metuljcek321
|
Hej! Kva je blo dons spet lustno, soncno in prav osvezujoce! Sva bli na dolgem sprehodu po Barju, pa se h kolegici-sodelavki, ki je tudi na porodniski, sva skocili na en cvek(ec). Nasa mala je bila torej pri P, zredila se je malo manj kot kilo, kot ste ze prebrale, zrastla pa le en cm in pol. Neverjetno! Zato mamo pa tezave zapet razne jopice ipd. - sirina je problem Vse OK, sam mal sem prestrasena, ker je P slisala malo suma na srcku. Je rekla, da ni panike, samo spremljati je pa treba. Ce bo naslednjic se, bomo mogli Anjo peljat na UZ srcka Skratka: ce bo se, je potem pri raznih operacijah treba dati AB, da ne bi prislo do zapletov. Ima kaksna kaj info o sumu? Je to lahko kaj nevarno? lunica, yeeees za Lukata, da je spal 5 ur v kosu, in se pol 3. Saj bo, saj bo. Nasa pa dons drnjoha ze takorekoc cel dan - jo je najbrz cepljenje zdelalo. lidija, za korencka! mojcek, zadnjic pozabla povedat - totalno kjut velike navijalke na glavi tvoje frajlice! Blacky & ostale, ma, jasno, da ne bo lunica placevala postnine. Skregan svet bi bil to! Lunica, se bomo pa magar nekje dobile in bos prinesla knjigice ... menda jih ne bo zmanjkalo flower, nope, ne delam na CSD, in zal tudi osebno ne poznam nikogar, ki bi bil tam. Za kaj pa rabis, ce ni skrivnost? levinja, kaksen sneg? Jaz ga tko ne maram! Bljak. Naj se mal pocaka ali pa pobeli le vrhove - to bi blol meni tko vsec. In joj, prejoj, 14 evrov se slisi pa presneto malo ... in do 15-ega je se dolga ... upam, da imas kaksne skrivne rezerve Tinky, kako Teo? neboglasnica, hja, dolg je bil tisti post, ja, ta bo pa najbrz tud ... Pediatrinja uporablja izraz sumo borec?? Odpiljena zenska! Aha, za just se pa potem kar nate obrnem, ce me bo kdaj kaj zasrbel, da bi imela. Fino! Piksne - fletna ideja, s ta malimi se da iz najbolj navadnih in bz stvari ful narest, a ne? Hja, zal smo bolj na tesnem s piksnami ... tu in tam od kaksnega pivca, to je pa to. Ampak taki verjetno niso glih za v PB, predvidevam? maja, kako Ela? kamilija, za uspesno branje nasih postov. Se nabere, ja! In vau, kaksno ornk punco imas - ze presegla 8 kg ... prejsnji mesec! Opala! 3jemi, dobro tehniko spodbujanja kakca imas Pri nas pa vedno zjutraj opravi - pred obrokom ali takoj po ... kar tko, sama od sebe. Se napenja in spreminja barvo, da je veselje, na koncu pa kar tak glasen izdih olajsanja sledi in velik nasmesek na obrazu. 1 vnuk in kar 6 vnukinj? LUDNICA! nanka, za premierne nohte. A je dobro uspelo? frutka - mini je pa tko cortlih, a drag k zefran, ja. Pa bos imela dovolj prostora? Inigo, a to si bla preko mame Zofe? mirjam, jaz imam ful rada rumeni Meglio, a se mi zdi, da je za les premocan in zna bit, da bi kaj laka slo, ce bi gor spricnla ... hm ... morda probaj na kaksnem skritem mestu Aleksander za uspesno dojenje! rebeca, nasa je pa kar dvojno napravljena: bombazen bodi in zabice, cez pa flis pajacek ali pa (namesto pajacka) jopica in hlacke. Nogavicke vcasih ima, vcasih pa ne, kokr se mi zazdi. Ima pa ponavadi stopalca topla, pri nas so bolj rokice problem - so mrzle. auroraa, kateri UZ kokov pa je imel mali? Drugi? Ker na nas so dejansko pozabili in nam niso dali datuma za pregled ob treh mesecih. Skratka, poklicati moram na zacetku dec., da mi dajo datum, ker je november cisto zapolnjen. Se pravi, da bo imela prvi kontrolni UZ kolkov po tistem iz porodnisnice pri cca. 5-ih mesecih. Svasta! A, Blacky, zdaj se pa spomnim - statistika - moderatorka - ne vec - skenslan nick & posti, bla bla bla. Kaj pa, ce bi postala Blacky_ ali _Blacky_ ... men je ta varianta s podcrtaji kar kul. Pa ceprav mam jaz stevilke 321 Lepi puzzli, vsi trije. Najblj mi je sponski prvi - 1 A hd, a tkole med oljkami in s pogledom na morje se vidve setata? Prav ocarljivo! Aha, vidim, da vas ze kar nekaj prakticira sportni del ... mi pa kar vztrajamo pri kosari. Se malo, se cisto malo. , dzanika, dober stos z enakimi motivi puzzlov. Mislim, pr tko veliki izbiri, pa kar dvojni enaki. Zdej pa hitr se ta tretje v decembru nabavit. glu na 3, bije se bitka za najdaljsi post, samo to bolj incognito, ves Tian vs. Tina - ej, niti pomislila nisem. Prima fora. Mi smo pa Anja, Natasa in Grega, nase inicialke pa A N G ... jest pa anglistka ... Dobr, ne? soncika, kako Matija? Dodi pricakuje 11-ega otrocka? Neverjetno. Si sploh ne predstavljam. Pravi otroski vrtec. Hiperprodukcija. Do katere stevilke bodo pa sli? Hm, kako pa kam gres? Mini bus? To se mi je utrnilo. auroraa, nice pics! In tole z ocmi mi je cist noro - vidva oba rjave, ta mala dva pa modre ... meni je to sumljivo ... da ni kak postar imel prste (ali kaj drugega) vmes stos, stos. Majuska, zal nalepke mami zbira. Upam, da ti bojo druge mogle pomagat in ti dopolnile "zbirko." Almera - grozljivka, tole z Borovim nespanjem. Upam, da ga bo naslednje cepljenje spravilo nazaj v lep ritem. Pa drek za izvide blata! Drzim pesti, da ni alergije, ampak samo slucajna nevsecnost. Se slisiva glede Spara - sam GSM mi mors dat Kar na ZS, OK? lupinica kot WC. Dober stos. Ilatic, dobro se pocajtajte, naslednjic se pa vidimo, a ne? Hvala za cestitke za naso malcico Glede skorenjcev: zal ne vem, kje so ble kupljene, ker jih je prinesla soseda kot darilo ob rojstvu. Lohk pa vprasam, ce hocte Aha, vidim, da so bili podobni modelcki videni v BC in v Turbo Limacu. Mojcek, upam, da si tudi ti videla ta podatek, ker vidim, da bo Ziva po mamici & bo imela fensi smensi ceveljce Mojcek - cetrtek danes??? Aha, neboglasnica, Pikapolonica jih ima, pravis. Moram precekirat. In cena je doooooost bolj normalna! Bo treba kar v stacuno, ocitno! mirjam, lepo za sindikat & prelepa darila. Pri nas v soli imamo tud tako, da da vsak po 5 evrov in ti potem 1 x prinesejo eno malo darilo, ostalo dajo kar v kesu. Jih se cakam, da pridejo naokoli In ja, tud jaz sem dobila ze v porodnisnico telegram & darilo - eno veliko gosenico z igrackami gor. Se nismo uporabljali ... soon ... Kva, skorenjci v BC so bli 40 evrov? A prav taki? Masina, to so se pa potem nasi sosedje ful izprsili. In to ni edina rec, ki jo je dobila od njih ... hm, hm ... rovarka, lustne fotkice. Hello Kitty je pa itak zakon! Mamo tud mi tako oblekico. hd, mi je vsec ideja s plexi steklom. Tko simpl, pa tko ucinkovito. In se barvo spodaj lahko zamenjas, kadar hoces. Prakticno. Ta simpl je tanartabuljs. Kake motive foto tapet pa ima tvoja sestra v dnevni? Mas kaksno slikico? hd, se je bruhanje kaj ustavilo? populis, za spanje. mojcek, nasa je skoz privezana v lezalniku. mirjam, nogo v usta - nobel! Yummy, yummy. frutka, vidim, da vzorno skrbis za obuvala svoje najmlajse - pridna! Joj, ta skropiva & gensko spremenjena hrana - te stisne, res! Mi se kar trudimo in vecino zelenjave pridelamo doma, jabolka, hruske in slive imamo tud domace - z Dolenjske. Se trudimo, no. In je pravi uzitek ugrizniti v tako zdravo hrano. Evo, to je prblizn to. Jest se grem mal stiskat k mojmu, ve boste pa najbrz prav zdejle prilezle iz svojih brlogov & udarle en maraton ... sej vas poznam Pa itak boste za tale post (ki je nastajal nekaj ur z milijon odmori) porabile pol noci - hi, hi. Mejte se & se vidimo ju3 v Lj. Komej cakam!