nogometas -> novembrčice (29.3.2005 18:10:40)
|
Čau bejbe, blagor vam, še posebej wawa tebi, ki lahko še vedno športaš!!! Jaz sem šla samo včeraj eno urco na Rožnik, pa potem zvečer sva si mal posteljnih radosti z dragim privoščila in evo, spet začela krvaveti. Itak sem bla naročena za danes h G in si je za spremembo mal več časa vzel, mi pokazal mojo :duda:, zdaj ma že 11mm in srcek ji lepo bije, kar odgovarja 7. tednu nosečnosti, čeprav po štetju naj bi bila jaz že v 9. Napisal mi je Dabroston in dal bolniško do 5.5., ko imam spet pregled, nuhalno in morfologijo...A SI PREDSTAVLJATE, DA MORM JST, KI SEM ŠE V PETEK VODILA AEROBIKO IN SEM PUNCE USPELA FUL ZMATRAT, ZDEJ LEŽAT, LEŽAT IN LEŽAT.... NI mi jasno, kako bom to zdržala... Pa še to je rekel, da mam full kratko porcijo (mat.vrat) zaradi operacije in da znajo bit problemi tut še po kritičnih treh mescih!!:hudicek::hudicek::hudicek: Men se bo zrolal! No ja, še dobr da mam vas, pa knjige, pa TV, pa dobr se bom lahk prpravla na izpit angleščine... Tko, jst sm se :((, zdej pa da vidmo ;)! Fajn se mejte, velik :sloncek: in :kuza: vam želim! juli
|
|
|
|