Embalaža za marmelado in liker (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Ustvarjamo skupaj

Sporočilo

Najaa -> Embalaža za marmelado in liker (17.11.2008 10:09:58)

Ker sem se odločila, da bom delala marmelado in liker me zanima, v kaj naj spakiram, da bo čim lepše zgledalo? In predvsem, da se bo čim boljše zaprlo. Da bo čim dalj časa obstojno.
Rabim pa majhne lične embalaže. Ima katera kakšno idejo?

borovnička -> RE: Embalaža za marmelado in liker (17.11.2008 13:46:22)

V steklarni hrastnik imajo lončke, posodice, stekleničke na tisoč in en način. Če ti ni preveč odročno, se tja zapelji. Majo tud ugodne cene, ker je industrijska prodajalna.

pozdravček [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

Anonimen -> RE: Embalaža za marmelado in liker (17.11.2008 21:05:05)

Stenko v Trzinu ima veliko različnih stekleničk, kozarčkov za vlaganje,... in poceni. 

muška -> RE: Embalaža za marmelado in liker (17.11.2008 22:20:14)

doma nimaš nič?  Jaz sem lansko leto delala s sinom marmelado in sva jo potem dala v steklene kozarčke (pol literske, ali še manj), pokrov sva pobarvala in ga polepila, pa okoli vratu kozarčka sva dala en mašelj , gor pa trakec z napisom kaj je v kozarčku. pa je prav luštno zgledalo

mojsoncek -> RE: Embalaža za marmelado in liker (18.11.2008 14:05:18)

Se strinjam z borovnicko in jasno. Jaz sem jih lansko leto kupila v Hrastniku. Drugace pa je ful uporabna tudi embalaza od Frutka.

Najaa -> RE: Embalaža za marmelado in liker (19.11.2008 21:42:04)

NIČ uporabnega nimam doma in Hrastnik mi je malo odročen...
Hvala vseeno za predloge.

Anonimen -> RE: Embalaža za marmelado in liker (20.11.2008 18:13:25)

Naja, a si mene spregledala? Če si večkrat v Lj, ti so Trzina pa ni daleč. imajo res full luštne stvari.

eva_luna -> RE: Embalaža za marmelado in liker (21.11.2008 12:25:24)

Živjo!

Zelo lepe stekleničke imajo na Čopovi v trgovini Antus, če si iz LJ. Sem lani dajala likerje in domač pesto za darilca.

pozdravček,

Stran: [1]