Blacky30
|
Komentarji za daleč nazaj : Metuljcek, ful dober vic o kislem zelju in kašlju. Ono pesmico o petelinčku, ki lula, pa sem jaz deklamirala kot majhna, 2-letna deklica. Smo ravno zadnjič poslušali, imam svoje posnetke na kasetah, ko me je teta pazila in sva se snemali. Uf, krasni spomini, sem se tak režala zraven, da so mi solze tekle, ko slišiš svoj glas pri 2. letih. Pa je ta pesmica še daljša kot tvoja. Čakaj, da vidim, če se spomnim: Petelinček, pevček, skočil na hlevček, hlačice odpel in lulati začel. Pa je mimo putka prišla, petelinčka kregala: Petelinček, pojdi stran, da mene ne bo sram. Voila! Potem pa sem na kaseti morala zapet Naša četica koraka, pa sem se nekaj zmotla, pa sva se s teto tak režali, da sva kar cvilili, jaz pa sem imela še tak hripav glas. Potem pa je rekla, če bom raje povedala eno, ki mi gre bolj gladko, jaz pa: ja. In začnem: Rdeča, bela, plava, je titova zastava! Rdeča, bela, plava, je titova zastava! Rdeča, bela, plava, je titova zastava! Rdeča, bela, plava, je titova zastava! Rdeča, bela, plava, je titova zastava! in to ponovim najmanj 10-krat, ko se že oma zadaj oglasi: No, zdaj bo pa dovolj! So me komaj ustavili. Če pa mi je šlo tak gladko! Liju, našla sem odločbo, so mi jo poslali že konec avgusta. Doma sem do 18.6.2009. Jojjjj, zakaj čas tak hitro beži????? Aja, btw. Tuš ima kar drago razvijanje slik. Razmisli o drugi ponudbi, se ne splača. Eh, ne morem več, moram it spat. Jutri sem cel dan sama z obema.
|