|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   tangice al navadne?
30.3.2005 11:07:22   
Tjula
A katera med vami sploh še nosi navadne spodnjice? Imam sodelavko, ki tangic ne navleče nase za noben denar, pravi, da jo motijo (žulijo). Je ena redkih, ki jo poznam, da jih ne mara. Kaj pa ve? Ste podlegle temu "fenomenu" in kdaj ste jih prvič oblekle? Se je bilo težko navaditi? Jaz sem imela na začetku kar nekaj problemov, zdaj pa normalnih sploh nimam več. Si ne predstavljam!!!!!!!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   tangice al navadne?
30.3.2005 11:08:23   
dory
Ja jest sem jih cist navajena..sam ponoc mam rada xxxl varinato spodnjic,da je komot..drgac pa tangice vseh barv in modelov :)

(odgovor članu Tjula)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   tangice al navadne?
30.3.2005 11:10:57   
ZARA
..navadne tangice...:bravo:

(odgovor članu Tjula)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   tangice al navadne?
30.3.2005 11:11:05   
total
Tangice so zakon,sploh si ne predstavljam dneva brez njih,poleti pa najraje spim v oprijetih ženskih boksarkah:bravo:

(odgovor članu Tjula)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   tangice al navadne?
30.3.2005 11:11:08   
maruškaD
Je že kar nekaj let odkar nosim tangice. Meni so bile takoj všeč in jih ne zamenjam kar tako - sicer pa so mi dobre tudi ženske bokserice,... Sicer pa navadne hlačke tudi lezejo v rit.

(odgovor članu Tjula)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   tangice al navadne?
30.3.2005 11:18:30   
pravljica
pri meni že od OŠ ni več navadnih v omari, niti boksarc...tangice so zakon! res mi je grozno, če se vidi tista zareza na riti skozi kavbojke in druge hlače...sploh pri malo obilnejših (kot sem jaz :( )...pa ravno takšne potem ne nosijo tangic, ker so kao "predebele" in to ni za njih...pa se mi zdi, da prav takšne še hujše zgledajo v "ta velikih" spodnjicah 8)

(odgovor članu Tjula)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   tangice al navadne?
30.3.2005 11:20:39   
Anonimen
tangice....ko mi navadne gate v rit potegne ;)

Evo in jst kmetica, jih ne prenašam, me žulijo v sicer lepo rejeno rit :(

(odgovor članu Tjula)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
   tangice al navadne?
30.3.2005 11:21:40   
Tjula
kaj pa pravite na tipe v tangicah? Meni osebno je to BLJAK!!! Zadnjič sva v Beti kupovala eno pižamo zame in je mojemu prodajalka ponujala tangice, češ "Vedno več poslovnežev se odloča zanje, da se ne vidi rok skozi obleko..:" Shit, ej, in potem ko se doma sleče? :)-:)-:)-

(odgovor članu Tjula)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   tangice al navadne?
30.3.2005 11:24:18   
kalimero
Tange obvezno. Kadar je -15 pa boksarce, ker ne trpim žab pod hlačami. Navadnih pa sploh ne nosim. V rit navadne lezejo bolj kot tange, vsaj meni :zmeden:

(odgovor članu Tjula)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   tangice al navadne?
30.3.2005 11:24:54   
baguSka
hehe tip u tangicah.. moj se je zadnč neki afnou pa je moje gor ruknu.. me še dons trebuh boli, tok sm se nasmejala.:)-

Pr men so pa v vsakodnevni rabi že kar precej časa.8)

(odgovor članu Tjula)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   tangice al navadne?
30.3.2005 11:25:06   
pravljica
ma ne vem, jst bi jih mojmu kupla, sam ne vem če bi bil navdušen...ne bi pa rekel, da jih ne bo nosil, ker obleče vse, sam da je meni všeč :bravo:
moški imajo pa spoh ponavadi lepe riti, jst ne bi mela nič proti tangicam na njih :love: :)))))

(odgovor članu Tjula)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   tangice al navadne?
30.3.2005 11:25:28   
Anonimen
Ne vem, nisem še nobenga vidla v tangicah. Naš ma obične gate.

Ko smo že pr gatah: sem šla zadnjič mim štacune, pa vidim lušne sp. hlače v izložbi, grem not, vprašam, če ma št. prav da ne, "mam pa ene druge, tud lušne" in pokaže kao mojo številko. O.K., vzamem, čeprav sem že na dva km vidla, da so mi premejhne, samo me je blo sram rečt za večje, k unga prodajalca poznam. Povejte, če nisem butasta na kvadrat :ups:

Zdej jih nos moja sestra, k ma mejhno ritico :(

(odgovor članu Tjula)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
   tangice al navadne?
30.3.2005 11:26:08   
pravljica
joj, al bina :)-:)-:)-

(odgovor članu Tjula)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   tangice al navadne?
30.3.2005 11:26:53   
baguSka
Hehe al bina.. Pomoje bu bulš de ne hodš več k
temu prodajalcu.. Očitno te ne zna ocent!?

(odgovor članu Tjula)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   tangice al navadne?
30.3.2005 11:27:23   
Lenny
Obvezno tangice :bravo:
Ampak samo na ženskih ritkah :)- Za moške so mi ful mimo :)

(odgovor članu Tjula)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   tangice al navadne?
30.3.2005 11:27:32   
Anonimen
Tangice podnevi,gate ponoči včasih pa še teh ne;)

(odgovor članu Tjula)
  Neposredna povezava do sporočila: 16
   tangice al navadne?
30.3.2005 11:29:04   
Anonimen
Neva, ne bi si misla...sori...

(odgovor članu Tjula)
  Neposredna povezava do sporočila: 17
   tangice al navadne?
30.3.2005 11:29:17   
tinkamiška
Večinoma tangice, včasih tut navadne, take nizke, če sem bolj športno oblečena, po noči brez, poleti pa tut velikrat brez, sam ne ko mam kiklo gor:)-:)-:)-

(odgovor članu Tjula)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   tangice al navadne?
30.3.2005 11:32:20   
Udb
Jaz mam prevsem navadne gate, če pa oblečem kaj oprijetega, potem tudi tangice!

(odgovor članu Tjula)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   tangice al navadne?
30.3.2005 11:33:38   
Anonimen
Kaj pa to al bina..a zarad tangic:zmeden2:al zaradi spodaj nič?:zmeden2:
(:)-:)-:)-:)-)

(odgovor članu Tjula)
  Neposredna povezava do sporočila: 20
   tangice al navadne?
30.3.2005 11:35:32   
Pajaca
Najhujši dnevi v mojem življenju so bili po porodu ko nisem mogla tangic nase dat zarad vložkov..... drgač pa že par let nisem dala navadnih hlač gor. So me ful hecale da med nosečnostjo bo pa treba... pa se nisem dala, še rodit sem šla z tangicam.

Mi je pa prijateljica rekla da so pri njih v službi prepovedal tangice.... men to ful smešno... da pride šef do mene pa reče da ne tangic nosit.

Tipi pa.... kaj vem. Bi mogla več jih skup postavt pol bi pa primerjala... a je to to al ne.... zanimivo bi bilo.

(odgovor članu Tjula)
Neposredna povezava do sporočila: 21
   tangice al navadne?
30.3.2005 11:38:07   
Anonimen
Pajaca ja :hudicek:a šef pr vratih vsak jutr delavke sprašuje.če so v tangicah v službo pršle,kaj morjo pokazat????:zmeden2::zmeden2::zmeden2:

(odgovor članu Tjula)
  Neposredna povezava do sporočila: 22
   tangice al navadne?
30.3.2005 11:39:08   
Anonimen
Tangice, Neva, saj ponoč sem tud jst ponavad brez ;)

(odgovor članu Tjula)
  Neposredna povezava do sporočila: 23
   tangice al navadne?
30.3.2005 11:41:09   
viv_
Evo še ena kmetica - mene tut tangice žuljo jih sploh ne prenašam pa mam (podatek za al bino) precej koščeno rit :)

(odgovor članu Tjula)
Neposredna povezava do sporočila: 24
   tangice al navadne?
30.3.2005 11:41:33   
Anonimen
Aha,veš kaj ti bom pr 60 pomladi povedala,če jih še nosim8)

(odgovor članu Tjula)
  Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?