Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 24.11.2008 21:38:57
|
|
|
|
Anonimen
|
Tiana,Estrella hvala. Ja rabm da si sprintam,pol bom pa na uno folijo za grafoskop al kaj je že tist skopirala,pol pa na steno prerisala
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 24.11.2008 21:38:59
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw jana pri ananasu tudi moraš pazit, ker prevelika količina "odpira" usta in ustnice. Vem pa da ananasov sok razbija sluz v pljučih. Pol bi pa morala VALENTINA dati za pit Matevžu iste misli imava...
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 24.11.2008 21:39:16
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: edinaos lahko noč vam želim Kaj ti je pa obljubil??? marsikaj kdaj imate ju3 pregled? Vstavi se potem na kavici. ob 11h. Bom, če bom sploh prišla do glavne ceste Sicer so plužili, ampak ne vem, če bo šlo, ker imam slabe gume
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 24.11.2008 21:40:14
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Tiana,Estrella hvala. Ja rabm da si sprintam,pol bom pa na uno folijo za grafoskop al kaj je že tist skopirala,pol pa na steno prerisala No, pol te pa spet ne bo kak mesec na rr A to je zimsko čtivo?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 24.11.2008 21:40:21
|
|
|
|
barbaw
|
Estrella tudi mene skrbi za tole tvojo pot jutri k P. Če niso ceste pošteno očiščene preloži pregled. Alja se ne bo nič pritoževala, če bo kakšen teden kasneje dobila pikico.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 24.11.2008 21:41:49
|
|
|
|
valentina2006
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw jana pri ananasu tudi moraš pazit, ker prevelika količina "odpira" usta in ustnice. Vem pa da ananasov sok razbija sluz v pljučih. Pol bi pa morala VALENTINA dati za pit Matevžu IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw jana pri ananasu tudi moraš pazit, ker prevelika količina "odpira" usta in ustnice. Vem pa da ananasov sok razbija sluz v pljučih. tole bi blo pa za Matevža od valentine.. O... hvala, hvala... lepo, da na Matevža mislite ... A pa mu ga lahko že zdej dam??
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 24.11.2008 21:42:07
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Iščem po netu kakšne slikce miki miške al pa kej tazga pa nč pametnega ne najdem. A ma kera kakšen link sem ti hotla pokazat sliko od prijateljičine tamale, ko čez celo steno narisano miki miško, pa je že dala slike dol s FB-ka. o škoda
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 24.11.2008 21:43:27
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw jana pri ananasu tudi moraš pazit, ker prevelika količina "odpira" usta in ustnice. Vem pa da ananasov sok razbija sluz v pljučih. tole bi blo pa za Matevža od valentine.. Sem te pa pihnila za cele 30sekund Špelin@: sem že razmišljala v tej smeri, da b i prestavila. Bo šel ju3 najprej možek z mojim avtom do pumpe in bo preveril situacijo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 24.11.2008 21:44:50
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Estrella tudi mene skrbi za tole tvojo pot jutri k P. Če niso ceste pošteno očiščene preloži pregled. Alja se ne bo nič pritoževala, če bo kakšen teden kasneje dobila pikico. Saj men se tud ne gre........kot sem že Špelini napisala, gre najprej poskusni zajček na pot
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 24.11.2008 21:44:56
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Tiana,Estrella hvala. Ja rabm da si sprintam,pol bom pa na uno folijo za grafoskop al kaj je že tist skopirala,pol pa na steno prerisala No, pol te pa spet ne bo kak mesec na rr A to je zimsko čtivo? ja neki bom mogla počet drugač se mi bo zmešal. Sej zdej je pa tok slikc, da se bo težko odločit Jest na tvojem mestu bi P predstavila ker si ne predstavljam sebe da bi mogla spet v takem vozit k dons. A ste že kej razmišljale kam bi šle pol po večerji 20-ega?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 24.11.2008 21:46:36
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Tiana,Estrella hvala. Ja rabm da si sprintam,pol bom pa na uno folijo za grafoskop al kaj je že tist skopirala,pol pa na steno prerisala No, pol te pa spet ne bo kak mesec na rr A to je zimsko čtivo? ja neki bom mogla počet drugač se mi bo zmešal. Sej zdej je pa tok slikc, da se bo težko odločit Jest na tvojem mestu bi P predstavila ker si ne predstavljam sebe da bi mogla spet v takem vozit k dons. A ste že kej razmišljale kam bi šle pol po večerji 20-ega? Jaz še študiram kako se bom do Lj. spravla
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 24.11.2008 21:48:36
|
|
|
|
valentina2006
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* ob 11h. Bom, če bom sploh prišla do glavne ceste Sicer so plužili, ampak ne vem, če bo šlo, ker imam slabe gume Ojoj... tud meme je blo dons strah it, sam ko sem šla je cesta bla glih za glih bela, za nazaj pa ooooooooooo katastrofa, jest sem kr mižala, vsak ovinek mi je bil sumljiv (moj se je pa norca delu k je navajen po takmu vozt), pa še v takih govcah smo doma... Za vsredo mi je pa P rekla, da če bo sneg in kriza dol prit, nej pokličem in pridem magar v četrtek na kontrolo z Matevžom. Jest upam, da vama jutri uspe srečno prit ke in nazaj... baje bo nehal znežit ponoč, pr nas je že in do zjuti upam, da zrihtajo ceste... če bo pa kriza, pa ni vredn reskirat... enostavn poklič in se prenaročta.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 24.11.2008 21:48:55
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Tiana,Estrella hvala. Ja rabm da si sprintam,pol bom pa na uno folijo za grafoskop al kaj je že tist skopirala,pol pa na steno prerisala No, pol te pa spet ne bo kak mesec na rr A to je zimsko čtivo? ja neki bom mogla počet drugač se mi bo zmešal. Sej zdej je pa tok slikc, da se bo težko odločit Jest na tvojem mestu bi P predstavila ker si ne predstavljam sebe da bi mogla spet v takem vozit k dons. A ste že kej razmišljale kam bi šle pol po večerji 20-ega? Jaz še študiram kako se bom do Lj. spravla Taxi iz Kamnika je full pocen, al pa boš že enga najdla da te pelje
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 24.11.2008 21:49:42
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Tiana,Estrella hvala. Ja rabm da si sprintam,pol bom pa na uno folijo za grafoskop al kaj je že tist skopirala,pol pa na steno prerisala No, pol te pa spet ne bo kak mesec na rr A to je zimsko čtivo? ja neki bom mogla počet drugač se mi bo zmešal. Sej zdej je pa tok slikc, da se bo težko odločit Jest na tvojem mestu bi P predstavila ker si ne predstavljam sebe da bi mogla spet v takem vozit k dons. A ste že kej razmišljale kam bi šle pol po večerji 20-ega? Jaz še študiram kako se bom do Lj. spravla Katina bo pravi naslov
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 24.11.2008 21:50:23
|
|
|
|
Čmrlika
|
Joj, ste pridne s pisanjem,,, ni šanse da preberem. Sem hotela povedat, da se je Taja cel dan super držala, bla dobre volje in Brez vročine! Grem preletet...no so mi pa slikice snegeca padle takoj v oči. Pri nas pa nič, jaz pa komaj čakam....
Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot. Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 24.11.2008 21:50:26
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Tiana,Estrella hvala. Ja rabm da si sprintam,pol bom pa na uno folijo za grafoskop al kaj je že tist skopirala,pol pa na steno prerisala No, pol te pa spet ne bo kak mesec na rr A to je zimsko čtivo? ja neki bom mogla počet drugač se mi bo zmešal. Sej zdej je pa tok slikc, da se bo težko odločit Jest na tvojem mestu bi P predstavila ker si ne predstavljam sebe da bi mogla spet v takem vozit k dons. A ste že kej razmišljale kam bi šle pol po večerji 20-ega? Jaz še študiram kako se bom do Lj. spravla Taxi iz Kamnika je full pocen, al pa boš že enga najdla da te pelje A veš da sem enkrat klicala taxi iz kamnika pa mi je model reku da ne ve če bo imel čas pridet do Mengša
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 24.11.2008 21:50:53
|
|
|
|
Anitka
|
Gal je končno zaspal. Mu je pa revčku vročina narasla - rektalno zmerjeno 38,7, pod pazduho pa 38,2 . Sem mu dala svečko in upam, da bo noč dobro prestal. Jaz sem čisto zmedena, saj sem v novi situaciji - prvič je zbolel moj otrok . Pa jutri imamo posvetovalnico pa RA in pol leta.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 24.11.2008 21:51:58
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Estrella tudi mene skrbi za tole tvojo pot jutri k P. Če niso ceste pošteno očiščene preloži pregled. Alja se ne bo nič pritoževala, če bo kakšen teden kasneje dobila pikico. Saj men se tud ne gre........kot sem že Špelini napisala, gre najprej poskusni zajček na pot A zajčka pa ni škoda???
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 24.11.2008 21:52:08
|
|
|
|
valentina2006
|
Pa HVALA za nasvete o tistmu k sem vas sprašvala... pol mi niso nč odgovoril na moj zadnji mail... bo zih jutr, da bom spet lhk penla .
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 24.11.2008 21:52:10
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Tiana,Estrella hvala. Ja rabm da si sprintam,pol bom pa na uno folijo za grafoskop al kaj je že tist skopirala,pol pa na steno prerisala No, pol te pa spet ne bo kak mesec na rr A to je zimsko čtivo? ja neki bom mogla počet drugač se mi bo zmešal. Sej zdej je pa tok slikc, da se bo težko odločit Jest na tvojem mestu bi P predstavila ker si ne predstavljam sebe da bi mogla spet v takem vozit k dons. A ste že kej razmišljale kam bi šle pol po večerji 20-ega? Jaz še študiram kako se bom do Lj. spravla Taxi iz Kamnika je full pocen, al pa boš že enga najdla da te pelje A veš da sem enkrat klicala taxi iz kamnika pa mi je model reku da ne ve če bo imel čas pridet do Mengša Aha, je ful zaseden k je tok pocen. No evo,je EStrella našla rešitev
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 24.11.2008 21:52:26
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Gal je končno zaspal. Mu je pa revčku vročina narasla - rektalno zmerjeno 38,7, pod pazduho pa 38,2 . Sem mu dala svečko in upam, da bo noč dobro prestal. Jaz sem čisto zmedena, saj sem v novi situaciji - prvič je zbolel moj otrok . Pa jutri imamo posvetovalnico pa RA in pol leta.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 24.11.2008 21:53:47
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Gal je končno zaspal. Mu je pa revčku vročina narasla - rektalno zmerjeno 38,7, pod pazduho pa 38,2 . Sem mu dala svečko in upam, da bo noč dobro prestal. Jaz sem čisto zmedena, saj sem v novi situaciji - prvič je zbolel moj otrok . Pa jutri imamo posvetovalnico pa RA in pol leta.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 24.11.2008 21:53:57
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Tiana,Estrella hvala. Ja rabm da si sprintam,pol bom pa na uno folijo za grafoskop al kaj je že tist skopirala,pol pa na steno prerisala No, pol te pa spet ne bo kak mesec na rr A to je zimsko čtivo? ja neki bom mogla počet drugač se mi bo zmešal. Sej zdej je pa tok slikc, da se bo težko odločit Jest na tvojem mestu bi P predstavila ker si ne predstavljam sebe da bi mogla spet v takem vozit k dons. A ste že kej razmišljale kam bi šle pol po večerji 20-ega? Jaz še študiram kako se bom do Lj. spravla Taxi iz Kamnika je full pocen, al pa boš že enga najdla da te pelje A veš da sem enkrat klicala taxi iz kamnika pa mi je model reku da ne ve če bo imel čas pridet do Mengša Aha, je ful zaseden k je tok pocen. No evo,je EStrella našla rešitev Ona je itak carica . Bomo vidli, če ne bo druge bi ša do Lj. na bus nazaj pa s taxijem.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 24.11.2008 21:54:01
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: valentina2006 Pa HVALA za nasvete o tistmu k sem vas sprašvala... pol mi niso nč odgovoril na moj zadnji mail... bo zih jutr, da bom spet lhk penla . Ma ne se sekirat. Vsak ima pravico, da si premisli. ignoriraj in misli na kaj bolj veselega.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 24.11.2008 21:54:44
|
|
|
|
barbaw
|
Jaz se grem umit pa glejte, da mi ne pobegnete ta čas.
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?