Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: JULIJSKE čveke '08 IV. del 19.11.2008 21:17:15
|
|
|
|
metuljcek321
|
Ha, ha, ha, haaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, We're sorry my ass .... sem shranila in voila, servirano .... tu si predstavljajte smeska, ki se valja po tleh:-) Cauci
|
|
RE: JULIJSKE čveke '08 IV. del 19.11.2008 21:17:50
|
|
|
|
sasi13
|
majuska jz jih imam cel kartonček in ti jih lahk pošljem.
|
|
RE: JULIJSKE čveke '08 IV. del 19.11.2008 21:19:06
|
|
|
|
metuljcek321
|
Vau, pridne pupe - za Facebook - sem sam uc vrgla, bom jutri poklikala in vas poiskala se v tistem virtualnem svetu. Almera, tud s tvojim mejlom se bom "ukvarjala" ju3 ... se veselim. Zdej pa res letim ... pismu, kva se meckam kle?
|
|
[Brisano sporočilo] 19.11.2008 21:20:29
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: JULIJSKE čveke '08 IV. del 19.11.2008 21:21:37
|
|
|
|
majar.
|
ojoj pa saj to ne more bit res!! včeraj sem končala na stani 16, danes ste pa že do 32 načvekale dobre ste jst pa nimam cajta brat, no si ga bom že vzela, ko bom lahk, ob svetem nikoli
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 19.11.2008 21:34:56
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 19.11.2008 21:35:31
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 19.11.2008 21:36:27
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 19.11.2008 21:37:47
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: JULIJSKE čveke '08 IV. del 19.11.2008 21:38:10
|
|
|
|
frutka_
|
Kaj bi rada????
|
|
|
|
RE: JULIJSKE čveke '08 IV. del 19.11.2008 21:38:16
|
|
|
|
dzanika
|
no mi mamo tut zanimive imene. Jan, Janja in Damjan. Oba imava Jan v imenih in sploh nisva poštudirala. Pol k sva že lep čas mela ime izbran nama je en reku pa sva rekla u pa res. Nič grem hamburger jest mi ga je dragi spotoma k je šel iz šihta prinesel..
|
|
|
|
RE: JULIJSKE čveke '08 IV. del 19.11.2008 21:38:37
|
|
|
|
Anonimen
|
mojcek jst špilam poker. igrico. kaj je zdej za jutr, kdaj približn boš v celju, da mal preračunam zadeve. pa piksn ne pozabi mimgrede metuljček piksne od čaja, tiste hipp in podobno pa super te je blo brat.
|
|
|
|
RE: JULIJSKE čveke '08 IV. del 19.11.2008 21:39:38
|
|
|
|
Anonimen
|
dzanika svetovno tole z imeni. mi smo pa čist mim, al kdo najde kakšno povezavo anita darian luka
|
|
|
|
RE: JULIJSKE čveke '08 IV. del 19.11.2008 21:40:51
|
|
|
|
dzanika
|
IZVIRNO SPOROČILO: lunica24 dzanika svetovno tole z imeni. mi smo pa čist mim, al kdo najde kakšno povezavo anita darian luka Ja vsi ste fajni!
|
|
|
|
RE: JULIJSKE čveke '08 IV. del 19.11.2008 21:41:45
|
|
|
|
Anonimen
|
to pa tak al tak dzanika sam najbolj fajni je luka. mislim a se zavedate, da so naši otroci že skoraj pol leta stari, nekateri pa že celo več?
|
|
|
|
RE: JULIJSKE čveke '08 IV. del 19.11.2008 21:43:54
|
|
|
|
dzanika
|
ne lunica se ne zavedam da so že res tolk stari. Kolk gre hitro čas. Zdej grem pa res jest!
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 19.11.2008 21:44:42
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 19.11.2008 21:47:12
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: JULIJSKE čveke '08 IV. del 19.11.2008 21:50:16
|
|
|
|
neboglasnica
|
IZVIRNO SPOROČILO: populis neboglasnica;se opravičujem, sem prebrala tvoj post pozorno kot tudi droben tisk o zavitkih za s seboj( sej si mislila happy meal? ).Če boš kej boljš z zdravjem ti lahko komot kej dostavim . Sam v tem času ko neki preberem pa do takrat ko kej pokomentiram mine neki časa in jaz umes kej pozabim ,prej ko pa sem dojila Laro (asociacija hrana) sem se spomnila da sem to pozabila napisat.Se pravi da nisem nepozorna ampak sklerozna . Oprosti draga, saj vem, da si pozorna. Pa nimajo samo happy meala.. Jutri pokliči, ko se boste odpravljale domov, pa se kaj zmeniva. Sprejmeš opravičilo? almera&populis: mislim, da se je še glugluglu nekaj silila za jutri, če bo lahko do takrat dvignila sidro v službi. Kar pa dvomim, saj ima v službi babnice, ki bodo občudovale Tiana... metuljček321: ne, piksne od piva niso zaželjene. Vsaj prazne ne, polne može. Drugače imam pa najraje od Hipp-ovih čajev. Kok sm jst butasta!!! Jao.. Klikam pa klikam in čakam, d aboste kaj napisale, frajle. Potem pa le enkrat pogledam spodaj in vidim 32 in puščice. almera: lahko noč in naspi se, saj boš jutri porabila veliko moči za čvek. Sem danes dala Ani kataloge različnih trgovin, da Božičku obkroži svoje želje. Matr, je obkroževala eno igračo za drugo. Pa ji rečem, da bo Božiček od obupa prinesel samo palico. Ja mami, če mi je pa kar vse všeč (od orodja do punčk).
|
|
|
|
RE: JULIJSKE čveke '08 IV. del 19.11.2008 21:53:42
|
|
|
|
lex
|
blacky dodi je svoji prinčipesi rodila dan pred PDP (24.5.07) nič grem jaz ajat, me spet neki grlo heca
|
|
RE: JULIJSKE čveke '08 IV. del 19.11.2008 21:55:56
|
|
|
|
neboglasnica
|
Evo, še 15 minut do malice oz. A... me je pa kar strah se uležt v posteljo, ker zadnje čase sploh ne morem zaspat. Komaj gledam, sem kronično utrujena in nujno rabim velikansko dozo spanja. A ko se uležem, sem budna kot čuk. In potem minevajo ure v premetavanju, premišljevanju.... tims: že drgneš? Stanovanje namreč. Vsem želim mirno nočko,
|
|
|
|
RE: JULIJSKE čveke '08 IV. del 19.11.2008 21:59:10
|
|
|
|
sončika84
|
mojcek, ne,proti rota nisem cepla. glu3x, tudi jaz mislim,da je od cepljenja,čeprav kaj vem, ko se je prvič cepil je blo vse ok. ne vem,bomo vidli. Matija je pred spanjem spet spil samo 50, pa jok in drtje in stok in joooj joooj... ga je dal ati spat,ker jaz sem imela ravno obiske(za faks neki-pridne me:) ). ma je blo isto ko vsak večer,pol mu je dal še ostalo v posrlci v leže,tko da počasi je spil,ampak jok pa vseen,pa težave za zaspat.sem ga mogla še 5krat pobožat in to. bomo vidli do kdaj bo spal in kako bo jutri. jaz pa tudi grem v mižule! lahko noč.
|
|
|
|
RE: JULIJSKE čveke '08 IV. del 19.11.2008 22:04:43
|
|
|
|
rovar_ka
|
Frutka - ta večja v bistvu ni prav moja, ampak jaz jo jemljem za svojo (je od dragega pupa)
|
|
RE: JULIJSKE čveke '08 IV. del 19.11.2008 22:08:17
|
|
|
|
majar.
|
spet bom načela temo o širokem previjanju. ker se bližamo ponovnem pregledu pri ortopedu,me iz dneva v dan vse bolj skrbi, če bo vse v redu z našimi kolki in tem bednim širokim previjanjem... sem gledala slikce od Lukca (Lunica24 btw. ful mate luštganga pobiča ), in opažam, da naša hana predvsem zaradi širokega previjanja ni zmožna takole sedeti ob opori. in sedaj mi je najbolj hudo, če bo slučajno treba še naprej tako previjat (mam zelo slab občutek), ker potem verjetno še nekaj časa ne bova mogli uvajat GH (mislila sem začet pri 5ih mesecih). pa kaj a ve mislite da je to široko previjanje tako važno?? ker se mi zdi da bo zaradi tega trenutno zaostala v razvoju... ...kasneje bo začela sedet in posledično kasneje jesti... me zanima vaše mnenje
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 19.11.2008 22:08:55
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?