Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 19.11.2008 21:53:30
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Grozaaaaaaaaa rit mi je vkup potegnilooooooo mora biti pa res kisla kot limona Kje pa je Spelin@??? Kodrana je pogrešana z moje strani. Pa še katera bi se našla.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 19.11.2008 21:54:12
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Grozaaaaaaaaa rit mi je vkup potegnilooooooo Koliko konf. št. je zdaj manjša???
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 19.11.2008 21:54:15
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Estrella a imaš ti to prav napisano, da je seznam na 6. strani? Ja prav vidiš in je res tam Se mi ne ljubi dans popravljat, bom ju3 . A veš, da smo v 3 dnevih naklofale 46 strani, dobrih 15 na dan
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 19.11.2008 21:55:18
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Estrella a imaš ti to prav napisano, da je seznam na 6. strani? Ja prav vidiš in je res tam Se mi ne ljubi dans popravljat, bom ju3 . A veš, da smo v 3 dnevih naklofale 46 strani, dobrih 15 na dan Zato pa sem vprašala. Se mi ni dalo gledat? Ne vem katera je rekla, da je bil prejšnji del napisan v 12-ih dneh. To je pa ultra hitro.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 19.11.2008 21:55:23
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Grozaaaaaaaaa rit mi je vkup potegnilooooooo Koliko konf. št. je zdaj manjša??? A veš, da sem hotla ravno o tem pisat, pa si me prehitela Bo kar 42 Na kolk si pa ti trenutno???
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 19.11.2008 21:55:59
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Estrella a imaš ti to prav napisano, da je seznam na 6. strani? Ja prav vidiš in je res tam Se mi ne ljubi dans popravljat, bom ju3 . A veš, da smo v 3 dnevih naklofale 46 strani, dobrih 15 na dan Sej se vam je čisto utrgalo . Prej sem hotla prebrat in vsakič ko sem obrnila stran je bila še ena dodatna.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 19.11.2008 21:56:09
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Grozaaaaaaaaa rit mi je vkup potegnilooooooo Koliko konf. št. je zdaj manjša??? A veš, da sem hotla ravno o tem pisat, pa si me prehitela Bo kar 42 Na kolk si pa ti trenutno??? 40. Uf, kje je še 36.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 19.11.2008 21:56:49
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Estrella a imaš ti to prav napisano, da je seznam na 6. strani? Ja prav vidiš in je res tam Se mi ne ljubi dans popravljat, bom ju3 . A veš, da smo v 3 dnevih naklofale 46 strani, dobrih 15 na dan Sej se vam je čisto utrgalo . Prej sem hotla prebrat in vsakič ko sem obrnila stran je bila še ena dodatna. Pa si videla, da sva z Estrello sami?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 19.11.2008 21:57:27
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Grozaaaaaaaaa rit mi je vkup potegnilooooooo mora biti pa res kisla kot limona Kje pa je Spelin@??? Kodrana je pogrešana z moje strani. Pa še katera bi se našla. Špelin ima opravke, kodrano, mya26 sem pa vidla, da bereta, sam se nista javili. Veš ko zagledajo kup naše solate, se je težko vključit v pogovor
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 19.11.2008 21:58:35
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Grozaaaaaaaaa rit mi je vkup potegnilooooooo Koliko konf. št. je zdaj manjša??? A veš, da sem hotla ravno o tem pisat, pa si me prehitela Bo kar 42 Na kolk si pa ti trenutno??? 40. Uf, kje je še 36. Jaz bom zadovoljna z 38, 36 nikoli več ne bo v to sem prepričana, ker imam full razširjene boke
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 19.11.2008 21:58:37
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Grozaaaaaaaaa rit mi je vkup potegnilooooooo Koliko konf. št. je zdaj manjša??? A veš, da sem hotla ravno o tem pisat, pa si me prehitela Bo kar 42 Na kolk si pa ti trenutno??? 40. Uf, kje je še 36. Jaz sem zadnjič bila šokirana ko sem si šla hlače kupit in vzamem št 38. Sem mislila če sem prej imela 36 bo zdej 38 ok. Ja vrajt sem mojega poslala po 40 . Tale trebuh je grooooozen.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 19.11.2008 21:58:48
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Grozaaaaaaaaa rit mi je vkup potegnilooooooo mora biti pa res kisla kot limona Kje pa je Spelin@??? Kodrana je pogrešana z moje strani. Pa še katera bi se našla. Špelin ima opravke, kodrano, mya26 sem pa vidla, da bereta, sam se nista javili. Veš ko zagledajo kup naše solate, se je težko vključit v pogovor Pa opazila sem, da se nekatere težko vključijo v debato.- Saj sem tudi jaz bila pred dilemo, ko me en čas vmes ni bilo, pa sem kar vskočila in nadaljevala tam kjer ste bile. Se mi zdi tako najbolje. Itak pade vsakdan 15 nasvetov tako da če ga katera ne da ni nič narobe.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 19.11.2008 22:00:16
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Grozaaaaaaaaa rit mi je vkup potegnilooooooo Koliko konf. št. je zdaj manjša??? A veš, da sem hotla ravno o tem pisat, pa si me prehitela Bo kar 42 Na kolk si pa ti trenutno??? 40. Uf, kje je še 36. Jaz bom zadovoljna z 38, 36 nikoli več ne bo v to sem prepričana, ker imam full razširjene boke Jaz pa nisem opazila, da bi mi šli boki narazen. Jih imam že po konstrukciji bolj široka v bokih.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 19.11.2008 22:00:25
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Grozaaaaaaaaa rit mi je vkup potegnilooooooo Koliko konf. št. je zdaj manjša??? A veš, da sem hotla ravno o tem pisat, pa si me prehitela Bo kar 42 Na kolk si pa ti trenutno??? 40. Uf, kje je še 36. Jaz sem zadnjič bila šokirana ko sem si šla hlače kupit in vzamem št 38. Sem mislila če sem prej imela 36 bo zdej 38 ok. Ja vrajt sem mojega poslala po 40 . Tale trebuh je grooooozen. tally ti bi mogla naju s Katino v Graz-u videti, kako sva z dolgimi nosi odšle iz H&M a. Če bi bila 40 bi si jaz sigurno kaj kupila
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 19.11.2008 22:00:49
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Grozaaaaaaaaa rit mi je vkup potegnilooooooo mora biti pa res kisla kot limona Kje pa je Spelin@??? Kodrana je pogrešana z moje strani. Pa še katera bi se našla. Špelin ima opravke, kodrano, mya26 sem pa vidla, da bereta, sam se nista javili. Veš ko zagledajo kup naše solate, se je težko vključit v pogovor Pa opazila sem, da se nekatere težko vključijo v debato.- Saj sem tudi jaz bila pred dilemo, ko me en čas vmes ni bilo, pa sem kar vskočila in nadaljevala tam kjer ste bile. Se mi zdi tako najbolje. Itak pade vsakdan 15 nasvetov tako da če ga katera ne da ni nič narobe. Se strinjam. Ko berem pa vidim že par odgovorov se mi zdi potem brezveze da še enkrat pišem isto. Razen če imam drugačno mnenje.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 19.11.2008 22:01:55
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Grozaaaaaaaaa rit mi je vkup potegnilooooooo Koliko konf. št. je zdaj manjša??? A veš, da sem hotla ravno o tem pisat, pa si me prehitela Bo kar 42 Na kolk si pa ti trenutno??? 40. Uf, kje je še 36. Jaz bom zadovoljna z 38, 36 nikoli več ne bo v to sem prepričana, ker imam full razširjene boke Jaz pa nisem opazila, da bi mi šli boki narazen. Jih imam že po konstrukciji bolj široka v bokih. Jaz sem opazila že po 1 porodu. Hlače leviske sem imela 27 številko in ko sem rodila sem imela enako kil kot pred porodom, pa jih po mesecu nisem dobila čez boke. Sedaj je stanje še slabše
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 19.11.2008 22:01:59
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
Evo pa sem se le dokopala spet do računalnika. Madonca tolk napišemo na dan, da komej sfolgam vse prebrat (no bolj preletet) me pa zanima, kje je danes naša ROZA PUNCA??????
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 19.11.2008 22:02:36
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Grozaaaaaaaaa rit mi je vkup potegnilooooooo Koliko konf. št. je zdaj manjša??? A veš, da sem hotla ravno o tem pisat, pa si me prehitela Bo kar 42 Na kolk si pa ti trenutno??? 40. Uf, kje je še 36. Jaz sem zadnjič bila šokirana ko sem si šla hlače kupit in vzamem št 38. Sem mislila če sem prej imela 36 bo zdej 38 ok. Ja vrajt sem mojega poslala po 40 . Tale trebuh je grooooozen. Mene je po prvem porodu mali tako zmozgal, da sem bila v treh mesecih na prednosečniških kilah brez trebuha in riti. Zdaj pa se mi fajn godi, pa imam oboje. Pa sem se nehala sekirat, samo ogledal se izogibam. Sem začela malo delat na sebi, na ful pa bom čez kake 2 meseca.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 19.11.2008 22:03:07
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka SS jaz sem z Minisveta dobila eno zanimivo ponudbo tehle toplih škorenjčkev http://www.stonzwear.com/department.aspx?DeptId=3&&AdID=10&RD=1 za katere zbirajo prednaročila in bodo stali nekje med 27 in 34 evri. Jaz sem se za ene kar odločila in jih naročila. Anitka, a nisi ti v Čatežu, čist tko, mimogrede???? Drugače pa hvala za odgovor, bom malo pogledala
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 19.11.2008 22:04:10
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Grozaaaaaaaaa rit mi je vkup potegnilooooooo mora biti pa res kisla kot limona Kje pa je Spelin@??? Kodrana je pogrešana z moje strani. Pa še katera bi se našla. Špelin ima opravke, kodrano, mya26 sem pa vidla, da bereta, sam se nista javili. Veš ko zagledajo kup naše solate, se je težko vključit v pogovor Pa opazila sem, da se nekatere težko vključijo v debato.- Saj sem tudi jaz bila pred dilemo, ko me en čas vmes ni bilo, pa sem kar vskočila in nadaljevala tam kjer ste bile. Se mi zdi tako najbolje. Itak pade vsakdan 15 nasvetov tako da če ga katera ne da ni nič narobe. Se strinjam. Ko berem pa vidim že par odgovorov se mi zdi potem brezveze da še enkrat pišem isto. Razen če imam drugačno mnenje. Takrat je najbolje, da postaviš provokativno vprašanje in si takoj in, ker se tema zamenja
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 19.11.2008 22:04:12
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Grozaaaaaaaaa rit mi je vkup potegnilooooooo Koliko konf. št. je zdaj manjša??? A veš, da sem hotla ravno o tem pisat, pa si me prehitela Bo kar 42 Na kolk si pa ti trenutno??? 40. Uf, kje je še 36. Jaz bom zadovoljna z 38, 36 nikoli več ne bo v to sem prepričana, ker imam full razširjene boke Jaz pa nisem opazila, da bi mi šli boki narazen. Jih imam že po konstrukciji bolj široka v bokih. Jaz sem opazila že po 1 porodu. Hlače leviske sem imela 27 številko in ko sem rodila sem imela enako kil kot pred porodom, pa jih po mesecu nisem dobila čez boke. Sedaj je stanje še slabše Potem pa imam jaz res srečo glede tega.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 19.11.2008 22:04:53
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Grozaaaaaaaaa rit mi je vkup potegnilooooooo Koliko konf. št. je zdaj manjša??? A veš, da sem hotla ravno o tem pisat, pa si me prehitela Bo kar 42 Na kolk si pa ti trenutno??? 40. Uf, kje je še 36. Jaz sem zadnjič bila šokirana ko sem si šla hlače kupit in vzamem št 38. Sem mislila če sem prej imela 36 bo zdej 38 ok. Ja vrajt sem mojega poslala po 40 . Tale trebuh je grooooozen. tally ti bi mogla naju s Katino v Graz-u videti, kako sva z dolgimi nosi odšle iz H&M a. Če bi bila 40 bi si jaz sigurno kaj kupila To pa verjamem. Sploh ko najdeš nekaj kar ti je všeč pa ni št. za tebe
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 19.11.2008 22:05:24
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Evo pa sem se le dokopala spet do računalnika. Madonca tolk napišemo na dan, da komej sfolgam vse prebrat (no bolj preletet) me pa zanima, kje je danes naša ROZA PUNCA?????? Spi, sva zvečer govorile, pa mora nadoknadit spanje, ker včeraj je imela nočne glavobole.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 19.11.2008 22:05:39
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: valentina2006 OJLA... No midva sva doma... sej je že cajt... hec, sva bla že ob 12.00 doma, pa nimam vole, da pridem na comp. Skratka... Matevž lepo napreduje... sem pa fullll žalostna, ker je P slišala mal bronhitisa ... zdej gre edin na slabš lahko ali pa na bolš... jest upam, da to drugo... zagotovo sem pa na vse pripravljena... sedaj mava poleg Flixotide še Ventolin na 6 ur... in v ponedeljek kontrolo, če nav prej kakšne krize, ker mi je P rekla, da morva takoj prit, če bo v minuti 40 ali več vdihov in Matevž jih je prej mel 36 .. Sploh ne vem, kva nej... sem že čist obupana ... Matevž pa tak tečko, sam vekca... sej vem, bolčkan je in to je normalen, da ni ne vem kako dobro razpoložen . Še nove mere za seznam: 8650 g, 71 cm, OG 45 cm Brala za nazaj pa nisem ... mogoče kasnej, zdej ne morem Valentina želim ti, da se tvoj pikec čim prej "pocajta". Samo vama se pa tole res vleče že na orto dolgo. SEm videla, da sta imela donc P, a je že bla Šarfova? Prejšnji teden je ni blo, ko sva midve imele P, jo je Omejčeva nadomeščala
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 19.11.2008 22:05:45
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Anitka SS jaz sem z Minisveta dobila eno zanimivo ponudbo tehle toplih škorenjčkev http://www.stonzwear.com/department.aspx?DeptId=3&&AdID=10&RD=1 za katere zbirajo prednaročila in bodo stali nekje med 27 in 34 evri. Jaz sem se za ene kar odločila in jih naročila. Anitka, a nisi ti v Čatežu, čist tko, mimogrede???? Drugače pa hvala za odgovor, bom malo pogledala Jaz sem pa gledala škorenčke v katalogu od pikapolonice pa so malo manj kot 12 eur. Mislim, da jih bom kar tam kupila. Drugače se je pa Anitka javila iz Čateža. Je prava odvisnica.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?