Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke ; 2.del 10.1.2009 9:05:08
|
|
|
|
petra *k
|
no neje to glih služba. to ma 4 krat na leto, pa od začetka po 4 dni, novembra vem da ma 7 dni, je pa v postojni. to je že pred 2 letoma notri dal, pa je decembra se šel komaj dogovarjat. dobi pa okoli 100 eur mesečno plačano to. kaj več ti pa nevem točno povedati. ja saj tie tudi ne zebe, roke pa ma ledene.
10.11.2008 ob 17:46 je prijokala na svet najina Tia, brez katere bi bilo najino življenje nesmisel. pravi sonček si!!!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke ; 2.del 10.1.2009 9:08:22
|
|
|
|
Anonimen
|
aha. jaz sem mislila, da bo službo zamenjal. jaz se pa k diplomski spravljam, pa nekak nisem zagreta danes. ne vem kaj mi je, sem nekaj slabe volje
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke ; 2.del 10.1.2009 9:09:19
|
|
|
|
TinaV*
|
meni je rekla P da je to normalno,ker ne migajo toliko z rokami in nogami...oz se ni prave prekrvavitve...nasa larisa je tudi mela ledene roke pa noge tudi...zaj se mi zdi da je ze boljse
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke ; 2.del 10.1.2009 9:10:42
|
|
|
|
petra *k
|
ti verjamem da si brez volje, če ste že ob pol 7 meli bolj napeto. se zgodi. saj meni tudi opet gnes za nič ni, dobro da grem malo gor k našim, da si vsaj za 2 uri spočijem od tega stanovanja. pa komaj čakam, da slike vidim, ki sem jih včeraj dobla, od tie.-prvič sma zaj dala razvijat, še nisma mela nobene slike, razen te zaj iz koledarja. joj, pa da še ne pozabim mami nesti koledarja.
10.11.2008 ob 17:46 je prijokala na svet najina Tia, brez katere bi bilo najino življenje nesmisel. pravi sonček si!!!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke ; 2.del 10.1.2009 9:12:21
|
|
|
|
petra *k
|
IZVIRNO SPOROČILO: TinaV* meni je rekla P da je to normalno,ker ne migajo toliko z rokami in nogami...oz se ni prave prekrvavitve...nasa larisa je tudi mela ledene roke pa noge tudi...zaj se mi zdi da je ze boljse tia ma čez vjutro, ko se zbudi vedno tople roke. čez dan so hladne, ampak ni sile. po kopanju pa se ji nikak več ne segrejejo. te pa jo pokrivam prek po rokah, pa ma jih takoj vuni, sploh jih ne pusti pokriti- nemre mahati okoli, pa jo moti pa saj vem, da to ni da bi jo zeblo.
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke ; 2.del 10.1.2009 9:19:23
|
|
|
|
Anonimen
|
jezna sem ker majo danes "sestanek" za mladinsko društvo- in po moje čisto brezveze, samo, da se bodo lahko napili in saj veš potem ga nede celo popoldne domu. zaj pa tak spi, pa bo do kakih 1-2 te pa tak gre. in jaz naj skačem od veselja
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke ; 2.del 10.1.2009 9:20:42
|
|
|
|
TinaV*
|
ja mahajo lepo...bos vidla kak se bo...kaj pa cvili ze kaj? nasa je nehala cviliti pa se je zacela pogovarjati ampak z mano bolj bogo ko pa atija vidi pa ji nekaj razlaga pa se tak meni kak vejka... vcere sma se z seko vecer menle pa sem a zvocnik naredla ker larisa full rada poslusa,no je zana jokala pa sem larisi rekla naj ji rece da greta juri domov pa da naj ne joka(ker ondve se po moje razumeta ) pa je nehala jokat... fora ne? tak sma se rezale s seko.... daj no koledar da vidimo?
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke ; 2.del 10.1.2009 9:21:50
|
|
|
|
TinaV*
|
uh HB da tega prinas ni .....treba na zacetku roge porezat hecam se malo....je pa res da ni prijetno deja
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke ; 2.del 10.1.2009 9:24:19
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: TinaV* uh HB da tega prinas ni .....treba na zacetku roge porezat hecam se malo....je pa res da ni prijetno deja ja na začetku- to bi jaz mogla naret, se pravi pred 5leti- ampak takrat sem tudi jaz letala okoli. sem pač mislila, da se človek vsaj malo spremeni enkrat ko ma družino ,..
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke ; 2.del 10.1.2009 9:26:02
|
|
|
|
*monchy*
|
helou babike. kak ste?
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke ; 2.del 10.1.2009 9:27:22
|
|
|
|
petra *k
|
te pa majo že tak hitro toti sestanek?? bi ga naredli vsaj okoli 7 večer, te bi čez dan vsaj doma bil. joj toti tomašovčari tina, ja cvili že tudi, pa dosti se pogovarja, tak kak si rekla, z atijem še posebej.
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke ; 2.del 10.1.2009 9:31:14
|
|
|
|
Anonimen
|
ja ob3 ga majo. pa saj veš jim se lepo j ker itak noben nima nič za delat,... pa jim je res vseeno ča jaz pizdim ali ne. pa saj veš od totih 25ljudi ma mogoče en ali dva resno zvezo ostalo pa so sami luzeri, da ne morem drugače rečt. mogla sem se malo spihat, da mi je vsaj malo boljše.
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke ; 2.del 10.1.2009 9:32:42
|
|
|
|
Anonimen
|
včasih mi je tak žal, da sma si delala kaj tu bi rajši nekam šla na stanovanje- ampak njega dobit iz tomaža ja seveda
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke ; 2.del 10.1.2009 9:33:40
|
|
|
|
katjakokol
|
dobro jutro babike jaz pa sem si privoscla in malo polezavala zaj pa pijem moj skuhal danes
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke ; 2.del 10.1.2009 9:35:19
|
|
|
|
*monchy*
|
petra je danes tia kaj bolše ajčkala? midva sva se pa komaj prehlada in kašllja rešla zdaj pa je spet celi boga ampak se ne dava on še je vedno dobre volje čeprav revček kome gleda
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke ; 2.del 10.1.2009 9:35:35
|
|
|
|
katjakokol
|
tina si se naspala je bla larisa bolj mirna kot vceri
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke ; 2.del 10.1.2009 9:46:19
|
|
|
|
Anonimen
|
kaj pa bote danes kaj dobrega kuhale?
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke ; 2.del 10.1.2009 9:48:18
|
|
|
|
*monchy*
|
mi remo na koline k babici nimam tega rada ampak če ne gremo pol bo se narobe kaj boš pa ti kuhala?
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke ; 2.del 10.1.2009 9:53:21
|
|
|
|
Anonimen
|
ne vem še. zato tudi sprašujem
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke ; 2.del 10.1.2009 9:54:10
|
|
|
|
katjakokol
|
monc mi pa imamo sami koline te ves kako mi bo lusno zaj 2dni ob 2h pride mesar te moremo naredit klobase jutri pa krvavice pa se vse meso spravit v srinjo kak mi bo lusno cunka pa ima blizu 300kg
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke ; 2.del 10.1.2009 9:55:04
|
|
|
|
katjakokol
|
jaz bom menda kar kako zelenjavno juhico naredla pa kako palacinko speklča
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke ; 2.del 10.1.2009 9:56:48
|
|
|
|
Anonimen
|
po palačinkah mi je bilo ta teden fajn slabo. tak da to odpade
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke ; 2.del 10.1.2009 9:56:52
|
|
|
|
*monchy*
|
uf te bo pa lušno ja tak nimam rada tega mesa pa teh stvari ada pridi na koline
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke ; 2.del 10.1.2009 9:59:36
|
|
|
|
katjakokol
|
monc mene tudi muci ta vonj ko je vse sveze pa kaj morem saj ves kak je potem fanj ko samo vzamemo iz zmrzovalnika tak pac je ce imas kmetijo doma
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke ; 2.del 10.1.2009 10:01:25
|
|
|
|
*monchy*
|
ma saj to hvala bogu traja samo en dan ja pol je pa res fajn ja vlko kmetijo mate?
|
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......