Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 19.11.2008 22:35:34
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Kaj pa tole: "me smo na PC-jih takrat, ko smo lahko. Ti si pa pred TV-jem takrat, ko je mehiška nadaljevanka. Bistvena razlika! " Ona pa ni pred TV-jem ko je lahko Meni gre skrajno na k* to, da so ene resnično bolj papeške od papeža! Spet v drugim postih pa zanikajo vse svoje svetništvo Jaz priznam, da grem sem, da se malo odklopim. Pa tv gledam, ko mi je in ko lahko. Pa nikjer ne piše, da se svojemu otroku ne posvečam dovolj. Sicer pa se lahko malo tudi sami igrajo.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 19.11.2008 22:36:43
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally Špelin@ ampak vedno ene in iste. Kako se jim da? S tem se "napajajo"... Z občutkom superiornosti in premoči, vsaj navidezne...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 19.11.2008 22:36:48
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Kaj pa tole: "me smo na PC-jih takrat, ko smo lahko. Ti si pa pred TV-jem takrat, ko je mehiška nadaljevanka. Bistvena razlika! " Ona pa ni pred TV-jem ko je lahko Meni gre skrajno na k* to, da so ene resnično bolj papeške od papeža! Spet v drugim postih pa zanikajo vse svoje svetništvo Špelin@ ampak vedno ene in iste. Kako se jim da? Mene prav zanima kako je v resnici pri njih doma? Bi jih mogla kakšna skrita kamera presenetit.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 19.11.2008 22:36:59
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Kaj pa tole: "me smo na PC-jih takrat, ko smo lahko. Ti si pa pred TV-jem takrat, ko je mehiška nadaljevanka. Bistvena razlika! " Ona pa ni pred TV-jem ko je lahko Meni gre skrajno na k* to, da so ene resnično bolj papeške od papeža! Spet v drugim postih pa zanikajo vse svoje svetništvo VOLGA je tipiče primer kontradikivne ženske
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 19.11.2008 22:37:17
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: tally Špelin@ ampak vedno ene in iste. Kako se jim da? S tem se "napajajo"... Z občutkom superiornosti in premoči, vsaj navidezne... Tvoj valjar bi rabile!!!
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 19.11.2008 22:38:52
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Kaj pa tole: "me smo na PC-jih takrat, ko smo lahko. Ti si pa pred TV-jem takrat, ko je mehiška nadaljevanka. Bistvena razlika! " Ona pa ni pred TV-jem ko je lahko Meni gre skrajno na k* to, da so ene resnično bolj papeške od papeža! Spet v drugim postih pa zanikajo vse svoje svetništvo Špelin@ ampak vedno ene in iste. Kako se jim da? Mene prav zanima kako je v resnici pri njih doma? Bi jih mogla kakšna skrita kamera presenetit. Mislim, da kamere ne rabimo, ker je vse kontra kar ona prikazuje
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 19.11.2008 22:39:01
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Jaz priznam, da grem sem, da se malo odklopim. Pa tv gledam, ko mi je in ko lahko. Pa nikjer ne piše, da se svojemu otroku ne posvečam dovolj. Sicer pa se lahko malo tudi sami igrajo. Ma itak Ženske na tisti temi so avtorici očitno fovš tistga bogega Rebelde-ja
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 19.11.2008 22:39:26
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Kaj pa tole: "me smo na PC-jih takrat, ko smo lahko. Ti si pa pred TV-jem takrat, ko je mehiška nadaljevanka. Bistvena razlika! " Ona pa ni pred TV-jem ko je lahko Meni gre skrajno na k* to, da so ene resnično bolj papeške od papeža! Spet v drugim postih pa zanikajo vse svoje svetništvo Jaz priznam, da grem sem, da se malo odklopim. Pa tv gledam, ko mi je in ko lahko. Pa nikjer ne piše, da se svojemu otroku ne posvečam dovolj. Sicer pa se lahko malo tudi sami igrajo. Jaz sem tudi gor ko imam čas. Včasih pa ko Emilija spi vse pustim in pridem gor , al pa zjutri ko sva sami se ona mal igra jaz pa prečekiram. Kaj je to smrtni greh?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 19.11.2008 22:39:46
|
|
|
|
Estrella*
|
Jaz grem spat, ker drugače me bo od lakote pobralo in bom polegla nočnemu prenažiranju.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 19.11.2008 22:40:59
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Jaz grem spat, ker drugače me bo od lakote pobralo in bom polegla nočnemu prenažiranju. šccccc spat, da ne bi zdaj podlegla Pa lahko nočko!
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 19.11.2008 22:41:14
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Tvoj valjar bi rabile!!! Ne, ne bi zaleglo Rabile bi tole Da ne bi mogle nonstop "virtualno" grenit življenje nič hudega slutečim...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 19.11.2008 22:41:32
|
|
|
|
barbaw
|
A tole brezvezno temo ste videle klik
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 19.11.2008 22:41:43
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Jaz grem spat, ker drugače me bo od lakote pobralo in bom polegla nočnemu prenažiranju. Nočko pa hitr zaspi
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 19.11.2008 22:42:28
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Tvoj valjar bi rabile!!! Ne, ne bi zaleglo Rabile bi tole Da ne bi mogle nonstop "virtualno" grenit življenje nič hudega slutečim... Potem pa naj gre ena jutri tja pa naj to naredi. Vidim, da so tile smajliji, ki sem jih izvohala uporabni.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 19.11.2008 22:43:27
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally Kaj je to smrtni greh? JA!
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 19.11.2008 22:45:10
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: tally Kaj je to smrtni greh? JA!
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 19.11.2008 22:45:34
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: tally Kaj je to smrtni greh? JA! seven deadly sins, seven ways to win Zdaj pa res grem, joj kolk se je težko odlopit
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 19.11.2008 22:46:26
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: tally Kaj je to smrtni greh? JA! seven deadly sins, seven ways to win Zdaj pa res grem, joj kolk se je težko odlopit Ja vem kako je to težko. Jaz moram kar ugasnit, drugače se ne odlepim od računalnika. Grem pa jaz tudi počasi, ker drugače bo zjutraj kriza.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 19.11.2008 22:46:34
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw A tole brezvezno temo ste videle klik Kje si pa to zvohala?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 19.11.2008 22:46:57
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: barbaw A tole brezvezno temo ste videle klik Kje si pa to zvohala? na zadnjih 50 debat sem pokukala
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 19.11.2008 22:47:44
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: **** Nic, grem tarok igrat...zdele se mi ne da brat...da ne boste prevec naklofale... Danes okrog enih si tarokirala z mojim . Ker pa je tvoj??? Mater so vsi zivcni tam.... a ne vedo da mamo mulce na rokah pa ne moremo tok hiter karte metat kt uni k imajo flaso pira v rok...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 19.11.2008 22:48:00
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw A tole brezvezno temo ste videle klik No, pač ženske ne znajo uporabljat ZS-jev... Mogoče pa pri enih ne funkcionira A bi ve rade kontradiktorno?? Izvolite: KLIK
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 19.11.2008 22:48:26
|
|
|
|
tally
|
Jaz grem tut v mižakle. Mogoče bo Emilija spet žurala ponoči. No upam da ne bo. Nočko
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 19.11.2008 22:48:53
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: barbaw A tole brezvezno temo ste videle klik Kje si pa to zvohala? Jao meni, pa jaz bom dans umrla še od smeha
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 19.11.2008 22:49:48
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: **** Nic, grem tarok igrat...zdele se mi ne da brat...da ne boste prevec naklofale... Danes okrog enih si tarokirala z mojim . Ker pa je tvoj??? Mater so vsi zivcni tam.... a ne vedo da mamo mulce na rokah pa ne moremo tok hiter karte metat kt uni k imajo flaso pira v rok... Djole. Ja ful so živčni jaz mu skos govorim da se krega s svojimi virtualnimi prijatelji
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?