|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  165 166 [167] 168 169   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 5.del
26.11.2008 20:16:20   
jana81
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka

Za pokušino:

user posted image

samo tu še ni bila dokončana. Ko bom lahko šla z Galom ven pa bova poslikala gotovo fasado.

tudi lušna...dej še s kerga drugega kota, ko bo Gal vredu...aja pa pikapoke za njega..

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 4151
26.11.2008 20:21:33   
špelin@
Ooooooo, Anitka je dala gor fotko hiše user posted image  Čisto druge barve kot pri Estrelli*, ampak je tudi lepo user posted image

barbaw, tudi sama sem imela eno fazo v življenju, ko sem bila obsedena s čistočo: po tleh sem brisala vsak dan user posted image  Bila sem živčna ob vsaki drobni smetki... Na srečo me je minilo user posted image user posted image

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 4152
26.11.2008 20:23:39   
Naty*
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*
Kje ste vse čvekice???Jaz imam končno mir. Andraž je zunaj, Alja spiuser posted image user posted image

Tuki user posted image  Gregi je zraven mene v stolčku in meče igrače po tleh, punci pa sestavljata eno sestavljanko user posted image

A Gregor še kaj uporablja ležalnik??

Ja, občasno, ampak se bojim, da bi se kam zvrnil, ker je že dosegel max. zmogljivost ležalnika (po teži) user posted image

Naš je pa sam do 9 kg, tko da ga je zdej stolček za hranjenje naslediluser posted image ...kolk je to hitr...

valentina glede kožice... midva je ne sprava čez glavco, čist iskreno niti ne upam, ker mu jo je v bolnici zdravnica dol potegnil pa je pol krvavel user posted image . Matevžku pa pošiljava ogroooomno user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , da bo kmalu boljše user posted image user posted image user posted image .

IZVIRNO SPOROČILO: sesil

ne da se mi brskat za nazaj....kaj kupujete za dlesni, ko prihajajo zobki?

calgel

aurora pri nas tud avijonček pali pri hranjenju user posted image , ampak tamau se mi pol tolk smeji, da ga spet komi hranim user posted image .
Oblazinjena posteljica pa pri nas zdej glih najbolj prav pride user posted image , ker se mi tamau plazi po trebuhu in se velikokrat z glavco zadeva ob stranice. Dons ponoči sm prišla v sobico in vidim PRAZNO postlco, me je skor kap user posted image . Pol pa le pridem k seb in še enkrat pogledam, je bil pa čist na koncu nekak stlačen v kotu s kovtrčkom user posted image . Mislm za znoret.

ss ja tud volga zna očitno kej na lep način povedat user posted image . Me res zanima, kaka je ta ženska v živo, če tud vse tko pove kot tu??

Punce sej nočm zamorit, ampak a ste vidle kaj se je zgodilo tistem fantku v mariborski bolniciuser posted image user posted image user posted image user posted image ? Js sm tolk jokala prejle... bogi starši. Men bi se po moje kr zmešalo.

Drgač ma pa moj pikec danes spet čist pikast hrbet in ritko user posted image . Ne vem kaj je blo, verjetno cvetača. Bomo vidl, če bomo kej spali dons.

Nč sm kr žalostna dons, grem pred tv s kahlo čaja.

Lepo spite, nočko

Točno na rok, 11. 5. 2008, smo postali družinica. Rodil se je sonček z imenom Žan.

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 4153
26.11.2008 20:24:51   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: jana81

Za pokušino:

user posted image

samo tu še ni bila dokončana. Ko bom lahko šla z Galom ven pa bova poslikala gotovo fasado.

tudi lušna...dej še s kerga drugega kota, ko bo Gal vredu...aja pa pikapoke za njega..

Hiša mi je všeč, samo se bolj slabo vidi. Daj pofotkaj še z drugih straniuser posted image user posted image

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 4154
26.11.2008 20:29:48   
Anitka
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw

IZVIRNO SPOROČILO: aurora28

Anitka kaj je z Galom?

Ima že tretji dan vročino tudi do 39,3.

Kaj pa P pravi na to?

Po včerajšnjem pregledu je rekla, da gre verjetno za kakšno virozo ali zobke. Če jutri ne bo bolje bom poklicala in šla kar nazaj.

Ja naša hiša je bolj umirjenih barv - bela in dve sivi. Bom pofotkala še s kakšne druge strani, samo je malce težje izvedljivo, ker so okrog še visoke ciprese, ki bodo šle spomladi venuser posted image user posted image user posted image user posted image

Naty kaj pa je bilo s tistim fantkom?

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 4155
26.11.2008 20:30:36   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: Naty*
Punce sej nočm zamorit, ampak a ste vidle kaj se je zgodilo tistem fantku v mariborski bolniciuser posted image user posted image user posted image user posted image ? Js sm tolk jokala prejle... bogi starši. Men bi se po moje kr zmešalo.

Kaj pa je bilo???

user posted image user posted image user posted image  za Žana, da ne bo hujše reakcije.

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 4156
26.11.2008 20:33:53   
Srčekgirll

Ja jst sm vidla. Bogi starši. Men bi se td čiz sfuzlal. Groza!

ponosna mamica treh fantov maj 2008, julij 2010 & oktober 2012

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 4157
26.11.2008 20:35:12   
Anitka
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll

Ja jst sm vidla. Bogi starši. Men bi se td čiz sfuzlal. Groza!

Kaj je bilo???

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

(odgovor članu Srčekgirll)
Neposredna povezava do sporočila: 4158
26.11.2008 20:36:31   
Anitka
aha sem našla:

http://www.rtvslo.si/modload.php?&c_mod=rnews&op=sections&func=read&c_menu=8&c_id=187701

user posted image user posted image user posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 4159
26.11.2008 20:37:37   
aurora28
A kožica na luleku mora iti že čez glavco user posted image Jaz mu je ne upam vlečt, jaz mu jo sam malo potegnem toliko, da mu umijem, drugače pa jo ne vlečem preveč dol.

Anitka tudi lepa hiška user posted image

30.4.2008 ob 15. uri se nama je rodil najin sonček Gal.

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 4160
26.11.2008 20:43:53   
špelin@
aha sem našla:

http://www.rtvslo.si/modload.php?&c_mod=rnews&op=sections&func=read&c_menu=8&c_id=187701

Mamica je tudi tule gor pisala... KLIK
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 4161
26.11.2008 21:03:45   
tally
Joj jaz sem tudi gledala kaj se je zgodilo tistemu fantu, groza user posted image user posted image user posted image .

Drugač pa Estrella in Anitka lepi hiški imatauser posted image .

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za Gal-a in Žan-a.

Luže pri kopanju user posted image user posted image user posted image jaz dam njeno banjico v tavelko kad in potem lahko dela kar hoče voda pa  ne gre vn.

13.5 2008 sva dobila najino miško Emilijo.
26.02.2010 pa še pikeca Aleksa.

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 4162
26.11.2008 21:06:24   
Anonimen
Čer. No končno sm prišla do compa. Je bil zjutri tak sonček, da nism zdržala doma tako, da sva šibali v Kamnikuser posted image . No še vedno ne morm do hiše z avtom tako, da morm pešačiti po hribu gor pa doluser posted image . Je bil pa prov lep dan, Gaja je sprobala zimsko vrečo v vožičku in je super. Jo ni nč zebl,mene je pa maluser posted image .
Potem sva šli še k tašči na kosilo,in ko sva prišli domov sta prišla moja mami pa oči na obisk,tako da časa za rr ni bilo. In ko sm končno prišla sm vidla, da je čist preveč za prebrat in da če bom brala ne bom mogla čvekatuser posted image . Tako,. zdej pa da vidmo če bo kej s čvekom

aha sem našla:

Mamica je tudi tule gor pisala... KLIK
user posted image user posted image user posted image

Ja to sm pa gledala, sm jokala zravn,full žalostno user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu špelin@)
  Neposredna povezava do sporočila: 4163
26.11.2008 21:07:54   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: tally

Joj jaz sem tudi gledala kaj se je zgodilo tistemu fantu, groza user posted image user posted image user posted image .

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za Gal-a in Žan-a.

Luže pri kopanju user posted image user posted image user posted image jaz dam njeno banjico v tavelko kad in potem lahko dela kar hoče voda pa  ne gre vn.

Pr ns se pa samo še v taveliki kopamo,ker ta banjica se men zdi čist premajhna. V taveliki je pa tko fajn ker lahko plavauser posted image

(odgovor članu tally)
  Neposredna povezava do sporočila: 4164
26.11.2008 21:15:23   
Estrella*
Kaj a danes ste pa vse puške v koruzpo vrgle???Sem zrihtala mularijo in sedaj pridem na comp, pa nobene nikjeruser posted image

nina7: se mi je zdelo, da ne boš zdržala domauser posted image Mene je tud držal, da bi kam šla, pa sem si premislila; če ni nujno ne grem

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4165
26.11.2008 21:16:15   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: nina7

Pr ns se pa samo še v taveliki kopamo,ker ta banjica se men zdi čist premajhna. V taveliki je pa tko fajn ker lahko plavauser posted image
[/quote]

Kako pa to izvedeš??'A maš fliperja???

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4166
26.11.2008 21:17:19   
tally
Jah ne vem kaj je to danes a je kakšen bojkot  na hroščkih al kaj user posted image user posted image user posted image ?

13.5 2008 sva dobila najino miško Emilijo.
26.02.2010 pa še pikeca Aleksa.

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 4167
26.11.2008 21:19:49   
kasso
Punce, ve kar pridno do konca kožico (jaz si nisem upala), ker je bilo boleče...tako na hitro, da mi je bilo prav slabo in sem bila šokirana glede na to, da mi je P rekla, da nič ne boli, ker da nekaj namažejo, da ne boli. Ni resuser posted image . Ne namažejo, ker potem drsi in kirurg ne more prav prijet. Namažejo potem, proti bolečinam. Zdaj pa boli in sem mu dala daleron.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4168
26.11.2008 21:22:12   
barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: kasso

Punce, ve kar pridno do konca kožico (jaz si nisem upala), ker je bilo boleče...tako na hitro, da mi je bilo prav slabo in sem bila šokirana glede na to, da mi je P rekla, da nič ne boli, ker da nekaj namažejo, da ne boli. Ni resuser posted image . Ne namažejo, ker potem drsi in kirurg ne more prav prijet. Namažejo potem, proti bolečinam. Zdaj pa boli in sem mu dala daleron.

Jaz ti nisem hotela poguma jemat, samo sem brala na MON-u kako naj bi to potekalo. Zato pa se mi ful trudimo, da mu dol kožico vlečemo, ker se še na eni strani drži. Jo je pa ful lažje potegnit, če se je otrok prej kopal, ker je zmehčana.

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 4169
26.11.2008 21:23:12   
Estrella*

Jah ne vem kaj je to danes a je kakšen bojkot  na hroščkih al kaj user posted image user posted image user posted image ?

JIH BO TREBA MAL:
user posted image

(odgovor članu tally)
Neposredna povezava do sporočila: 4170
26.11.2008 21:23:38   
barbaw

JIH BO TREBA MAL:
user posted image

Potem nas pa sploh ne bo več. user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4171
26.11.2008 21:24:29   
Estrella*

Bogi Gašper. Jaz sem to prepustila Mateju in je on to vlačil.

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 4172
26.11.2008 21:24:52   
kasso

Kaj a danes ste pa vse puške v koruzpo vrgle???Sem zrihtala mularijo in sedaj pridem na comp, pa nobene nikjeruser posted image

Super, da sijih že zrihtala, moj miruje Petjo v spalnici, ponovno lulat ....(danes se je odločila, da bo spala v svoji potelji), jaz pa Varjo dojim in čakam na mir v spalnici, da še njo odnesem.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4173
26.11.2008 21:25:06   
barbaw

Bogi Gašper. Jaz sem to prepustila Mateju in je on to vlačil.

Jaz sem tudi mojemu prepustila. Imajo moški le bolj občutek za to. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4174
26.11.2008 21:25:31   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw

JIH BO TREBA MAL:
user posted image

Potem nas pa sploh ne bo več. user posted image user posted image

user posted image
To je mal za vzpodbudo

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 4175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  165 166 [167] 168 169   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  165 166 [167] 168 169   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?