![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 26.11.2008 21:40:19
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Edinaos mi imamo spalnico in otroško sobo, dnevna pa je s kuhinjo povezana - ni stene vmes, ker smo jo podrli. Imamo Kuhinjo in dnevno kot en prostor. Vmes je le miza. Kaj pa misliš imeti v mansardi???
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 26.11.2008 21:40:39
|
|
|
|
tally
|
Danes zgleda da nismo v formi vsaj jaz ne ker me ful glava boli bom kr ne nalgesin vzela. Anitka Galu se pa vidi po učkah da je buban
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 26.11.2008 21:40:50
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally Kdaj imamo dead line za 5. del? To ima barbaw čez. Kadaj???? A v podpisu je link za PAPARICO, če jo katera rabi Mislim, da bo petek ali sobota Hmmm petek 23.59h bi bil izvedljiv, če bo ju3 kaj bolj veseleo na netu. Danes je prava žalost Pusti se presenetit. Jutri bo še bolj žalostno, ker grem v Ikeo. A katera kaj rabi?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 26.11.2008 21:41:45
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: tally Kdaj imamo dead line za 5. del? Anitka je rekla, da v petek. Potem pa bo treba rokave zavihat, če ne danes potem jutri .
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 26.11.2008 21:42:27
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally Kdaj imamo dead line za 5. del? To ima barbaw čez. Kadaj???? A v podpisu je link za PAPARICO, če jo katera rabi Mislim, da bo petek ali sobota Hmmm petek 23.59h bi bil izvedljiv, če bo ju3 kaj bolj veseleo na netu. Danes je prava žalost Pusti se presenetit. Jutri bo še bolj žalostno, ker grem v Ikeo. A katera kaj rabi? IKEA????A nisi rekla, da je prazna denarnica Imaš sponzorja???
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 26.11.2008 21:43:02
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally Anitka Galu se pa vidi po učkah da je buban Aha.. Barbaw jaz rabim marsikaj iz Ikee Dead line bo torej v petek 23.59.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 26.11.2008 21:43:08
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally Kdaj imamo dead line za 5. del? To ima barbaw čez. Kadaj???? A v podpisu je link za PAPARICO, če jo katera rabi Mislim, da bo petek ali sobota Si me pihnila.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 26.11.2008 21:43:09
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: kasso edinaos, zakaj si pa bila užaljena ...vsega pa od včeraj nisem brala, a mislim, da ti ni nobena hotela kaj hudega Zato, ker sem se jaz norca delala, ko je vprašala, kaj bomo oblekle za na večerjo in da bo morala v nabavo... Ampak bil je hec, ko sem rekla, da smo same domače in naj ga ne serje... Nikakor ni bilo mišljeno žaljivo, le poudarila sem, da se ni treba nekaj posebej rihtat za čredo babn'c. kasso, bogi Gašper Žal si ti že tretja od znanih, ki je povedala, da to delajo direkt na živo... Naš mali ima tudi obupno ozko kožico... Čeprav mu jo moj ob vsakem kopanju poskuša vleči čez, gre le minimalno, toliko da pokuka ven vvršiček glavice, ne znam drugače opisat... Bom jutri še pri P vprašala. V bolnici mu je pa sestra bolj na grobo povlekla, da je miceno zakrvavelo, ampak nič kazal znakov, da bi ga bolelo... Čeprav fantke to boli, je treba vztrajat. po kopanju je kožica bolj mehka in gre lepše dol potegnit. Tudi če malo bolj na silo. Je vseeno boljše kot pa na suho in živo. Našemu malemu sem jaz nehote čez potegnila in mu pretrgala prvo plast, pa ga drug dan ni nič bolelo. Se je čez noč poštimalo.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 26.11.2008 21:43:21
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: tally Kdaj imamo dead line za 5. del? Anitka je rekla, da v petek. Potem pa bo treba rokave zavihat, če ne danes potem jutri . Tally: saj veš kaj pravi pregovor: kar lahko storiš danes, ne odlašaj na ju3
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 26.11.2008 21:43:46
|
|
|
|
tally
|
Estrella dobra ideja tole s paprico v podpisu .
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 26.11.2008 21:44:05
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally Kdaj imamo dead line za 5. del? To ima barbaw čez. Kadaj???? A v podpisu je link za PAPARICO, če jo katera rabi Mislim, da bo petek ali sobota Hmmm petek 23.59h bi bil izvedljiv, če bo ju3 kaj bolj veseleo na netu. Danes je prava žalost Pusti se presenetit. Jutri bo še bolj žalostno, ker grem v Ikeo. A katera kaj rabi? IKEA????A nisi rekla, da je prazna denarnica Imaš sponzorja??? Ma 10 eurov za antilopo sem še najdla, drugega pa ne mislim kupovat. Ne grem sama pa ne vozim jaz pa gre.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 26.11.2008 21:44:14
|
|
|
|
špelin@
|
Anitka, mali ima ful lepo spalno vrečo Kje si jo pa kupila? IZVIRNO SPOROČILO: tally Danes zgleda da nismo v formi vsaj jaz ne ker me ful glava boli bom kr ne nalgesin vzela.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 26.11.2008 21:44:38
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: tally Anitka Galu se pa vidi po učkah da je buban Aha.. Barbaw jaz rabim marsikaj iz Ikee Dead line bo torej v petek 23.59. To sem hotla že miljonkrat napisat, pa vedno pozabim. Največje čveke so bile avgustovke 07, ki so končale na 11 delu
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 26.11.2008 21:44:49
|
|
|
|
Anitka
|
Tally kaj pa novi avatar?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 26.11.2008 21:45:07
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: tally Kdaj imamo dead line za 5. del? Anitka je rekla, da v petek. Potem pa bo treba rokave zavihat, če ne danes potem jutri . Tally: saj veš kaj pravi pregovor: kar lahko storiš danes, ne odlašaj na ju3
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 26.11.2008 21:45:08
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: tally Kdaj imamo dead line za 5. del? Anitka je rekla, da v petek. Potem pa bo treba rokave zavihat, če ne danes potem jutri . Tally: saj veš kaj pravi pregovor: kar lahko storiš danes, ne odlašaj na ju3 Jaz se držim črnogorskega vse kar se da preložiti na jutri ne delaj danes.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 26.11.2008 21:45:34
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: tally Anitka Galu se pa vidi po učkah da je buban Aha.. Barbaw jaz rabim marsikaj iz Ikee Dead line bo torej v petek 23.59. To sem hotla že miljonkrat napisat, pa vedno pozabim. Največje čveke so bile avgustovke 07, ki so končale na 11 delu wow
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 26.11.2008 21:45:46
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: tally Anitka Galu se pa vidi po učkah da je buban Aha.. Barbaw jaz rabim marsikaj iz Ikee Dead line bo torej v petek 23.59. To sem hotla že miljonkrat napisat, pa vedno pozabim. Največje čveke so bile avgustovke 07, ki so končale na 11 delu s poudarkom na so bile!!!
< Sporočilo je popravil Anitka -- 26.11.2008 21:47:21 >
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 26.11.2008 21:46:54
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: tally Anitka Galu se pa vidi po učkah da je buban Aha.. Barbaw jaz rabim marsikaj iz Ikee Dead line bo torej v petek 23.59. To sem hotla že miljonkrat napisat, pa vedno pozabim. Največje čveke so bile avgustovke 07, ki so končale na 11 delu s poudarkom so bile!!! A ti kaj namiguješ?????
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 26.11.2008 21:47:06
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Tally kaj pa novi avatar? Ah danes sem neki ustvarjala je bila Estrella priča pa mi ni ratalo. Sem pomanjšala na 30 % pomanjšala pa mi vseeno napiša da je prevelika
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 26.11.2008 21:48:09
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: tally Anitka Galu se pa vidi po učkah da je buban Aha.. Barbaw jaz rabim marsikaj iz Ikee Dead line bo torej v petek 23.59. To sem hotla že miljonkrat napisat, pa vedno pozabim. Največje čveke so bile avgustovke 07, ki so končale na 11 delu s poudarkom so bile!!! A ti kaj namiguješ????? A ti dvomiš v naše sposobnosti ?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 26.11.2008 21:48:16
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Tally kaj pa novi avatar? Ah danes sem neki ustvarjala je bila Estrella priča pa mi ni ratalo. Sem pomanjšala na 30 % pomanjšala pa mi vseeno napiša da je prevelika Pa daj potem še za 30, pa morda še za 50.. malo se igraj pa bo šlo
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 26.11.2008 21:48:53
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Tally kaj pa novi avatar? Ah danes sem neki ustvarjala je bila Estrella priča pa mi ni ratalo. Sem pomanjšala na 30 % pomanjšala pa mi vseeno napiša da je prevelika Jaz sem zgubila živce in odnehala s tem slikam in sem nazaj napopala mjo maskoto; piščanca
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 26.11.2008 21:49:04
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: tally Anitka Galu se pa vidi po učkah da je buban Aha.. Barbaw jaz rabim marsikaj iz Ikee Dead line bo torej v petek 23.59. To sem hotla že miljonkrat napisat, pa vedno pozabim. Največje čveke so bile avgustovke 07, ki so končale na 11 delu s poudarkom na so bile!!! A ti kaj namiguješ?????
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 26.11.2008 21:49:08
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: tally Joj jaz sem tudi gledala kaj se je zgodilo tistemu fantu, groza . Drugač pa Estrella in Anitka lepi hiški imata . za Gal-a in Žan-a. Luže pri kopanju jaz dam njeno banjico v tavelko kad in potem lahko dela kar hoče voda pa ne gre vn. Pr ns se pa samo še v taveliki kopamo,ker ta banjica se men zdi čist premajhna. V taveliki je pa tko fajn ker lahko plava [/quote] Kako pa to izvedeš??'A maš fliperja??? Ne nimam ga,jo kr dam ležat na hrbet ( jo držim mal) pa ona full uživa, al pa kravce pase zravn pa čofota A te nič križ ne boli Se vidi, da si še mlada Ma jo ponavad moj tko da me ne zarad tega . On je pa tud še mlad KOLIKO PA ŠTEJE??? Ja 28
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiCarski rez: ima oče pravico do dopusta?Carski rez velja za zahteven način poroda, po katerem mamica potrebuje posebno nego, da ne bi prišlo do neljubih komplik...
Zadnje s foruma
Kako bi reagirali ..
Admin
če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?