karamela6
|
No, ko se vse odpravljate spat, men končno rata, da vse preberem za nazaj ... Da mal pokomentiram končno: Blacky - seznam je ekstra! Svaka čast, res si pridna in smo vesele, da te imamo! 3jeMI - sestrična pretepla Lovrota, matr, to se pa tko grozn sliš, da kr kej. Upam, da ni blo tako hudo, kot se sliši. Sem pa drugače tud jst občutljiva na te stvari. Zadnjič je hčerka od sorodnikov, 12let, skoz Nino nosila, pa jo stresala in cvilila zraven tko na glas, da so mene ušesa bolela...jojjjjj, pa nisem nč rekla, mi šlo pa na živce do konca. 5 min ne bi več zdržala! HD - borovničke lahko zaenkrat sam gledamo, čeprav jst sm že parkat vsaj jezik not namočla. Bolje išta nego ništa! Glasujem za 1 ali 3, bi pa tudi kar oboje naredila, da ne bi čist vsi mel iste. HVala za idejo by the way. Kar se samostojnega spanja tiče - meni so skoz govorili, da sam ne jo navadit, da jo boš nosla, da bo zaspala, ker pol si naj.bala..in sem jo od začetka že dajala v postlo. Včasih je res bla že čist na konc, včasih na pol, včasih pa tud čist budna, le ura je bla taka za spanje. Naštimam ji vrtiljak - ima lučko in velik različnih pesmic in šumov in ptičkov in vsega boga, kar ji je ful všeč. Ponavadi niti ne protestira kaj dost, le tu in tam. Na to si res lahko ponosna in ja tudi pospravljeno imaš lahko, pa v miru pivce zvečer spiješ. Nina je smrčala, ko je bila prehlajena, drugače ne. Čestitke za - test, čeprav se grozno sliši, da ti za to čestitam dzanika - fiziološko dam v leže. Imam tisto malo dozico prav za v nosek. Moja Nina se mi kar smeji zraven. Očitno je smešno, ko jo mami tako čudno gleda v nos in nekaj not kapne. petra1984 - šele zdaj sem opazila, da si iz otoka. Jaz izviram iz Brestanice. Mogoče se pa poznava. A si ti 84 letnik. Jaz sem 82. Je pa par dni nazaj rodila tudi ena Katja (od bratove punce neka žlahta, zato ne vem, kako se piše), ki se je nedolgo nazaj tudi poročila. Poznaš? Čestitke za Blaža! To bo fajn, ko ne bo velike razlike med otročki v vaši žlahti. metuljcek - great love story! Meni načeloma angeščina ne dela težav, le manjka mi teh pogovornih fraz. Moram mal na tem delat! Plazma keksi so najbolj navadni bejbi keksi, ampak noro dobri. lunica - zaradi knjigice se ne sekiraj, rajši pazi, da ne kvariš takih romantičnih trenutkov. Ubogi tvoj ... potolaži ga s križanko, mogoče bo pomagalo. Samo pazi na prst! SOncIca - ste pa veliki! Mi zaostajamo. Imamo 3 dec pregled, pa bomo videli, kakšni bomo pri 4,5 mesecih. vreme - letos obupno čistijo pločnike. HB za kengurujčka in SW (ja, sem od žalosti in jeze naročila novega, sivega - mi barva ni všeč, dolgocajtna, moram nekaj gor spacat s tekstilnimi barvami). Me pa gledajo kot čudo božje, ko sem v SW-ju. No, kakor kdo, eni se prav lepo režijo in si šepetajo: glej tole, a ni dobr...ima svega! neboglasnica - zdravje je vsekakor na prvem mestu. Le pridi kmalu nazaj, drugače pa ti javijo tvoje "sestre" vse potrebne detajle. mojcek - držim pesti za malo, da jo mine neješčnost. Izkoristi trenutke z dragim, preden gre, bo pa potem bolj sladko. Vsaj skregat se ne morta! netki - veliko pij in pogosteje pristavljaj. Jaz sem bila ta teden bolna, prehlajena, pa sem spila ogromno čaja - je mleko teklo v potokih, ko ga je drugače ravno prav. Sem prav komaj čakala, da bo tamala jedla, da se spraznim. Sem pa prisiljeno pila, zaradi zdravja, ne zaradi mleka, ker itak pozimi nisem nikoli žejna in res premalo ponavadi pijem. Tako da, pij, pij, pij! sneg - pri nas sneži ko pr norcih! Upam, da bodo zjutraj, ko krenem proti Oliverju ceste že ok. Če zdaj pogledam skozi okno, se jih sploh ne vidi. Samo vse je belo! Lepo drugače. andras - hvala za pojasnilo o volčji lakoti. Se strinjam z njo in seveda sama sebe štejem med kandidate s to hormonsko okužbo! majar. - M seveda lahko dobiš. Dojenje gor ali dol, nima veze. Ene prej, druge kasnej. tinky - a lahk še bolj po češk šprehaš?!? Bog pomagaj: špeža, ombola, prata, švajnt ... kdo b te zastopu! Nej ti povem, da nimaš niti najmanjšga smisla za recepte - sem 3x prebrala, pa še zmer ne vem, kaj je ombola! ......aha, zdej vem...dej bolj natančo napiš recept, me je zamikalo. Sploh, ko še HD tole hvali. ne morem verjet, da sem uspela...grem se zdej učit ... me že zdej glava boli, ko vem, da me jutri, pa v nedeljo nič ne bo gor, ve pa bla bla bla bla bla...ni čudn, da tko mete. Za julijke je dež premal, more še snežit, k tko goflate... no, se beremo... nočko zdej k sm tole pisala ste itak že spet vsaj 5 strani nafilale...grozaaaa
|