Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Embalaža za marmelado in liker 17.11.2008 13:46:22
|
|
|
|
borovnička
|
V steklarni hrastnik imajo lončke, posodice, stekleničke na tisoč in en način. Če ti ni preveč odročno, se tja zapelji. Majo tud ugodne cene, ker je industrijska prodajalna. pozdravček
|
|
RE: Embalaža za marmelado in liker 17.11.2008 21:05:05
|
|
|
|
Anonimen
|
Stenko v Trzinu ima veliko različnih stekleničk, kozarčkov za vlaganje,... in poceni.
|
|
|
|
RE: Embalaža za marmelado in liker 17.11.2008 22:20:14
|
|
|
|
muška
|
doma nimaš nič? Jaz sem lansko leto delala s sinom marmelado in sva jo potem dala v steklene kozarčke (pol literske, ali še manj), pokrov sva pobarvala in ga polepila, pa okoli vratu kozarčka sva dala en mašelj , gor pa trakec z napisom kaj je v kozarčku. pa je prav luštno zgledalo
|
|
|
|
RE: Embalaža za marmelado in liker 18.11.2008 14:05:18
|
|
|
|
mojsoncek
|
Se strinjam z borovnicko in jasno. Jaz sem jih lansko leto kupila v Hrastniku. Drugace pa je ful uporabna tudi embalaza od Frutka.
|
|
RE: Embalaža za marmelado in liker 19.11.2008 21:42:04
|
|
|
|
Najaa
|
NIČ uporabnega nimam doma in Hrastnik mi je malo odročen... Hvala vseeno za predloge.
|
|
|
|
RE: Embalaža za marmelado in liker 20.11.2008 18:13:25
|
|
|
|
Anonimen
|
Naja, a si mene spregledala? Če si večkrat v Lj, ti so Trzina pa ni daleč. imajo res full luštne stvari.
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?