|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  111 112 [113] 114 115   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 5.del
24.11.2008 21:55:15   
valentina2006
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka

Gal je končno zaspal. Mu je pa revčku vročina narasla - rektalno zmerjeno 38,7, pod pazduho pa 38,2user posted image user posted image . Sem mu dala svečko in upam, da bo noč dobro prestal. Jaz sem čisto zmedena, saj sem v novi situaciji - prvič je zbolel moj otrokuser posted image . Pa jutri imamo posvetovalnico pa RA in pol leta.

Anitka user posted image ... jest mam zdej druzga user posted image , pa mam velikrat občutek, da je prvi, ker bo Sara že 6 let in sem full pozabila. To, da zboli pred posvetovalnico je pa pr nas že itak standard.. do zdej je dobu šele 1 špikico user posted image . Držim pesti, da se čimprej poštima user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 2801
24.11.2008 21:58:38   
valentina2006
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw

IZVIRNO SPOROČILO: valentina2006

Pa HVALA za nasvete o tistmu k sem vas sprašvala... pol mi niso nč odgovoril na moj zadnji mail... bo zih jutr, da bom spet lhk penla user posted image

Ma ne se sekirat. Vsak ima pravico, da si premisli. ignoriraj in misli na kaj bolj veselega.

Ja itak... men se tud to normaln zdi... lej kva so mi poslal... ma itak, da me jezi...

Im sorry, but now I can not cancel it

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 2802
24.11.2008 22:00:35   
Anitka
Punce hvala vam za vse pikepoke in dobre želje. A sem zadosti naredila za Gala- sem ga skopala v hladnejši vodi kot ponavadi, mu dala svečko in podojila? Ali ve kako drugače zbijate vročino?
Pa full mi je čudno, da ni nobenih drugih znakov bolezniuser posted image user posted image Res upam, da bo že jutri bolje.

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu valentina2006)
Neposredna povezava do sporočila: 2803
24.11.2008 22:00:49   
Estrella*

IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*
ob 11h. Bom, če bom sploh prišla do glavne cesteuser posted image Sicer so plužili, ampak ne vem, če bo šlo, ker imam slabe gumeuser posted image

Ojoj... tud meme je blo dons strah it, sam ko sem šla je cesta bla glih za glih bela, za nazaj pa ooooooooooo katastrofa, jest sem kr mižala, vsak ovinek mi je bil sumljiv (moj user posted image se je pa norca delu k je navajen po takmu vozt), pa še v takih govcah smo doma... Za vsredo mi je pa P rekla, da če bo sneg in kriza dol prit, nej pokličem in pridem magar v četrtek na kontrolo z Matevžom. Jest upam, da vama jutri uspe srečno prit ke in nazaj... baje bo nehal znežit ponoč, pr nas je že in do zjuti upam, da zrihtajo ceste... če bo pa kriza, pa ni vredn reskirat... enostavn poklič in se prenaročta.

Pr nas že kake 3h ne sneži več. Ja če bo kriza me ne vidi Vrhnika, se res ne splača reskirat, ker ni nujno.

Neposredna povezava do sporočila: 2804
24.11.2008 22:01:30   
Anitka
Punce se opravičujem, ker nič več ne komentiram - bom jutri nadoknadila.

Lepo spite

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 2805
24.11.2008 22:05:17   
Anonimen
Grem jest spat,ker še komi gledam. Mirno nočko vam želim

(odgovor članu Anitka)
  Neposredna povezava do sporočila: 2806
24.11.2008 22:05:25   
valentina2006

Punce se opravičujem, ker nič več ne komentiram - bom jutri nadoknadila.

Lepo spite

Želim vam mirno noč... user posted image

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 2807
24.11.2008 22:05:48   
Estrella*

Estrella tudi mene skrbi za tole tvojo pot jutri k P. Če niso ceste pošteno očiščene preloži pregled. Alja se ne bo nič pritoževala, če bo kakšen teden kasneje dobila pikico.

Saj men se tud ne gre........kot sem že Špelini napisala, gre najprej poskusni zajček na potuser posted image

A zajčka pa ni škoda??? user posted image user posted image

On ima izkušnje s to rovtarko potjo in zna ocenit ali bo "baba" sposobna speljatuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 2808
24.11.2008 22:05:57   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: tally

Gal je končno zaspal. Mu je pa revčku vročina narasla - rektalno zmerjeno 38,7, pod pazduho pa 38,2user posted image user posted image . Sem mu dala svečko in upam, da bo noč dobro prestal. Jaz sem čisto zmedena, saj sem v novi situaciji - prvič je zbolel moj otrokuser posted image . Pa jutri imamo posvetovalnico pa RA in pol leta.

user posted image user posted image user posted image

Ja meni je bilo najhuje ko otrok zboli. Takrat se res očutiš tako nemočnega, nesposobnega in občutiš tisti ta prav strah. Sicer vročina sama po sebi ni nič"slaba" saj se telo brani pred okužbo in tako je prav. Hudo pa je, ker tako male otrike taka vročina fejst zdela. Še vedno lahko rečeš, saj je samo kak virus, bakterija, bo kmalu boljeuser posted image

pauser posted image user posted image user posted image user posted image za Gala!!

(odgovor članu tally)
Neposredna povezava do sporočila: 2809
24.11.2008 22:08:15   
Estrella*

Pa HVALA za nasvete o tistmu k sem vas sprašvala... pol mi niso nč odgovoril na moj zadnji mail... bo zih jutr, da bom spet lhk penla user posted image

Ma ne se sekirat. Vsak ima pravico, da si premisli. ignoriraj in misli na kaj bolj veselega.

Ja itak... men se tud to normaln zdi... lej kva so mi poslal... ma itak, da me jezi...

user posted image user posted image user posted image   izsiljevanje!!!!

Neposredna povezava do sporočila: 2810
24.11.2008 22:09:08   
valentina2006
IZVIRNO SPOROČILO: nina7

Grem jest spat,ker še komi gledam. Mirno nočko vam želim

Tud vam NOČKO user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2811
24.11.2008 22:09:21   
Estrella*
kuku, a ste vse zbežale???barbaw bo pršla z valjarjem nazaj!!!user posted image user posted image

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 2812
24.11.2008 22:10:17   
Estrella*

Punce hvala vam za vse pikepoke in dobre želje. A sem zadosti naredila za Gala- sem ga skopala v hladnejši vodi kot ponavadi, mu dala svečko in podojila? Ali ve kako drugače zbijate vročino?
Pa full mi je čudno, da ni nobenih drugih znakov bolezniuser posted image user posted image Res upam, da bo že jutri bolje.

Kaj pa bi še lahko naredila???Nič drugegauser posted image pomiri se in pojdi v mižakle.

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 2813
24.11.2008 22:10:42   
valentina2006

kuku, a ste vse zbežale???barbaw bo pršla z valjarjem nazaj!!!user posted image user posted image

A jest ne štejem user posted image  user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2814
24.11.2008 22:11:41   
barbaw

Ti samo ignoriraj pa naj se v rit pišejo.

Nobody is perfect and I'm nobody!

Neposredna povezava do sporočila: 2815
24.11.2008 22:11:43   
barbaw

nimaš kaj drugega naredit. Mogoče bo vse skupaj prespal in bo jutri dobro. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 2816
24.11.2008 22:11:53   
barbaw

Estrella tudi mene skrbi za tole tvojo pot jutri k P. Če niso ceste pošteno očiščene preloži pregled. Alja se ne bo nič pritoževala, če bo kakšen teden kasneje dobila pikico.

Saj men se tud ne gre........kot sem že Špelini napisala, gre najprej poskusni zajček na potuser posted image

A zajčka pa ni škoda??? user posted image user posted image

On ima izkušnje s to rovtarko potjo in zna ocenit ali bo "baba" sposobna speljatuser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image  naj začne še petke delat, da ti bo kupil avto. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2817
24.11.2008 22:12:43   
barbaw

Kaj je zdaj to? Tako brzinsko sem se stuširala in lase oprala, pa vas pol ni več Vidve z Valentino sta pa itak zakon. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2818
24.11.2008 22:13:12   
valentina2006

Ja meni je bilo najhuje ko otrok zboli. Takrat se res očutiš tako nemočnega, nesposobnega in občutiš tisti ta prav strah. Sicer vročina sama po sebi ni nič"slaba" saj se telo brani pred okužbo in tako je prav. Hudo pa je, ker tako male otrike taka vročina fejst zdela. Še vedno lahko rečeš, saj je samo kak virus, bakterija, bo kmalu boljeuser posted image

pauser posted image user posted image user posted image user posted image za Gala!!

To si pa full lepo napisala... se vid, da si mal user posted image ... si mi spet v misli vdrala.

Podpišem se pod tvoje besede. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2819
24.11.2008 22:16:02   
Estrella*

Saj nisi bila napisana med gostujočimi, kako pa naj vem kje si????user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2820
24.11.2008 22:17:46   
valentina2006

Tud jest sem mnenja, da si vse nardila. Probi se umirit, ker to Gal nuca, sploh ko je bolčkan in bolj občutljiv... mogoče vse skup do jutra mine. Itak pa mata posvetovalnico in bo P naredu pregled in ugotovil, če je kar kol... tko da ukrepanje bo tud dost hitro user posted image .

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 2821
24.11.2008 22:17:59   
barbaw

Saj nisi bila napisana med gostujočimi, kako pa naj vem kje si????user posted image user posted image

Ilegala deluje. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2822
24.11.2008 22:19:32   
Estrella*

To si pa full lepo napisala... se vid, da si mal user posted image ... si mi spet v misli vdrala.

Podpišem se pod tvoje besede. user posted image

Zdaj sem se pa od srca nasmejalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mi je pa zelo všeč pri tebi, da kjub stiski , ki jo doživljaš z boleznijo Matevža, še vedno najdeš smisel za humor in nisi zagrenjenauser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2823
24.11.2008 22:19:56   
valentina2006

A si glih tist cajt gledala, ko sem prešaltala iz Mozill na Explorer... spet metla user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2824
24.11.2008 22:20:34   
Estrella*

Ilegala deluje. user posted image

Matr, pol se moramo pa bat te ilegalkeuser posted image user posted image Moram pomislit, če sem ga kaj sračkala drugod'''''user posted image user posted image

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 2825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  111 112 [113] 114 115   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  111 112 [113] 114 115   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najbolj zgodaj rojen nedonošenček, ki je p...
Guinnessova knjiga rekordov je potrdila, da je Curtis postavil nov svetovni rekord. Standardna nosečnost traja približno...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?