novembrčice (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

Meggi -> novembrčice (29.3.2005 20:39:18)

No se vam lahko še jaz pridružim- bomo mele kar svoj forum zgleda.

Moj prvi pregled pri G imam šele 12. 4. v 10 tednu baje. Grozno dolgo za čakat. Slabost zjutri, pa bruhanje ko sem princeski sam jajco spekla. Jedla najrajš ne bi nič,.............

Spala pa 24 ur. Zadihana pa že ko prestopim 5 stopnic.
VSEM DOBR OPOČUTJE IN VSE NAJLEPŠ PRI g.

nogometas -> novembrčice (29.3.2005 20:39:54)

Wawa si mi pa res skomine nardila s tem čokolinom, čeprav mi sladko sploh ne sede, jedla bi samo meso, krompir, solato, jajca, salamo, konkretno skratka... zdej bi pa res z užitkom tut ta čokolino stresla... ampak mislim, da moram pazit, da ne bom že po enem mesecu kot :pujs:, kajti :sloncek: in :kuza: odpade... res ne vem, kako bom preživela en mesec brez cigu migu...:((, to je še najhuje :((:((:((, :ups:
a ve ste pa vse brez najmanjših izcedkov in krvavitev al kaj?? Imate pa res srečo...
Upam, da se bomo dobile poleti na kakšnem sladoledu na Pločniku v Lj in da bomo vse prav lepo okrogle...
Uživajte!
juli

Julijana -> novembrčice (30.3.2005 7:14:30)

tolk ste se včeraj razgovorile :bravo:da moram dodati še jaz kaj.
Nogometaš prav smiliš se mi ker ne moreš biti aktivna:sloncek:, to je mene najbolj skrbelo da bi mogla skoz ležat. Izgleda da imam srečo kar se tega tiče, tudi na aerobiko še hodim in v hribe, samo trebušnjakov pa ne delam več že kar nekaj časa. Sedaj ko me joškice ne bolijo več me pa zbada v jajčnikih, slabost:((:(( pa tudi še kar traja najhuje je zvečer in me vleče samo v posteljo :muca:in da bi čimprej zaspala.
Trebušček pa se že pozna-kavbojke grejo še gor kile pa so še iste, prej je bil samo zvečer sedaj pa je že zjutraj.
danes pa na pregled:ups::bravo: pogledat svojega:duda:
LP:nosecka:J

wawa -> novembrčice (30.3.2005 19:02:30)

:)-:)-Pa hudi.....

čisto sem vas zgrešila....rale post:(:(:(

Ej poleti se bomo pod nujno nekje dobile.....to menim da sploh ni vprašanje...

Jaz mam zdaj nov problem, če sem lačna mi je slabo ko :hudicek:, tako da je treba ves čas nekaj jest:zmeden: upam da ne bo to vodilo v :pujs::)-:)-:)-:)-:)-:)-:)- :pujs:wawa.....saj bom mela kaj za prijet:)-:)-:)-

Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]