Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: kdaj se otroček usede 26.11.2008 12:16:32
|
|
|
|
zmajaz
|
Pozdravljena Amam, Pri naši se je včasih videlo, da bi se rada dvignila - pa ji ni nikakor uspelo - potem se je pa običajno raje kar na trebuh obrnila. Jaz sem jo potem, namesto bi jo kar posedla, pomagala tako, da sem ji ponudila dva prsta, da se je z vsako rokico prijela za en prst in se tako ob pomoči dvignila - pri tem sem jo jaz čimmanj vlekla, da je čimveč naredila sama in si tako vsaj malo utrjevala mišice. (Na isti način sem ji pomagala vstajat tudi iz sedečega v stoječ položaj.) En dan se je pa kar naenkrat sama usedla. Je pa bila stara že skoraj 10 mesecev in pol, ko ji je tp prvič čisto samostojno uspelo - nekaj dni za tem je pa že tudi kar shodila. Po štirih pa tudi še zdaj ne gre - tudi če je, ko leži na trebuhu, dvigneš na vse 4, se spusti nazaj na trebuh in se raje plazi po trebuhu. Na nogice je pa začela vstajati najprej tako, da je plezala po meni, ko sva sedeli na kavču - če je bila na tleh ali kje drugje, ni imela zaupanja, da bi se za kaj drugega prijela in poskusila vstati - od začetka je vstala samo, če se je lahko prijela za mene. Smo jo pa potem začeli postavljati ob razne opore, da je lahko hodila ob njih - recimo ob kavč, ali pa 4 stole sem ji postavila v vrsto in je hodila ob njih, en dan se je pa kar spustila in začela hodit brez opore.
< Sporočilo je popravil zmajaz -- 26.11.2008 12:17:41 >
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?