|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   tangice al navadne?
30.3.2005 11:41:48   
Čiračara
Nosim tangice, ponoči pa včasih tud spim v oprijetih boksericah :love:

(odgovor članu Tjula)
Neposredna povezava do sporočila: 26
   tangice al navadne?
30.3.2005 11:42:56   
ledenka
viv, morš kupit take, ki majo nežen šiv odzadaj. so mene tud žulile, dokler nisem tega pogruntala :)-

(odgovor članu Tjula)
Neposredna povezava do sporočila: 27
   tangice al navadne?
30.3.2005 11:45:10   
viv_
ledenka - pomoje se preveč našponajo čez moje kosti, pol mi jih pa preveč u rit potegne :)-:)-:)-

Joj, k bi moj šef vedu kaj razpredam tuki po netu, namesto da bi se ukvarjala z enim projektom 8)

(odgovor članu Tjula)
Neposredna povezava do sporočila: 28
   tangice al navadne?
30.3.2005 11:45:43   
Pajaca
neva6.... nimam pojma. Sem pol preverla pri očetu od prijateljice (dela v isti firmi) če je res to tko, pa je reku da nič ne ve o tem.....

A si predstavljaš.... šef pogleda kakšne gate maš gor.... sej to je že spolno nadlegovanje.

(odgovor članu Tjula)
Neposredna povezava do sporočila: 29
   tangice al navadne?
30.3.2005 11:46:13   
sašaš

TANGICE :bravo:

Pozimi pa (večinoma) BOKSARCE :bravo:

Navadnih nimam!

Na mojem :love: so mi pa itak najbolj oprijete boksarce všeč - al pa nč! V tangah si ga pa ne predstavljam - jih tud ne bi hotel! :)-

Lp :muca:

(odgovor članu Tjula)
Neposredna povezava do sporočila: 30
   [Brisano sporočilo]
30.3.2005 11:48:22   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Tjula)
  Neposredna povezava do sporočila: 31
   tangice al navadne?
30.3.2005 11:55:46   
lelaval

Tangice so zakon kot ste že ugotovile (ampak pri moških so mi pa ful grozne).
Lanni pa sem zopet začela uporabljati tudi bokserke (ker me je pozimi v rit zeblo):)-:)-:)-:)-

LP:sloncek:

(odgovor članu Tjula)
Neposredna povezava do sporočila: 32
   tangice al navadne?
30.3.2005 12:02:30   
mami Lea
Jaz sem preden sem zanosila nosila tangice. Nato sem v Emporiumu kupila v Mothercare (ne vem če sem prov napisala, tista trgovina čisto na koncu emporiuma z otroškimi in nosečniškimi cotami) nizke nosečniške spodnjice (5kom za 3500 sit) in te mi sploh niso lezle v rit. Od takrat naprej jih nosim so zelo fajn in sploh ne lezelo v rit čeprav so mi prej vse ostale lezle. Ko bodo razpadle jih bom šla sigurno spet kupiti.

Meni osebno so tangice čist cool. Se mi pa obrne ko vidim kakšno najstnico v kavbojkah z nizkim pasom, ki se sklanja in cele tangice ven gledajo. Res sam še skret papir bi si mogla uzad zahaklat pa bi bila kompletna. Ne vem mogoče to njim zgleda seksi men se pa kar obrača, kakšnim puncam res pol riti ven gleda.:zmeden:

(odgovor članu Tjula)
Neposredna povezava do sporočila: 33
   tangice al navadne?
30.3.2005 12:07:01   
puri
Tangice vedno in povsod:)

(odgovor članu Tjula)
Neposredna povezava do sporočila: 34
   tangice al navadne?
30.3.2005 12:09:06   
Tjula
mami Lea, se strinjam s tabo. Tangice so OK, dokler so diskretne. Tisto, da so štriki do popka zunaj, je res mim. Mi je pa recimo všeč, če maš bele hlače in spodaj temne tange, tko da se malo vidijo. Do tle še gre, kar je pa več pa adijo pamet.

(odgovor članu Tjula)
Neposredna povezava do sporočila: 35
   tangice al navadne?
30.3.2005 12:20:05   
Pajaca
Men pa ravn to ne potegne, da maš bele hlače pa črne tange... al pa belo bluzo pa črn modrc.... mi je ful grdo.

To da mal ven pogleda me ne mot, mi je grši ko vidiš kakšno ki se sklanja in ji tiste nagnusne bele gate do popka ven pogledajo, pa po možnosti, da ma še žabe gor.... kavbojke na boke, pa žabe do popka.... to je šele groza.

(odgovor članu Tjula)
Neposredna povezava do sporočila: 36
   tangice al navadne?
30.3.2005 12:21:02   
pika74
Moj je lan za roj. v službi dobu tangice in sm mu jih tkoj splela 8)8)8)

Drgač pa sem za mešano (odvisn od situacije).

(odgovor članu Tjula)
Neposredna povezava do sporočila: 37
   tangice al navadne?
30.3.2005 12:23:06   
Teni_
Joj, jaz pa odkar sem bila noseča več ne morem nosit tangic, prej pa drugih nisem oblekla. Pa, da ne bo katera mislila, da imam tiste oma gate. Imam pač bolj ali manj navadne. No, včasih pa tudi tangice, ampak sem se jih nekako odvadila.

LP,
Mojca:nosecka:

(odgovor članu Tjula)
Neposredna povezava do sporočila: 38
   tangice al navadne?
30.3.2005 12:26:49   
mammika
Jaz navadno nosim obične gate.Najraje imam boksarce sem pa tja pa tud tange dam gor. Poleti pa tange-itak Sam zdej odkar sem rodila mi je prav čudno nositi tange ker se mi zdi da je pol rit še večja :)-

(odgovor članu Tjula)
Neposredna povezava do sporočila: 39
   tangice al navadne?
30.3.2005 12:34:53   
emaa
tange obvezno, samo za med M mam ta navadne, sem mogla zadnjič troje kupit, ko sem ugotovila, da jih nimam več, ker sam tange kupujem. Moj pa ma tange, me je provociral, da mu jih ne upam kupit, sem rekla, da jih mora oblečt, če jih kupim, valda da sem kupla, če me je dražil, oblečt jih je pa tud mogu:)-

(odgovor članu Tjula)
Neposredna povezava do sporočila: 40
   tangice al navadne?
30.3.2005 12:36:50   
pika74
emamair, kašne barve si mu kupla?

moj je dobu take unisex pa sm kr zaplenla :)-:)-:)-

(odgovor članu Tjula)
Neposredna povezava do sporočila: 41
   tangice al navadne?
30.3.2005 13:02:03   
lin
tanga:bravo::bravo::bravo:

(odgovor članu Tjula)
Neposredna povezava do sporočila: 42
   tangice al navadne?
30.3.2005 13:19:35   
Nogavička
Evo še ena, ki jih ne prenesem.

:rozica:

(odgovor članu Tjula)
Neposredna povezava do sporočila: 43
   tangice al navadne?
30.3.2005 13:19:58   
mami Lea
Moj nebi tangic nase spravu za noben denar, raj je brez:)-
Še mene skoz sprašije če me nič ne mot k mam tist štrik v riti:)-:)-
Se pa sploh ne pritožuje, ko me zvečer zagleda v tangicah. Mislim da sploh ni treba razlagat kako se večer konča:ups:

(odgovor članu Tjula)
Neposredna povezava do sporočila: 44
   tangice al navadne?
30.3.2005 13:23:27   
Seven*
Uuuu, jaz pa sem med nosecnostjo odkrila kako so komot cisto navadne bele gate. Tiste, ki so kot plahte za jadrat. Sem potem se po porodu iskala izgovor da sem ji nosla... Saj veste, cisca pa to.. :)-:)-:)- Zdaj sem pa spet noseca in jih spet lahko nosim!!! :)-:)-:)- Seveda samo za doma. Zunaj mi je fajn, ce me kaksni/kaksna v rit pogleda in sem sexy. :hudicek::hudicek: Tak da, ven obvezno z tangami, doma pa OMA GATE!!

Drugace pa ima moj dragi en kup tangic in je taaaakoooo sexy v njih. Verjamem pa, da pasejo samo na dobro in kompaktno mosko ritko. Mojemu definitivno pristojijo... :love::love::love::love:

(odgovor članu Tjula)
Neposredna povezava do sporočila: 45
   tangice al navadne?
30.3.2005 13:25:30   
mami Lea
Sej jaz se tudi nebi pritoževala nad mojim dragim v tangicah. se ful športa ma ritko 1A.

(odgovor članu Tjula)
Neposredna povezava do sporočila: 46
   tangice al navadne?
30.3.2005 13:56:57   
Pupica
Definitivno tangice.
Problem je le, ker imam samo tangice:zmeden:
Vseh vrst in barv. Tudi med nosečnostjo sme kupila nosečniške tangice v Mothercaru.

(odgovor članu Tjula)
Neposredna povezava do sporočila: 47
   tangice al navadne?
30.3.2005 13:58:58   
Anonimen
Oboje (pač med M navadne, drgač tangice). Ponoč tut obvezno gor (kerekoli, tut s tangicami se da spat).
Se pa navadiš, od začetka so šle tut men na živce:)

Na moških pa tangice - no way!

(odgovor članu Tjula)
  Neposredna povezava do sporočila: 48
   tangice al navadne?
30.3.2005 14:01:41   
BigWhale
Smisel zelo spuscenih kavbojk in tangic in tega, da se rit vidi je ravno v tem, da se rit vidi in da tange zlezejo do pol hrbta gor.

Ista finta je z belimi hlacami in crnim perilom. Da se vidi. 90% tipov se obrne in pogleda.

Sicer smo pa tipi v tangah cisto v redu. Strika se clovek hitro navadi in te neha zulit. Edina nerodna stvar je slacenje, ker se ti tisti okrog tistega strikca vedno ovijejo dlake in potem sleces tange precej na hitro in s solzami v oceh. ;)

Kar se pa obleke v sluzbi tice, pa ima delodajalec pravico predpisati sluzbeno oblacilo. Ce ima zenska tangice in se jih ne vidi, potem je to njen problem, ce jih pa ima do pol hrbta, pa to vidi 3/4 podjetja potem pa ne vec. V tujini bi to ze spadalo pod spolno nadlegovanje.

:)

(odgovor članu Tjula)
Neposredna povezava do sporočila: 49
   tangice al navadne?
30.3.2005 14:13:36   
sašaš

Kaj pa KOPALKE? A mate pri dvodelnih spodnji del s tangicami ali navadnimi?

Jaz sem včasih imela obvezno tangice za na plažo - zdaj imam pa vsako leto bolj gatast spodnji del! :)-

Lp :muca:

(odgovor članu Tjula)
Neposredna povezava do sporočila: 50
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Ime punčka:
suzyst

Najlepše ime izmed:

Heili (6%)

Lana (57%)

Kiara (23%)

Leila (14%)

Število vseh glasov: 301

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!