prihaja poletje ... a kaj športate in pazite na linijo? (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

Anonimen -> prihaja poletje ... a kaj športate in pazite na linijo? (30.3.2005 13:10:36)

Sej nisem bliz doma...grem na vlak, pa se dve uri vozm do Lj, pol grem pa v Tivoli na sprehod. Je to kej čudnga? :zmeden2:

Tjula -> prihaja poletje ... a kaj športate in pazite na linijo? (30.3.2005 13:11:11)

Svašta:)-

Anonimen -> prihaja poletje ... a kaj športate in pazite na linijo? (30.3.2005 13:12:28)

Ja, tud norcimormo živt :)-

pravljica -> prihaja poletje ... a kaj športate in pazite na linijo? (30.3.2005 13:18:57)

jaz bi šla pa tako na kolo :((...pa letos ne vem če bo kaj, glede na to da imam julija rok...pol pa tud ne verjamem da mi bo takoj rit za žulit :zmeden:
se tolažim, da bom v enem mesecu do morja veliiiik km prehodla 8)

Anonimen -> prihaja poletje ... a kaj športate in pazite na linijo? (30.3.2005 13:24:14)

Bo pasalo, sploh če boš šivana :)

Če boš šla peš na morje, bo pa šla kšna kila dol ;)

Pupica -> prihaja poletje ... a kaj športate in pazite na linijo? (30.3.2005 13:56:00)

Smo začel športat ja:sloncek::sloncek::sloncek:Maratonsko dolgi sprehodi, pa nč kruha pa velik s...prehodov;)

.ču -> prihaja poletje ... a kaj športate in pazite na linijo? (30.3.2005 14:48:42)

Športamo na veliko:)vsak dan dvakrat vozek gor pa dol po štengah vlačim:(s ta malim not,da ne bo pomote...
Orbitrek se mi prov smil tm v spalnci,k so ga pajki že čist posvojil in majo žurke:):)-..gor
..sm pa že clo rolerje spakirala v avto,da se en dan odpravm prevert kondicijo,to mi je največji užitek9nebesa..

Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]