Majuska -> RE: JULIJSKE čveke '08 IV. del (1.12.2008 21:01:34)
|
IZVIRNO SPOROČILO: flower Majuška jaz sem pa mislila, da si se hecala z jabolkom, ti pa to resno. Jaz obvladam slovnico, ampak tukaj ne pišem slovnično pravilno, ker se mi tukaj ne zdi potrebno. In me tukaj ne moti. Medtem, ko sem alergična, če vidim slovnične napake v javnih občilih. Moti pa me, če katera ne dela presledka za vejico in piko, ker se mi zdi to zelo težko čitljivo. Očitno sem izpadla čista zoprnica [sm=hudicek1.gif] tudi jaz tukajle ne pišem ravno lepe slovnice, ampak obliko stavka pa opazim, če že ravno berem ... najbolj hecno mi je bilo, da to ni napisala samo ena [sm=smiley36.gif] punce, pa ne mi zamerit tega, samo hecno je bilo, to bi morale vzeti kot hec, pa je šlo čisto v drugo smer. Ja ja, presledek za piko in vejico - to je pa čisto odvisno od človeka. Enega kolega imam, ki to stalno dela in smo ga zafrkavali - edino stvar kjer on piše, so forumi. Pa samouk je, kar se tipkanja tiče, ni mogel vedeti - zato nas je samo začudeno gledal, kaj mu težimo [sm=smiley36.gif] Evo, na isti način kot to zmoti tebe, sem jaz opazila japko [sm=jezicek.gif]
|
|
|
|