Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 19.11.2008 21:40:20
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** Nic, grem tarok igrat...zdele se mi ne da brat...da ne boste prevec naklofale... Danes okrog enih si tarokirala z mojim .
< Sporočilo je popravil tally -- 19.11.2008 21:41:10 >
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 19.11.2008 21:41:44
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Jutri me ne pogrešat. Se grem malo potepat in nekaj malega zapravit ali pa tudi ne. moram malo od doma, pa grem novi Merkur še pregledat, ker sem ga zelo malo videla. Naveličana sem doma in Maja je zdaj zdrava tako da gasa. Uživaj. Jest se bom tud jutr potepala. Estrella a ti greš v petek vn ane? A se že kej psihično pripravljaš Niti ne. Me je pa mal strah, ker ne zdržim več dolgo pokonci Da ne boš zaspala tam. Bom rabla enga , da me ruka s palco Naj ti enega fejst deca dajo zraven pa boš imela razlog za ostati budna.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 19.11.2008 21:41:47
|
|
|
|
Aurea
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Off topic. Prosim, če mi pomagate rešiti matematično nalogo za 4. razred OŠ. Naj samo povem, da trenutno računajo z ulomki. V sadovnjaku so sadili sadno drevje. Posadili so 64 dreves. Šestina je bila jablan, četrtina hrušk, polovica breskev. Ostalo so bile marelice. Koliko je bilo vsakih dreves? 32 breskev 16 hrusk 10.67 jablan 5.33 marelice Tako da tole nekaj ne stima v tem vprasanju. Ker drevesa ne moremo dat v decimalke... Ce zaokrozimo potem je bilo : 10 jablan in 5 marelic. Samo enacb ti pa ne znam spisat... sem zracunala na kalkulator... Tole je pa napaka v nalogi, ali pa si se ti zatipkala? Možno bi bilo, če bi bilo npr. 84 dreves.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 19.11.2008 21:41:50
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: jana81 Nejc se je čist prebudu in zdej noče zaspat Naša je imela včeraj prvič odkar se je rodila žurko ponoči . Zbudila se je ob pol enih in do dveh ni hotla zaspat . Lačna tut ni bila ker je pojedla samo 60ml in ni hotla več . Vmes je malo jokcala potem pa ko je zaspala se je v spanju naglas smejala enkrat celo zakričala. Midva nisva mogla verjet da spi in se tako smeje. ful so dobri, ko se smejijo v sanjah. Verjetno je kaj lepega sanjala.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 19.11.2008 21:41:59
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: **** Aha vidim, da sem pozabuila pritisnit osvezi...in so vmes padle tri strani pa tud zracunalo se je ze.... Zgleda , da iz Egipta slabš vleče net Predolga lajtunga
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 19.11.2008 21:42:17
|
|
|
|
tilči
|
grem se pripravit na in nočno NOČKO!
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 19.11.2008 21:42:55
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* barbaw: razlika se topi smo na +407 A jih probamo ujeti do novega leta? Težka bo. Če bi se res potrudle, bi ratalo recimo do 15.1.2009 Ko gredo v službo a ne?! Jaaaaaa, to bo to. Veš mislim, da bi jih lahkopihnili, če ne bi bil vmes veseli december in potem bo tu bolj zatišje
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 19.11.2008 21:43:16
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči grem se pripravit na in nočno NOČKO! Nočko
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 19.11.2008 21:43:18
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: **** Nic, grem tarok igrat...zdele se mi ne da brat...da ne boste prevec naklofale... Danes okrog enih si tarokirala z mojim . [/quote] Kako pa to veš?????
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 19.11.2008 21:43:25
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči grem se pripravit na in nočno NOČKO! Nočko
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 19.11.2008 21:43:44
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: **** Nic, grem tarok igrat...zdele se mi ne da brat...da ne boste prevec naklofale... Danes okrog enih si tarokirala z mojim . [/quote] Kako pa to veš????? Po nicku
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 19.11.2008 21:44:14
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: tilči grem se pripravit na in nočno NOČKO! Nočko Nočko
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 19.11.2008 21:44:32
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* barbaw: razlika se topi smo na +407 A jih probamo ujeti do novega leta? Težka bo. Če bi se res potrudle, bi ratalo recimo do 15.1.2009 Ko gredo v službo a ne?! Jaaaaaa, to bo to. Veš mislim, da bi jih lahkopihnili, če ne bi bil vmes veseli december in potem bo tu bolj zatišje A misliš? Saj vse jamramo kako imamo malo denarja. Nič ne bo s šopingom.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 19.11.2008 21:45:18
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: **** Nic, grem tarok igrat...zdele se mi ne da brat...da ne boste prevec naklofale... Danes okrog enih si tarokirala z mojim . [/quote] Kako pa to veš????? Po nicku Se mi je zdelo A veš , da me je sedaj zagrabila volčja lakotaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa. Sem vodo pila pa nič ne pomaga
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 19.11.2008 21:45:54
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* barbaw: razlika se topi smo na +407 A jih probamo ujeti do novega leta? Težka bo. Če bi se res potrudle, bi ratalo recimo do 15.1.2009 Ko gredo v službo a ne?! Jaaaaaa, to bo to. Veš mislim, da bi jih lahkopihnili, če ne bi bil vmes veseli december in potem bo tu bolj zatišje A misliš? Saj vse jamramo kako imamo malo denarja. Nič ne bo s šopingom. Mi bomo letos res manj šopingirali oz. darila bodo bolj skromna.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 19.11.2008 21:46:19
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* barbaw: razlika se topi smo na +407 A jih probamo ujeti do novega leta? Težka bo. Če bi se res potrudle, bi ratalo recimo do 15.1.2009 Ko gredo v službo a ne?! Jaaaaaa, to bo to. Veš mislim, da bi jih lahkopihnili, če ne bi bil vmes veseli december in potem bo tu bolj zatišje A misliš? Saj vse jamramo kako imamo malo denarja. Nič ne bo s šopingom. A se spomniš lani na majčicah; mrtvilo, vse so bile na počitnicah Jaz sicer ne.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 19.11.2008 21:46:34
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: **** Nic, grem tarok igrat...zdele se mi ne da brat...da ne boste prevec naklofale... Danes okrog enih si tarokirala z mojim . [/quote] Kako pa to veš????? Po nicku Se mi je zdelo A veš , da me je sedaj zagrabila volčja lakotaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa. Sem vodo pila pa nič ne pomaga A lahko ti lačna spiš????
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 19.11.2008 21:46:53
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: **** Nic, grem tarok igrat...zdele se mi ne da brat...da ne boste prevec naklofale... Danes okrog enih si tarokirala z mojim . [/quote] Kako pa to veš????? Po nicku Se mi je zdelo A veš , da me je sedaj zagrabila volčja lakotaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa. Sem vodo pila pa nič ne pomaga To pa ni dobro. Pojej kakšno sadje al jogurt.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 19.11.2008 21:47:38
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* barbaw: razlika se topi smo na +407 A jih probamo ujeti do novega leta? Težka bo. Če bi se res potrudle, bi ratalo recimo do 15.1.2009 Ko gredo v službo a ne?! Jaaaaaa, to bo to. Veš mislim, da bi jih lahkopihnili, če ne bi bil vmes veseli december in potem bo tu bolj zatišje A misliš? Saj vse jamramo kako imamo malo denarja. Nič ne bo s šopingom. A se spomniš lani na majčicah; mrtvilo, vse so bile na počitnicah Jaz sicer ne. A veš, da se ne spomnim. Jaz ne grem nikamor na počitnice. Bova pa midve dežurale.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 19.11.2008 21:49:09
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: **** Nic, grem tarok igrat...zdele se mi ne da brat...da ne boste prevec naklofale... Danes okrog enih si tarokirala z mojim . [/quote] Kako pa to veš????? Po nicku Se mi je zdelo A veš , da me je sedaj zagrabila volčja lakotaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa. Sem vodo pila pa nič ne pomaga A lahko ti lačna spiš???? Težko. Bi mogla kaj jaz vem popiti vodo in takoj v posteljo. Jem sedaj mandarini, ki sta kisli
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 19.11.2008 21:50:29
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: **** Nic, grem tarok igrat...zdele se mi ne da brat...da ne boste prevec naklofale... Danes okrog enih si tarokirala z mojim . [/quote] Kako pa to veš????? Po nicku Se mi je zdelo A veš , da me je sedaj zagrabila volčja lakotaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa. Sem vodo pila pa nič ne pomaga A lahko ti lačna spiš???? Težko. Bi mogla kaj jaz vem popiti vodo in takoj v posteljo. Jem sedaj mandarini, ki sta kisli Jaz imam pa 2 kili tako sladkih, da mi ne gredo v rit. Kar je preveč pa je preveč. Bi zdajle nekaj spila, pa sem prelena, da bi naredila 1 m.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 19.11.2008 21:50:57
|
|
|
|
Estrella*
|
barbaw: ja bo treba res držat stražo Julijke sicer že zaostajajo dobih 200 strani, a ko se njim vtrga, bo joj
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 19.11.2008 21:51:12
|
|
|
|
barbaw
|
Estrella a imaš ti to prav napisano, da je seznam na 6. strani?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 19.11.2008 21:52:03
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* barbaw: ja bo treba res držat stražo Julijke sicer že zaostajajo dobih 200 strani, a ko se njim vtrga, bo joj One nas pred majem ne ujamejo.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 19.11.2008 21:52:13
|
|
|
|
Estrella*
|
Grozaaaaaaaaa rit mi je vkup potegnilooooooo
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?