Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: JULIJSKE čveke '08 IV. del 3.12.2008 12:51:31
|
|
|
|
Majuska
|
IZVIRNO SPOROČILO: glugluglu lunica, pozdravi ksenci v našem imenu , ja prvič slišim za hroščke v blatu, prav čudno za tole tudi jaz prvič slišim IZVIRNO SPOROČILO: nanka Majuska, mogoče si jih prvič prebolela v bolj blagi obliki, pa si jih zato prebolela še enkrat na žalost se moja mati ne spomni mojih noric ... sem bila pa stara ene 6-7 let. V drugo mi je ena gospa iz osebja rekla, da jih najbrž nisem prebolela do konca in da se zato ni razvila imunost na ta virus, zato sem jih pa v drugo fasala. Evo, sem prešaltala nazaj na mozillo, mogoče bodo zdaj šumniki delali. Sem hotela biti napredna in sem imela googlov Chrome
|
|
RE: JULIJSKE čveke '08 IV. del 3.12.2008 12:58:57
|
|
|
|
maja24
|
No midve sva pa prejle papale rikžkota,pa ga je blo več okol ust kokr pa v trebuščku,sm jo pofotkala z nasmeškom in vso popacano okol ust
|
|
RE: JULIJSKE čveke '08 IV. del 3.12.2008 13:00:29
|
|
|
|
maja24
|
Bom šenkrat vprašala,a mate ve tut tako stran ko greste vn iz teme poglejte
|
|
[Brisano sporočilo] 3.12.2008 13:00:38
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 3.12.2008 13:01:04
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 3.12.2008 13:01:53
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 3.12.2008 13:02:50
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 3.12.2008 13:03:47
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 3.12.2008 13:11:44
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: JULIJSKE čveke '08 IV. del 3.12.2008 13:17:21
|
|
|
|
maja24
|
O fa.k kaki hrošči,jest tut prvič slišm za kej tacga.Ksenci za malega. HD jest sm tut slišala same slabe stvari za Rutarja
|
|
RE: JULIJSKE čveke '08 IV. del 3.12.2008 13:18:16
|
|
|
|
Anonimen
|
joj punce... to je tak kot tist, ko ena reče, da sosed zgleda bolan, na koncu pa ven pride da je že eno leto mrtev. napisala sem, da je pokakal neke živali, ki ZGLEDAJO kot hroščki, pač ena primerjava.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 3.12.2008 13:21:30
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 3.12.2008 13:24:26
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: JULIJSKE čveke '08 IV. del 3.12.2008 13:24:46
|
|
|
|
netki
|
IZVIRNO SPOROČILO: maja24 Bom šenkrat vprašala,a mate ve tut tako stran ko greste vn iz teme poglejte jaaaaaaa
|
|
|
|
RE: JULIJSKE čveke '08 IV. del 3.12.2008 13:25:50
|
|
|
|
netki
|
IZVIRNO SPOROČILO: auroraa hd - to je najbrž od gh. več gh bo pojedla, temnješi in trši bo kakec. Maticu sem zadnjič dala malo banane in je pokakal čist rumeno (po mleku) s takimi črnimi nitkami (od banane). zdej pa večinoma kr temno kaka, pa ima 1 obrok mlečne kašice in en polovični obrok uvajanja gh (sadje ali zelenjava) to bo to pri žigatu je blo isto in sem letela k P in je reku da je zarad GH
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 3.12.2008 13:32:36
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 3.12.2008 13:38:55
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 3.12.2008 13:40:04
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: JULIJSKE čveke '08 IV. del 3.12.2008 13:40:10
|
|
|
|
Majuska
|
Joj danes je pa Aleksander tečkast ... kar noče spat, noben položaj mu ne ustreza in samo cvili ... no mogoče bo pa po naslednjem obroku hotel kaj zaspat, ker sem že jest zoprna ratala
|
|
[Brisano sporočilo] 3.12.2008 13:42:34
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: JULIJSKE čveke '08 IV. del 3.12.2008 13:43:47
|
|
|
|
Majuska
|
ej ne vem ... luna je šele v petek, ampak če se ne motim je zadnji krajec
|
|
[Brisano sporočilo] 3.12.2008 13:45:41
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: JULIJSKE čveke '08 IV. del 3.12.2008 13:52:02
|
|
|
|
netki
|
IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška poleg tega morva še v RA...menda levo rokico obrača nazaj ...po novem gre že vsak v ra oh, ne govor mi o tem.....mi smo dobili RA zato ker pri trem mesecih ni glavice sam držal......halooooo in pol na fizioterapiji, takoj k ga ornk pogleda prav: a bolj v levo stran gleda? sem rekla da ne, slučajno so ble tam živo barvne igrače inmu je u učke padlo, ne more men ona rečt neki k ga sploh dobr vidla ni....mislm no zdej vidite kolk me to jezi.....
|
|
|
|
RE: JULIJSKE čveke '08 IV. del 3.12.2008 13:58:41
|
|
|
|
dzanika
|
joj bogi Aljaž. Hrošče v blatu?? Ojej. Upam da bo čimprej bolje! hahaha kolk smešni posti brez šumnikov! mozila je zakon šc šc šc. lunica kje si pa ti našla zeleno barvo? Aha bom šla potem ven iz foruma pogledat. Am pri meni je še vedno povsot rjava barva. zimska jaz nimam te knjigice tko da res nimam pojma kakšna je. HD ja men se tut zdi da mora vsak v RA. Mene je vsakič prav strah it na sistemackega ravno zaradi tega. Ampak zaenkrat na srečo ni nič rekla da bi blo kaj treba.
|
|
|
|
RE: JULIJSKE čveke '08 IV. del 3.12.2008 13:58:59
|
|
|
|
netki
|
kolk vaše bebe splo spijo čez dan? kolikokrat in koliko časa? naš zadnje čase nekje 2x do 3x na dan (danes je že 2x spal ampak po pol ure), enkrat pa mal dlje potegne...tud do dve ure.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?