|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   novembrčice
29.3.2005 20:39:18   
Meggi
No se vam lahko še jaz pridružim- bomo mele kar svoj forum zgleda.

Moj prvi pregled pri G imam šele 12. 4. v 10 tednu baje. Grozno dolgo za čakat. Slabost zjutri, pa bruhanje ko sem princeski sam jajco spekla. Jedla najrajš ne bi nič,.............

Spala pa 24 ur. Zadihana pa že ko prestopim 5 stopnic.
VSEM DOBR OPOČUTJE IN VSE NAJLEPŠ PRI g.

(odgovor članu wawa)
Neposredna povezava do sporočila: 26
   novembrčice
29.3.2005 20:39:54   
nogometas
Wawa si mi pa res skomine nardila s tem čokolinom, čeprav mi sladko sploh ne sede, jedla bi samo meso, krompir, solato, jajca, salamo, konkretno skratka... zdej bi pa res z užitkom tut ta čokolino stresla... ampak mislim, da moram pazit, da ne bom že po enem mesecu kot :pujs:, kajti :sloncek: in :kuza: odpade... res ne vem, kako bom preživela en mesec brez cigu migu...:((, to je še najhuje :((:((:((, :ups:
a ve ste pa vse brez najmanjših izcedkov in krvavitev al kaj?? Imate pa res srečo...
Upam, da se bomo dobile poleti na kakšnem sladoledu na Pločniku v Lj in da bomo vse prav lepo okrogle...
Uživajte!
juli

(odgovor članu wawa)
Neposredna povezava do sporočila: 27
   novembrčice
30.3.2005 7:14:30   
Julijana
tolk ste se včeraj razgovorile :bravo:da moram dodati še jaz kaj.
Nogometaš prav smiliš se mi ker ne moreš biti aktivna:sloncek:, to je mene najbolj skrbelo da bi mogla skoz ležat. Izgleda da imam srečo kar se tega tiče, tudi na aerobiko še hodim in v hribe, samo trebušnjakov pa ne delam več že kar nekaj časa. Sedaj ko me joškice ne bolijo več me pa zbada v jajčnikih, slabost:((:(( pa tudi še kar traja najhuje je zvečer in me vleče samo v posteljo :muca:in da bi čimprej zaspala.
Trebušček pa se že pozna-kavbojke grejo še gor kile pa so še iste, prej je bil samo zvečer sedaj pa je že zjutraj.
danes pa na pregled:ups::bravo: pogledat svojega:duda:
LP:nosecka:J

(odgovor članu wawa)
Neposredna povezava do sporočila: 28
   novembrčice
30.3.2005 19:02:30   
wawa
:)-:)-Pa hudi.....

čisto sem vas zgrešila....rale post:(:(:(

Ej poleti se bomo pod nujno nekje dobile.....to menim da sploh ni vprašanje...

Jaz mam zdaj nov problem, če sem lačna mi je slabo ko :hudicek:, tako da je treba ves čas nekaj jest:zmeden: upam da ne bo to vodilo v :pujs::)-:)-:)-:)-:)-:)-:)- :pujs:wawa.....saj bom mela kaj za prijet:)-:)-:)-

(odgovor članu wawa)
Neposredna povezava do sporočila: 29
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?