|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  128 129 [130] 131 132   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptujčanke/Ormožanke ; 2.del
9.1.2009 13:15:23   
TinaV*
racunalniku pa rajsi niti nebi,ker je ena matrica ze crknila....no ja saj vete kdo je kriv user posted image user posted image user posted image user posted image -ati user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
se to boma mogla novo nabavit user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
se mi zdi ko se zacne z necim da ni vec mira

09.10.2008 ob 07.21 se nama je rodila Larisa

(odgovor članu TinaV*)
Neposredna povezava do sporočila: 3226
9.1.2009 13:15:39   
TinaV*
user posted image user posted image user posted image user posted image spet nova stran

(odgovor članu TinaV*)
Neposredna povezava do sporočila: 3227
9.1.2009 13:28:24   
mihi78
Larisa vse najboljšeuser posted image ! Pa še eno user posted image pa eno user posted image .
Petra, naj še te jaz potolažim - Ema je spala čez dan samo prva 2 tedna, ker še je bla od žutice zmantrana. Zdaj pa tudi čez dan ne spravi več kot za 2 uri vkup. Pa tudi nemirna je, ko ne spi pa ji nič ne paše. Včeraj večer je lepo zaspala pa se je čez tričetrt ure zbudla in se drla ko user posted image . Pa je prišo ati in jo dvignil pa je blo naenkrat vse ok. user posted image Me je kar strah kak bo s totim našim spanjemuser posted image Tak, da čez dan jaz ne naredim skoraj nič. Pa še dva izpita me čakata pa diplomauser posted image Saj sem si sama kriva, da sem tak dolgo odlagala, samo ko si v službi pa dobiš plačo se ti ne mudi. Grem zdaj počasi kuhat! Mi bomo danes piščančje + zelenjava + riž + rdeča pesa. Pa župo za ata. Jutri bo menda špinača, v nedeljo pa HB kuha moja mami.

(odgovor članu TinaV*)
Neposredna povezava do sporočila: 3228
9.1.2009 13:31:24   
TinaV*
se enkrat hvala lepa vse za lepe zelje ....
mihi kaj pa je v user posted image ? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
malo se hecam,dobre volje sem danes ceprav gre vse narobe ...bo ze se ne sekiram

(odgovor članu mihi78)
Neposredna povezava do sporočila: 3229
9.1.2009 13:37:54   
mihi78
Tina, odpri pa poglej!user posted image
HB, da si dobre volje, tudi ko gre vse narobe. To nas gor držiuser posted image user posted image user posted image
Mene tudi skos skrbi za toto mojo malo žabo pa bo že. Komaj čakam, da ji toti refluks user posted image mine, ker se mi zdi, da se včasih kar duši pa me panika grabiuser posted image Pa krče ma večer pa se mi tak smili. Saj vem, da bo vse minlo pa vseeno...

(odgovor članu TinaV*)
Neposredna povezava do sporočila: 3230
9.1.2009 13:40:17   
TinaV*
ja ni fajn...mi jih mamo se tudi user posted image user posted image user posted image user posted image bo ze...kaj ji dajes mihi kake kaplice?

(odgovor članu mihi78)
Neposredna povezava do sporočila: 3231
9.1.2009 13:44:30   
TinaV*
tak zaj sem jo mela malo na rokah...sem probala pisat pa ne gre sem jo ze dala dolj nazaj,pa grema madagaskarja gledat user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu TinaV*)
Neposredna povezava do sporočila: 3232
9.1.2009 14:44:34   
katjakokol
tina evo me user posted image user posted image  sem se potepala celo dopoldan te pa sem prisla domov pa ze obisk zaj pa se kuhamuser posted image
a da ne pozabim vse najboljse tvoji pupiuser posted image
kaj si ze misla da sem sla v rim ko me ni blo
pa se racunalnik mi nekaj steka

15.1.2009 se je rodil moj najvecji zaklad MAI
mai pričakuje družbo

(odgovor članu TinaV*)
Neposredna povezava do sporočila: 3233
9.1.2009 14:45:37   
katjakokol
kaj pa ostale ste sle pocivat po kosilu al keuser posted image user posted image user posted image user posted image

mai pričakuje družbo

(odgovor članu katjakokol)
Neposredna povezava do sporočila: 3234
9.1.2009 14:46:35   
tatly
jaz pa sem malo prej zvedla da mi je dedek umrluser posted image

1.9.2008 ob 10.02 se nama je pridruzila najina stella tezka 3140g in velika 50cm
5.5.2010 ob 6.10 se nam je pridruzila se nasa druga princeska anella tezka 3530g in velika 52cm

Neposredna povezava do sporočila: 3235
9.1.2009 14:48:12   
katjakokol
tatly iskreno sožaljeuser posted image

mai pričakuje družbo

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 3236
9.1.2009 14:59:13   
katjakokol
ada ki se skrivasuser posted image
al imas pocitek

mai pričakuje družbo

Neposredna povezava do sporočila: 3237
9.1.2009 15:00:36   
petra *k
tatly, iskreno sožalje tudi z naše strani.
saj vem da je to grdo zaj vprašati, ampak po atovi strani al mamini? saj veš zakaj sprašujem...

10.11.2008 ob 17:46 je prijokala na svet najina Tia, brez katere bi bilo najino življenje nesmisel. pravi sonček si!!!!!!!!!!

Neposredna povezava do sporočila: 3238
9.1.2009 15:02:36   
petra *k
ja punce hvala za vaše izkušnje. spremeniti tak nemremo nič,ne,če pač ne spi, je nemreš prisiliti, da bi. saj bo boljše. tak hudo pa spet ni, da nebi blo za preživeti. sicer je pa gnes pridna, smo glih s sprehoda in je tak lepo spala v vozeku, zaj pa sem jo dala v petlek, ki do zaj ni htela čut za njega, ne da bi še notri bla, in posluša pesmice pa gleda zajčkeuser posted image

10.11.2008 ob 17:46 je prijokala na svet najina Tia, brez katere bi bilo najino življenje nesmisel. pravi sonček si!!!!!!!!!!

(odgovor članu petra *k)
Neposredna povezava do sporočila: 3239
9.1.2009 15:08:51   
tatly
petra saj ni nic,ne po atovi strani,jaz tak mam tako mislenje da je bolse za njega da je umrl ker se je bogi revez 3 al 4 leta ze mantral in nonstop lezal..mogoce bo kericudno da sem to napisala samo pac tak jaz razmisljam

1.9.2008 ob 10.02 se nama je pridruzila najina stella tezka 3140g in velika 50cm
5.5.2010 ob 6.10 se nam je pridruzila se nasa druga princeska anella tezka 3530g in velika 52cm

(odgovor članu petra *k)
Neposredna povezava do sporočila: 3240
9.1.2009 15:12:50   
petra *k
ne tatly, zakaj bi blo čudno. jaz to čist razumem, če se nekdo matra, je za njega boljše da je tak.
vseeno ti pa itak ni.

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 3241
9.1.2009 15:18:49   
katjakokol
joj kak se meni spi
user posted image user posted image user posted image

mai pričakuje družbo

(odgovor članu petra *k)
Neposredna povezava do sporočila: 3242
9.1.2009 15:44:53   
*monchy*
tatly sožalje tudi z naše strani user posted image

7.1.2008 nama je svet polepšal sonček Timon, ki ga imava najraje!

Neposredna povezava do sporočila: 3243
   [Brisano sporočilo]
9.1.2009 15:49:18   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu tatly)
  Neposredna povezava do sporočila: 3244
9.1.2009 16:13:32   
katjakokol
tina kaj si se kar pri gledanju madagaskarjauser posted image

mai pričakuje družbo

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3245
9.1.2009 16:14:35   
ada2
IZVIRNO SPOROČILO: morrak

IZVIRNO SPOROČILO: tatly

petra saj ni nic,ne po atovi strani,jaz tak mam tako mislenje da je bolse za njega da je umrl ker se je bogi revez 3 al 4 leta ze mantral in nonstop lezal..mogoce bo kericudno da sem to napisala samo pac tak jaz razmisljam

Tatly jaz sem vidla svojo babico v nedeljo, v torek pa je potem umrla in ti povem, edino to sem ji želela, odrešitev, končanje životarjenja in rešitev vseh muk. Tudi pri dedku, ki je umrl že prej sem si kljub temu, da sem ga imela najraje (sem bla njegova carta-1.vnučkauser posted image ) proti koncu, ko je samo še ležal v postelji in ni več govoril in mogel narediti ničesar več sam, mu želela isto.

Tako da se zaradi tega ne sekiraj.

In res iskreno sožalje, upam, vsaj, da je videl vašo princesko, ker verjetno je je bil zelo vesel.

se podpišem pod vsako tvojo besedo morrak.

tatly iskreno sožalje.
moram pa priznati, da me je kar stisnilo, ko si napisala, da ti je dedek umrl, ker sem mislila, da tisti, ki ga jaz poznamuser posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3246
9.1.2009 16:15:33   
trezika
IZVIRNO SPOROČILO: tatly

jaz pa sem malo prej zvedla da mi je dedek umrluser posted image

iskreno sožalje

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 3247
9.1.2009 16:16:50   
trezika
IZVIRNO SPOROČILO: TinaV*

tak zaj sem jo mela malo na rokah...sem probala pisat pa ne gre sem jo ze dala dolj nazaj,pa grema madagaskarja gledat user posted image user posted image user posted image  

zakon risanka user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu TinaV*)
Neposredna povezava do sporočila: 3248
9.1.2009 16:44:40   
petra *k
gnes pa nesmo glih neke čveke, ha? ni časa, al ni volje??user posted image user posted image

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 3249
9.1.2009 16:50:02   
TinaV*
Tatly iskreno sozalje ....

ja madagaskar se mi ni uspelo videt do konca,ker mi skos tel zvoni pa stricek je bil na obisku user posted image (larisin stricek,zanin ati )user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petra *k)
Neposredna povezava do sporočila: 3250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  128 129 [130] 131 132   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  128 129 [130] 131 132   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......