Anonimen
|
Hojla punce! Meni je zoperno, ker sem anonimna - se bom razkrila v petek takoj po 1. pregledu. Do takrat pa se lahko imenujem, ce se ne motim glede stevilke, anonimna 3 (vcerajsnja, ki je sprasevala glede testa). Skratka, danes sem kupila se enega, mpram pocakat do 5h, ko pride mozek, bi rad bil zraven. Ampak mislim, da kar bo drzal vcerajsnji plusek Glede pocutja - jaz sem super, kot da ne bi bila , se joske me ne bolijo. No, edino malo napihnjen trebuscek imam, pa spika kot pred M, pa kriz...sem bla prepricana, da nismo noseci, ampak ko je pa M ze tako dolgo zamujala... Se prejsnji teden se me je nekaj loteval prehlad in sem pojedla 2 aspirina... V 1. nosecnosti so bile bolece dojke 1. znak (takoj po ovulaciji/oploditivi), potem nekje v 7/8t pa fuuuuul slabo, brez bruhanja, trajalo je pa vse do konca (s tem da so bili prvi 4 meseci intenzivnejsi). Gabila se mi je vsa hrana, se vodo nisem mogla niti videt. Tudi jaz sem sladkosned, med pa se mi je totalno obrnilo. No, sedaj jem normalno...tudi kavica zjutraj in tako. No, ampak lahko da se bo vse se obrnilo... Boga Sisy, socustvujem s tabo, ker vem kako se pocutis. Pa se ob enem otrocku doma...uf...moj je bil tudi vceraj tak sitko, da ni za povedat, po eni strani sem bila vesela , po drugi sem si pa govorila "OMG se eden prihaja" Za vse, ki se je nesrecno koncalo in in pa da cimhitreje (spet) rata!! Glede UZ in bitja veliko zavisi tudi od same kvalitete UZ. No, pri meni se je vse lepo videlo in slisala v 6t... Uf, sedaj sem se pa razpisala, a ne lp
|