Blacky30
|
Brrrrrrrr, midve sva nazaj s tega mraza, sva šli po Nejca v vrtec, je bila celo pot budna, ker se je pred odhodom zbudila in je bila zelo pridna, je gledala veselo okoli, se smejčkala vzgojiteljicam. No, po poti nazaj pa je v naši ulici zaspala in sem jo samo prenesla v posteljico in jo slekla, zdaj pa panča. Meni pa se v pečici že peče musaka. Za sladico pa potem sledi čokoladni puding, Nejc pa si želi delat banana-shake, tak da bova še to spacala potem skup. Glu3, jaz sem šla ven, ni bilo druge možnosti, sem morala po Nejca. Pa sem jo ful zadekala dol, pa je njej bilo prav fino, je nič ni motil mraz. Ima gor kombinezon, spodaj je toplo oblečena, pa še potem dve dekici na njo in v zimski vreči je. Je kot robotek. Jaz pa sem se tud opremila z zimsko opremo: rokavice, šal, bunda, štrampli. Populis, hvala za tako slastno tortico, mnjamiiiiiiii, kaj bi dala, da bi bila zdaj tu pred mano na krožniku. Hvala tudi GR. HD, jaz pa ti predlagam, da daš vse te voščilnice izdelat, vsako po nekaj in jih tako različne odpošlješ okoli. Jaz bom tak naredila. Ker je fajn, če dobijo različne, ko si pridejo potem en k drugemu na obisk in vidijo še drugačno. Predlog, sicer pa so mi vse 4 ful lepe in se težko odločim. Mogoče 1 ali 3, sta mi malo bolj všeč kot onidve. Dzanika, fiziološke še do danes nisem uporabila. Ji z mokro vatico porovam noter, potem s pumpico (ono navadno) ven privlečem, kaj je not, potem pa z biba palčko (za ušesa) ven polovim muce. Včasih ji zvečer na biba palčki not namažem z Nisita kremico, da se ovlaži, da se muce ne sušijo in to je to. Kašica: vprašaj januarja. Petra1984, a se je kar samo od sebe začelo pri sestri? Držim pesti in navijam!!!! Njen drugi otrok? Sončica, si se le oglasila!!!!! Pridi še kaj čvekat!!!
|