Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 26.11.2008 20:16:20
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Za pokušino: samo tu še ni bila dokončana. Ko bom lahko šla z Galom ven pa bova poslikala gotovo fasado. tudi lušna...dej še s kerga drugega kota, ko bo Gal vredu...aja pa pikapoke za njega..
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 26.11.2008 20:21:33
|
|
|
|
špelin@
|
Ooooooo, Anitka je dala gor fotko hiše Čisto druge barve kot pri Estrelli*, ampak je tudi lepo barbaw, tudi sama sem imela eno fazo v življenju, ko sem bila obsedena s čistočo: po tleh sem brisala vsak dan Bila sem živčna ob vsaki drobni smetki... Na srečo me je minilo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 26.11.2008 20:23:39
|
|
|
|
Naty*
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Kje ste vse čvekice???Jaz imam končno mir. Andraž je zunaj, Alja spi Tuki Gregi je zraven mene v stolčku in meče igrače po tleh, punci pa sestavljata eno sestavljanko A Gregor še kaj uporablja ležalnik?? Ja, občasno, ampak se bojim, da bi se kam zvrnil, ker je že dosegel max. zmogljivost ležalnika (po teži) Naš je pa sam do 9 kg, tko da ga je zdej stolček za hranjenje nasledil ...kolk je to hitr... valentina glede kožice... midva je ne sprava čez glavco, čist iskreno niti ne upam, ker mu jo je v bolnici zdravnica dol potegnil pa je pol krvavel . Matevžku pa pošiljava ogroooomno , da bo kmalu boljše . IZVIRNO SPOROČILO: sesil ne da se mi brskat za nazaj....kaj kupujete za dlesni, ko prihajajo zobki? calgel aurora pri nas tud avijonček pali pri hranjenju , ampak tamau se mi pol tolk smeji, da ga spet komi hranim . Oblazinjena posteljica pa pri nas zdej glih najbolj prav pride , ker se mi tamau plazi po trebuhu in se velikokrat z glavco zadeva ob stranice. Dons ponoči sm prišla v sobico in vidim PRAZNO postlco, me je skor kap . Pol pa le pridem k seb in še enkrat pogledam, je bil pa čist na koncu nekak stlačen v kotu s kovtrčkom . Mislm za znoret. ss ja tud volga zna očitno kej na lep način povedat . Me res zanima, kaka je ta ženska v živo, če tud vse tko pove kot tu?? Punce sej nočm zamorit, ampak a ste vidle kaj se je zgodilo tistem fantku v mariborski bolnici ? Js sm tolk jokala prejle... bogi starši. Men bi se po moje kr zmešalo. Drgač ma pa moj pikec danes spet čist pikast hrbet in ritko . Ne vem kaj je blo, verjetno cvetača. Bomo vidl, če bomo kej spali dons. Nč sm kr žalostna dons, grem pred tv s kahlo čaja. Lepo spite, nočko
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 26.11.2008 20:24:51
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Za pokušino: samo tu še ni bila dokončana. Ko bom lahko šla z Galom ven pa bova poslikala gotovo fasado. tudi lušna...dej še s kerga drugega kota, ko bo Gal vredu...aja pa pikapoke za njega.. Hiša mi je všeč, samo se bolj slabo vidi. Daj pofotkaj še z drugih strani
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 26.11.2008 20:29:48
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: aurora28 Anitka kaj je z Galom? Ima že tretji dan vročino tudi do 39,3. Kaj pa P pravi na to? Po včerajšnjem pregledu je rekla, da gre verjetno za kakšno virozo ali zobke. Če jutri ne bo bolje bom poklicala in šla kar nazaj. Ja naša hiša je bolj umirjenih barv - bela in dve sivi. Bom pofotkala še s kakšne druge strani, samo je malce težje izvedljivo, ker so okrog še visoke ciprese, ki bodo šle spomladi ven Naty kaj pa je bilo s tistim fantkom?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 26.11.2008 20:30:36
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Naty* Punce sej nočm zamorit, ampak a ste vidle kaj se je zgodilo tistem fantku v mariborski bolnici ? Js sm tolk jokala prejle... bogi starši. Men bi se po moje kr zmešalo. Kaj pa je bilo??? za Žana, da ne bo hujše reakcije.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 26.11.2008 20:33:53
|
|
|
|
Srčekgirll
|
IZVIRNO SPOROČILO: Naty* Punce sej nočm zamorit, ampak a ste vidle kaj se je zgodilo tistem fantku v mariborski bolnici ? Js sm tolk jokala prejle... bogi starši. Men bi se po moje kr zmešalo. Ja jst sm vidla. Bogi starši. Men bi se td čiz sfuzlal. Groza!
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 26.11.2008 20:35:12
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll IZVIRNO SPOROČILO: Naty* Punce sej nočm zamorit, ampak a ste vidle kaj se je zgodilo tistem fantku v mariborski bolnici ? Js sm tolk jokala prejle... bogi starši. Men bi se po moje kr zmešalo. Ja jst sm vidla. Bogi starši. Men bi se td čiz sfuzlal. Groza! Kaj je bilo???
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 26.11.2008 20:37:37
|
|
|
|
aurora28
|
A kožica na luleku mora iti že čez glavco Jaz mu je ne upam vlečt, jaz mu jo sam malo potegnem toliko, da mu umijem, drugače pa jo ne vlečem preveč dol. Anitka tudi lepa hiška
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 26.11.2008 21:03:45
|
|
|
|
tally
|
Joj jaz sem tudi gledala kaj se je zgodilo tistemu fantu, groza . Drugač pa Estrella in Anitka lepi hiški imata . za Gal-a in Žan-a. Luže pri kopanju jaz dam njeno banjico v tavelko kad in potem lahko dela kar hoče voda pa ne gre vn.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 26.11.2008 21:06:24
|
|
|
|
Anonimen
|
Čer. No končno sm prišla do compa. Je bil zjutri tak sonček, da nism zdržala doma tako, da sva šibali v Kamnik . No še vedno ne morm do hiše z avtom tako, da morm pešačiti po hribu gor pa dol . Je bil pa prov lep dan, Gaja je sprobala zimsko vrečo v vožičku in je super. Jo ni nč zebl,mene je pa mal . Potem sva šli še k tašči na kosilo,in ko sva prišli domov sta prišla moja mami pa oči na obisk,tako da časa za rr ni bilo. In ko sm končno prišla sm vidla, da je čist preveč za prebrat in da če bom brala ne bom mogla čvekat . Tako,. zdej pa da vidmo če bo kej s čvekom IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Anitka aha sem našla: http://www.rtvslo.si/modload.php?&c_mod=rnews&op=sections&func=read&c_menu=8&c_id=187701 Mamica je tudi tule gor pisala... KLIK Ja to sm pa gledala, sm jokala zravn,full žalostno
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 26.11.2008 21:07:54
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally Joj jaz sem tudi gledala kaj se je zgodilo tistemu fantu, groza . Drugač pa Estrella in Anitka lepi hiški imata . za Gal-a in Žan-a. Luže pri kopanju jaz dam njeno banjico v tavelko kad in potem lahko dela kar hoče voda pa ne gre vn. Pr ns se pa samo še v taveliki kopamo,ker ta banjica se men zdi čist premajhna. V taveliki je pa tko fajn ker lahko plava
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 26.11.2008 21:15:23
|
|
|
|
Estrella*
|
Kaj a danes ste pa vse puške v koruzpo vrgle???Sem zrihtala mularijo in sedaj pridem na comp, pa nobene nikjer nina7: se mi je zdelo, da ne boš zdržala doma Mene je tud držal, da bi kam šla, pa sem si premislila; če ni nujno ne grem
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 26.11.2008 21:16:15
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: tally Joj jaz sem tudi gledala kaj se je zgodilo tistemu fantu, groza . Drugač pa Estrella in Anitka lepi hiški imata . za Gal-a in Žan-a. Luže pri kopanju jaz dam njeno banjico v tavelko kad in potem lahko dela kar hoče voda pa ne gre vn. Pr ns se pa samo še v taveliki kopamo,ker ta banjica se men zdi čist premajhna. V taveliki je pa tko fajn ker lahko plava [/quote] Kako pa to izvedeš??'A maš fliperja???
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 26.11.2008 21:17:19
|
|
|
|
tally
|
Jah ne vem kaj je to danes a je kakšen bojkot na hroščkih al kaj ?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 26.11.2008 21:19:49
|
|
|
|
kasso
|
Punce, ve kar pridno do konca kožico (jaz si nisem upala), ker je bilo boleče...tako na hitro, da mi je bilo prav slabo in sem bila šokirana glede na to, da mi je P rekla, da nič ne boli, ker da nekaj namažejo, da ne boli. Ni res . Ne namažejo, ker potem drsi in kirurg ne more prav prijet. Namažejo potem, proti bolečinam. Zdaj pa boli in sem mu dala daleron.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 26.11.2008 21:22:12
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso Punce, ve kar pridno do konca kožico (jaz si nisem upala), ker je bilo boleče...tako na hitro, da mi je bilo prav slabo in sem bila šokirana glede na to, da mi je P rekla, da nič ne boli, ker da nekaj namažejo, da ne boli. Ni res . Ne namažejo, ker potem drsi in kirurg ne more prav prijet. Namažejo potem, proti bolečinam. Zdaj pa boli in sem mu dala daleron. Jaz ti nisem hotela poguma jemat, samo sem brala na MON-u kako naj bi to potekalo. Zato pa se mi ful trudimo, da mu dol kožico vlečemo, ker se še na eni strani drži. Jo je pa ful lažje potegnit, če se je otrok prej kopal, ker je zmehčana.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 26.11.2008 21:23:12
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally Jah ne vem kaj je to danes a je kakšen bojkot na hroščkih al kaj ? JIH BO TREBA MAL:
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 26.11.2008 21:23:38
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally Jah ne vem kaj je to danes a je kakšen bojkot na hroščkih al kaj ? JIH BO TREBA MAL: Potem nas pa sploh ne bo več.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 26.11.2008 21:24:29
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso Punce, ve kar pridno do konca kožico (jaz si nisem upala), ker je bilo boleče...tako na hitro, da mi je bilo prav slabo in sem bila šokirana glede na to, da mi je P rekla, da nič ne boli, ker da nekaj namažejo, da ne boli. Ni res . Ne namažejo, ker potem drsi in kirurg ne more prav prijet. Namažejo potem, proti bolečinam. Zdaj pa boli in sem mu dala daleron. Bogi Gašper. Jaz sem to prepustila Mateju in je on to vlačil.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 26.11.2008 21:24:52
|
|
|
|
kasso
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Kaj a danes ste pa vse puške v koruzpo vrgle???Sem zrihtala mularijo in sedaj pridem na comp, pa nobene nikjer Super, da sijih že zrihtala, moj miruje Petjo v spalnici, ponovno lulat ....(danes se je odločila, da bo spala v svoji potelji), jaz pa Varjo dojim in čakam na mir v spalnici, da še njo odnesem.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 26.11.2008 21:25:06
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: kasso Punce, ve kar pridno do konca kožico (jaz si nisem upala), ker je bilo boleče...tako na hitro, da mi je bilo prav slabo in sem bila šokirana glede na to, da mi je P rekla, da nič ne boli, ker da nekaj namažejo, da ne boli. Ni res . Ne namažejo, ker potem drsi in kirurg ne more prav prijet. Namažejo potem, proti bolečinam. Zdaj pa boli in sem mu dala daleron. Bogi Gašper. Jaz sem to prepustila Mateju in je on to vlačil. Jaz sem tudi mojemu prepustila. Imajo moški le bolj občutek za to.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 26.11.2008 21:25:31
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally Jah ne vem kaj je to danes a je kakšen bojkot na hroščkih al kaj ? JIH BO TREBA MAL: Potem nas pa sploh ne bo več. To je mal za vzpodbudo
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?