|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  127 128 [129] 130 131   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptujčanke/Ormožanke ; 2.del
9.1.2009 11:03:29   
TinaV*
spet mam samogovore...nekak se mi to vec ne da met ...
zaj sma se glih z jaanzo menle,no saj se vsake par ur cujema....tecno ji je da bo umrla user posted image user posted image user posted image user posted image
vse vas lepo pozdravlja...joj se dva dni pa ma Žana mini rosjtni dan user posted image user posted image user posted image

09.10.2008 ob 07.21 se nama je rodila Larisa

(odgovor članu TinaV*)
Neposredna povezava do sporočila: 3201
9.1.2009 11:19:21   
tatly
tina ikaj to mas  jajcni lupini larisouser posted image

1.9.2008 ob 10.02 se nama je pridruzila najina stella tezka 3140g in velika 50cm
5.5.2010 ob 6.10 se nam je pridruzila se nasa druga princeska anella tezka 3530g in velika 52cm

(odgovor članu TinaV*)
Neposredna povezava do sporočila: 3202
9.1.2009 11:20:50   
petra *k
user posted image user posted image  za jaanžo in žano

tatly, slike mam že pri tomažu, morem še samo po njih iti. upam da danes drugače pa jutri.
tina, pod kako odejo?? jaz sem že od pol 7 gor, je aleš priša z nočne, te pa jaz nemrem dale spati. tia pa spi, ker sma ble zaj v trgovini in mi je v jajčki zaspala. pa ati spi,ne, če je z nočne.pa on ki tak rad spi, tudi če nebi bil z nočne še bi vlekeluser posted image user posted image

10.11.2008 ob 17:46 je prijokala na svet najina Tia, brez katere bi bilo najino življenje nesmisel. pravi sonček si!!!!!!!!!!

(odgovor članu TinaV*)
Neposredna povezava do sporočila: 3203
9.1.2009 11:24:52   
TinaV*
ja tatly ko je bla se full mala sma jo slikala v jajcni lupini ...lepo je not pasala ne ? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

aja petra jaz pa sem mislila da se vse spite....
midve pa sma se zaj slikale,ker navada da se slika ko ma mini roj dan...da gre v album njen...zaj se pa ze tak hudo pogovarja user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petra *k)
Neposredna povezava do sporočila: 3204
9.1.2009 11:25:25   
TinaV*
zaj naslednja slika bo pa v lupini od nojevega jajca...nevem ce bo pasala not user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

madona kake mam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu TinaV*)
Neposredna povezava do sporočila: 3205
9.1.2009 11:27:40   
tatly
ja po moje si malo prepozna kaj je nisi prej dala v nojevo lupinouser posted image user posted image

1.9.2008 ob 10.02 se nama je pridruzila najina stella tezka 3140g in velika 50cm
5.5.2010 ob 6.10 se nam je pridruzila se nasa druga princeska anella tezka 3530g in velika 52cm

(odgovor članu TinaV*)
Neposredna povezava do sporočila: 3206
9.1.2009 11:32:25   
tatly
se 10 postov in nova zvezdica

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 3207
9.1.2009 11:32:36   
tatly
o se malo pa bo

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 3208
9.1.2009 11:38:36   
petra *k
mogoče pa so še res ostale vse pod odejo??user posted image  samo pa opet ni vuni tak mrzlo, midvi ki sma ble v trgovini, pa se mi ni zdelo nekaj pretirano,no. da bi blo -14.no, vjutro je blo,ja. zaj pa je prav prijetno. tak da hitro kosilo nareti, pa na sprehod

10.11.2008 ob 17:46 je prijokala na svet najina Tia, brez katere bi bilo najino življenje nesmisel. pravi sonček si!!!!!!!!!!

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 3209
9.1.2009 11:41:47   
ada2
evo mene, da ne boste rekle, da zabušavam pod odejouser posted image user posted image user posted image

čeprav ne bi imela nič protiuser posted image

no, malo sem pospravljala cote, pa za kosilo počasi skup spravljam, pa prej sem malo albume gledala, pa ne moreš verjet, kak čas beži, nuša še dojenček, zdaj pa že taka baba, pa adam taki mali črv, zdaj pa že tako velik fant....

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu petra *k)
Neposredna povezava do sporočila: 3210
9.1.2009 11:45:11   
*monchy*
helou babike! user posted image kak je kaj danes?

česstitke Larisi za mini rojstni daaaan! user posted image

7.1.2008 nama je svet polepšal sonček Timon, ki ga imava najraje!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 3211
9.1.2009 11:54:33   
petra *k
ja, ada kak čas beži. tia bo jutri že 2 mesca stara. na koledarju ki smo ga dali delat, jo je gledala ena taščina kolegica, pa je rekla, da ji nikdar nebi dala samo 2 mesca, ampak kar lepo več, kaka baba je. kak bo hitro minlo. pa bo oktober, ko bo treba začet službo iskat. samo se vprašam, kje, če jih tak zaj odpuščajo, pa kolko še jih bojo. upam, upam, da se bo kaj za mene našlo

(odgovor članu *monchy*)
Neposredna povezava do sporočila: 3212
9.1.2009 12:00:53   
*monchy*
petra saj boš vidla kak hitro bo.. ojoj jaz kar ne morem vrjet da morem delat it ne user posted image
kak je tia?

(odgovor članu petra *k)
Neposredna povezava do sporočila: 3213
9.1.2009 12:07:55   
ada2
petra saj se bo kaj našlo, saj 1x pa more minit ta kriza.

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu *monchy*)
Neposredna povezava do sporočila: 3214
9.1.2009 12:08:52   
*monchy*
babike kdaj se dobimo na kavici? user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 3215
9.1.2009 12:12:48   
petra *k
monchy, tia pa je zaj vredi. zaj leži v petleku, pa zajčeke gleda, ki plešejo nad njo. spala še zaj podnevi ni nič, se vprašam, če se ona to ponoči naspi, ko je tak nemirna.zgleda, da je nekaj včeraj vplivalo na otrokece, sta še 2 rekle, da so tudi njeni bli tak tečni, pa da jim ni nič odgovarjalo.

(odgovor članu *monchy*)
Neposredna povezava do sporočila: 3216
9.1.2009 12:15:15   
*monchy*
petra polna luna je.. ker je naš timon tudi celi neki jokasti. kar mu ni v navadi. spal pa je tudi full slabo. pa zdaj podnevi tudi sem ga 3x dajala spat in je zdaj končno malo zadremal, ker drugače gre spat taki čas že drugič ampak danes ne vem kaj je user posted image

(odgovor članu petra *k)
Neposredna povezava do sporočila: 3217
9.1.2009 12:19:32   
petra *k
pa taki mali dečica bi mogli podnevi spati, ne? tia nevem če za 2 uri spravi skup spanja  podnevi zadnje dni. pa da bi zvečer prej zaspala, al pa vjutro dalj časa.ne,sploh ne. spi res tak narahlo ko jaz. vsaki premik jo zbudi, al pa vsaj predrami.upam,da se to hitro popravi.user posted image

(odgovor članu *monchy*)
Neposredna povezava do sporočila: 3218
9.1.2009 12:21:11   
*monchy*
čisto odvisno veš. eni spijo eni pa enostavno ne. jaz vem da je mel timon obdobja ko še je bil manjši da je 1 teden cele dneve spal, da sem ga budila da mi ni ponoči bil auf, mel pa  je dneve ko ni spal pol ure skup na dan.
po noči pa midva že od začetka ne sppiva.. vsako uro še duda user posted image

(odgovor članu petra *k)
Neposredna povezava do sporočila: 3219
9.1.2009 12:26:50   
petra *k
ka dojiš ga vsako uro,al kak to misliš,da duda?
ja saj midvi se tudi zaj na uro, uro pa pol dojima. pa to mi ni problem, totih 10-15 min. se vjutro sploh ne spomnim, kdaj sma jedle. edino to da je nemirna tak, to me skrbi. samo ji glava leti levo, desno, roke meče po licu.... pa jamra,ko da ma nočne more. mogoče pa se ji res kaj sanja.
čuj, to pa ni nič slabega, naj le cica, pa čeprav vsako uro. jaz se s tem strinjam, upam da bo tudi nama tak dolgo uspelo, pa še duže

(odgovor članu *monchy*)
Neposredna povezava do sporočila: 3220
9.1.2009 12:29:04   
*monchy*
dojim ga vsako uro ja. samo da bi vsaj dudal.. samo da se malo pocarta pol pa konec user posted image ampak me ne moti user posted image sem se zdaj tak navadla da mi ni nič več. ma super je ko tak dolgo lahko dojiš res!
glede premetavanja pa je bil Timon enak... celo noč se je premetaval nekaj časa.. pa sva postelco selila sem pa tja pa ni blo nič bolše.. ampak mine to

(odgovor članu petra *k)
Neposredna povezava do sporočila: 3221
9.1.2009 12:59:04   
mamamajča
Monchy, pa misliš, da se naspi tak, če se vsako uro zbuja?
Saj če ti toto dojenje ponoči ukineš, se še vseeno lahko pred spanjem dojita...

Saj sem ti rekla, pri nas je blo isto, pa smo ponoči dojenje ukinili oin od takrat spi celo noč

(odgovor članu *monchy*)
Neposredna povezava do sporočila: 3222
9.1.2009 13:12:13   
TinaV*
ja petra vecja je ze...pa noce vec ajat,prinas je isto....tak ko pravi monchy eni so pac taki oz so tudi dnevi taki da bi samo spali so pa dnevi da nebi nic spali,prinas vceraj je ze blo tak...vsega skupaj eno uro podnevi...ampak meni po 12 ur na noc prespi...mi pase to,podnevi je lazje gor z njo bit ko ponoci user posted image user posted image user posted image user posted image
tatly je prevelika ze za nojevo lupino ja....user posted image user posted image user posted image user posted image
nasa je zaj malo pojela pa aja ker je bla tak tecnaaaaaaaa da se mi je mesalo,upam da bo vsaj pol ure mir

(odgovor članu mamamajča)
Neposredna povezava do sporočila: 3223
9.1.2009 13:14:02   
TinaV*
midve sma se prej slikale ko sem pravila...te pa je ati priso domu pa se fotoaparat povaril,tak da v enem tednu je naredil za 1000€ skode na lcd (je klical danes,pa so mu rekli tak,dobimo novi tv user posted image user posted image user posted image ,)fotoaparat pa je tak ze v smeti vrgo user posted image user posted image user posted image user posted image ...in boma lepo mogla novega kupit
presneti dedi user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu TinaV*)
Neposredna povezava do sporočila: 3224
9.1.2009 13:14:30   
TinaV*
ki pa je katja danes?

(odgovor članu TinaV*)
Neposredna povezava do sporočila: 3225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  127 128 [129] 130 131   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  127 128 [129] 130 131   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......