Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke ; 2.del 9.1.2009 20:48:03
|
|
|
|
TinaV*
|
dobro da mam se radio ....mesa se mi ze eno malo...HB bo dneva pocasi konec pa upam da se tak dan ne ponovi vec uhh
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke ; 2.del 9.1.2009 20:50:18
|
|
|
|
TinaV*
|
aja prej ti nisem odgovorila sem uspela na cik iti ampak na brzino....kaj pa je tako zatisje danes? PM kak ji duda ven padne tak je nevolja
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke ; 2.del 9.1.2009 20:56:16
|
|
|
|
ada2
|
oj, sem vidla zdaj, da sladoled jete, pa sem si ga šla kar iskat
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke ; 2.del 9.1.2009 20:58:18
|
|
|
|
TinaV*
|
ej ada kak to da ti vdno ko napises si odsotna?
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke ; 2.del 9.1.2009 21:01:54
|
|
|
|
ada2
|
ker imam v profilu tako nastavljeno
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke ; 2.del 9.1.2009 21:06:44
|
|
|
|
TinaV*
|
aja,jaz pa sem mislila kaj te to je pa sem skos pozabla vprasat mihi midve sma tudi mele antiflat,te pa sma na biogaia presaltale pa je malo boljse,al pa nima vec tak fejst...
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke ; 2.del 9.1.2009 21:07:46
|
|
|
|
katjakokol
|
ja ada jaz sem si ga orng porcijo nabasala pa se bi pa ga vec ne upam kaj ce me zacne kislina pect pol pa ne morem donata spit ker ves kaj se lahko pol zgodi ne
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke ; 2.del 9.1.2009 21:12:51
|
|
|
|
*monchy*
|
tinav kak sta jasmina pa mala pupa? bosta šle skoraj domov?
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke ; 2.del 9.1.2009 21:14:00
|
|
|
|
ada2
|
ok, sladoled sem pojedla, zdaj grem pa spat, mi nekaj oči skup vleče, pa se ne bom več mantrala. lahko noč!
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke ; 2.del 9.1.2009 21:14:41
|
|
|
|
*monchy*
|
ada lepo noč!
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke ; 2.del 9.1.2009 21:15:39
|
|
|
|
TinaV*
|
ja monchy jutri greta domov ...HB .... po 15 uri baje,grem se o 12 na obisk te pa greta domov ada nockoo...
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke ; 2.del 9.1.2009 21:16:05
|
|
|
|
*monchy*
|
ooo suuuper! hvala bogu
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke ; 2.del 9.1.2009 21:17:41
|
|
|
|
katjakokol
|
ada lahko noc
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke ; 2.del 9.1.2009 21:18:54
|
|
|
|
katjakokol
|
tak jaz tudi pocasi odpeketam pod tuš pa pocivat lahko noc vsem in prijetno noc posebej tebi tina
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke ; 2.del 9.1.2009 21:20:16
|
|
|
|
*monchy*
|
katja enako
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke ; 2.del 9.1.2009 21:28:04
|
|
|
|
TinaV*
|
enako katja...lahko noc vam zelimo predvsem pa mirno,ceprav naj te le se malo brca saj te nebo vec dolgo ...hihihi ja monchy pa res hvala bogu d greta domu,tecno jima je ze pa nobeni vec nic ne fali
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke ; 2.del 9.1.2009 21:59:16
|
|
|
|
TinaV*
|
midve vas tudi zapuscava in zeliva lahko nocko vsem
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke ; 2.del 9.1.2009 22:06:57
|
|
|
|
Barbara111
|
dober večer,zaj pa ste vse zginile ali kaj
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke ; 2.del 10.1.2009 8:41:49
|
|
|
|
TinaV*
|
Dobro jutro eno kavico vam ponujam,da se prebudite ....ki ste vse danes? madonca je mrzlo zunaj koliko gledam,pa okne sem odprla da ti slabo rata kak minus je zunaj...se nebi ven spustla .... nic grem kavo spit,stusirat se(da k sebi pridem) malo pospravim pa v bolnico
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke ; 2.del 10.1.2009 8:49:38
|
|
|
|
Anonimen
|
jaz sem tu! hvala za kavico. ja zunaj je pri nas -11. pa še megla je taka, da se skoraj nič ne vidi mi bomo danes tudi kar lepo notri je anej začel nekaj kašljat in ga rajši nebom nič na mraz vozila.
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke ; 2.del 10.1.2009 8:49:52
|
|
|
|
petra *k
|
jutro! tina hvala za kavo, sem je tudi potrebna. čakam da se tia zbudi, da grema v trgovino, da na hitro skuham, ker aleš se je danes odločil-pa svojo mamo še prepričal v to, da greta na pohod. in secer iz ormoža k nam k tomažu. svaka jima čast, dobri 2uri pa pol konkretne hoje po tem mrzlem
10.11.2008 ob 17:46 je prijokala na svet najina Tia, brez katere bi bilo najino življenje nesmisel. pravi sonček si!!!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke ; 2.del 10.1.2009 8:52:22
|
|
|
|
Anonimen
|
pa še dobro, da sma šla včeraj v trgovino, ker danes nebomo šli nikam. je priša matjaž iz nočne zmantran in siten, tak da se nama je uspelo že ob pol 7 skregati
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke ; 2.del 10.1.2009 8:53:52
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: petra *k jutro! tina hvala za kavo, sem je tudi potrebna. čakam da se tia zbudi, da grema v trgovino, da na hitro skuham, ker aleš se je danes odločil-pa svojo mamo še prepričal v to, da greta na pohod. in secer iz ormoža k nam k tomažu. svaka jima čast, dobri 2uri pa pol konkretne hoje po tem mrzlem ja sem čula, da pride peš. samo res se bota mogla fajn oblečt, ker je fino mrzlo. upam samo, da se kaj sonček pokaže,da bo vsaj malo mraz popustil
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke ; 2.del 10.1.2009 8:58:15
|
|
|
|
petra *k
|
ja saj aleš je med dopustom dostikrat šel sam na pohod, dobro uro pa pol, zaj pa še je mamo naštimal, da gre z njim, ker k tomažu pa je res malo daleč, pa se mu samemu ne da. saj zakaj pa ne? more se začet pripravljat, marca se mu začnejo...saj nevem kak se reče, no v vojsko gre, kak rezervist. nobena ni včeraj odgovorila, kaj je to normalno da ma tia nonstop tak mrzle roke? pa za nobeno ceno jih neče met pod koco.
10.11.2008 ob 17:46 je prijokala na svet najina Tia, brez katere bi bilo najino življenje nesmisel. pravi sonček si!!!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke ; 2.del 10.1.2009 9:02:34
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: petra *k ja saj aleš je med dopustom dostikrat šel sam na pohod, dobro uro pa pol, zaj pa še je mamo naštimal, da gre z njim, ker k tomažu pa je res malo daleč, pa se mu samemu ne da. saj zakaj pa ne? more se začet pripravljat, marca se mu začnejo...saj nevem kak se reče, no v vojsko gre, kak rezervist. nobena ni včeraj odgovorila, kaj je to normalno da ma tia nonstop tak mrzle roke? pa za nobeno ceno jih neče met pod koco. kaj? v službo? rokoce pa je mel anej tudi mrzle skoraj vedno- pa je bilo toplo
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Česa očetje ne bi smeli nikoli reči? Malce za šalo, malce zares: Preberite si, česa očetje nikoli ne smete reči svoji partnerici, materi vašega otroka. Če že...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......