Naty*
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Kje ste vse čvekice???Jaz imam končno mir. Andraž je zunaj, Alja spi Tuki Gregi je zraven mene v stolčku in meče igrače po tleh, punci pa sestavljata eno sestavljanko A Gregor še kaj uporablja ležalnik?? Ja, občasno, ampak se bojim, da bi se kam zvrnil, ker je že dosegel max. zmogljivost ležalnika (po teži) Naš je pa sam do 9 kg, tko da ga je zdej stolček za hranjenje nasledil ...kolk je to hitr... valentina glede kožice... midva je ne sprava čez glavco, čist iskreno niti ne upam, ker mu jo je v bolnici zdravnica dol potegnil pa je pol krvavel . Matevžku pa pošiljava ogroooomno , da bo kmalu boljše . IZVIRNO SPOROČILO: sesil ne da se mi brskat za nazaj....kaj kupujete za dlesni, ko prihajajo zobki? calgel aurora pri nas tud avijonček pali pri hranjenju , ampak tamau se mi pol tolk smeji, da ga spet komi hranim . Oblazinjena posteljica pa pri nas zdej glih najbolj prav pride , ker se mi tamau plazi po trebuhu in se velikokrat z glavco zadeva ob stranice. Dons ponoči sm prišla v sobico in vidim PRAZNO postlco, me je skor kap . Pol pa le pridem k seb in še enkrat pogledam, je bil pa čist na koncu nekak stlačen v kotu s kovtrčkom . Mislm za znoret. ss ja tud volga zna očitno kej na lep način povedat . Me res zanima, kaka je ta ženska v živo, če tud vse tko pove kot tu?? Punce sej nočm zamorit, ampak a ste vidle kaj se je zgodilo tistem fantku v mariborski bolnici ? Js sm tolk jokala prejle... bogi starši. Men bi se po moje kr zmešalo. Drgač ma pa moj pikec danes spet čist pikast hrbet in ritko . Ne vem kaj je blo, verjetno cvetača. Bomo vidl, če bomo kej spali dons. Nč sm kr žalostna dons, grem pred tv s kahlo čaja. Lepo spite, nočko