. Zjutraj komaj vstanem, ker mi je tako slabo. Tako, da se pol ure iz postelje spravljam. Vmes pa mojemu naročujem naj hitro pripravi zajtrk, da hitro nekaj pojem.
Tako, da slabosti res vsak dan malo napredujejo. Po izkušnjah iz prejšnje user posted image bo še precej huje. No, mogoče mi bo pa malo prihranjeno user posted image

Zdaj mi je največji izziv odločiti se kaj pripraviti za kosilo. Na katerokoli hrano pomislim, mi gre kar na bruhanje user posted image Tako, da bo skuhat kosilo in ga še pojest danes pravi izziv.

Malo se pa tudi sprašujem koliko časa bom še lahko prikrivala tole pred sorodniki. Ker, ko je meni slabo, to težko skrivam. Saj najbrž jim bo hitro jasno samo nobeden ne bo nič rekel, ker vedo kako je bilo v preteklosti in da bova že povedala, ko se nama bo zdelo varno.

(odgovor članu Arwen)
Neposredna povezava do sporočila: 524
31.12.2008 10:31:15   
zima07
Pozdravljene!

Tudi jaz ponosno sporočam, da je bilo na prvem UZ vse krasno-srček utripa, plodek je velik že 17mm user posted image ...

Drugače vse po starem, veselim se današnjega večera, edino malo moram iti še spat-4 ure ponoči je bilo premalouser posted image ..

VSEM SKUPAJ ŽELIM SREČNO, ZDRAVO, USPEŠNO, PREDVSEM PA OTROŠKEGA SMEHA POLNO LETO 2009!!!!

Lepo praznujte!!

(odgovor članu Muca83)
Neposredna povezava do sporočila: 525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Česa očetje ne bi smeli nikoli reči?
Malce za šalo, malce zares: Preberite si, česa očetje nikoli ne smete reči svoji partnerici, materi vašega otroka. Če že...
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......