Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 19.11.2008 22:50:29
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: **** Nic, grem tarok igrat...zdele se mi ne da brat...da ne boste prevec naklofale... Danes okrog enih si tarokirala z mojim . Ker pa je tvoj??? Mater so vsi zivcni tam.... a ne vedo da mamo mulce na rokah pa ne moremo tok hiter karte metat kt uni k imajo flaso pira v rok... O hudoooooooooooo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 19.11.2008 22:52:16
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: barbaw A tole brezvezno temo ste videle klik No, pač ženske ne znajo uporabljat ZS-jev... Mogoče pa pri enih ne funkcionira A bi ve rade kontradiktorno?? Izvolite: KLIK
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 19.11.2008 22:53:20
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: **** Nic, grem tarok igrat...zdele se mi ne da brat...da ne boste prevec naklofale... Danes okrog enih si tarokirala z mojim . Ker pa je tvoj??? Mater so vsi zivcni tam.... a ne vedo da mamo mulce na rokah pa ne moremo tok hiter karte metat kt uni k imajo flaso pira v rok...
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 19.11.2008 22:54:32
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: **** Nic, grem tarok igrat...zdele se mi ne da brat...da ne boste prevec naklofale... Danes okrog enih si tarokirala z mojim . Ker pa je tvoj??? Mater so vsi zivcni tam.... a ne vedo da mamo mulce na rokah pa ne moremo tok hiter karte metat kt uni k imajo flaso pira v rok... Djole. Ja ful so živčni jaz mu skos govorim da se krega s svojimi virtualnimi prijatelji ja pa sem res igrala z enim djoletom...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 19.11.2008 22:55:22
|
|
|
|
barbaw
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 19.11.2008 22:55:23
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: barbaw A tole brezvezno temo ste videle klik No, pač ženske ne znajo uporabljat ZS-jev... Mogoče pa pri enih ne funkcionira A bi ve rade kontradiktorno?? Izvolite: KLIK A so se zmenile da se na eni temi dobijo
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 19.11.2008 22:56:17
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: **** Nic, grem tarok igrat...zdele se mi ne da brat...da ne boste prevec naklofale... Danes okrog enih si tarokirala z mojim . Ker pa je tvoj??? Mater so vsi zivcni tam.... a ne vedo da mamo mulce na rokah pa ne moremo tok hiter karte metat kt uni k imajo flaso pira v rok... Djole. Ja ful so živčni jaz mu skos govorim da se krega s svojimi virtualnimi prijatelji ja pa sem res igrala z enim djoletom... Aha pol si pa mogla dol it Zdej grem pa res pančat
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 19.11.2008 22:56:42
|
|
|
|
jana81
|
ej pa ka administratorji ne morjo skenslat te volge in njej podobnih?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 19.11.2008 22:56:51
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: tally Danes okrog enih si tarokirala z mojim . Ker pa je tvoj??? Mater so vsi zivcni tam.... a ne vedo da mamo mulce na rokah pa ne moremo tok hiter karte metat kt uni k imajo flaso pira v rok... Djole. Ja ful so živčni jaz mu skos govorim da se krega s svojimi virtualnimi prijatelji ja pa sem res igrala z enim djoletom... A si vsaj zmagovala???
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 19.11.2008 22:57:02
|
|
|
|
Anonimen
|
eh, ta RR... ampak men je pa ta Volga faca no...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 19.11.2008 22:57:45
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: tally Danes okrog enih si tarokirala z mojim . Ker pa je tvoj??? Mater so vsi zivcni tam.... a ne vedo da mamo mulce na rokah pa ne moremo tok hiter karte metat kt uni k imajo flaso pira v rok... Djole. Ja ful so živčni jaz mu skos govorim da se krega s svojimi virtualnimi prijatelji ja pa sem res igrala z enim djoletom... A si vsaj zmagovala??? Ma kaki...delilec kart me sovrazi...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 19.11.2008 22:58:24
|
|
|
|
jana81
|
no pol grem pa še jst mal kavč peglat, ker moj še igra poker na netu, mene pa je začela glava bolet...
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 19.11.2008 23:00:15
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: **** Nic, grem tarok igrat...zdele se mi ne da brat...da ne boste prevec naklofale... Danes okrog enih si tarokirala z mojim . Ker pa je tvoj??? Mater so vsi zivcni tam.... a ne vedo da mamo mulce na rokah pa ne moremo tok hiter karte metat kt uni k imajo flaso pira v rok... Djole. Ja ful so živčni jaz mu skos govorim da se krega s svojimi virtualnimi prijatelji ja pa sem res igrala z enim djoletom... Aha pol si pa mogla dol it Zdej grem pa res pančat Ja sem mogla it malega spat dat... lahko noc
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 19.11.2008 23:00:34
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: tally Danes okrog enih si tarokirala z mojim . Ker pa je tvoj??? Mater so vsi zivcni tam.... a ne vedo da mamo mulce na rokah pa ne moremo tok hiter karte metat kt uni k imajo flaso pira v rok... Djole. Ja ful so živčni jaz mu skos govorim da se krega s svojimi virtualnimi prijatelji ja pa sem res igrala z enim djoletom... A si vsaj zmagovala??? Ma kaki...delilec kart me sovrazi...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 19.11.2008 23:03:08
|
|
|
|
Anonimen
|
Kaj a zdej so spet vse ze spat sle???
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 19.11.2008 23:07:22
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** Kaj a zdej so spet vse ze spat sle??? Očitno ja... Bom počasi tudi jaz odpeketala proti kopalnici... Le glej, da ne boš preveč jezila djoleta
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 19.11.2008 23:09:35
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Valda, da vse naredimo nekaj zase takrat ko lahko pa če je to čohljanje po riti. Odlično povedano Res super povedano...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 19.11.2008 23:10:28
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: **** Kaj a zdej so spet vse ze spat sle??? Očitno ja... Bom počasi tudi jaz odpeketala proti kopalnici... Le glej, da ne boš preveč jezila djoleta Eh jaz bom se mal tle pol pa pod tus... pa pumpat valda..
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 19.11.2008 23:15:11
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: **** Kaj a zdej so spet vse ze spat sle??? Očitno ja... Bom počasi tudi jaz odpeketala proti kopalnici... Le glej, da ne boš preveč jezila djoleta Eh jaz bom se mal tle pol pa pod tus... pa pumpat valda.. Ej, kolikokrat na dan pa še pumpaš? Res si vztrajna, jaz sem pri veliki piki pumpala do 5,5 meseca, ti pa trmasto vztrajaš
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 19.11.2008 23:15:55
|
|
|
|
špelin@
|
in naj mali hroščki pridno spijo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 19.11.2008 23:20:51
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: **** Kaj a zdej so spet vse ze spat sle??? Očitno ja... Bom počasi tudi jaz odpeketala proti kopalnici... Le glej, da ne boš preveč jezila djoleta Eh jaz bom se mal tle pol pa pod tus... pa pumpat valda.. Ej, kolikokrat na dan pa še pumpaš? Res si vztrajna, jaz sem pri veliki piki pumpala do 5,5 meseca, ti pa trmasto vztrajaš Eh ce bi imela kej bi pumpala 10x... tako pa imam hudo suso in pumpam samo ene 4x... Ampak kar nic ne nuca..glih kar nebo vec mleka Sem vceri napumpala v celem dnevu samo 150ml
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 19.11.2008 23:22:07
|
|
|
|
Anonimen
|
Aha, pol ste res vse sle spat..o.k. jaz bom na nocni strazi..
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 19.11.2008 23:45:26
|
|
|
|
sesil
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Grozaaaaaaaaa rit mi je vkup potegnilooooooo Koliko konf. št. je zdaj manjša??? A veš, da sem hotla ravno o tem pisat, pa si me prehitela Bo kar 42 Na kolk si pa ti trenutno??? 40. Uf, kje je še 36. Jaz bom zadovoljna z 38, 36 nikoli več ne bo v to sem prepričana, ker imam full razširjene boke Jaz pa nisem opazila, da bi mi šli boki narazen. Jih imam že po konstrukciji bolj široka v bokih. Jaz sem opazila že po 1 porodu. Hlače leviske sem imela 27 številko in ko sem rodila sem imela enako kil kot pred porodom, pa jih po mesecu nisem dobila čez boke. Sedaj je stanje še slabše Pri men se tut pri bokih zatakne hlače mislim. Trebuh je pa grozen. Sej prej nisem imela raven trebuh, sam ni bilo tolk špeha na njem. Men se zdi da mi je šlo vse na trebuh. Jaz sem bila pa ravna kot deska in v trbuh in joške in rit. jaz sem bila pa vedno joškasta in ritasta, terbuha pa nisem imela Jaz sem bila tut joškarca in ritasta tako kot Estrella trebuh pa ni bil za pohvalo ni pa ga bilo v takem obsegu Sesil bi nas zbrcala in nagnala v hribe. Ima vso pravico sej vas tudi bom. jaz sem s pilatesa, si delam šlang trebuh, ve pa sam jamrate. alo v hrib babnce.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 19.11.2008 23:55:32
|
|
|
|
sesil
|
vidim da ste me pogrešale na večernem maratonu. nisem bla prijavljena (migam, migam ), nevem zakaj sem bla napisana kot prijavljena. sem komaj ob 23.15 uletela sm gor(al neki takega).
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 20.11.2008 2:00:21
|
|
|
|
Anonimen
|
Nic evo grem se ja pocasi mal ajckat... lahko noc in lepe sanje
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?