|
RE: Sem res hudobna, nehvaležna? 20.11.2008 12:16:26
|
|
|
|
ronja
|
n fantu je bilo dovolj. Je rekel da tega njemu ni treba prenašati, da doma lahko toči toplo vodo tako dolgo kot hoče, da doma mu nihče ne hodi v spalnico in da nima namena priti k meni in da v takšnih pogojih niti razno ne misli živeti in ustvarjati družine. jaz ga čisto razumem, reagirala bi popolnoma enako. Najboljše že takoj povedat in si ne delat utvar, da bo drugače, če je že ob obisku problem... Starši seveda delamo za otroke, da bi jim bilo čim lepše in otroci smo jim zato hvaležni, vendar pa to ne pomeni, da moramo ubogat vse pri 34 ih letih... Vsekakor bi se na tvojem mestu rajši odselila (mogoče k fantu, če ima stanovanje?), ker se mi ne zdi sprejemljivo, da bi se morala dogovarjat z mamo o funkciji svojega fanta! On je moj ljubi, pa če ji je prav ali pa ne (ji tudi na začetku ni bilo prav, hehe, na srečo je nisem šmirglala 5% - zdaj seveda nič ne ve o tem, da bi kdaj imela kaj proti , ga obožuje). To, da starši vlagamo v otroke, nam ne daje nobene pravice, da jim zbiramo partnerje ali da vsakega odženemo... Pač otroci zrastejo in niso tu zato, da nam bojo polnili stare dni - za to imamo svojega partnerja! Vprašaj se, kaj ti več pomeni: preteklost (beri: po željah sprojektirano stanovanje, kjer si bila not sama in boš še naprej sama, če boš not ostala) ali prihodnost (beri: fant, s katerim se dobro razumeš in imata perspektivo, pa malo slabše materialno stanje...) Meni se računica lepo izide . včasih pač moramo pustiti preteklost, če hočemo živet dalje, če hočemo spremembo (torej partnerja v tvojem primeru)... ne moreš imet obojega, glede na to, da si se z njo že menila, vendar te očitno obravnava še kot svojo malo punčko, ki jo lahko komandira in vsak fant je potencialni tekmec za to njeno punčko in se je treba do nejga sovražno obnašat, ker bo pač prevzel njeno punčko... Zmeni se z njim, da se v vajinem stanovanju ne bo kadilo, pa bo ta problem odpadel.Če ima on svoje stanovanje, seveda. Če ga nima, pa 2x premisli, če ne bi šla nekam čisto na svoje, ne k njegovim, ne k tvojim, ampak na vajino... če pa na vsak način želiš ostat tu, pa se javi, da ti v celoti pokriješ položnice za plin in vodo, da bo mir. čeprav se mi zdi, da se bi znalo kaj drugega najt...
|
|
|